seuraa parille miten homoseksuaaliseen saada mies laukeamaan

Kun Think If Laboratories Oy selvitti asiaa parisen vuotta sitten, yksinasujista 57 prosenttia nimeää kumppanin löytämisen suurimmaksi toiveekseen. Sukupuolijärjestelmän tutkija Henry Laasasta tulos ei yllätä. Kaipuu parisuhteeseen ja seksiin on ihmisen perustarpeita, vaikka se ei johtaisikaan enää perinteisen perheen perustamiseen.

Mutta jos parisuhdetta — ja seksiä — kaipaavia sinkkuja on näin paljon, miksi etsivät eivät löydä toisiaan? Koska naisten potentiaalia kumppania koskevat kriteerit ovat kasvaneet, sanoo Laasanen ja kärjistää:. Enää tämä ei takaa menestystä parisuhdemarkkinoilla, mutta se ei välttämättä riitä mihinkään seksisuhdemarkkinoillakaan, koska sielläkin vaatimukset ovat koventuneet.

Erityisen huolissaan Laasanen on miehistä, sillä sekä seksi- että parisuhdemarkkinoilla valta on tutkijan mukaan naisilla. Sen sijaan on olemassa miehiä, joille kävisi melkein kuka tahansa, mutta he eivät saa edes sitä, hän kärjistää. Tutkijan mielestä on helppo sanoa, että kyse on henkilökohtaisesta ongelmasta — että ainahan on ollut miehiä, jotka eivät saa naista. Mutta jos tämä joukko edelleen kasvaa, ongelma on nähtävä myös yhteiskunnalliseksi, Laasanen sanoo.

Hänen mukaansa suhdemarkkinoilta ulosjääminen lisää riskiä syrjäytyä ja vetäytyä myös muuten. Kun yksi merkittävä perustarve ei täyty, mies voi helposti ajatella, ettei hän onnistu muillakaan elämänalueilla. Se lisää paitsi yksinäisyyttä, myös päihteiden käytön riskiä, Laasanen muistuttaa.

Laasanen on tutkinut parisuhdemarkkinoiden markkina-arvoa muun muassa pro gradussaan. Sen pohjalta syntyi myös kirja Naisten seksuaalinen valta Markkina-arvoteorian peruslähtökohtana on, että parisuhdemarkkinoilla menestyvät parhaiten miehekkäät miehet ja naiselliset naiset.

Yksittäisellä nuorella miehellä on tässä tilanteessa vähän keinoja murtaa kierre, Laasanen sanoo. Mutta aika monella on edessä vetäytyminen suosiolla pariutumismarkkinoilta, koska osallistumisen vaihtoehtoiskustannukset ovat liian suuret.

Naisten tavoittelun lopettaminen ja keskittyminen naisettoman poikamieselämän hyviin puoliin voi olla jonkin aikaa toimiva vaihtoehto, mutta se ei ratkaise ongelmaa pidemmällä aikavälillä, hän muistuttaa. Kun ikää kertyy, alkaa pariutumisen toinen kierros, jossa naisten preferenssit ovat muuttuneet vakautta arvostavaan suuntaan. Mutta miten ongelma pitäisi sitten ratkaista? Laasanen ei ota asiaan kantaa, vaan vastakysyy: Markkina-arvoteoriasta on keskusteltu jo vuosia netissä.

Netistä on peräisin myös miesten seksuaalinen tasa-arvoluokittelu. Luokittelussa miehet jaetaan kolmeen kategoriaan: Luokittelun tarkoituksena on kuvata naisten tarjoaman seksin epätasaista jakaantumista miesten kesken.

Henry Laasasen mukaan miesten asettuminen tasoluokkiin on siis perimmiltään seurausta naisten valikoivuudesta partnerien suhteen. Mitä enemmän naiset ovat kiinnostuneita miehestä, sitä korkeammalla hän on. Laasasen mukaan yksittäisen miehen menestys naissuhteissa on seurausta miehen markkina-arvosta ja kyvyistä hankkia naissuhteita. Keskitasoisilla miehillä naisten arvostamia ominaisuuksia tai kykyjä seksuaalisten naissuhteiden hankkimiseksi on keskimääräisen paljon, ja he ovat useimmiten yksiavioisessa parisuhteessa.

Alempitasoisilla miehillä on vain vähän naisten arvostamia ominaisuuksia tai kykyjä naissuhteisiin pääsemiseksi, ja heidän elämäänsä luonnehtivat pitkät vastentahtoiset selibaatin jaksot tai täydellinen seksuaalisten naissuhteiden puute. Miehen tasoluokitus ei ole pysyvä, vaan se voi vaihtua elämänkaaren aikana. Silti osa miehistä on jatkuvasti ilman naista:. Jos esimerkiksi jollakin rocktähdellä on kymmenen bändäriä, miesten seksuaalisen hierarkian alapäähän syntyy vastaavan suuruinen naisvaje, jossa yhdeksän miestä jää ilman yhtään naista.

Naisvaje on havaittavissa ilmeisenä esimerkiksi netin deittisivustoilla: Markkina-arvo kuvaa henkilöön kohdistuvaa potentiaalista kysyntää pariutumismarkkinoilla. Mitä enemmän potentiaalista kysyntää henkilöön kohdistuu, sitä korkeampi on hänen markkina-arvonsa ja sitä enemmän seksuaalista palkitsemisvaltaa hänellä on. Naisten markkina-arvot ovat keskimäärin miesten markkina-arvoja korkeammat, koska naisiin kohdistuu suurempi kysyntä pariutumismarkkinoilla. Lisää Laasasen ajatuksia voit lukea täältä http: Parisuhteen markkina-arvoteoria on saanut vastakaikua nimenomaan nuorilta miehiltä.

Henry Laasasta tämä ei yllätä: Esimerkiksi naistutkimuksessa keskitytään tutkimaan ihannetilannetta; sitä, millainen yhteiskunnan pitäisi olla, jotta se olisi tasa-arvoinen — naiselle. Laasasen mukaan tässä on osasyy siihen, miksi markkina-arvoteoria myös herättää niin voimakasta vastustusta. Argumentaatio ei tutkijan mukaan keskity siihen, onko teoria väärä, vaan siihen, millaisia tunteita se herättää. Se koetaan leimaavaksi ja sovinistiseksi.

Naiset myös reagoivat miehiä voimakkaammin ajatukseen siitä, että rakkaus perustuisi tavalla tai toisella panos-tuotos -ajatteluun, Laasanen arvioi.

Sopivaa partneria etsivä voi etsiä tunteella, järjellä tai molemmilla. Joka tapauksessa laskelmoimme, vaikka emme haluaisi sitä myöntää.

Mutta aivan yhtä hyvin nainen voi rakastua renttuun, koska tämä on naiselle psykologisesti tyydyttävin vaihtoehto. Silloin nainen maksimoi subjektiivisen hyötynsä, vaikka ei saisikaan samalla taloudellista turvaa tai statusta. Silti molemmat valinnat perustuvat aivojen suorittamiin laskelmiin siitä, mikä on minulle parasta, hän muistuttaa ja lisää:.

Jos sen sijaan sanon, että pieni, arka ja kunnianhimoton mies ei ole erityisen miehekäs, yksikään mies ei loukkaannu ja väitä, että olen väärässä, hän kärjistää. Yhä useampi sinkkumies ei löydä koskaan naista. Nopeimmin kasvaa lapsettomien sinkkunaisten määrä. Osa yksin asuvista ei kaipaa parisuhdetta tai yhdessä asumista. Aikaisemmin riitti, että miehellä on säännöllinen työ ja hän kykenee huolehtimaan itsestään ja perheestään.

Koska naisten potentiaalia kumppania koskevat kriteerit ovat kasvaneet, sanoo Laasanen ja kärjistää: Nainen löytää seksikumppanin käytännössä koska tahansa — kyse on pikemminkin siitä, millaisen kumppanin hän hyväksyy.

Netti loi miehille seksuaaliset kategoriat Markkina-arvoteoriasta on keskusteltu jo vuosia netissä. Silti osa miehistä on jatkuvasti ilman naista: Päteekö Laasasen teoria vielä vuonna ?

Markkina-arvoteorian perusteesejä Markkina-arvo kuvaa henkilöön kohdistuvaa potentiaalista kysyntää pariutumismarkkinoilla. Markkina-arvo ennustaa, kuinka tasokkaan partnerin henkilö kykenee hankkimaan.

Mitä lähempänä partnereiden markkina-arvot ovat toisiaan, sitä todennäköisemmin suhde kestää. Naisten seksisuhdemarkkina-arvot ovat selvästi heidän parisuhdemarkkina-arvojaan korkeammat. Naiset saavuttavat markkina-arvohuippunsa nuorempina kuin miehet.

