suomimeis mies homo etsii miestä oulu

Olin vähän aikaa e-kontaktissakin, kunnes ymmärsin, että siellä ei voi tietää, kuka oikeasti pystyy lähettämäni viestin edes lukemaan, kuka ei - eli kuka on tehnyt tilauksen, kuka ei. Käytän mieluummin deittisivustoja, joissa tiedän, että lähettämäni viesti on mennyt perille.

Deittisivustoilla voitaisiin kertoa hiukan peruskäyttäytymisen "sääntöjä" eli on kohteliasta vastata saamaansa viestiin, sillä mikä tahansa asiallinen vastaus ainakin minun mielestäni on parempi kuin ei vastausta ollenkaan.

On paljon parempi kertoa, että viestin lähettäjä ei kiinnosta syystä tai toisesta kuin jättää kokonaan vastaamatta - jopa yhtäkkiä 1 tai useamman puolin ja toisin lähetetyn viestin jälkeen. Miten niin vain ikävää? Aika moni alalla työskentelevä kokee sen mielenkiintoisena ja antoisana. Ja sitten tuo sinun tuottava työ. Eli ainoastaan valtion omistamissa vientiyrityksissä tehdään tuottavaa työtä.

Ja silloinkin vain jos tuotantoa on myös ulkomailla sitähän se kansainvälinen tarkoittaa No meillä markkinataloutta kannattavilla on hieman toisenlainen näkemys asiasta kuin nuorilla kokoomusta äänestävillä nörteillä tai heihin verrattavilla "talouden asiantuntijoilla".

No älä välitä, ymmärrän kyllä sinun ajattelusi aivan täysin. Kaikki mikä tuotetaan verovaroilla on tuottamatonta ja sitä tuottamattomampaa mitä vähemmän sen käsitetään hyödyttävän yksityisen sektorin tuotantoa. Tämä ajattelu nyt ei ole aivan johdonmukaista, niin kuin ei mikään mikä liittyy kokoomukseen ja muihin "oikeistolaisiksi" itsensä mieltäviin idiootteihin. Tuottamattoman työn esimerkiksi otetaan tietenkin ensimmäisenä juuri vanhusten hoitaminen.

Lasten tarhat, koululaitos, poliisi ja palo- ja pelastustoimi harvemmin. Puolustusvoimat eivät varsinkaan ole tuottamaton. Vaikkakin jos Venäjä nyt miehittäisi Suomen ja yksityistäisi Suomen julkisen sektorin samalla tavalla kun se on tehnyt omalleen, työn tuottavuus senkuin kasvaisi. Johdonmukaisesti ajatellen siis puolustusvoimat ovat tuottavuuden nousua estävä tekijä, pahin laatuaan. Ja itkuvirret jostain suomalsesta elämäntavasta tai vapaudesta tai muusta sellaisesta tunneperäisestä hölynpölystä on syytä jättää naisille ja muille vegaanihomoille.

Koska bisnesmiehet ovat se kaikkein tuottavin kansanosa, ovat lennonjohtajatkin sitä, huolimatta siitä, että lennonjohtobisnestä ei millään tahdota saada kannattavaksi. Kuten sanottua, yksityisellä sektorilla kaikki taas on tuottavaa. Videopelien, makeisten, virvoitus- ja alkoholijuomien, kodin viihdelaitteiden, urheiluautojen, kilpa-autojen, lelujen, aikuisviihteen ja ylemmälle sosiaaliluokalle suunnattujen rannekellojen ovat tuottavaa työtä, itse asiassa sitä kaikkein tuottavinta työtä.

Huolimatta siitä, että niitä tyypillisesti käytetään monin tavoin liikaa ja väärään aikaan, jolloin niiden vaikutus kokonaistuotantoon on negatiivinen. Mutta tämähän siis huomioidaan vain tapauksessa, että tuottajana on julkinen sektori. Mutta on toimintoja, joissa julkinenkin sektori saa synninpäästön.

Se on seinästä tuleva raha. Nimittäin jos raha tulee työttömälle, narkkarille tai mielenterveyspotilaalle, se on edesvastuutonta tuhlausta.

Jos se taas tulee kotihoidontukena, lapsilisänä tai vanhempainrahana, se ei ole paitsi tuottavaa,ja hyväksyttävää vaan kuulemma aivan välttämätöntä toimeentulon kannalta. Eli siis hyvin toimeentuleva keskiluokka ei voisi elää normaalia perhe-elämää ilman yhteiskunnan huomattavaa tukea, myös kaikkien yhteiskunnan kustantamien tukipalvelujen muodossa.

Tätä mieltä ovat liki kaikki kokoomuksen kannattajat ja näissä tulonsiirroissa ei ole heidän mielestään kyse hyvinvointivaltiosta johon meillä ei enää ole varaa. No hehän ovat valtaosin korkeasti kouluitettua ja maailmalla matkustellutta väkeä, pakkohan heidän on olla oikeassa. Vanhusten hoitaminen muuttuu toki tuottavaksi heti kun se yksityistetään. Tuottavuus kun näissä "oikeisto"läpätyksissä tarkoittaa yksityisen pääoman rahallista tuottoa.

Silkan paskan myyminenkin on sitä, ei vain nykymedian sisältöjen osalta vaan myös ravinnepuikkoina mummojen kukkaruukkuihin. Hieman kyllä olin aistivinani, että opponenttini ei jälkimmäistäkään pitäisi tuottavana, kun loppukäyttäjänä olisi vanha nainen, joka tuotteen avulla pääsee toteuttamaan hoivaamisviettiään.

Kun taas se, että videopelin pelaaja tyydyttää tarvettaan spatiaalis-strategisten taitojensa harjoittamiseen ja hakee jännityksen tunnetta, on erittäin hyväksyttävää ja näin ollen videopelien valmistaminen ja myyminen erittäin "tuottavaa" verrattuna kukkaravinnepuikkojen valmistamiseen ja myymiseen, vai mitä.

Et nimittäin ottanut esimerkiksi tuottamattomasta ja ikävästä työstä kirjastotointa, joka sekin on loputtomasti julkisia varoja ahmiva pääosin naisvaltainen ala. Mutta kun kirjastosta voi löytää vaikka Aikidosta kertovan kirjan.

Nimittäin kaikki väkivaltaan liittyvä on silleen niinku tosi tärkeetä kun taas kaikki hoiva ja hyysäys on niinku sellasta ämmien tyhmää tunteellisuutta ja tosi alempiarvosta, vai mitä? Pelastustoimi ja poliisitoimi ovat myöskin "vain ikävä, mutta välttämätön kuluerä". Miksi muuten palomiehille maksetaan huomattavasti parempaa palkkaa, kuin sairaanhoitajille, vaikkei heidän työnsä ole yhtään sen tuottavampaa?

Eihän siitä pitäisi odottaa saavansa kovin kummoista palkkaa sitten. Onko vaiko eikö 6. Ei näytä olevan palstalla montaa naista taputtelemassa olalle naisversiossa Ehkei samanlaisia havaintoja ole niin monella muulla, kun taas miehen version kokeneita löytyy useamman plussamerkin verroin. Eikö sinulla ole mitään omia ajatuksia, kun pitää ihan copypastella kopioida toisen mielipiteet ja vaihtaa vaan henkilöiden sukupuolet?

Ei sillä, ymmärrän kyllä pointin, mutta harmittaa välillä tuollainen mielikuvituksettomuus. Jos ei viitsi edes kirjoittaa omia viestejään itse, niin kommentoimatta jättäminenkin lienee ihan varteenotettava vaihtoehto.

Minusta tuo on suoraan sanottuna hieman lapsellinen näkemys, että ainoastaan suoraan rahaa tuottavista ammateista kuuluisi maksaa asiallista palkkaa. Laajemmassa mittakaavassa kun useimmat työt tuottavat jotain. Terveydenhuolto tuottaa terveyttä, koululaitos tuottaa koulutusta, poliisi tuottaa järjestystä ja pelastuslaitos turvallisuutta. Kaikki nämä yhdessä mahdollistavat sen, että teollisuudella on ylipäänsä edellytykset toimia ja tahkoa sitä rahaa.

Sinun logiikallasi ajateltunahan olisi ihan yhtä hyväksyttävää, että ainoastaan opettajien lapset pääsevät kouluun, ja ainoastaan lääkärien ja sairaanhoitajien puolisot tyräleikkauksiin, ainoastaan poliisin perhettä ei saa ryöstää tai hakata ja vain palomiesten asunnoista sammutetaan tulipalot. Naiset myös olettaa että miehillä on erityinen kyky lukea ajatuksia.

Kerrottakoon että sellaista kykyä ei ole. Itselleni naisen hymy on yhtäkuin lupaus seikkailusta silti se hymykin vaan äärimmäisen harvoin tarkoittaa yhtään mitään. Itse olen passiivinen sillä kyllä se aina joskus joku eläinmaailman erikoinen tai paremminkin ihmismaailman aloitekykyinen naaras tulee ja tekee aloitteen.

Itse en siihen ryhdy koska pakkien saanti on 99 prosenttisen varmaa ja vaikka väitetään että miehelle pakit ovat vähäpätöinen seikka niin sekään ei pidä paikkansa. Ketä kiinnostaa tulkoon jutteleen tai jääköön ilman. Pärjään elämässäni hyvin sinkkunakin mutta mielelläni elän suhteessa. Anteeksi että miehenä vastasin aloitukseesi! Ai jos nainen tekee aloitteen on tiedossa lyhyt suhde ja päinvastoin. No jo on sulla teoria. Kömmi sieltä luolastasi jo tälle vuosituhannelle! Jotain vinkkiä ehkä saat täältä.

Aika turhauttavaa on myös odottaa sitä aloitekykyistä naarasta,joka tulee ja vie mennessään. Tuskin tykkäät "Vihtorina" pitkään elellä, sillä todennäköisesti olisit aina "2. Nainen kyllä löytää mieleisensä, "ottajan"! Niin kuin Diivailija kertoi, nainen kuin nainen valloitetaan, linnakkeen tavoin! EI väkivalloin, vaan piirittämällä; kesyttäen! Ne pakitkin on usein sitä alku "kisailua", jossa jyvät punnitaan akanoista. Kun joku sua mielyttävä nainen suo sulle lupaavia katseita hymyä, niin koeta nyt hyvä mies onneas.

Vaikka pikku hiljaakin edeten, ei voi pahasti takkiin tulla! En ala leikkimään narria kuukausien ajan jonkun nuivan kimulin takia. Ikinä en alentuisi moiseen.. Miehekkääksi en itseäni miellä, eikä miehenikään. Muiden mielipiteillä ei ole väliäkään. As simple as that No älä etsi naista, jos et halua! Niin kuin mitä rakentavaa vinkkiä ja mielipidettä kaipasit? Haluaisitko siis, että nainen tulisi iskemään sinua? Että sinä olisit se nainen ja nainen olisi mies, ja kysyt miten tämän saisi järjestettyäkö?

Vai haluatko jaaritella lämpimiksesi? Onko julkkismiehet siis naisia, kun naiset tulee iskemään niitä? Eräällä naisella oli tapana silloin tällöin kirjaimellisesti iskeä mua nyrkillä leukaan. Naiset pahoinpitelevät miehiä paljon useammin kuin yleisesti tiedetäänkään. Koska me naiset ykkäämme niistä mul. No, nyt kyllä pomppas! Joku äijän retale, laskettelee taas omiaan! Puhuu siis omaan pussiinsa,omenia!

Mut on siinä totta toinen puoli. Vie sie, mie vikisen. Oo vievinäs väkisin,vaik mie tuun mielelläin! Sen verran miehestä pitää "sisua" löytyä, et tekee sen ensimmäisen siirron! Se kuuluu mennä niin koska nainen haluaa et hänet valloitetaan kuin linnoitus!

Ei niitä silmäyksiä luoda kelle sattuu! Kyllä ne on sanattomia kutsuja. Sinnikäs mies kyllä korjaa sadon ahkeralla piirityksellä,vaik joskus tulis pientä pakkiakin! Ne pakit kun on usein testailua, miten kiinnostunut mies oikeesti on naisesta. Me siis diivaillaan,tahallaan,koska haetaan sitä oikeaa urosta, joka tosissaan välittää! Ne jotka ei välitä,tippuu kokeen aikana.

Heikoimmin kiinnostuneet jo eka kerralla. Kyllä nyt on jotain satukirjojen haihattelua nuo sinun puheesi että aloitteet kuuluisi vain miehelle.

Kirjoittelin tuolla ylempänä ja useamman parisuhteen kokeneena en ole yhtäkään naista "iskenyt". Kyllä he ovat itse aloitteen siihen tehneet. Ja miksi ei teksisi jos vastassa on ihminen joka kiinnostaa ja toisekseen tuollainen leikkiminen saattaa kuulua johonkin teini ikään mutta ei aikuis maailmaan.

Vaikka olenkin nyt sinkku niin siitä huolimatta eräs nainen tekee kokoajan lähempää tuttavuutta joten onko aloitekykyiset naiset joita tapaan jotenkin luonnon oikkuja vai? Ainakin naiselta he näyttävät niin ulkoisesti kun sitten lähempää tuttavuutta tehneenä ja ovat normi työssä käyviä ihmisiä. Ainoa että jos he ovat minusta kiinnostuneita niin tottakai he tekevät asian eteen jotain.

Pakit eivät ole mitään kokeilua vaan se on selvä merkki että ei ole kiinnostunut ja homma jää siihen. Se miksi jätän aloitteen naiselle johtuu juurikin siitä että jos minä olen kiinnostunu jostain mielestäni sopivasta kumppani ehdokkaasta on hällä väistämättä muitakin ottajia ja on enemmän kun varmaa että ne pakit tulee. Koettu sen sata kertaa.

Kun miehillä ei muutenkaan jokainen vastaantulija nainen ole änkemässä syliin on silloin se yksikin kiinnostunut tasan varmasti tosissaan juuri minusta henkilönä ja homma on helppo viedä näinollen eteenpäin. Ainakin mulla tämä on pelannut ja jos jotkut teinit odottaa aloitteita niin odottakoon minulta sellaista ei tule saamaan edes ikänsä puolesta. Aikuiset on vähän eri meiningillä. Kirjoituksestasi saa käsitteen että olet joku lellitty pikkudiiva ja saat kaiken aina kultalusikalla eteesi tekemättä mitään?

Oletatko työpaikankin tulevan vaan sillä että "kyllä tuon työnantajan pitää tietää mun eleistä että haluan sen työn vaikka en mitään teekkään sen eteen" Tai vaikka asunto. Mitäs sä tuolle "diivailijalle" oikein meuhkaat, kun itse juuri ylpeänä selostit käyttäytyvästi tasan samalla tavalla.

On lapsellista ensin selittää kuinka itse ei ainakaan naisille aloitteita tee, ja sitten samaan hengenvetoon haukkua nainen siitä, että hän käyttäytyy miesten suhteen samoin. Olen nainen, enkä ole koskaan ymmärtänyt tuollaista testaustouhua. Hohhoijjaa vaan itsellesi ja arvasinkin että joku teistä ei ymmärrä lukemaansa ja nimenomaan tahallaan.

Lue tekstini uudestaan ajatuksella niin ymmärrät. Mutta jos asenteesi on jo valmiiksi tuomitseva niin on aivan sama mitä sulle höpäjän. Onko ylpeyttä olla tekemättä aloitteita naisille syystä että saan jokatapauksessa pakit?? Saan kuitenkin naisilta huomiota ilman pakkien pelkoa. Mielestäni se on kokemuksen kautta opittua tietoista käyttäytymistä niin että ei turhaan särje itseään kun on jo valmiiksi oikeasti kiinnostunut henkilö tarjolla. Edellä nainen ylpeili sillä että hänen ei tarvitse tehdä aloitteita kun miehiä pörrää aina ympärillä.

Suurinosa varmasti ei kiinnostavia mutta ei se selitä sitä miksi jättää kiinnostava persoona tutustumatta vaan sen ympärillä olevan paljouden takia jos se kiinnostava ei tee aloitetta. Biologia kun menee niin että yks nainen saa sata aloitetta päivässä mutta yks mies yhden aloitteen sadassa päivässä ja vaikka niitä itselleni harvakseen satelee niin tiedän että minä kiinnostan jonakin muuna kun vaan hetken hurmiona.

Et kuitenkaan halua tätä ymmärtää joten hohhoijjaa vaan mielessäsi. Pyydän anteeksi, 11 9 , jos loukkasin sinua! Saattaa olla, et olen erilainen nainen ja tottunut toisenlaiseen käytökseen. Eikä mulla ole mun työnantajan kanssa oikeastaan vaikeuksia. Siis pienyrityksen, vain 16 työntekijää. En ole asuntoa hankkimassa, perintö huvila kyllä pitäis kunnostaa, mut vasta ens kesänä.

Nyt asun kaupungissa, tätini luona. Ihan oikeesti, on noita miehiä ollut tyrkyllä,mut tietystä syystä. Pikku ilkeilyllä saa häädettyä useimmat, jotka ei niin kiinnostuneita oikeesti yksistään minusta. Ymmärrät varmaan että mulla on syyni, hakea juuri sitä joka välittää vain minusta.

Mä jatkan omaa matkaani omalla tyylilläni. Oletko jotenkin sekaisin vai miten helvetissä työnantajat liittyy asiaani?? Pyytele anteeksi sellaisilta johon on syytä ja vastaa minulle jos on jotain asiaan liittyvää. Mutta itse toin asiani ilmi enkä hae mitään vihapuheita ja vastakkain asetteluja mitkä ei nimettömissä kommenteissa johda yhtään mihinkään. Jatkoit että oletan työpaikankin tulevan minulle: Vastasin vaan totuuden mukaisesti: Minä en ole sitä itse luonut! Perinnöksi sen olen saanut,mutta en myöskään aijo siitä luopua.

Enkä ymmärrä nyt vihapuheitasi! Ymmärsin loukanneeni sinua,joten pyysin anteeksi! Nimettömänä kyllä aijon pysyä. Tuli jo kerrottua muutenkin liikaa. Ei ilmeisesti olis pitänyt osallistua alkuunkaan koko keskusteluun. Hiukan on samat fiilikset,vai miten pitäisi ilmaista asia; olen ulkopuolinen,taaskin. No enpä olis uskonu että tartut esimerkki ilmaisuun tosissaan.

Kun ei enään varsinaiseen aiheeseen osaa sanoa juuta eikä jaata vaihdetaan puheenaihetta. Entistä tyhmemmän narsistin ainakin paljastit puheistasi. Itse en jatka keskustelua kaltaistesi itsekeskeisten ihmisten kanssa enään varsinkaan kun ei pysytä aiheessa.

Olen puolestasi pahoillani että kohtaan "vääränlaisia" aloitekykyisiä naisia jotka ovat ilmeisesti sinulta pois. Tziisus mikä narsisti, itse olet.

Jokainen joka tietää millainen narsisti on; tunnistaa kyllä siitä juuri sinut. Tämä mies poimii ne heikoimmat naiset joukosta,suoden hetken mielenkiinnon heille. Mut suhde muuttuu pian, naista aliarvostavaksi siis alistavaksi! Nainen on aina väärässä,teki mitä tahansa. Lopuksi hän vielä huomauttaa aina,et nainenhan se itse halusi tätä kun hänet vietteli. Olin naimisissa kaksi piiitkäää vuotta,narsistin kanssa. Nyt olen kuin painajaisestani erännyt ja mulla on kevät,vaikka talvi on tulossa.

Varokaa naiset näitä sankareita. Siisus mikä narsisti olet!!! Kehtaat väittää ihmisistä tuollaista. Tiedätkö se on narsismia. Nostat itsesi jalustalle ja muita korkeampaan asemaan. Narsistin erottaa hyvissä ajoin jos vähänkään osaa niiden ruusunpunaisten lasien läpi katsoa. Olen törmännyt heihin mutta päivääkään en heidän kanssa tule tai ole tullut viettämään. On oma vikasi jos olet kaksi vuotta kärsinyt. Pitäisikö peiliin katsoa hä? Sinussa ne narsistin piirteet on ja onneksi ukkosi päästi irti tuollaisesta!!