Miesten markkina-arvoissa on enemmän hajontaa kuin naisilla. Henry Laasanen Lisää Laasasen ajatuksia voit lukea täältä http: Silti molemmat valinnat perustuvat aivojen suorittamiin laskelmiin siitä, mikä on minulle parasta, hän muistuttaa ja lisää: Kommentit Kommentit Olen kolmikymppinen mies ja Olen kolmikymppinen mies ja sinkku. Kumppania en ole löytänyt ja jatkuvat pakit ja epäonnistumiset ovat saaneet minut luopumaan yrittämisestä. Olen koittanut löytää niitä poikamieselämän hyviä puolia, mutta kovin tyhjältä elämä tuntuu.

Yksinäisyys kalvaa eikä ole kerta kaikkiaan mitään syytä elää. Sinkkumiehillä tuntuu iskevän ennen pitkää päihde- ja mielenterveysongelmat. Kun tämä kierre alkaa, ymmärrän kyllä että sen jälkeen ei naisia enää taatusti kiinnosta. Yli 35 v mies joka ei ole koskaan seurustellut onkin melko varmasti pilalla. Tällaiset ovat tulevaisuudennäkymät yhä useammalla miehellä. Koen oloni turhaksi ja hyväksikäytetyksi. Harkitsen työelämästä pois jättäytymistä, miksi maksaisin muiden lapsilisiä? Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Elämässä säilyy mielekkyys eivät he ratkea juomaan siinä määrin missä miehet. Tästä olen samaa mieltä, moni Tästä olen samaa mieltä, moni nainen on mieluummin yksin kuin huonossa parisuhteessa ja vieläpä aivan tyytyväinen yksin ollessaan. On oma vapaus ja omat säännöt. Tottapuhuen, jos parisuhteeni Tottapuhuen, jos parisuhteeni yllättäen loppuisi, voisin luopua leikistä kokonaan, jolloin jollekulle jäisi se ylimääräinen nainen.

Loppunut mielenkiinto koko hommaan. Voisin loppuelämän keskittyä olennaisuuksiin ja huolehtia taloudellisesti vaikka sukulaisten lapsista, jolloin kannan korteni kekoon myös sillä saralla.

Itse hylkäsin deittisivut, en Itse hylkäsin deittisivut, en jaksa vokotella naisia toistaiseksi enää. Naiset ei tee aloitteita juuri koskaan vaikka laittaisin että saat euroa jos teet aloitteen. Ei voi muuta sanoa että naisia ei kiinnosta niin sitten ei kiinnosta.

Sinkkuna elämisessä on kyllä paljon hyviäkin puolia, voit elää tasan juuri niin kuin haluat, se toki tuo tullessaan huonotkin puolet. Kyllä siellä on paljon naisten ilmoituksia missä ei ole miehelle asetettu hirveitä kriteerejä. TEHKÄÄ naiset aloitteita, kun se menee tosiaan niin että nainen saa miehen koska haluaa mutta miehelle se on hiton paljon vaikeampaa.

Ehkä joskus taas katotaan uudestaan. En ymmärrä, miksi naisten En ymmärrä, miksi naisten vastuulla pitäisi olla sen lisäksi, että naisethan synnyttävät myös kaikki miehetkin, myös miesten seksitarpeiden tyydyttäminen.

Jos mies ei saa seksiä naisen kanssa, niin mitä suurimmalla todennäköisyydellä se tarkoittaa, ettei hän ole evoluutiossa ns. Niinhän se vain yksiselitteisesti on, muidenkin paljon meitä ihmisiä vanhempien eläinlajien parissa. Lisäksi on mielestäni syytä huomata, että homoseksuaalit miehethän eivät ole edes kiinnostuneita naisista seksikumppaneina ja päinvastoin , mutta heillä on monesti aktiivinen seksielämä.

Usein homoseksuaalit miehet ja naiset päätyvät rakkaansa kanssa muodostamaan perheen, jossa on lapsia. Masturbaatio on keksitty, joten miksi he eivät tyydyttäisi itseään, kuten tähänkin asti.

Minä kuolen yksin surullisena ja hyljättynä. Voi kumpa olisin syntynyt naiseksi, saisi seksiä, parisuhteen, lapsia ja lapsenlapsia, eikä tarvitsisi pelätä kuolevansa yksin johonkin pieneen vuokraluukkuun. Voin kyllä ymmärtää, mutta hyväksyä en, että se tapahtuu juuri minulle. Että juuri minun elämäni on määrätty onnettomaksi. Ja kuten sanoin, jokaisella luuserimiehellä on äiti, joka joutuu poikansa tuhon vierestä seuraamaan.

Ehkä hän ymmärtää silloin tuon evoluutiollisen seikan Tässä puhuu nainen, joka on ainakin hetkellisesti saanut tiedostavan kosketuksen ytimeensä. Yhteiskuntamme on valinnan edessä: Taannummeko esi-inhimilliseen järjestelmään, jossa vain eliittimiehet kantavat kortensa yhteiseen kekoon? Vai palautammeko sen yhteiskuntajärjestyksen, joka motivoi melkein jokaisen miehen talkoisiin, kunkin kykynsä mukaan?

Mun mielestä evoluutio on siitä kaukana. Miehenä uskallan kuitenkin väittää, että harva mies etsii seksiltä vain ja ainoastaan ejakulaatiota.

Seksi on miehelle paljon enemmän. Se on yhteistä aikaa naisen kanssa, kosketuksia, suukkoja, toisen tuoksun haistelemista ja tapa osoittaa rakkautta. Paljon enemmän kuin pelkkä masturbaatio. Jos näin on kuin Mies 24 väittää, miesten kannattaa tuoda sitä esiin hieman enemmän ensikohtaamisissa. Minun kokemukseni on se, että miehet haluavat vain seksiä ejakulaation tähden ja vielä mahdollisimman nopeasti.

Jos baareista hakee vain yhden yön suhteita niin sitä saa mitä tilaa, jos vain on tarjolla. Parisuhteet vaatii vähän enemmän, lähinnä aikaa. Huomaathan, että evoluution ansiosta rumakin mies on yleensä naista vahvempi. Jos mies lyö ulkona yksin kulkevalta naiselta tajun kankaalle, raahaa lähimpään puskaan ja raiskaa, niin ei se meitä kiinnosta. Hyväksytään se, eikös niin? Luonto on antanut kaikille miehille hyvin tehokkaat keinot jatkaa sukua. Nyky-yhteiskunta vain on luonut keinotekoiset säännöt, jotka ovat kääntäneet miehen ja naisen luonnollisen aseman päälaelleen.

Hanna, sinulleko parillinen Hanna, sinulleko parillinen elämä on ennenkaikkea seksiä ja suvunjatkamista? Ja miehen, joka ei "ole evoluutiossa ns. Tuostahan näkyy se, että näet miehet VAIN seksiä kaipaavina eliöinä, aivan kuin mies ei lainkaan tarvitsisi läheisyyttä ja luottamusta, turvaa jotka myös seksiin parhaimmillaan sisältyvät. Jos sinä elät miehen kanssa parisuhteessa, mahtaa olla kylmää kyytiä. Melkeinpä voisi kuvitella, että sinulla voisi teettää orjatöitäkin.

No, työpaikat on täynnään alitehoisia puurtavia miehiä, joiden elämästä puuttuu muut asiat. Masentuneita, alitehoisia miehiä erotetaan firmoista päivittäin tai he itse eroavat ja mahdollisesti tilalle ei saada nopeasti ketään riippuen vähän alasta. Useimmissa firmoissa tulehtunut tilanne nakertaa henkilöstöä ja johtoporrasta vuodesta toiseen. Kuitenkin pidetään mekkalaa ja yritetään kaataa Euroopan yhtenäistymiseen perustuvia järjestelmiä.

Päivitellään sitä, kuinka kansakunnan yhteiset kolikot kulkeutuu maahanmuuttajille, arkadianmäelle tai ulkolaisille järjestelmille jotka ovat nekin aiemmin toimineet paljon paremmin. Kymmenien miljardien potti, joka menetetään kotimaan menetetyssä innovaatiossa, kasvavissa yksinäistymiseen liittyvissä mielenterveysongelmissa ja epäterveessä yhteisöllisyydessä jää paljastamatta, koska naiset loukkaantuisivat siitä.

Maailman on ennenpitkää tultava yksilöä tukevaksi, oikeasti sivistyneeksi, innovatiiviseksi ja toisaalta luontoa säästävämmäksi paikaksi. Fysiikan lait kyllä pyyhkii kartalta ihmiskunnan, joka elää päättömästi pelkkää sosiaalista hyväksyntää ja valtion etua ajatellen, vääriä ihanteita varten, eikä toisinpäin.

Se, että naiset synnyttävät kaikkien näiden vuosien ja eläinkuntien vaiheiden tällaisia miehiä, joiden seksitarpeita ei kannata tyydyttää onkin toinen juttu. Naisethan saavat menetellä asian kanssa miten haluavat. Mutta se on eri asia, kuinka kauan pantataan sitä tosiasiaa, että nykynaiset kaatavat tämän yhteiskunnan sivistysjärjestelmänä. Ja että sekin on tosiasia, ettei syrjäytyneen miehen kannata elättää yhteiskuntaa.