Varokaa miehet tuollaisia idiootteja!! Niiden miesten, joita haluan, pitää ymmärtää pakkien todellinen, peitetty tarkoitus. Tämä on sanomattakin selvää, koska jätän asian tajuamisen miehen telepaattisten kykyjen varaan. Uskomattoman typerää, varsinainen pissis tuo edellinen nainen Varsinkin baarissa näkee, että miten mies käyttää alkoholia; juoko veden kanssa vai kuin vettä Itse valkkasin ja upean miehen löysinkin.

Ei ole tarvinnut katua! Eli on melko sama, pitääkö mies naisesta kovinkaan, jos nainen lähestyy, kelpaa. Millaiset jatkomahdollisuudet tuollaisella aloituksella on?

Onko se naiselle mukavaa? Nainen tulee jatkuvasti epäilemään olevansa "vain joku". Siksi suhde ei voi jatkua. Nainen haluaa tuntea olevansa ainutkertainen. Toisin päin mahdollisuudet suhteeseen ovat aivan toiset, naiset eivät kelpuuta kaikkia, vain harvat ja valitut, useimmat vain yhden, jos ovat tykästyneet.

Voitte tietysti yrittää muuttaa luononlakeja, mutta testosteroni on se, joka näissä asioissa rulaa. Oli sitä sitten naisella tai miehellä.

Mutta luuletko sä aivan tosissas että kaikki naiset ovat sellaisia jumalattaria ja unelman kohteita miehille että parisuhteeseen kävisi nainen kuin nainen? Minä olen nainen joka ei ole koskaan tarvinnut tehdä aloitetta, sen verran on miehet aina pörränneet ympärilläni etten valitettavasti ehdi niitä hiljaisia tuijottajia noteeraamaan. Onko se mun vika sitten? Myönnän että joukkoon on mahtunut muutama sammakko ennekuin se prinssi tuli ja kaappasi, ei hänkään mikään ujo mies, ei edes mikään todella komea, ihan tavallinen hauskan näköinen ja hyvällä huumorintajulla varustettu.

Jossei miehellä olis ollut sen verran rohkeutta että lähestyi niin olis varmaan jäänyt kokematta tämä erittäin hyvä ja pitkä parisuhde. En näe naisen aloitteellisuudessa mitään vikaa, päin vastoin. Puhun kyllä itsekin tuntemattomille miehille mutten iskemismielessä, en tietenkään kun oma suhteeni voi hyvin ja olen sitoutunut. En ole kyllä ajatellut että sitä voidaan ehkä tulkita väärin, hymy, nauru sen sellaista. Pitäiskö vaan kylmästi näyttää nyrpeältä ja olla torjuvainen?

En viitsis millään uskoa että jokaisella miehellä on pelkästään seikkailu mielessä. Koetko itsesi jotenkin ylimieliseksi ylemmän luokan kansalaiseksi kun kehuskelet vetovoimallasi? Onko ne hiljaiset ujot hissukat sitten joitain alemman luokan hylkiö kansalaisia vain luonteenpiirteensä takia? Onni että tuollaiseen narsistiin harvemmin törmää vaan ihmiset useinmiten antavat arvoa jokaiselle ketään kummemmin syrjimättä.

Turhaan haet tasa arvoa työ ja palkka sektorillakaan kun et ihmisiäkään näe tasa arvoisina henkilöinä. Ja miksi niille tuntemattomille ei voisi puhua normaalisti ja olet saanut käsityksen että pitäisi nyrpistellä? Taidat olla pahemman luokan narsisti kun olla ja voi. Näin se vain menee, jostain syystä. No onpas harmillista että tuollaisen kuvan sait minusta "Ei ylpeillä", en tarkoittanut asiaa yhtään sillä tavalla kuin sen itse tulkitsit. Hiljainen hissukka on yhtä arvokas ihminen kuin kuka tahansa muukin, lähempi tuttavuus voi paljastaa todellisen kultakimpaleen, etten todellakaan ajattele toisarvoisena.

Ehkä omat mielipiteesi tuli turhan jyrkästi esille, noin haukkumalla minua? Vetovoimalleni en voi mitään, jos iloinen ja avoin ihminen on sinusta inhokki niin siitä vaan, tuskin tiemme kohtaavat millään tavalla. Minä en ole se baarin pimeässä nurkassa jurottava juoppo kelle ei kukaan puhu, en tarkoita sillä että sinäkään olisit mutta uskoisin ettei kukaan oikeasti heihin halua ottaa yhteyttä.

En myöskään narsisti vaikka niin väität. Olkoon mielipiteesi mikä tahansa sinulla on oikeus siihen, vaikka uskalla väittää että oletuksesi meni niin metsään kuin voi mennä.

Hiljaisiin ihmisiin en esim. Työpaikalla huomaan kyllä, se on sitten jo täysin eri maailma, mutten ole koskaan seurustellut työkaverin kanssa. Nyrpistelyllä lähinnä jäin miettimään tuolla aikaisempaa kommenttia jossa yksi mies kertoi tulkitsevansa myös naisen hymyä rohkaisuna ja "valmiina seikkailuun", suokaa anteeksi että se jäi epäselväksi.

Kas kun en aikaisemmin ajatellut että hymyä voidaan tulkita niin vapaasti. Minä kun hymyilen aika paljon. Täällä jauhetaan narsismista ja viljellään sitä joka toiselle Vähän tunnostaa että nuokin "piirteet" millä toista ihmistä narsistiksi haukut kertoo sen että sä et todellakaan ole OIKEAA narsistia nähnytkään.. Jos sanoo että "miehiä pörrää ympärillä" niin se on kehuskelua ja narsismia: Sit ei ainakaan haukuttas narsistiksi ; Pöljä keskustelu alunperinkin.

Houkuttelet syntiä ajatuksia ukkomiesten päihin ja ties vaikka petät heidän kanssaan! No sen kerran kun minä olen nähnyt esim baarissa miehen, joka on herättänyt ajatuksen "tuo on pakko saada", en ole jäänyt hitaita silmäyksiä luomaan ja odottelemaan, josko toinenkin tajuaisi jotain.

Ei, vaan menoksi ja juttusille, ettei joku muu ehdi ensin. Minäkin erehdyin kerran tähän: Miehestä ei missään vaiheessa tullut aktiivista osapuolta, vaikka näytti siltä että ehkä pientä tai suurtakin ihastumista hänessä itsessäänkin heräsi.

Alkoi lopulta masentamaan, kun koin olevani suhteen mies. Jotenkin parisuhde ei vaan toimi, jos mies ei osoita mitään elonmerkkiä tunnetasolla. Tai sitten mies ei vaan oikeasti innostunut yhtä paljon kuin sinä? Nimenomaan hän ei ollut oikeasti kiinnostunut minusta, ja tämä olisi käynyt ilmi jo alkuvaiheessa, ellen olisi ollut aloitteellinen häntä kohtaan! Hän ei ilmaissut olevansa kiinnostunut, mutta ei myöskään torjunut. Punasteli ja hymyili ujosti vain. Ei saanut selkoa hänestä.

Ehkä hänessä juuri vetosi tuo ujous minuun, kun en ollut ketään yhtä ujoa koskaan tavannut. On vain aika vaikea tutustua ihmiseen, ja tietää mitä hän ajattelee, jos ei koskaan uskalla sanoa mitään mihinkään suuntaan. Et kestä sitä ja nyt syytät passiivisia miehiä nössöiksi koska heidän pitäisi ottaa ne pakit ei naisten niinkö? Ja sitten vielä tuo viimeinen lauseesi jonka lainasin. Tällä kumoat lopullisesti koko sepustuksesi.

Periaatteessa miten se on sinun elämästäsi pois jos passiiviset miehet odottaa että heistä ollaan kiinnostuneita? Ilmeisesti sua harmittaa tämä tosiseikka koska joutuisit itse tekemään työtä sen haluamasi eteen mutta olet vaan niin saamaton konservatiivi että et halua laittaa tikkua ristiin.

Sitten se aktiivinen toinen nainen vie ihastuksesi. Perustelet menekkiä itseäsi puolustellen että "ei se olisi varmaan ollut hyvä mulle kun ei ollut kiinnostunut" Kun et osoittanut kiinnostusta siinä se! Muiltakaan tuskin sinun passiivisuutesi on pois ja istu niin viehkeänä silmiäsi räpyttelemässä kun haluat mutta älä vedä hernettä nokkaan jos kiinnostava mies ei kiinnostu sinusta koska et tee asian eteen yhtikäs mitään.

Sorry vaan, mutta ei tuosta edellisen henkilön kertomuksesta oikesti tuollaista käsitystä saa, mitä sinä höpötät. Ehkä se, että nainen on aloitteellinen miestä kohtaan toimii, jos haluaa parisuhteen, missä mies on kuin pekka puupää -tyyppinen ja nainen on justiina-tyyppinen. Minä en halua tällaista puupää-suhdetta, enkä halua myöskään ottaa miehen paikkaa. Älä sitten valita kun et saa sitä kenet haluaisit vaan jonkun niistä väkivaltanarsisti pyrkyreistä joita ei kiinnosta mikään muu kuin se että annat pesää pari kertaa ja tuletkin jätetyksi.

Naisen aloitteellisuus ei tarkoita mainitsemaasi suhdetta muutakuin päässäsi koska kaikin mahdollisin keinoin yrität tuoda mielipiteesi muka faktana. Miksihän sellaisia suhteita ei ole itselleni tullut vaikka olenkin passiivinen? Ihan tasavertaiset olemme olleet ja kumpikaan ei ole ollut mikään suhteen johtaja. Mutta ero tuli sitten teille kuitenkin? Niin, masentuminen on miehen tehtävä. Naisen tehtävä on nauttia miehen tarjoamasta elämän huvirata-ajelusta. Oikeasti, jos homma ei toimi, niin sitten se laitetaan poikki, oli se alkuihastumisesi kuinka tulinen tahansa.

Ja eroako ei tule kun joku aloitteellinen mies iskee sinut? Voiko itsekeskeisempää ihmistä täällä vastailla En ole tuo, jolle 4. Ja onkin toiminut oikein hyvin! Kyllä joo voivat lyhyeen suhteeseen johtaa, tuskin mihinkään pidempään. Niin se vain menee, että, jos mies ei tee aloitetta ni nainen ei oo riittävän kiinnostava miehen mielestä.

Sen, jonka nainen iskee on mitäänsaamaton tossumies. Puhu vaan omasta puolestasi. Emäntä iski minut ihan noin vain ,ja yhdessä on oltu 40 vuotta,jälkeläisiä on ihan riittävästi ,katunut en oo päivääkään, enkä ole tossuksi tuntenut itseäni milloinkaan. Siksi että olen läski ja saisin räkäsen naurun jos lähestyisin miestä.

Kun ei pysty 4. Itse olen ihan liian ujo mennäkseni juttelemaan miehille baarissa. Onhan siellä vaikka kuinka niitä kiinnostavia miehiä, mutta kun ei vaan uskalla. Tiedän, että tuskin mulle ulkonäön puolesta hirveästi pakkeja tulis, mutta on se silti hankalaa.

Kai niille miehille pitäs osata puhuakkin eikä vaan mennä siihen viereen seisoskelemaan: D pitää vissiin harrastaa tuota useammin.. No kuinka aloitus voi pitää paikkaansa?? Hyvin moni mies ruikuttaa että kyllä nainen aina miestä saa. Ja millähän tyylillä jos vain katselee kohdetta? Pätkiikö nyt jonkun muisti kun baarielämästä kyse? Kysyntä ja tarjonta 4.

Oletteko baarissa sen verran tunnelissa, ettette tule seuranneeksi, mikä on siellä pelin henki? Normaalin naisen ei tarvitse tehdä aloitetta, koska jos menee baariin, tulee miehiä lähes väistämättä tekemään aloitteita. Vasta jos nainen näkee todella kiinnostavan miehen, hän saattaa mennä kokeilemaan aloitetta.

Et sinäkään, mies, vaivautuisi tekemään aloitteita, jos sinua iskemään tulisi aina silloin tällöin halukkaita naisia. Vain komea mies saa yleisemmin aloitteita naisilta; vain ruma nainen ei saa yleisemmin aloitteita miehiltä. Jos mies on vaikka tavis tai ruma niin ei ole mitään jako että naiset tulis juttelee. Ja jos itse menee juttelee niin naiset kääntää selkäänsä tai lähtevät pois. Ei asiallisesti puhuva mies saa naisen huomioo ja sitten joku känninen komea örveltäjä juoppo saa heti naisen mukaansa.

Naiset vaan rakastuu juoppoihin. Vaikka komea juoppo kohtelis naista huonosti niin se voittaa aina taviksen joka kohtelee hyvin eikä örvellä niin paljoa. Semmosta se vaan on, en usko että koskaan saán kokea rakkautta. Itse olen taas komea, mutta nörtti enkä oikein osaa naisille jutella mitään, saatan uskaltaa tehdä aloitteen mutta juttuni ovat niin kuvia tai epäiskeviä että jään aina ilman, katseita saan kyllä ja naiset jopa ohimennen puristavat persuksista. Mitä tästä on taas hyötyä ei mitään kun olen niin juro äijä muuten, lisää ehkä tuskaa enemmän kun olis saatavilla, mutta luonteeni on täysin perseestä.

Jos olen taas promillen humalassa silloin tuntuu juttu luistavan, mutta ilmeisesti viehätysvoima on silloin nollassa. En oikein tiedä löydänkö naista itselleni koskaan.

Joku tossa kirjoitti että naiset osaavat kertoa kiinnostuksensa ilman sanoja. No valitettavasti se ei riitä, jos miehet tekisivät samanlailla niin kumpikaan ei menisi koskaan toisen luokse. Vaikka tämä nainen "kertoo" kiinnostuksensa ilman sanoja, mies lopulta tekee oikean aloitteen.

Naiset eivät kerro kiinnostustaan, koska he saavat seuraa kertomattakin. Riippuu vähän kuka niitä iskuyrityksiä laskee , kyllä niitä iskeviä naisiakin löytyy , joskus aivan kiusaksi asti. Minä saatan keskutella miehen kanssa, mutta en silti ole aikeissakaan iskeä tätä.

Tästä on tullut usein hämmentäviä väärinkäsityksiä. Nainen ei ole aina iskumentaliteetilla liikkeellä, vaikka lähestyisikin. Miksi ei saisi keskustella ihmisten kanssa muuten vaan? Tietenkin saa, kaikkien väärinkäsitysten uhallakin. Sukupuoliroolit on niin perseestä kuin jokin voi olla sieltä.

Itse en kaipaa mitään "perinteistä naista". Ja tällä ei ole mitään tekemistä sen kanssa haluaako nainen olla kotiäiti vai uraohjus. Vaan juuri tuollaiset "turvallista olkapäätä" kaipaavat naisnysvelöt ovat ärsyttävän tyhmiä. Minulla ei ainakaan ole aikaa eikä mielenkiintoa levitellä kainaloitani teeskenneltyä avuttomuuttaan piipittävälle puoli-idiootille.

Ja tämä tuskin on mikään ongelma kenellekään, käsittääkseni niitä yövartijoita ja poliisikokelaita kyllä riittää, vankilassa istuvista murhamiehistä puhumattakaan. Niille voi lähetellä niitä kosteita pikkuhousuja, jos vaikka ihanat nallekarhut oppisivat siitä pyykkiäkin pesemään, edes omaansa. Vähin mitä siis odotan on että nainen selviää normaalista arjesta tarvittaessa yksinkin, aivan kuten minäkin teen. Mutta mihin kaikki kunnolliset naiset ovat kadonneet? Tarjolla on vain narkkareita, alkkiksia, syömähäiriöisä, muita mielenterveysongelmaisia, läskejä, luonnevikaisia "vahvoja" naisia jotka eivät todellisuudessa saa koipeaan nousemaan edes havunneulasen yli vaan huutavat ja hilluvat siinä vieressä , yksinhuoltajia sosiaalielättejä, akateemisia nirsoja, joiden kanssa pitäisi jaksaa jauhaa jostain Wagnerin oopperan nuotinnoksen syvemmästä merkityksestä ja kuinka se muka on oleellisempaa kuin oikean pakastepizzan natriumglutamaatti-mustapippuri suhteen aiheuttama ärsytys ja syljeneritys ja näidenpelkän ajattelemisenkin luoma makuelämys, josta ei saisi nauttia, olla ylpeä ja keskustella julkisesti, tai himomatkailijat, joiden kanssa pitäisi raahata itsensä toiselle neljännekselle maapalloa istumaan jollekin epämukavasti suunnitellulle tuolille katupölyltä haisevaan terassijuottolaan kuuntelemaan jotain romaanista pölötystä ja katsastamattomista skoottereista irtoavien osien kolinaa savusumuisen ilta-auringon häikäistessä silmiä.

Jos ei tuon parempaa ole tarjolla, niin pitäkää tavaranne. Ja varsinkin ajatuksenne meistä miehistä, koska suurin osa niistä ei kuitenkaan koske minua, sillä en alkuunkaan sovi yhteenkään teidän muumioituneista stereotypioistanne.

Se siitä naisten kuuluisasta ihmissuhdeosaamisesta, naisvaltaiset alat ovat kiusaamista tulvillaan. Mutta turha luulla että en olisi tavannut mielenkiintoisia naisia.

Kyllä olen ja juuri netissä. En vain ole tavannut heitä henkilökohtaisesti, ja se on se ongelma. No eikö tämä ole stereotyyppistä luokittelua, jos mikä?: Jos se tosiaan teki noin kovan vaikutuksen niin olen ylpeä itsestäni. Harjoitus näköjään tekee mestarin, pitää vain rohkaista mielensä ja antaa mennä Mikä laji tahansa narsismista naimiseen, kaikki käy ja olen aivan suvereeni.

Minun kanssani keskustelemisessa on aina riskinsä: Älä nyt sen perusteella tee mitään yleistyksiä miehistä tai heidän mielipiteistään. Minä olen mies vain seksuaalisesti ja biologisesti, muuten sukupuoliroolit ovat silkka kirous. Enkä tarkoita tällä vain perinteisiä sukupuolirooleja. Aivan yhtä älytöntä kuin se, että jokaisen naisen pitäisi olla kotona hoitamassa lapsiaan, on se, että jokaisen naisen pitäisi viedä lapsensa tarhaan ja mennä itse töihin.

Suurimmalle osalle ihmisä länsimainen yksilönvapaus tuntuu tarkoittavan sitä, että MINÄ saan elää miten haluan ja MUIDENKIN tulee elää samalla tavalla, jos ei muusta syystä niin siksi, että erilainen elämäntapa osoittaa vaihtoehdon ja se on vaarallista, koska jos enemmistä valitsee sen, he diskriminoivat muut tavat. Teet aivan oikein kun menet juttelemaan ihmisille.

Ehkä miesten kanssa keskustelu vain pitäsis avata tyyliin: Mitä mieltä olet Graalin maljasta, symboloiko se vaginaa? Siksipä en miehiä yritäkään iskeä itse. Ja jos mies tulee iskemään sinua kuvittelet että "se haluaa päästä vaan paneen" joten ympäri käydään ja yhteen tullaan.

Ilmeisesti miehen ja naisen välinen juttu ei vaan ole sinua varten. Jos järjellä ajattelet kahden sukupuolen toisilleen luoma silmäpeli on likaisesti ilmaistuna vaan sitä halua päästä panemaan ja lopulta siitä kehittyy suhde jos on kehittyäkseen.

Itse kyllä olen tehnyt aloitteita baarissa, mikäli kiinnostavan miehen olen huomannut. En jaksa yrittää mitään ihmeellisiä vilkuiluja ja vinkkejä, että nyt kiinnostaisi. D Homma hoituu paljon helpommin, jos itse menee juttelemaan. Suurin osa miehistä kuitenkin on hyväkäytöksisiä, joten harvemmin sitä mitään julmia pakkeja saa. Kyllä sitä pitää itsekin ottaa vähän vastuuta pariutumisesta, eikä sitten kotona valitella, kun ei ole ketään. Koska miehille ajatellaan kelpaavn kenen vaan naisen.

Ja jos onkin se yksi sadasta jok ei kelpaa Naiselle kelpaa ehkä yksi sadasta, tuntuuko siis huonolta olla siellä 98 muun pakkien saaneiden joukossa? Itse koen enemmän niin, että nainen joka lähentyy miestä on paljon itsevarmempi kuin sellainen joka ei juuri tee asialle mitään, itsevarmuus on naisessakin seksikästä. Mutta passiivisuus miehessä, ei ole yhtään seksikästä. Se on kuitenkin se, joka erottaa sukupuolet toisistaan.