Ja ettei se ole edes mikään velvollisuus. Itselläni on muuten tyttöystävä, enkä aio jatkaa sukua. Suosittelisin ennemmin sadomasokismin lisäämistä. Saadaan paremmin tätä ihmisten valtapuoli tutkinnan alle. Eihän eläinmaailmassakaan Eihän eläinmaailmassakaan jokainen uros saa pariutua.

Urokset kisaavat keskenään siitä kuka on alfa ja saa naaraan. Mutta eläinmaailmassa on Mutta eläinmaailmassa on sallittua käyttää kisassa enemmän konsteja. Urokset tappavat toisiaan soidinmenoissa ihan arkipäiväisesti.

Ihmisellä on tähän niin paljon pitkään ja hartaudella kehitettyjä apuvälineitä, että matseissa tulisi tahattomia ruumiita oikein urakalla. Tiikeri taas tappaa naaraan pennut, jotta pääsisi mahdollisimman pian siittämään uusia. Haluammeko me ihan oikeasti hakea toimintamallit luonnosta? Itse nykyisin oikeastaan mittaan naisen arvoa siinä tuleeko juttelemaan minulle ilman että itse teen aloitteen. Kun on päässyt aloitteen kohteeksi kyllä sitten suhtaudun hyvin ystävällisesti, niihin tavoiteltuimpiin miehiin kun en kuulu.

Murrosiässä tein itsekin joitain aloitteita, mutta yleensä minut torjuttiin. Hauskin muisto kuitenkin jäi kun tein kerran aloitteen mökkireissusta 2: Kaikki kieltäytyivät heti, mutta mietittyään asiaa 3 päivää he ilmoittautuivatkin mukaan tulijoiksi.

Sanoin, että "ei nyt enää ehdi". Eläinmaailmassa on itseasiassa hyvin monenlaisia malleja, joita ihmiset eivät ikinä sulattaisi, eikä sivistyneessä mallissa tällaistakaan pitäisi. Mutta nyt täytyy lähteä yksityislääkärille. Rakkaus on kaupankäyntiä Rakkaus on kaupankäyntiä siinä missä kaikki muukin elämässä - miksi se on niin vaikeata myöntää? Jos olette rehellisiä itsellenne - miehet sekä naiset - niin toteatte, että tottakai teillä on kriteereitä ja toiveita parisuhteenne toista osapuolta kohtaan Tuntuu myös, että hieman sekoitetaan vellit ja puurot kun puhutaan samaan aikaan seksin- ja parisuhteen saamisesta.

Olisi kummankin sukupuolen terveellistä tehdä lista siitä mitä nyt ylipäänsä on hakemassa Ihmisen suurimpia tarpeita ravinnon ja lämpimän luolan jälkeen on suvun jatkaminen aivoissa näin asiat kulkevat ollaan sitten kuinka lapsia vastustavia tahansa - itsellä ei yhtään lasta enkä ole koskaan niitä halunnutkaan Nainen voi synnyttää yhden lapsen kerrallaan noin kerran vuoteen ;D ja mies taas siittää uusia vaikka joka yö. Edellämainitusta erosta johtuen vaikka kuinka olemme muuten kehittyneitä yksilöitä biologia ohjaa edelleen kriteereitämme.

Tästä syystä miesten ja naisten parin suhteen laatimat kriteerit poikkeavat toisistaan niin paljon. Niin tekee sekä miehet että naiset. Pitäisi vain uskaltaa olla rehellinen itselleen, että mitä haluaa ja mitä on itsellä tarjota.

Jos lähden ostamaan farkkuja niin mietin minkälaiset haluan ja myös minkälaiset sopivat minulle parhaiten, niin, että minulla on niissä hyvä olla, mutta näytän myös hyvältä. No aivan samoin toimin kun valitsen kumppania. Mietin mitä hänessä täytyy olla, että minulla on hyvä olla ja näytän hänen kanssaan hyvältä: D On myös oltava itsekritiikkiä riittävästi Jos minulla ei ole rahaa riittävästi, niin en toki varasta farkkuja vaan tsekkaan löytyykö halvemmista yhtä hyvän näköiset.

Jos ei löydy niin olen ilman - täytyyhän elämässä olla muutakin sisältöä kuin sopivat kalliit farkut Minulla on oikeus ja velvollisuuskin valita kriteereideni mukainen puoliso, mutta jos sellaista ei löydy, niin en ryhdy inisemään - kaikkea ei voi saada!

Ehdottomasti tämä rakkaus on aivan samanlainen kauppatavara kuin mikä tahansa muukin. Jos miettisimme yhtä tarkasti kumppanin hankintaa kuin vaikkapa auton hankintaa, niin uskoisin avioeroja olevan paljon vähemmän.

Kannattaa siis miettiä haluaako vain villin ja hauskan näköisen kesäauton vai läpi loskan vievän turvallisen farmarimallisen. Ei se kumppanin löytäminen ole todellakaan kiinni iästä, koulutuksesta, ulkonäöstä - kunhan kriteerit on omiin lähtökohtiin ajateltuna realistiset. Ja rehellisyyttä ja kunnioitusta sitä kauppatavaraa kohtaan - että uskaltaa kertoa mitä etsii ja haluaa.

Tuntuu vain siltä, että rakkaudenkin suhteen nykyihminen haluaisi saada kaiken heti tässä ja nyt Siinä suhteessa rakkaus on erilainen kauppatavara elottomaan verrattuna, että se vaatii sopeutumista, kompromisseja, omien kriteereiden säännöllistä tarkastamista, itsensä jatkuvaa kehittämistä. Oletteko siihen valmiita - te kaikki jotka itkette rakkauden perään. Hienoa, että ainakin joku Hienoa, että ainakin joku naisista näkee asian näin. Ongelma on siitä monimutkainen, että se herättää runsaasti sisäisiä tuntoja.

On avautumista, vasta-avautumista, sisäisiä tuntoja sekä neuvoja, kuinka "nyhveröt" miehet parantavat tilannettaan parisuhdemarkkinoilla.

Nämä argumentit kuitenkin jättävät varsinaisen ongelman varjoonsa. Ongelma ei ole, että jokin miesryhmä jää vaille seksiä, vaan että ryhmä on suuri ja sitä ei ole tunnistettu. Voi myös olla, ettei sitä haluta tunnistaa yhteiskunnallisessa keskustelussa, koska sen argumentoinnissa nähdään sovinistisia piirteitä. Kun ryhmä on riittävän suuri, on sillä myös yhteiskunnallinen vaikutus.

Meillä ongelma on kuitenkin pieni esim. Suomalainen mies heittäytyy helposti aptatiaan, alkaa käyttää ongelmatilanteessa päihteitä ja lopulta yleensä juo itsensä hengiltä jättäen jälkeensä helvetillisen laskun yhteiskunnalle, jonka jokainen meistä maksaa.

Kiinassa tilanne on kuitenkin miljoonan nuoren turhautuneen miehen kanssa jo niin megalomaaninen, että kommunistinen puolue näkee tilanteen yhteiskunnallista vakautta uhkaavana asiana.

Koska puolueella ei "ainakaan toivottavasti" ole pyrkimyksiä laajentaa valtapiiriään ja heittäytyä imperialistiseen politiikkaan, ovat turhautuneet nuoret miehet valtiollinen uhka. Siellä on esitetty näkemyksiä, joiden mukaan prostituoitujen määrää pitäisi saada huomattavasti lisättyä, jotta kyseinen ihmisryhmä saataisiin pysymään jotenkin aisoissa.

Ongelmana ei siis yhteiskunnan kannalta olekaan se, että joku ei pääse nauttimaan parisuhteen iloista, vaan useimmat niistä, jotka eivät pääse tähän tilaan joko syrjäytyvät tai radikalisoituvat ja aiheuttavat ongelmia yhteiskunnalle. Vaikka asia tulee nyt esille, kyseistä ongelmaa on kautta aikain ratkottu mitä moninaisimmin konstein.

Järjestetyt avioliitot, hedelmällisyysriitit, uskonnot, jotka ovat kahlinneet naisten valinnanvapautta pariutumismarkkinoilla jne. Olemme nyt tilanteessa, jossa naisten valinnanvapaus pariutumismarkkinoilla on parantunut, mutta miesten kohdalla tätä ei ole tapahtunut olennaisesti eikä vapautta lisäämällä tule paranemaankaan, ellei sallita absurdia tilannetta, jossa väkisin makaaminen tai raiskaus ei ole rangaistava teko sillä rajoituksella, että kestää alfauroksen selkäsaunan.

Amerikan intiaaneilla oli vastaavaan ongelmaan mielestäni nerokas ratkaisu niin sivistyksellisesti kuin yhteiskunnallisestikin.