Ilman sitä olisimme samanlaisia. Onko miehet nykyään niin estrogeenillä kyllästettyjä, että heistä on tullut naisia? Sotkevat ne hormonit naisetkin, e-pillerit saavat tiettyyn aikaan naisen ollessa viihteellä käyttäytymään agressiivisesti; e-pillerit ja alkoholi tekevät naisista miesmäisiä.

Kai sitä on koko maailma estrogeenilla kyllästetty, kun ne teidän hormoninappijämät rikastuu sinnetänne luontoon ja vähitelleen ravintoon. Miksi pitää heti olettaa, että mies on täysi nolla jos ei tee aloitetta? Miksi ei voi vain tehdä asioita ilman sen kummempia ennakkoluuloja.

No, miesten jotka kieltäytyvät kortsunkäytöstä. Ja naisethan suorastaan rakastavat kortsuja? No, sata kertaa mielummin siististi kortsun kanssa, kuin se sotku ilman kortsua.

Tosi komea tosimies 4. Kyllä naisetkin iskeävät tai ainakin yrittävät. Minua on yritetty isketty useasti ja monesti olen kieltäytynyt.

Yksi tapaus on jäänyt vahvana mieleen, jossa nainen ei voinut hyväksyä kieltävää vastausta. Alkoi siitä siten raivoamaan kun kukaan ei ole ennen kieltäytynyt. Taisin olla ensimmäinen tosimies hänen kohdallaan XD. On minuakin haukuttu homoksi useampaankin otteeseen kun en ole naisen iskuyritykselle lämmennyt. Onneksi voi aina kävellä tilanteesta pois. Itse en ainakaan enään yritä iskee ainuttakaan naista Suomessa. Sen tietää jo etukäteen, miten siinä tulee käymään eli täysin ajan hukkaa.

Suomalaiset on vaan liian tylyjä mun makuun. En siis epäile ollenkaan, että itsessäni olis hyvää seuraa jollekin, ei varmasti ole, mutta senkin voi kertoa monella eri tavalla. Mielummin sitä vaan nukkuu himassa, kun edes menee täällä johonkin kämäseen baariin, missä nyt on muutenki täyspäistä seuraa aivan utopististä odottaa löytävänsä.

Väittäisin että mies ei tajua katseista ja hymyistä mitään. Tuo ei ole aloite. Meitä oli 3 naista liikkeellä ja saatiin idea iskeä hitaat hämeen urokset kainaloon. Kyllä meitä katseltiin ja kävipä muutama juttuakin heittämässä kanssamme. Katselin pitkään yhtä tukevamman puoleista isoa miestä.

Mies kyllä katseli kiinnostuneen näköisenä takaisin, mut minkäänlaista aloitetta hän ei tehnyt. Lopulta päätin antaa selvemmän viestin. Iskin silmää hymyillen ja nostin lasini Kului ainakin 10 min kun palas takaisin, jutteli kahden kaverinsa kanssa hetken ja käveli ovesta ulos.

Kertaakaan ei enää katsonut meihin päin. Mä repesin nauraan, ihan selvästi mies pakeni paikalta. Toinen miehen kavereista tuli kiukkuisen näköisenä luoksemme. Sättien et on tosireilua tehdä pilaa kaverille. Kyllä tähän asti ollaan kriteerit täytetty: Mä olen se "syntinen" 27v, silmää iskevä, luvun punaisessa mekossa oleva Domina luultavasti.

Lähdettiin tytöt ajaan Ouluun, pitään hauskaa. Siellä kyllä oli komeita nuoria miehiä,leenu joille seura kelpas! Ajattelepa siltä kantilta, että olisit mennyt sen miehen luokse ja alkanut juttelemaan. Nyt aloit leikkiä jotain naurettavaa silmäpeliä, ja pilasit kaiken.

Ai anteeksi et tein asiani selväksi! Mut ei hän alaikäinen ollut! Siinä kolmenkympin tienoilla uskoisin ja miehen kokoinen järkäle! Kirveellä veistetyn näköinen lähinnä, ja se jos jokin iskee minuun. Miehen pitää näyttää mieheltä,eikä kiiltokuvalta! Sit pitäis olla viel sisua jäädä edes paikalle eikä karata.

Kyllä se on niin ettei meikä likka tuppaa, jos mies ei tykkää! Vai oletatko et olisin juossut perään ja taklannut?

Se olis ollu kyllä jo ahdistelua. Siis millaisia lähestymisyrityksiä sielläpäin yleensä saa tehdä? Paniikkiinhan se mies olis varmaan menny, jos olisin kävellyt suoraan kohti ja viel puhutellutkin häntä! Pakeni kerta paikalta jo silmäniskusta! Harmitti ja nolottikin,siks nauroin, peittäen niin hämmennystäni.

Sit tulee toinen sankari viel sättiin äänekkäästi siihen,kaikkien kuullen. Ei kuule erehdytä edes matkalla Ouluun, sitäkautta ajaan. Vaikka hotelli Aulanko onkin mukava paikka yöpyä,kesällä. Jos olet sitä mieltä et toimin omaksi vahingokseni, niin ilmeisesti sit sen miehen parhaaksi.

Voit ymmärtää vaikka asian näin: Mä kohteliaasti ilmoitin olevani kiinnostunut hänestä ja näin hän pääsi pakenemaan. Kaverien viel turvatessa selustansa. Mut älkää naiset käyttäkö tätä taktiikkaa häätääksenne jonkun miehen. Se näet toimii vain Hämeenlinnassa!! Kokeilin näet karkoittaa liian innokkaan Vaasalaisen uroksen samalla aseella! No, ryökäle vaan innostui lisää. Tai sit se oli kieliongelmia, kun ei tajunnut et mä sanoin ;hus hus mene pois!

Ehkä mies ei ollut ollenkaan etsimässä mitään seuraa eikä ole tottunut lähestymisiin eikä toivonut sellaista. Poistui tilanteesta, jotta ymmärtäisit ettei hän halua sinun lähestyvän. Itsekin poistun monesti enkä jää odottamaan sitä iskuyritystä, jotta joudun antaa pakit päin naamaa eikä tilanne ole mukava kummallekaan. No voin sen nyt noinkin ymmärtää,kun ajattelen tarkemmin. Kiitos kun valaisit asiaa,tältäkin puolen. Tavallaan oli siis herrasmies!

Tilanne ei olis jatkunut siitä mun osaltani mihinkään, mä en kyllä lähde jahtaan ketään. Asia olisi kuitattu jo sillä, et ois kääntänyt selkänsä mulle. En mikään järjenjättiläinen ole, mut sellainen ele, jo pelkästään, olis kyllä kertonut kiinnostuksen puutteen! Sellainen pikku seikka viel: En varattuja lainaa edes seuraksi! Työni takia liikun pitkin ja poikin maatamme, hyvin usein.

Olen kyllä ajatellut "karannutta" miestä useaan otteeseen, teki "karhumaisella"olemuksellaan sellaisen vaikutuksen että Mä luulen että meidät suomalaiset miehet kasvatetaan hiiriksi ja tarvittais testopiikki perseeseen ainakin melkein joka toinen että päästäis ujoudesta, epäsosiaalisuudesta ja syvistä henkisistä haavoista, jotka päin vittua kasvattaminen saa aikaiseksi. Väittäisin, että mies ei tajua hymyistä ja katseista mitään. Kirjoittaja on poistanut tästä viestin.

Itselläni tämä johtuu siitä, että olen hieman ehkä kontrollifriikki ja tottunut itse hoitamaan omat asiani, ja se jotenkin ahdistaa jos joku tulee metsästämään mua. Haluan itse olla aloitteentekijä. Valitettavasti naisten ei oleteta eikä ehkä haluta olevan metsästäjiä, vaan viehkoja saaliita. Sillä jos nainen on vahva, itsenäinen ja aloitekykyinen toimija joka menee pokailemaan miestä baarissa niin olen kuullut, että sellaista naista pidetään lutkahtavana.

Sellaiset miehet, jotka olisivat vakavasti-otettavia kumppaniehdokkaita, antavat pakit ja ne jotka eivät anna pakkeja, haluavat vain toosaa. Näin karkeasti yleistettynä tämä homma. Naisia koskee muutkin kummalliset kaksinaismoralistiset säännöt. Naisen on oltava yhtä aikaa neitsyt ja huora. Itse en jaksa enää miettiä koko asiaa vaan lasken hommat niin, että sitten kun kohdalle osuu riittävän kypsä ja fiksu ihminen niin näitä juttuja ei tarvitse miettiä.

Oli ihminen sitten mies tai nainen. Olen jo vanhempi mies ja pitkään ollut parisuhteessa, joten ei ole tullut käytännössä testattuu tai seurattuu näitä pariutumisriittejä itse osallistujana. Tuntuukin käsittämättömältä miten vähän edeistystä on tapahtunut naisten kohdalla muutamassa vuosikymmenesä, edelleen odotetaan puolihappamina vähintään, että mies hoitaa kaikki hommat.

Samaan hengenvetoon naiset huutavat pää punaisina tasa-arvoa.. Odotellaan vielä miljoona vuotta niin ehkä silloin naiset ovat saavuttaneet miehen.. Valtaosa ihmisistä ei ole pätkäkään kiinnostunut siitä kuka on "metsästäjä" ja kuka "saalis".

Valtaosalle ihmiset ovat ihmisiä ja joskus toinen tulee juttelemaan toiselle ja joskus toisinpäin. Ei siinä mitään valtapeliä tai mitään muitakaan pelejä tarvita. Useimmiten nämä pelaajat jäävät helposti syrjään kun alkavat aidot ja suorat tunteet rytistä. Meillä kissa ja sen nimi oli Miisu, mutta se kuoli koska se menetti henkensä hhhhöööah T.

Itse olen kerran testannut aloitteen tekoa useamman päivän kestänneen flirttailun jälkeen ja täydellisesti tulin tyrmättyä Mutta vielä en lannistu D mutta joo tälläisenä välikommenttina kiehtoos kuulla itsekkin naisten kommentteja asiaan!

D mutta itte kyllä meen aika usein hyviis soosiis baaris eikä mua sillai oo kiinnostanut koskaan ketään baarista ettiä ei muutaku lisää nannaa tiskiltä ja laittamaan jalalla koreasti parketilla: Itse jo keski-ikäisenä naisena huvittaa monet keskustelun kommentit. Olen saanut iskuyrityksiä nuorena nin paljon ettei siinä ehtinyt itse edes yrittämään. Ikä on tasoittanut tilanteen. Todellista kiinnostusta olen osoittanut vain kerran aloittellisena osapuolena.

Yhdessäoloa nyt takana puoli vuotta, käytännössä asutaan yhdessä. Mies ei ole "komea" mutta jokin siinä vain veti puoleensa. Monet komeaksi kehutut miehet vaan eivät ole sytyttäneet. Kyllä se on se jokin joka saa kiinnostuksen aikaan, ei ulkonäöllä aina ole asian kanssa tekemistä.

Vaistolla menin ja olen rakastunut ensimmäistä kertaa elämässäni täysin puhtaasti. D kai se on vaan otettava riski! Se on sen takia, koska suomalaiset naiset on niin helvetin ylpeitä itsestään.

Vielä 10 vuotta ja sieltä tulee vierasmaalainen nainen ja vie miehen suominaisen nokan edestä ;. Minä, ruma nainen, aina teen aloitteen. Enhän muuten saisi miestä koskaan. Vain vähemmän kaunis nainen joutuu tekemään aloitteita.

Teikäläiset ymmärtävät paremmin miehen aseman tässä yhteiskunnassa. Suomalaisen miehen kannattaa suunnata Thaimaaseen tai Brasiliaan, Noissa maissa vaalea suomimies saa tuntea itsensä naiseksi, kun ei tarvitse itse tehdä alotteita.

Rehellistä toimintaa siis, ei mitään tyhjänpäiväisiä pelejä. Koska itkette te täällä mitä itkette niin totuus on se että naaraat ei taistele koiraiden huomiosta muualla kuin ihmisten seksi markkinoilla. Nainen joka ei ole pano huora lutka lunttu kevytkenkäinen jakorasia ja munan perään ei tee aloitteita se on miehen tehtävä.

Ja suurin osa naisista meistä ihanista ei lumpuista.. Me tahdomme miehen parisuhteen lapset perheen eikä pelkästään pilluun väliaikaisesti täytteitä. Toisin kuin miehen tekeleet kuvittelette niin naisella yleensä on aina haave toive ja tavoite aviomies perhe ja yhteinen koti Mutkat on erikseen ja julkku mulkuilla niitä parveilee paljon ympärillä..

Tosin niistäkin miehistä osa on taatusti vaimoa katselemassa eikä irti tavaraa.. Tosin miehet nyt yleensä kelpuuttaa jakorasiaakin paremman puutteessa. Eriasia on se jos itkette nyt sitä miksi naiset ei teille tule pilluaan tarjoamaan.. Mitenhän tuo aloitteiden teko liittyy perheen perustamiseen?

En ymmärrä teitä naisia joille aloitteen teko on sitä, että aletaan imemään miehen munaa ja mennään heti nussimaan. Kun te kerta olette siellä baarissa niin ei siellä tartte sanoa mitään niille naisille.

Siellä on tanssilattia jonne kun menee vaan heilumaan ja heilut siellä missä on niitä naisotuksia ja katokkin sellanen paikka missä ei ole äijiä ympärillä koska ne naisotukset tuppaa olemaan varattuja. Heilut siinä lähistöllä ja kattelet hymyssäsuin niitä naisotuksia jos ne vaikuttaa siltä et ne ei tykkää siitä sun heilumisesta niin seuraavaan ryppääseen vaan tai oikeestan jos sattuu löytyy yksinäisiä susia niin ne on vielä parempia.

Mut jos sun seura ei ahista naisotusta niin ne tuppaa tulemaan lähemmäks pikkuhiljaa ja kohta ne onkin jo kiinni sussa. Sit se etenee niin et se naisotus rupeekin puristamaan sua kovempaa ja kovempaa niin se on done.

Olet saanut ainakin siksi yhdeksi illaksi oman naisotuksen tekemättä itse oikeestaan yhtään mitään. Valot kun syttyy niin se naisotus voi kysyä et haluisit sä lähtee meille ja jos ei kysy niin kysy ite. Ite tajusin tämän kaavan oikeastaan ihan vahingossa ilman mitään iskemis tarkoitusta ja joku voi tietysti väittää et mieshän se iskee mut maybe Mut sen mä sanon etteipä tuolta baarista mitään vakavaa saa vai kuka on oikeesti saanu? Kun haluun vaan munaa niin sillon isken.

Toi BiNaisen juttu oli täyttä asiaa. Tiedän koska olen itsekin bi-nainen. Jos mies ei kehtaa antaa pakkeja naiselle, on olemassa selkeä kuvio mitä mies alkaa tekemään, jos ei nainen kiinnosta: Nainen tulee viereen ja heittää jotain hyväntahtoista small talk -juttua, vaikka miehen vaatteista vaatteillahan, tai naisten kohdalla niiden puuttumisella yritetään herättää huomioita vastakkaisessa sukupuolessa.

Mies nojaa tiskiin kyynerpäillään ja hörppää kaljaa, samalla miehen katse alkaa etsiä "pelastajaa" eli henkilöä tai keksiä valetta, että pääsee naisesta eroon. Kun "pelastaja" on löytynyt, mies lähtee sanaakaan sanomatta "kaverinsa" luokse toisele puolelle koko huonetta vain katse kertoo, et älä ämmä tuu peräs tai puhelin muka piippasi miehillä on hyvä kuulo, kun puhelimen piippaus ilman värinää, kuuluu miehen korviin yökerhon metelissäkin , että kaveri tulee hakemaan, pitää mennä.

Tää on sellanen kuvio joka todella toistuu. Bi-naiset ja lesbot muuten ei saa olla missään pienemmässä baarissa rauhassa, kun nämä känniset normaalit miehet suuttuu siitä, että joku nainen "saalistaa" naista, josta mies on kiinnostunut. Monet miehet eivät uskalla iskeä vahvaa ja maskuliinista naista, enpä ymmärrä mikä siihä on ongelma. Yksi asia kannataa muistaa: Suurin osa lienee heteroita joten naiset mukaan, okei, samaa sukupuolta olevat voivat näyttää merkkiä toisilleen niinkuin vastakkaisellekin sukuolelle niin on jotain tasa-arvoa tässä leikissä.

Tulint just kotiin runkkureissulta. Yhden nettikaverin kanssa tavattiin metsässä ja runkattiin toisemme loppun saakka. Vain mies tietää, miten toista miestä runkataan kunnolla. Oli siinä iloista pyöräillä kotiin juuri runkattuna ja katsella upeita mimmejä, jotka pyöräili vähissä vaatteissa vastaa. Nyt kun kassit on tyhjennetty voi vain odottaa oman vaimokullan kotiin paluuta.

Tänään sitä vois jaksaa kotonakin nauttia vähän kauemmin ennen laukeamista. Profiili myös alastomassa suomessa. Päälle viiskymppinen kaveri pyöräilee ykkös kehällä ja ulkojutut kiinnostaisi nuoren kaverin kanssa, nähdä kuinka nuorella lentää. Tuon ohjaussarvien merkki, josta tuolla aiemmin oli juttua, toimisi merkkinä. Ottakaa pojat tuo merkki käyttöön niin saadaan asia toimimaan ja kaikilla on kivaa.

No oliko sielä innokkaita haluajia ;. Nuoren kaverin ruiskaukset eivät saa lentää sinne varpujen sekaan, on liian hyvää sinne hukattavaksi, parempi osoite on tähdätä ruiskaukset suuhuni sillä sinne sen kuuluu lentää: Luontorunkkailu on tosi mukavaa, kerran metsässä pikku polunvarressa runkatessa tuli polkua pitkin vanhempi rouva ja näki mitä touhusin, rouva ei ollu milläskään vaan jäi hymyssäsuin katseleen.

Enpä viitsiny lopettaa runkkaamista kun ei rouvakaan ollu milläskään vaan jatkoin runkkamista välillä pidätellen ettei olis heti lentäny. Rouva tuli pikkuhiljaa lähemmäs katseleen ja minä poika runkkasin haltioissani kun olin saanu katselijan kerrankin ihan viereen, eipä sitä kauaa pystyny pidätteleen kun rouvakin laittoi kätensä kaulaukostaan sisään ja alkoi puristella rintojaan, koskaan en o niin mahtavaa orkkua saanu kun silloin, tuntu et oikein rutina kävi kun spermat lensi siihen rouvan jalkojen juureen.

Hetken päästä tungin vielä seisovaa ja spermaista kullia housuihin kun rouva mitään sanomatta, hymyillen taputti mua käsivarteen ja jatkoi matkaansa, kyllä oon useesti haikeena muistellut sitä hetkeä.

Päivittäin poljen pyörällä Pohjois-Helsingissä. Aikä jännä tuollainen luonnossa-tapahtuma, tavata vieras ihminen ja katsoa hänen "käsitöitään" ja samalla näyttää omaansa. Tuota voisi kokeilla vaikka tänään, vaikka tuolla ykkösellä. Oletteko joskus olleet käsitöissä niin että joku on tullut siihen katselemaan ja tekemään samaa? Metsärunkkaus on aivan ykköshommaa. Siinä tuntee olevansa osa luontoa kun tuuli hivelee paljaita kasseja, Jäänyt nykyään vähemälle, täytyykin aloittaa taas uudestaan oikein tosissaan tämä jalo harraste.

Kiinnijäämisenpelko buustaa orkun ihan eri svääreihin. Lasti lentää oikein kunnolla! Tuntuu oikein palleissa asti, kun mälli lentää. Jos metsään haluat mennä nyt, nin takuulla yllätyt!!! Suosittelen tätä onanoimisen muotoa kaikille aivan varauksetta, jos vielä uskaltaltatuu heittäytymään ihan alasti niin tämä "sissirunkkaus" takuulla palkitsee ihanalla tavalla. Ulkona runkkaaminen on tosiaan hienoa touhua! Olen aiemminkin harrastellut tuota silloin tällöin, mutta lähinnä aika pikaisesti kiinnijäämisen pelosta.