Nuoren aikuistumisriittiin kuului "tulilinnun" vastaanotolla käynti. Kyseinen suuressa arvossa pidetty naispuolinen shamaani kertoi ja näytti käytännössä nuorelle miehelle kuinka naista liehitellään, käsitellään "kun tilanne on käsillä" ja lopulta harrasti seksiä kyseisen nuoren miehen kanssa. Vastaavaan ideologiaan perustuen ryhmä naisia perusti avaramieliseen hollantiin firman, joka hoitaa maksua vastaan saman asian. Palveluun kuuluu harjoituksia ihan illallisesta naisen kanssa, hyväilyharjoituksiin sängyssä ja lopulta seksiä.

Tulokset näiden ATM uroiden kanssa ovat ilmeisesti olleet melko hyviä, vaikka seassa onkin jonkin verran täysin toivottomia tapauksia. Mielestäni olen itsekin joskus 5 - 10 vuotta sitten kuulunut tähän ATM ryhmään.

Omalla kohdallani ongelma oli suuri mysteeri joka nainen oli yhdistettynä nyhveryyteeni. Ikonisoin naiset liiaksi pyhimuksen mentaliteetilla varustuiksi neitsyiksi. Kun lopulta mysteeri sitten purkautui ja tajusin kuinka samanlaisia naiset olivat seksuaalisine haluineen ja läheisyyden tarpeineen, ei ongelmia naisten kanssa ole ollut.

Tämän mysteerin purkuun ei riittänyt nippu yhden yön suhteita, vaan yksi riittävän kokonaisvaltainen ilta johon liittyi tutustumista etkoilla, mukavaa yhdessä juhlimista baarissa ja suoraviivainen sänkyyn kellistäminen tytön suostuessa tulemaan luokseni yötä. Vastaava tilanne ei varmaan ole kaikilla ATM miehillä, mutta hollantilaisnaisten menestys bisneksessään osoittaa, että tämä on varmaan yksi innovatiivinen tapa pienentää ATM ryhmää suhteessa muihin ryhmiin.

Koska yhteiskunta oletti minun käyttävät 0,5 - 1 vuoden elämästäni sotilaalliseen kouluttautumiseen ja tarvittaessa kuolemaan isänmaan puolesta, olisin myös n. Ehkä olisikin aika lopettaa seksityöläisten sekä seksiä ostavien kiristys tasa-arvon nimissä, ideoida sillekin osa-alueelle uusia toimintatapoja ja tuoda ilmiö yhteiskunnallisen suunnittelun piiriin.

Ja nyt seksityöläisillä en tarkoita ihmiskaupan uhreja.. Koska näkemykseni todennäköisesti tarkoittaa jurputusta prostituutiosta, niin sanon jo etukäteen, että ajatelkaa intiaaniyhteisön "tulilintua" - yhteisössään erittäin arvostettua henkilöä.

Tämä tarkoittaa, ettei maksullinen seksi ja prostituutio tarkoita automaattisesti kaikkia sen lieveilmiöitä, elemme asenteillamme aja alaa sellaiseen asemaan, ettei sieltä löydy kuin epätoivoisia hyväksikäytettyjä sekä gangstereita, jotka aikovat saada maksimaalisen hyödyn tilanteesta. Ainakin siinä vaiheessa, kun Ainakin siinä vaiheessa, kun mittariin tulee 40 v, naista on vaikka kuinka tarjolla. Ei tarvi olla kuin vähän tanssitaitoinen, osata hieman jutella ja katsoa silmiin, niin seuraa riittää.

Tietenkin alkoholia pitää ottaa niin vähän, että myös selvinpäin olevan naisen kanssa kehtaa jutella. Hyviä seurustelutarjouksia olisi koko ajan, mutta kun on kotona tuo oma puoliso, joka ei vaihtamalla taida parata.

Samanlainen turhake on porno. Satojatuhansia vuosia on miehet selvinneet hengissä ilman nettipornoa, joten välttämätöntä se ei ole nykyäänkään. Omaa laiskuuttaan ja typeryyttään ei pidä väittää biologiaksi tai perustarpeeksi.

Ennemmin kannattaisi pyrkiä tekemään elämästä niin hyvää kuin se voi parhaimmillaan olla ja kohdella myös toisia ihmisiä hyvin, eikä vajota arjen pahuuteen.

Naisten raiskauskuvitelmat eivät liity pornoon. Fantasiat tulee erottaa pornonkuluttamisesta. Samoin masturbointi täytyy käsitteellisesti ymmärtää itsensä tyydyttämiseksi esim. Ei minua siis kiinnosta, minkä verran miesten fantasioilla ja todellisuudella on tekemistä keskenään, sillä en tiedä miesten fantasioita. Sen sijaan pornon kuluttaminen on selvä merkki siitä, että mies ei kykene olemaan tarttumatta muiden ihmisten tarjoamaan kiihotukseen, jos sellaista on helposti ja ilmaiseksi tarjolla.

Toiset, oikeat ihmiset tulisi sulkea parisuhteen ulkopuolelle, mikäli sitten ei ole erikseen sovittu avoimesta suhteesta, mitä pornonkuluttajille suosittelen. Siis katkera vanhapiika, osuin oikeaan!

Ei ole taipumusta eikä syytä katkeruuteen enkä ole vanhapiikakaan. Miehiä on ollut ja vuoden päästä voi taas harkita. Koitapa pysyä kommenteissasi ketjun aiheessa, minä en ole aihe. Itsetyydys on ok, mutta pornon katsominen pahuutta. Väitän että nykyihminen on masturboinut viimeiset vuotta. Loppujen lopuksi käy niin että pihtaajan reidet avautuvat sitten sille auervaaralle joka osaa luvata kuun taivaalta. Vakuutetaan ikuista rakkautta ja niin edelleen, ja sitten selviääkin että karveri pyörittää useampaa naista yhtäaikaa samassa luupissa.

Tämä on nähty monestikin. Propsit muuten tyypeille jotka osaa tuon taidon, itsellä ei pokka riitä. Miten tämä katkeran kilpailullinen kommenttisi liittyy parisuhteeessa ilmenevään pornonkulutukseen? Kun mikään ei riitä Täällä yksi miehensä pornolle menettänyt. Olen asian edessä voimaton. Olemme jo vanha pari, jonka historiassa tämä asia on tullut esiin aina silloin tällöin.

Nyt on tainnut käydä niin, että minä kuitenkin hävisin pelin. Tavallaan ymmärrän innostuksen pornoon. Mielestäni ole kumminkaan oikein, että parisuhteessa toinen osapuoli jää pornon takia paitsi yhdestä elämän perusasiasta, seksistä. Kyllähän vuosikausia pornoa harrastaneelle tavallinen seksi on pakkopullaa. Ei se vaan enää riitä. Niin se on kun laiskottaa eikä jaksa tyydyttää Silti usein käy mielessä että mikä on miehessä vialla tunnepuolella ettei voi olla ilman pornoa ja koskettaa sitä oikeaa naista, ihan oikeasti antautua sille vieressä makaavalle lahjalle ja lopettaa jatkuvat seksuaaliset ajatukset.

Älkää hyvät naiset olko sellaisen miehen kanssa, joka tekee pahan olon. Suosittelen vapautta ja itsenäisyyttä, se tekee onnelliseksi.

Nimenomaan, pornohiiri omaan luukkuun, kaihtimet kiinni ja porno pyörimään, hauskaa loppuelämää!!! D Elämä on valintoja! Mulla oli nuorempana mies tai poika joka laitto koneeseensa salasanan ja katto pornoo kun nukuin toisessa huoneessa, no meijän seksielämä ei ollutkaan kovin hienoa kun sillä oli vino kulli eikä oikein muutenkaan sytyttänyt kunnes löysin miehen johon intohimo syttyi ja petin ja jätin ton pojan. En tiedä katseleeko nykyisin pornoa ja millasta mut silloin oli ainakin teinipornon suurkuluttaja ja sen näköinen oli seuraava tyttöystäväkin.

En tiedä onko nykyinen vaimo tyytyväinen seksiobjektin asemaan tai haitatako vino kulli myös heidän seksielämäänsä. Käytännössä kaikki miehet katselevat pornoa. Eli vaihtoehtoinasi on olla ilman miestä tai hyväksyä pornon katselu. Niin ja te miehet olette valmiita menettämään sen oikean naisen tietokoneen ruudun takia. Vielä surullisempaa on se, että "te naiset" olette kykenemättömiä näkemään asiaa miehen kannalta.

Mies ei käytä pornoa naisen kiusaksi. Pornon käyttäminen ei ole pahe eikä sen käyttäminen ole luonteen heikkoutta. Se ei myöskään tarkoita, että mies ei täysillä rakastaisi ja himoitsisi naistaan.