Nyt olin toissaviikolla pyöräretkellä ja siinä kuumassa ilmassa hikisten pallien hangatessa satulan pintaa alkoi himottamaan hurjasti. Katselinkin sitten metsiä sillä silmällä ja sopivan paikan tullen hyppäsin ojan yli ja menin vähän syvemmälle pusikkoon. Löysin täydellisen suojaisan paikan jossa oli isojen kivien välissä maassa pehmeää sammalta, olin sen verran syrjässä että nyt päätin nautiskella kunnolla.

Riisuin kaikki vaatteet pois, jätin vain kengät jalkaan ja housut nilkkoihin. Kävin mättäälle makaamaan ja alkuun hiukan hermostutti ja piti seisokkia suostutella ylös ympärilleen pälyillen. Ei siinä kuitenkaan kauaa mennyt kun tuulen vire kiveksillä ja koko tilanteen kiihottava jännitys sai kyrvän kasvamaan koko komeuteensa. Oli jotenkin todella porno olo kun vetelin käteen haarat levällään housut nilkoissa sylki liukasteena luonnonhelmassa niin että litinä kävi.

Vaihtelin asentoa ja pitkitin nautintoa, ehkä paras masturbointisessioni ikinä! Ajatuksissa tietysti että vaikka joku marjastaja olisi sattunut paikalle ja Olin tänään metsärunkulla ison kiven takana, siinä runkatessani kuulin et jotain on tulossa polkua pitkin. Pulssi alko nouseen kun kulli kädessä kurkin kiventakaa ketä polulla tulee, hetkenpäästä näin kun kaksi nuorta poikaa tuli ja jäi istumaan mättäälle n. Pojat alkoi riisua vaatteitaan ja runkkaamaan, itse runkkasin sydän jyskyttäen piilossani ja katselin poikien touhuja, tovin runkattuaan toinen pojista kääntyi ja pyllisti jolloin toinen meni sen taakse ja alkoi panna kaveriaan.

Kulli aivan kovana siirryin kiventakaa niin et pojat näkin mut ja et runkkasin, hetki emmittyään pojat jatkoi hommiaan ja minä siirryin lähemmäs. Menin aivan poikien viereen, mun oli pakko alkaa pidätteleen ettei ois mälli lentäny. Pojat jatkoi panemista välillä osia vaihtaen, minä runkkasin kun viimestäpäivää ja katselin kun pojan kulli uppos kerta toisensa jälkeen kaverin peppuun, kiihdytin tahtia entisestään kun huomasin et kohta pojaltakin tulee, lähes samaanaikaan molemmilla mälli lensi, mun mälli toisen pojan naamaneteen mättäälle ja toiselta kaverinsa sisään.

Hetkenaikaa istuttiin porukalla mättäällä mulkut paljaina ja spermasina, poltettiin tupakat jonka jälkeen pojat päätti jatkaa matkaa ja huuteli mulle et he käy täällä pari kertaa viikossa ja et tule käymään jos haluat nähdä lisää. Kyllä oli mahtava tunne kun lähdin itsekin käveleen kotiopäin. Kävin eilen ilta hämärissä Finnoon luontopolulla pienellä pyörälenkillä katselemassa paikkoja, päällä oli vain tiukat juoksushortsit ja t-paita. Ketään en siellä nähnyt mutta kauhea kiima oli päällä ja pakkohan se oli pysähtyä muutamaan otteeseen runkkailemassa luonnon helmassa.

Siellä on hyvää suojaista maastoa, kannattaa käydä vilkaisemassa ties vaikka joku osuisi samaan aikaan paikalle;. Moi, aina kuolaan teidän pyöräilijöiden perään. Joskus katon pitkään perään että meinaa kolari tulla. Olisi kiva bongat joku teistä runkulla tai vaikka kusella. Ei huono idea; Kun hieman useampikin tutustuisi niin voitaisi keksiä jokin tietty paikka siellä.

Vielä on kesää jäljellä. Mulle on tullut fetissi itsensä paljastajiin. Mukava katsoa kun mies esittelee housut kintuissa seisovaa munaansa. Kerran vein kotiini nuoremman ja sain katselun päätteksi vielä seksiä kunnolla. Sillä oli kavereita mitkä halus naisen edessä runkata, sanoin että voin katsella.

Tän vuoden aikana on sen "tuttuja poikia" käynyt 63 näyttelemässä itseään ja saanut hyvää seksiäkin kun komennan naimaan. On jokaisesta kullista kuva mitä katsella yksin. Toiset tulee useamminkin kun haluavat olla alasti, kyllä mulle sopii katsella nuorta alasti muna kovana.

N50 mulla pomppas kikkeli pystyyn kun luin sun fetissistä,nyt on pakko päästää siemenet vapauteen. Eipä näkynyt porukkaa tänään,, no aurinko paistoi ja oli mukavata muuten.

Sinne pääsee myös autolla, vinkki vinkki. Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. No ni nyt ollaan finnoon ulkoilu polulla: Pitääpä käydä myös katsomassa kohta siellä.

Yhdentoista aikaan aamupäivällä ei ainakaan näkynyt kuin kaksi lintubongaria, oli myös aika viileätä juoksushortseissa. Huomenna voisi yrittää uudelleen;. Kiinnostaisiko tänään ketään runkkailla ympärileikatun kanssa tuolla finnoon ulkoilupolulla tai sen maastosa? Missä siellä olisi hyvä paikka? Ja mulla nää tulot tänne tapahtuu aika hätäsesti niinku nyt: Miettiny kans, et harrastaako täällä kukaan, ku en oo nähny, vaik joskus olis kiva "yllättää".

Väittävät, että jotku rahtarit harrastaa levähdyspaikoilla, mutta sitäkään en oo päässy näkemään, vaikka monenlaisiin aikoihin oon liikkunu.. Ehkä jossai tuomiojärven rannassa ihan päiväaikaan, mutta sen verran elämä kehittäny itsesuojeluvaistoa, etten kyllä mihinkään känniporukoiden suosimiin pusikoihin lähde raiskattavaks..

Itse asiassa mua kiehtoo ajatus yleensäkin lähes passiivisesta katselusta, enkä välttämättä kaipaa nähdä paljasta pintaa, vaan pelkkä tietoisuus siitä, että lähellä oleva nauttii itsensä koskettelusta, kiihottaa ajatuksena.

Ikinä mun kans samaan bussiin esim ei oo osunu ketään, joka olis tyydyttäny ainakaan niin, että sen olis tajunnu. Ja busseissakin oon viettäny kohtuu paljon aikaa.. Käykö kukaan espoon matalajärven lintutornissa paineita päästelemässä? Onn jo jonkin aikaa miettinyt jos menis sinne. Melko hiljaista ollut viime aikoina, harmi ;.

Tuo Matalajärvi on myös tarkistettava;. Taisi käydä tummahkolla wv tänään kaveri kattomassa putkilinjan finnoossa ;. Tänään taisi käydä parikin kaveria samaan aikaan ;.

Miksi naapurin vanha mummo aina jäkättää kun teen sitä pihalla? Vantaa alueella ketään naista joka tahtoisi katsella autossa? Eilen rupesi panettamaan niin paljon, että lähdin lenkille ja päätin mennä runkkaamaan metsään.

Sopivan matkan päästä löytyikin iso kivi, jonka suojaan vetäydyin runkulle. Oli aika pornoa runkata siinä takamus vasten jäistä kiveä. Hetken runkattuani kuulin ääniä ja huomasin polkupyöräilevän miehen pysähtyvän tien varteen ja lähtevän kohti minua.

Hetken jo mietin sopivaa "pakosuunnitelmaa", mutta mies alkoikin vaan tyhjentää rakkoaan eikä huomannut minua, vaikka olikin jo aika lähellä. Miehen lähdettyä jatkoin runkkaamista pallit lätisten ja heitin mällit lopuksi hangelle. Kyllä teki taas hyvää. Tuntuu ne metsärunkut talvellakin yhtä hyvältä kuin kesällä. Siitä huolimatta, kevättä odotellen Etsin v kundia jonka kanssa saisi kimpassa runkata ja roiskia pornoa katsellen. Olen kivan näköinen reipas tummatukka 60 78 Paikka järjestyy jos oot terve, luotettava ja ilmainen ;.

No mikäs siin hän otti 10minuuttia minulta poskeen. Viime kesänä oltiin perheen kanssa lomailemassa Kuopiossa leirintäalueella. Lähdin iltamyöhällä lenkille läheiselle metsäalueelle. Poikkesin sorapolulta polulle juoksemaan. Polku päättyi jonnekin niemennokkaan, jonne jäin hetkeksi katselemaan maisemin. Oli rauhallinen kesäilta eikä ketään näkynyt eikä kuulunut missään. Kiihkeät panot vaimon kanssa aikaisemmin päivällä palasivat jostakin mieleeni ja kalu alkoi kovettua.

Aikaisemminkin on tullut runkattua kesken lenkin, mutta nyt päätin riisuutua kokonaan alasti. Pian ei ollut päällä muuta kuin lenkkarit jalassa.

Käveleskelin pitkin polkuja ja runkkasin kaikessa rauhassa kaluani. Kun orgasmi alko lähestyä, niin menin hoitamaan homman loppuun rantakivelle. Mällit lensi komeessa kaaressa veteen. En tiedä näkikö kukaan touhujani, mutta muutaman kymmenen metrin päässä vastarannalla meni myös lenkkipolku, joten sieltä olisi joku voinut nähdä. Sen jälkeen lenkkikamppeet taas niskaan ja takaisin mökille. Seuraavana päivänä jälleen vaimo sai mökissä kyytiä ;. Joo ei tossa hanskaan moukaroinnissa mee kun 10 sekuntia oli sitten sisällä tai ulkona niin voi halutessaan roiskia melkeimpä missä haluaa Laukee nopeemmin kun normi ihmisen kusen kesto.

Voisin kuvitella et ei tartteis kun haistaa naista niin räjähtäs kalsareihi. Vanha lanka mutta tänään tapahtui oma kokemus. Olen siis teini, ikää en kerro mutta lähempänä aikuisuutta kuin mitä voisi olettaa. Omaan kaikkia perversejä taipumuksia, mutta uusin on varmaan kaikki mustat saappaat ja kiiltonahkaiset kengät, kuten pitkävartiset maiharit. Miehillä etenkin, mutta myös tytöillä. Jokin siinä maskuliinisuudessa ja vahvuudessa viehättää niin maan perkeleesti.

Menin lähimetsän poikki tuossa äskettäin, oli jo ilta pimentymässä kunnes näin jonkun hyvin matalan suonpientareen jossa oli liejuista mutaa. Hypähdin tämän liejun päältä pariin otteeseen ylittääkseni, mutta yhtäkkiä teki mieli vain tampata maiharin jalalla tuota mutaa lisää, oikein tahallisesti sotkea ja tuhria farkkuja ja kenkiäni.

Koko tilanne oli omalla tavallaan niin helvetin kiihottava kun sai vapaasti riehua ja sotkea, otin sitten kullini esille, tamppasin maata ja hieroin liejuista mutaa pitkin varsikenkiäni, hypähtelin että mutaa lentäisi pitkin farkkujani huokailin että kuinka likainen pikku homopoika olen kun tämmötti saappaani pilaan, ja lopulta tulin niin lujaa että osat lasteista lensivät jo suon puoleisille lammikoille. Tippoja tietysti tipahteli maiharieni kärkiin ja pari tippaa lensi jopa leualleni.

Nielin tietysti aktini viimeisenä tekona ne tipat leuastani ja sormieni tuntumasta, sipaisin mällejäni maistiaisiksi jopa mutaisten Martensieni kärjistä, nopeasti pakkasin kullini takaisin farkkuihini, pyyhin pahimmat mullat lehtikasaan ja lähin ravaamaan kotiin.

Tätä voisi alkaa harrastamaan enemmänkin, teki hyvää pilata se mustan nahan kiilto sillä liejulla. Joskus voisi tietysti koettaa hypätä liejuun pellehtimään, vaikka sitten jonkun toisen nahka-friikin kanssa. Minulla myös harrastuksena alasti metsässä oleskelu, kävely ja runkkaaminen, helteisenä päivänä pelkät shortsit, kengät ja t-paita, riisun shortsit ja paidan ja kävelen metsässä muna kovana ja sitten etsin hyvän paikan ja runkkaan orgasmiin saakka.

Käviskö sulle viiskymppinen äijäkaveri? Harrastan tota samaa mutt mulla jalass aina korkkareita Laita osotetta ni jutellaa lisää Ulkona runkkailu on ihanaa, olen harrastanut sitä lähes koko ikäni. Hesassa on monia hyviä paikkoja, jossa voi runkkailla omassa rauhassa tai sitten katsella muita runkkailijoita. Monta monituista kertaa on esimerkiksi Keskuspuistossa pyöräillessä ollut pakko pysähtyä ja helpottaa oloa. Jos joku sattuisi näkemäänkin, kukaan ei paheksu, jos ei tietoisesti mene laskemaan housuja alas jonkun edessä.

Pakko lähteä taas tänään ulkorunkulle kun sitä noin moni harrastaa;! Jalkaan sukkikset ,korkosaappaat päälle jakkupuku ja pitkä takki. Lopuksi johonkin pellonreunaan mutaan runkulle Pahoittelen, asustelen enemmän Varsinais-Suomen puolella Ehkä joku kaunis päivä vielä, tunnistat varmasti henkseleistä ja prätkätakista Eihän se kaukana ;..

Jos uskallat tai jaksat niin tule joku kaunis kesäilta tuonne Halisten puolelle kuikuilemaan ja huhuilemaan: Yhteiset mutareissut ja runkut tekisivät terää. Laita varusteesi sitten vaikka päälle ja ilmoittele jos olet siellä seuduin liikenteessä, saisit vähän nuorempaa seuraa minulta sitten. Millaisissa "varusteissa" haluisit mun tulevan? En kyllä muuten ole sielläpäin yleensä mutta voisin kyllä ajella Olis yhdet reisisaappaat joita en ole vielä testaillut,olisko ne hyvät jalkineet?

Voitasko jutella jossain kahden? Usein talvella käyn lähi metikössä runkkaamassa. Kesällä liian valosaa siihen hommaan. Muutenkin talvella se kiihottaa enemmän kun voi käyttää lumilautailu vaatteita. Yleensä lumilautailu housut niin ettei mitään alla. Kävin muutama päivä sitten Espoon Hanikan kallioilla kävelemässä ja tutustumassa mahdollisuutena ottaa "nokkoskäsittely" luonnossa.

Loistava paikka ja rohkenin riisuutua kokonaan ottaen pienoisen kävelyn alueella. Löysin mukavan paikan, jossa runkkailin ja käsittelin kulliani nokkosilla. Uskoin alueen olevan rauhallinen, mutta en huomannut erästä koiranulkoiluttajaa, joka pyöri samoilla kallioilla ollen hyvin kiinnostunut touhuistani.

Vaikutus oli tyrmäävän upea mahdollisen katsojan läsnäolosta. Täytyy ottaa uusinta ilmojen lämmetessä ja ulkoilijoiden lisääntyessä. Tätä voi suositella kaikille harrastajile. Kunhan paikka on sopiva, ulkoilun antama lisänautinto on aivan käsittämättömän suuri. Nesteet tulevat ulos melkeinpä liiankin nopeasti. Tänään kävin metsässä, riisuuduin alasti ja runkkailin ja otin samalla kuvia kännykälläni, toivoin että joku top-mies olisi tullut ja ottanut minut takaapäin, liukkarit oli valmiina mukana.

Muutoin toiveenne tuskin koskaan toteutuu, jos sitä todella haluatte. Tänään nakuilin ja runkkailin Espoon Hyljelahden kallioilla ja kovin oli rauhallista. Spermat lensi lepikkoon,teki gutaa Työni puolesta joudun joskus liikkumaan hieman syrjäisimmiläkin alueilla.

Olen muutaman kerran riisuuntunut alasti ja juoksennellut pitkin polkuja,metsäteitä ja hiekkamonttujen rinteitä kova elin heilahdellen nautinnollisesti jalkovälissäni. Se tunne vatsanpohjassa,kun vaatteet jäävät yhä kauemmas,olet alasti erektion jäykistämä kalu nähtävillä eikä ole piilopaikkaa jos joku yllättäen ilmaantuu paikalle on todella jännittävä. Kuvittelenkin joskus,että mopopoikaporukka huomaa minut,lähtee takaa-ajoon,saavat minut kiinni ja Olisko Tampereen länsipuolella ketään voisin tulla yllättään,olis mukava nähdä toinen runkulla voin ehkä osallistuakin.

Kokeilin tuota ulkona runkkaamista pari päivää sitten ihan valoisaan aikaan. Varustuksena tummansiniset vekkihame ja sukkahousut, ja mustat ballerinat schoolgirl-tyyliin. Varsinkin kun alueella liikkuu marjastajia ja lenkkeilijöitä. Täytyy kokeilla vielä samaa uudestaan kun tuntui niin mahtavalta saada orgasmi metsässä tyttöjen tamineissa ja roiskia spermat sukkahousuille ja hameelle. Samantyyppinen vaatetus mukaan, kun nuo tamineet kiihottaa muutenkin valtavasti.

Voisit tulla levähdysalueelle tuossa varustuksessa ja varmasti saisit ihailijoita kun roiskisit spermaasi,joku toinenkin siinä voisi runkata katsellen sinua. Tulipa nyt sitten kokeiltua uudelleen ulkona runkkaamista.

Sama vekkihame päällä, tummanruskeat sukkahousut ja mustat avokärkiset slingback ballerinat. Koristeena vielä lilanväriset nilkkasukat. Löytyi vielä vähän parempi paikka, jossa sai ojennettua sukkahoususääret kunnolla näkyville. Niin kunnolla, että orgasmia ei kauaa pystynyt pidättelemään.

Paikka oli kyllä pidemmälle näkyvä kuin edellinen, ja erottuuhan nyt vihreässä metsässä muut värit, punainen varsinkin. Ja niin ihanan kiimaista oli nähdä, kun roiskui spermat sukkahousuille ja hameelle.

Ulkona täysin valoisaan aikaan, ja vielä tuollaisessa asussa. Jännitti niin pirusti, mutta valtava kiima voitti. Jos vielä kerran, niin vaihdan hameen teinityttömallin farkkushortseihin ja vedän jalkaan kuviosukkahousut. Ja mukaan ballerinat tai tennarit. Samaan paikkaan ja kamera mukana runkkaamaan teinityttöjen tamineissa.

Hanikan kallioille sunnuntai runkulle. Kelin pitäis olla lämmin. No nyt on jo sen verran hämärää illalla et oon muutaman kerran käyny ulkona runkulla.

Tuo farkkushortseissa runkkaaminenkin on nyt toteutettu. Sukkahousut vaihtui mustiin lurex-sukkiksiin. Ja jalassa samat tyttömäiset mustat ballerinat. Kummasti uskallus kasvaa kun saa toteutettua ulkona runkkaamisen ensimmäisen kerran.

. THAIHIERONTA SEINÄJOKI HOMOSEKSUAALISEEN HAIRY KALU

Suomimeis mies homo etsii miestä oulu

Eipä sitä kovin nätisti voi pakkeja koskaan antaa. Nimittäin kaikki väkivaltaan liittyvä on silleen niinku tosi tärkeetä kun taas kaikki hoiva ja hyysäys on niinku sellasta ämmien tyhmää tunteellisuutta ja tosi alempiarvosta, vai mitä? No siinähän kävi sitten niin, että homo seksiä videoita finland escorts tyttö oli ihan kusessa muhun useamman kuukauden ajan, mutta ite en oikein tuolloin osannu sulattaa ikäeroa, joten ei siitäkään hommasta sitten tullut mitään Jos järjellä ajattelet kahden sukupuolen toisilleen luoma silmäpeli on likaisesti ilmaistuna vaan sitä halua päästä panemaan ja lopulta siitä kehittyy suhde jos on kehittyäkseen, "suomimeis mies homo etsii miestä oulu". Olisin voinut kertoa asiasta laajemminkin, mutta valitettavasti tähän ei taida paljoa tämän enempää tekstiä mahtua. Oli heinäkuu kun erään lauantaipäivänä lähdin Helsingin Stokkalle ostoksille. Hanikan kallioille sunnuntai runkulle.

Suomimeis mies homo etsii miestä oulu