Ei pornomiehien kanssa tarvitse seurustella, mutta on väärin painostaa heitä muuttumaan. Miehet eivät ole olemassa naisten iloksi. Eihän nainenkaan petä miestään miehen kiusaksi, kun menee sänkyyn vieraan miehen kanssa.

Tarkoitus ei ole mitenkään loukata miestä vaan salata asia häneltä. Seksin harrastaminen muiden kanssa ei ole pahe eikä luonteen heikkoutta, se ei myöskään tarkoita ettei nainen täysillä rakastaisi ja himoitsisi miestään. No siitä olen samaa mieltä, että miestä ei kannata painostaa muuttumaan ja mielestäni se on väärin, koska vaikka ne miten muuttuisi, ajatusmaailmansa on yhä sama ja eroavainen omastani. Ikävä kyllä nuo runkkarit jäävät yleensä myös itkemään perään ja lupailemaan perättömiä lupauksia.

Se pornon katsominen ei myöskään oikeuta valehtelemaan siitä. Näki sen miten oikeana tahansa. Se, onko porno pahe, on sitten taas mielipideasia, eikä yleistettävä juttu. Mutta myöskään me naiset ei olla miesten iloksi olemassa. Emme ole mitään objekteja, joita voi vaihdella mielin määrin. Mutta se on vale, että naisen on joko totuttava pornoon tai oltava yksin. Muun kaltaisia miehiä löytyy myös, omasta lähipiiristäni kanssa. Kisukisun kanssa olen samoilla linjoilla.

Jos miehellä on oikeus pornoon, on naisella oltava oikeus toisiin miehiin. Me kun emme kerta etsi seksistä samoja asioita. Olemme siis täysin yhtä mieltä, että miehiä ja naisia ei ole luotu toisilleen. Luonto vain huijaa heidät yhteen, jotta laji jatkuu. Pornon katsominen siis sama kuin sänkyyn meneminen vieraan kanssa? Romanttinen komedia on siis sama kuin menee treffeille vieraan miehen kanssa. Ei se sama asia ole, mutta yhtä lailla kummallakin on suhteessa oikeus hakea stimulaatiota ulkopuolisista ihmisistä.

Kaikki eivät pidä pornosta, mutta pitävät vuorovaikutuksesta ja intiimistä läheisyydestä. Parisuhde nyt vaatii kompromisseja ja jos ei voi luopua leikeltyjen pillujen tuijottelusta jos se naista häiritsee niin jossain on helvetisti vikaa!

Kerran löysin ex-tyttöystäväni sivuhistoriasta useamman pornosivun, mustia miehiä oli mm. Tilasin sitten samantien pari sihteeriopiston tsekkiläistä huoraa kotiimme. Puoliso tuli kotiin kesken hommien ja sai jonkun ihme kohtauksen. Heitin sen sitten ulos asunnosta ja lopetin suhteen, kun ei kerran mulle anna samoja oikeuksia. Nainen saa kyllä tönöttää pornoromaani kädessä kaikki illat, mutta mies ei saa ikinä katsoa pornoa.

Tämä on sitä tasa-arvoa: Eli pornoa ei saa ehdottomasti katsoa parisuhteessa, mutta vieraissa voi käydä. Eihän kukaan niin sanonut, vaan että jos toinen saa hakea ulkopuolista stimulaatiota, niin sitten saa toinenkin. Tai sitten voi sopia, että jätetään ne muut ihmiset suhteen ulkopuolelle ja ollaan uskollisia. Kyllähän se vähän sitä on jos kuvittelee olevansa sängyssä ja panevansa ko. Mitä jos ruudulla olisi joku tuttu ja sama juttu, eikö se silloinkaan olisi pettämiseen rinnastettavaa, eli ero on siinä ettei pornoesiintyjää tunne?

Voihan tuntemattoman panemistakin fantasioida ja sen toteuttaa livessä jos tulee mahdollisuus helpostikin. Vähän sama homma jos on suhteessa mutta rakastunut myös johonkin toiseen ja himot vaan saa masturboimaan ja ajattelemaan tätä yhtä, eikö se silloinkaan ole henkistä pettämistä kun masturboi ajatellen että harrastaisi seksiä tämän toisen kanssa, vaikka ei tavallaan ole "pettänyt".

Minulla on myös ollut ilo olla suhteessa mieheen, joka piti pornoa pikkupoikien touhuna. Hän rakasti yhteensulautumista, ihon kosketusta ja minun hymyäni. Hän oli minulle huumetta, jota ei muut ns. Hänellä oli halua ja aikaa keskittyä minuun.

Laiska ja itsekäs ei viitsi. Aikuisena ulkoiset tekijät, ylipaino, arvet ja rypyt, menettävät merkitystä monilla. Tämä mies ei ollut ulkoisesti väristyksiä herättävä, pieni laiha kuikku, pienellä munalla. Puhuimme siitä, miten vääriin asioihin moni keskittyy: Palvoimme toistemme epätäydellisiä vartaloita.

Vaikka suhde ei muuten toiminut, toivon että vielä saan samalaista kosketusta ei seksuaalista , sillä se tavallinen kosketus muuttui seksuaaliseksi. Valitettavasti joudun toteamaan, että avioliitto kannattaa rakentaa järkisyille ja hakea onnenhetket muualta. Kun katselee tarpeeksi oman genrensä alapuolelle, löytyy tunnetta ja toivottavasti samaa, mitä itse sain kokea. Mä vaan 45 Olen vuotias nainen ja onnellisesti aviossa. Seksimme on loistavaa, kiihottavaa ja kokeilunhaluista.

Katsomme silloin tällöin mieheni kanssa yhdessä pornoa ns. Täytyy kuitenkin sanoa, että jos mieheni jäisi kiinni pornon katselusta yksin, se olisi mielestäni säälittävää ja kuvottavaa ja varmasti myös loukkaantuisin. Pornolla on koitakin etuja esim. Tulee turhan kriittiseksi omasta kropastaan ja väkisin vertaa pornotähtiin.

Totuus on kuitenkin se, että se on heidän työtä ja vaatii armottomat valmistelut jotta he näyttävät siltä miltä näyttävät. Monella on silarit ja alapäästäkin häpyhuulet leikattu "pois edestä". Pitäähän kaiken olla tarjottimella ja näkyä.

Mutta en hyväksy sitä että yksin katselee, Runkatkoon mielikuviensa kanssa kuinka paljon vaan, mut ei pornoleffojen On minusta vaan surullista että porno vie seksin parisuhteesta. En tajua oikeesti miksi paremmin kelpaa oma käsi kuin nainen? Siinä sitten olet ilman kun toinen vaan runkkaa Miettii vaan mikä helvetin vika minussa oikein on kun en kelpaa Enkä ole mikään ylipainoinen enkä ruma. Huolehdin itsestäni ja olen tai sanotaan olisin aktiivinen seksissä.

Mutta kun ei jaksa ei haluta tai muuta selitystä. Oikein inhottaa mennä kotiin kun tietää mitä siellä on touhuttu. Tekisi mieli joskus turpaan vetää.

En mä ole pitkään aikaan katsonut pornoa.. Juu Juu Älkää pitäkö meitä naisia tyhmänä!!!!!! Vaikka masturboin aina kun silmä vältti, vaimokin päivitteli, miten olen aina valmis seksiin. Kunnes hän pääsi asioista selville ja osoitti inhonsa. Ei hän halua olla tekemisisissä naisen kanssa, joka inhoaa häntä. Älä tongi miehen sielua, jos olet heti iskemässä puukolla. Miehesi tilanne on vaikea. Hän ei ehkä ymmärrä itseään eikä osaa perustella itselleenkään, että hän menettelee kaikin puolin oikein ja normaalisti.

Hän on kuin vasenkätinen, joka yrittää pakottautua oikeakätiseksi, mutta häpeäkseen jää kiinni vasemman käden käytöstä. Jos sitten onkin niin, että käsi voittaa sinut seksissä, onko siitä syytä suuttua miehelle?

Pitääkö hänen sitten laskea vaatimustasoaan ja pakottautua rakasteluun? Asia on niin, että seksipakkoa ei ole koskaan kellään. Sinulla ei ole mitään oikeutta esittää vaatimuksia, voit vain valita, kelpaako parisuhde sinulle vai ei. Älä raunioita miestäsi; sinähän rakastat häntä vai? Kyllä mä rakastan miestäni ja enköhän mä olisi hakenut sen puuttuvan seksin muualta jos ei olisi enää tunteita? Mutta en halua ketään muuta. Olen ehkä käsittänyt jotain väärin kun olen luullut että parisuhteeseen kuuluu seksi eikä se ole sitä että toinen runkkaa yksin ja muuten pihtaa.

Kyllä minua suututtaa jos keskinäinen rakastelu jää pois sen takia et on kytätty pornoa ja siinä tyydytetty itsensä. Mä jos alan "vonkaamaan" tulee tylyt pakit.

Ei sitä paljon enää viitsi toista lähestyä jos usein tulee vastaus ei. Siinä on mun ongelma jota mietin. Ja ollaan puhuttu asiasta useita kertoja Halu puolisoa kohtaan voi kadota. Se voi tapahtua ilman näkyvää syytä tai syy voi olla tiedossa lihominen, kaljuuntuminen, vanheneminen, kyllästyminen Siitä voi hyvästä syystä masentua, mutta mieleen ei tulisi suuttua. Totuus on, että jos rakastelu olisi molemmista kivaa, sitähän tehtäisiin paljon. Ja jos se ei ole toiselle kivaa, miten se voisi olla toisellekaan?

Ei se hemmetti soikoon ole mikään rakkaudellinen suhde jos halu puolisia kohtaa vähenee kun miehen karvapeite pään päällä ohenee. Älä ole noin pinnallinen. Eikä hyvään seksiin voi kyllästyä. Et voi mitenkään jatkaa seksitöntä suhdetta ja tuo torjuminen haavoittaa sua ja naiseuttasi aikalailla, joten nyt mies suurennuslasin alle, nauhurit pyöriin olkkarin verhojen taa, tai yksityisetsivät perään, onko mahdollista että pettää tai runkkaa jo addiktion tasolla?

Onhan hänellä jotain velvollisuuksia sinuakin kohtaan, vähintään sitten päättää epätyydyttävä suhde, ennenkuin tuhoaa itsetuntosi. Ei olisi ihme jos itse ajautuisit pettämään tuossa kipeessä tilanteessa, torjuminen tuntuu karseeltta ja syö itsetunnon nopeesti nollaan. Pornon kattomisessa ei mielestäni oo mitään ihmeellistä, mutta valehtelu on eri asia. Tiedän tuon tunteen, että voiko enää luottaa Kokemuksesta voin sanoa että valheesta jää aina kiinni, ennemmin tai myöhemmin.

Niin paljo mulle on viimeaikoina valehdeltu ja valheista kiinni jääty! Joo eli jokaisen miehen on pakko möläyttää parisuhteen heti alkuun: Katson netistä pornoa ja yleensä myös uutisista vähäpukeisten naisten kuvat.

Lisäksi katson myös sarjoja joissa vilahtaa alastonta pintaa. Olis oikein hyvä asia säästäis paljon aikaa että vois jo alkuun diskata noin yliseksuaalisen kaverin ja etsiä jotain kypsempää tapausta josta on muuhunkin kuin seksiseksiseksiseksi - keskeisiin mielenkiinnon kohteisiin.

No ei kai nyt sentään. Rohkeasti keskustelua alusta asti. Lapsellinen asenne kuitenkin sinulla: Meillä vaimon mielipide muuttui jyrkän pornovastaiseksi lasten synnyttyä.

Miten juttelu parantaa asiaa? Pitäs miehenki mielipide muuttuu kun lapsia tulee! Onko se hyvä iskä vai paska jätkä joka tuijottaa naisten pimppejä ja runkkailee kun on saanut omat pikku tyttönsä ja poikansa nukkuun? Neki naiset jota runkkaat on ollu joskus pikkutyttöjä kans mutta jääny ilman huolenpitoo köyhyyden tai muitten ongelmien takia!!

Sinun tuheros pitää muurata umpeen lasten tulon jälkeen. Vankilaan kaikki pornon katsojat. Aloitetaan ratsiat pornoa katsovista naisista, koska heiltä ei liikene myötätuntoa hyväksikäytetyille tyttörukille, vaikka ovat samaa sukupuoltakin.

Ei ole kypsä semmonen mies isäksi joka ei pysty toimimaan vastuullisesti ja olemaan esimerkkinä. Juu vaimonhan on kerrottava lapsille heti jos mies runkkaa. Vastuu on otettava ja se kannettava. Ei lapsille kerrota aikuisten asioita. Mutta jos tekee maailmaan lapsia, toivoo tietysti että niitä kohdeltaisiin maailmassa hyvin, eikä käytettäisi säälimättä hyväksi. Muutoksen voi aloittaa itsestä luopumalla pornosta. Sitä paitsi masturbointi on luonnollista ja sen voi aikanaan sopivassa iässä lapsille kertoa, että itsetyydytys on normaalia ja lähes kaikki tekee sitä.

En arvioi pornon hyväksyttävyyttä sen perusteella, miten se minun pikku parisuhteeseeni vaikuttaa. Porno on globaalisti epäeettistä ilman että sen parisuhdevaikutuksia otetaan lukuun. Itselleni pornon inhottavuus liittyy siihen, mitä se on ja miten se tuotetaan. Siksi olisi mahdoton kunnioittaa ja rakastaa miestä, jonka mielestä porno on hyvä juttu.

Mua ei häiritse kumppanin itsetyydytys enkä utele mitä silloin ajattelee. Se on hänen asiansa. Porno taas ei ole yksityisasia. Se ei tapahdu päässä vaan tuotetaan maailmassa oikeilla ihmisillä. Tuo on oikea ongelma, myönnetään. Hyväksytkö miehellä muuten lenkkarit, T-paidan ja älykännykän? Nekin on mahdollisesti valmistettu epäeettisissä oloissa. Porno ei ole välttämätöntä, kuten vaatteet ja kengät ovat. Aasian tehdastyöläisten oloja pyritään valvomaan ja parantamaan.

En kuitenkaan tarkoita pornon epäeettisyydellä pelkkää tuotantotapaa, vaan tuotetta itsessään. Tuote itsessään on epäeettinen, vaikka se yritettäisiin tuottaa niin eettisesti kuin mahdollista. Seksi ja seksuaalisuus on luonteeltaan yksityistä.

Porno ei ole yksityistä, siinä päinvastoin juhlitaan julkisella häpäisyllä. Vaatetehtaan työläisenä toimiminen ei ole työläisen loppuelämän kannalta niin leimaavaa kuin pornotyöläisen työ.

Porno ei nykyään edes häviä minnekään, vaan menneisyys on aina mahdollista kaivaa esiin. Menneisyyden virheestä joutuu yksityinen ihminen siis kärsimään kohtuuttomasti. Moni katuu, mutta sekö katsojaa liikuttaa. Ei hän välitä vähääkään, vaikka esiintyjää olisi nuoren ikänsä ja ymmärtämättömyytensä vuoksi kusetettu. Itse hän ei missään tapauksessa haluaisi esitellä penistään ja peräaukkoaan netissä koko maailmalle, mutta se ei estä häntä väittämästä, että pornossa esiintyvät ovat täydessä ymmärryksessä ja omasta halustaan mukana.

Pornon katselu sinänsä on minusta ok sillä ehdolla, että se EI vaikuta pariskunnan yhteiseen seksielämään. Useimmitenhan se tietysti vaikuttaa, ainakin heikompilibisiin miehiin. Meillä asia hoidetaan niin, että pakotan mieheni halutessani tyydyttämään minut, vaikka hän ei itse saisi seisokkia eli tod.

Toimii suhteellisen hyvin, suosittelen! Miehelle naisen yksipuolinen tyydyttäminen on tylsähköä, joten tavallaan mies aina nauttii itse oman rangaistuksensa, jos on tullut runkkailtua. Vain mieletään sairailla ihmisillä toisen runkkailu oikeuttaa rangaistuksen antamiseen. Voit siis miettiä oletko ihan terve.

Nyt ei ole lääkityksesi kohdillaan. Eli jos miehinen kunto ei kanna seuraa siitä rangaistus? Mikä rangaistus siitä seuraa, jos kunto ei kestä työstressin, verenpaineen tai vaikka masennuksen vuoksi?

Mistä muuten tunnistat, että minkä kulloinkin on syy kunnon romahtamiseen, vai rankaisetko ihan varmuuden vuoksi.

Jos joku mies sattuisi toteamaan jotain noin ajattelematonta, niin "päivystävä feministi" tekisi heti suur hälytyksen sovinismista. Ymmärrätkö aivan tahallasi väärin? Kuten totesin, olen psyykkisesti terve, kuten myös fyysisesti.

Ja ylipäätänsä jos joku on kanssasi eri mieltä, tuomitsetko tämän aina mieleltään epävakaaksi? Oli kyllä ehkä hölmöä ja turhan jyrkkää käyttää tässä yhteydessä termiä "rangaistus", kun nyt se yksi sana näköjään valtaa joidenkin päät.

Olisi pitänyt käyttää termiä "vastuunkanto" tms. Jos hän on runkannut, niin ok, hän saa silti olla seksuaalisesti kanssani. Jos hän ei ole runkannut, niin ok, voimme olla yhdynnässä keskenämme.

Jos tämä todella jollekin on ylivoimaista, suhteen perusta oikeasti rakoilee. Meillä on asia keskusteltu auki jo aikaa sitten ja useaan otteeseen. Kommunikointi suhteessa on tärkeää. Eli tiedän, kuinka aktiivinen tämä on seksuaalisesti. Eli meillä on sovittuna vähimmäiskerrat sille, montako kertaa tietyn aikavälin aikana harrastamme yhdessä seksiä tai vaihtoehtoisesti mies tyydyttää minut.

Jos emme olisi tehneet tällaista toimintamallia, uskon, että meillä olisi ongelmia. Aivan kuten tälläkin palstalla huomaa, miten monet naiset ovat hajoamassa miehen seksikäyttäytymisen vuoksi. Minä en marttyyriksi ryhdy ja toivon, etteivät muutkaan. Järjen käyttö on sallittua. Jos joku asia ei toimi, niin ei se sillä korjaannu, että odotellaan ja huokaillaan ja kärsitään.

En ymmärrä tahallani väärin. Tämä ja tuolla jäljempänä oleva kirjoitus selittääkin näkemystäsi jo paljon selkeämmin ja antaa siitä aivan toisen kuvan. Alkuperäinen kirjoituksesi sisälsi ajatuksen seksin käyttämisestä rangaistuksena, mikä on intiimin asian käyttämistä toista alistavana tekijänä. Tämä ajatus on mielestäni sairas. Seksuaalisuus on mitä suuremmassa määrin kunkin itsensä henkilökohtainen herkkä perustarve, johon ulkopuolinen "väkivaltainen" puuttuminen on väärin.

Kuten itse totesitkin sanavalintasi oli huono. Olisiko ollut ymmärrettävyyden nimissä parempi puhua yhteisestä vastuusta ja halusta tuottaa hyvää parilleen puolin ja toisin? Kirjoituksesi ja sen selityksen jälkeen minun on tunnustettava, että tunnut suvaitsevalta, sekä fyysisesti että etenkin henkisesti terveeltä. Toivoisin tälläisten tasapuolisten ja järkevien mielipiteiden esiintyvän tällä palstalla useamminki. Valitettavasti alkuperäinen viestisi oli huonosti muotoiltu, mikä selvästi vaikeutti sen ymmärtämistä sekä antoi täysin väärän kuvan sen sisällöstä.

Onneksi tämäkin saatiin nyt selvitettyä. Kauhea rangaistus, että joutuis naisensa tyydyttämään, huh huh. Jos naisella on kuukautiset, niin pakko antaa vähän poskihoitoa joka päivä. Runkkaus on itseaiheutettua, kuukautiset eivät.

Mieskö hermostuu, kun pitäisi huomioida toinenkin eikä vain sitä omaa heppiä? Ei sillä ole mitään merkitystä. Eli poskihoidon antaminen on mahdottomuus kun on kuukautiset? Toiminta on ihan yhtä itsekästä ja yhtä vähän itsekästä kuin se, että mies runkkaa itsekseen yhteisseksin sijasta. Parisuhde on kahden ihmisen suhde ja siihen kuuluu myös seksuaalinen kanssakäyminen.

Jos mies jättää naisen seksuaalisuuden huomioimatta pornon takia, kyseessä ei ole terve ja kestävä parisuhde. Suhteessa on huomioitava myös toisen seksuaalisuus. Mutta koska näin tuppaa monilla käymään, on periaatteessa miehen velvollisuus huolehtia joka tapauksessa naisensa tarpeista.

Eli mies voisi tyydyttää naisensa ilman runkkailua perinteisesti, mutta jos tämä päättää valita runkkaamisen, niin hän saa joka tapauksessa tyydyttää naisen. Meillä tähän on päädytty, koska suhde on muutoin täysin loistava ja olisi järjetöntä ja kauheaa antaa sen murentua seksiasioiden vuoksi.

Eli kunhan vain mies huolehtii myös naisen seksielämästä, kaikki on loistavasti. Edelleen, suosittelen muillekin pariskunnille! Onko ne jotenkin toisensa poissulkevia, niinkö yrität kysymällä väittää? Seksi ja rakkaus ei aina kulje suoraan käsi kädessä, addikteilla varsinkaan. Kai rakkaudettomat suhteet loppuu aika helposti, miksi sellaiseen näkisi vaivaa kompromisseilla tai muutenkaan? Se että toinen tai molemmat parisuhteen osapuolet tyydyttävät itseään ei kyllä poissulje molempien välistä rakkautta.

Saatko seksissä rakkautta kumppanilta? Miten pinnallisesti kumppani suhtautuu seksiin, onko se vain tyydytystä vai enemmän? Lopeta kumppanisi kyttääminen ja kasva henkisesti aikuiseksi. Lisäksi kasvata itsellesi normaali itsetunto niin toisen masturbointikaan ei enää haittaa. Ei sillä ole mitään väliä jos miehesi katsoo pornoa. Elämässä on oikeitakin ongelmia ja tämä ei ole yksi niistä. Kyllä sellanen ajaa itsetunnon aika alas ihan turha muuta väittää.

Edellisessä suhteessani harrastimme harvoin seksiä, koska mieheni katsoi niin paljon pornoa. Minun kanssa oli hankala saada seisokkia aikaiseksi. Ja silti minut torjuttiin. Muistan, kun kerran nettimme oli viikon ajan jostain syystä poissa käytöstä. Hän hankki korvikkeeksi jonkun pienen käsikonsolin, jolla voi pelata pelejä ja mennä langattomasti nettiin. Se kädessä hän sitten katsoi pornoa ja runkkasi 20cm x 20cm kokoiselta ruudulta.

Jestas, mitkä vihat minulle tulee vieläkin pintaa kun ajattelen häntä. Hän sai totta tosiaan silloin vuotiaan nuoren naisen kadottamaan itsetuntonsa.

Siihen aikaan monesti kirjoitin tänne ja sain vastaukseksi, että "lopeta se kyttääminen, pornon katsominen on ihan normaalia," tai että "osta seksikkäitä hepeneitä ja ota mieheltäsi useammin suihin.. Eräänä päivänä monen vuoden yhdessä asumisen jälkeen minulle riitti. Hän ei enää osoittanut minua kohtaan minkäänläistä seksuaalista kiinnostusta, vaikka jatkuvasta torjumisesta johtuen panostin entistä enemmän ulkonäkööni pitäen itseäni hyvin hyvin laihana väkipakolla ja käyttäen paljon rahaa kosmetiikkaan yms alusvaatteisiin.

Sain tietää, että hän oli muutama kuukausi takaperin käynyt ulkomailla ollessaan strippiklubilla ja silloin minulla vain naksahti. Ei se itse strippiklubi vaan se, että miksi hän haluaa kyllä muita naisia katsella klubeilla, lehdistä, pelikonsolista, internetistä, puhelimestä mutta ei minun naisensa!!! Jätin hänet ja päätöstä en kadu. Olen nähnyt hänet viimeksi päivänä, jolloin hän muutti pois. Ja ikävä ei ole.

Nykyään minulla on maailman ihanin mies, jonka kanssa olen nyt asunut kolme vuotta. Harrastamme seksiä lähes joka päivä ja molemmat saavat tuntea olevansa haluttuja. Kehumme ja ihailemme toisiamme. Nykyinen mieheni ei tiedä ikävästä edellisestä parisuhteestani, mutta oma-aloitteisesti hän kerran aloitti keskustelun, kuinka hänen mielestä pornon katsominen ja runkkaaminen parisuhteessa on typerää; miksi ei voi harrastella oman kumppanin kanssa?

Mieheni jatkoi, että hän ihmettelee miksi ihmeessä hänen ystävänsäkin lataavat pornoelokuvia kotikoneelle kun olisi oma nainen jolle voisi tehdä vaikka mitä taikoja HYvät naiset, älkää tehkö samaa virhettä kuin minä, eli jääkö murehtimaan pornon töllääjän kanssa samaan nurkkiin.

Minä menetin oman itsetuntoni ja liian monta nuoruusvuotta siihen, että katselin itseäni peilistä vihaten itseäni ,että minussa on varmasti jotain vikaa kun mieheni haluaa ennemmin omaa kättään kuin aitoa elävää naista. Herranjumala, nyt alkoi melkeen pelottamaan. Olisin nimittäin voinut kirjoittaa täysin saman tekstin, niin tarkalleen se kuvaa omaa tilannettani. Näitä palstoja ei todellakaan pitäisi lukea. Täältä olen vain saanut käsityksen siitä, että minussa on oltava jotain vikaa.

Jos ei fyysisesti niin vähintäänkin henkisesti, olenhan sairas kyttääjä ja mustasukkainen nuija, ja hei, kaikki miehethän katsoo sitä pornoa. Se on pelkästään luonnollista tai jos ei muuta niin ainakin se on minun vikani. Niihin aikoihin seksiä vielä oli enemmän kuin tarpeeksi. Pikkuhiljaa porno todella korvasi minut, nykyään jos seksiä edes on jos hän saa tappinsa ylös , siemensyöksystä ei ole tietoakaan.

Paitsi jos laitetaan porno pyörimään. Varmaan ei ole kenellekkään epäselvää, miksi minusta on tullut järkyttävän epävarma itsestäni, ahdistus ja riittämättömyyden tunne kuuluu jokaikiseen päivääni. Miten helvetissä voisin olla vertaamatta itseäni niihin tyttöihin niissä elokuvissa, kun mieheni kiihottuu kyllä niistä mutta ei juuri nimeksikään minusta? Häpeäkseni olen jopa syömishäiriön itselleni kehittänyt, niin paskalta tämä tuntuu, niin kipeästi haluan olla hoikempi ja "haluttavampi".

Haha, oikeasti, olen käsittänyt ettei muuta ole tarjolla, että vika on vain minussa ja minun pitää muuttua. Eli elää puutteessa, olla hoikka ja laitettu, ostella seksikkäitä alusvaatteita jotta mieheni ehkä soisi kehun tai katseen minuunkin. Voi elämä, olen niin saakelin typerä!! Kiitos kiitos kiitos ja kiitos että kerroit tarinasi täällä, jotenkin minäkin sain nyt boostin tehdä asialle jotain. En todellakaan halua tuhlata parhaita nuoruusvuosiani tällaiseen paskaan, jos kerran parempaakin on tarjolla.

Jos ei miestä niin edes sitten yksin. Niin monet itkut on asian tiimoilta itketty, ei enään kiitos! Mutta valtava kiitos sinulle viestistäsi!! Minäpä taidan siirtyä kohti parempaa huomista ;. Mukavaa jos viestistäni oli sinulle jotain apua: Toivottavasti se tosiaan pistää sinut miettimään haluatko totta tosiaan olla ikuinen kakkonen pornolle ja sairastaa syömishäiriötä itseinhossa, vai haluatko normaalin tasapuolisen suhteen, missä sinun ei tarvitse jatkuvasti töissä ollessasi huolestuneena miettiä mitä se mies nyt on siellä kotona tekemässä.

Toinen asia mitä usein olen tähän porno-aiheeseen liittyen ajatellut on sen katsomisen lopettamisen vastentahtoisuus miehillä. Edellisessä suhteessani minä itkin, rukoilin, masennuin, raivosin, riitelin, laihdutin, menetin ruokahaluni jotta mieheni huomaisi, että porno todellakin loukkaa minua ja haluan sen loppuvan. Keskustelimme asiasta aina uudelleen ja uudelleen, mies lupasi ettei katso, mutta sitten jäikin taas kiinni.

Mielestäni on kummallista, että miksei muka voi lopettaa tuollaista "harmitonta harrastusta" oman rakkaan avovaimonsa vuoksi jos toinen toistamiseen anelee että lopeta?

Esimerkiksi jos minä dildottaisin itseäni joka päivä ja mieheni sen vuoksi tuntisi jatkuvaa alemmuuskompleksia itkien, raivoten, masentuen niin en kyllä keksi mitään syytä miksi en muka voisi lopettaa muovisen kapulan työntämistä sisääni. Kiteytettynä siis, kyllä vaan porno taitaa olla aika kova riippuvuus aika monelle miehelle kun sitä ei vaan voi lopettaa.

Toisekseen olen miettinyt oman kumppanin ihailua. Minä ihailin edellistä miestäni aina. En vilkuillut ketään toista, enkä fantasioinut kenestäkään.

En vain näe siinä mitään kiihottavaa. Mielestäni on kummallista, miksi pitää katsoa televisiosta jonkun toisen vartaloa kun sinulla olisi käsivarsillasi ihka aito ihminen? Myös jotkut ystäväni eivät aikoinaan ymmärtäneet pornon aiheuttamaa mielipahaani. Hekin sanoivat, että se on ihan normaalia ja että kaikki miehet että naiset he itsekin sitä katsovat ja masturboivat välillä yhdessä sekä erikseen.

Ja kehoittivat vain että voisimme myös mieheni kanssa yhdessä sitä katsoa ja voisin hankkia uusia hepeneitä. Ja toisekseen me kaksihan olemme siinä hetkessä toisiamme katseltavana, miksi siihen tarvitsisi muka jotain muuta vielä?! Myönnän, että minussa on myös hiukka mustasukkaisen vikaa. Mutta osaan käsitellä sitä. Ja kyllä se vähän on kumppanistakin kiinni. Julianna, jätä se mies. Vaikeata se varmasti on, mutta usko pois se ei muutu!

Ja syömishäiriösi vain pahentuu kun joudut kilpailemaan sellaista vastaan mitä et voi voittaa. Minä olen nyt jo vuotias, mutta uskallan sanoa ihan ääneen, että mieluummin olisin koko elämäni ypöyksin kun asuisin pornorunkkarin kanssa. Jos mieheni osoittaa joskus merkkejä siihen suuntaan hän saa luvan lähteä samantien. Hän vollottaisi, että hänen pitäisi riittää sinulle ihmissuhteeksi ja sielun virkistykseksi. Miksi et voisi jäädä kotiin hyvillä mielin?

Ei kukaan kuole, jos ei pääse neljän seinän sisältä tapaamaan muita ihmisiä. Kun tärkeästä asiasta pitää luopua, siihen pitää olla perusteltu syy pelkkä itkuisuus ei riitä syyksi. Aivan täysin eri asia, sitä ei voi mitenkään verrata itsetyydytykseen.

Tässä on kyse seksistä. Henkilön itsetyydytys ei kuulu sulle paskankaan vertaa! Jokaisella on oikeus ja itsevaltius omaan kehoonsa. Luulisi noin päivänselvän asian tajuavan.

Toki jos lähtisin usein ulos kodista tapaamaan kavereita siinä määrin, että se vaikuttaisi minun ja mieheni välisee yhdessä oloon niin kyllä jättäisin menemättä ystävien kanssa. Jos vaikka aina valitsisin enemmin ystävien seurassa olon, kuin mieheni kanssa, toki hän saisi loukkaantua ja olisi hyvä pohtia miksi oman miehen seura ei kelpaa. Minä en halua tehdä mitään mikä loukkaisi rakastani. Siksi minun on niin vaikea ymmärtää miksi miesten on niin vaikea lopettaa pornon katsomista, jos se musertaa oman vaimon mieltä niin kovin?

Lisäksi om asenteeni seksuaalisuuten on, että aidon ihmisen kosketusta ja tositoimia ei voita mikään. Siksi en lue kiihottuneena mitään roskaromaaneita yms katso pornoa. Mielestäni oman mieheni tuoksu ja kosketus on aivan vastustamatonta. E voisi kuvitellakaan, että ennemmin valitsisin masturboinnin kun mieheni kanssa doggy stylen. Lopputulokseni on edelleen; valtaosa ei kaikki! Heistä ei ole tositoimiin. Omasta miehestäni huomaa kaukaa, että hän on maskuliininen herrasmies.

Hän hemmottelee minua ja kohtelee naisena. Saan loputtomasti huomiota, eikä sitä todellakaan tarvitse kerjätä. Mieheni on viriili ja kiinnostunut minusta. Ja sama pätee tosinpäin. Verraten siis edelliseen pornohullu-mieheeni ero heidän välillään on suuri. Siinä missä eksä halusi yksin runkata tietokoneen ruudulle haluaa nykyinen mieheni puuhastella kanssani. Eroja siis miehissä on. Miettikää naiset ihan totta onko kivaa kiduttaa ja riuduttaa itseään epävarmuudessa ja mustasukkaisuudessa?

Välttämättä suurin osa teistä ei edes oikeasti ole mitään yyber mustasukkaisia henkilöitä, mutta totta hitossa jatkuva kilpailu mahdottoman kanssa aiheuttaa vaikka minkälaista luonnehäiriötä ainakin minussa aikoinaan aiheutti. Huomattavaa tässä on se, että kummassakaan miehessä ei ole mitään vikaa mutta sinulla on käyttöä vain toiselle. Parisuhteelle saa asettaa mielivaltaisia vaatimuksia, mutta kenenkään ihmisen velvollisuus ei ole täyttää niitä. Meillä on vapaus valita mutta ei vapautta painostaa toista muuttumaan.

Minun oli hankala erota edellisestä miehestäni, sillä hän koko ajan vakuutteli, ettei katso pornoa, vaikka katsoi. Päätös erosta oli vaikea, sillä ajattelin, että onpa tyhmää erota sellaisen syyn takia. Porno kuitenkin häiritsi minua ja seksielämäämme niin paljon jatkuvasti, että ero oli kohdallani väistämätön.

Halusin olla haluttu ja mielestäni jokaisen vuotiaan tulee myös saada sitä kokea olevansa. Edellinen mieheni ei halunnut muuttua ja minä en jatkuvista yrityksistäni huolimatta pystynyt sopeutumaan olemaan kakkosvaihtoehto. Tuo on totta, että meillä jokaisella on vapaus valita kumppaninsa. Yhtä lailla kun en halua miehekseni pornoa töllöttävää vässykkää, en myöskään halua esimerkiksi tupakoitsijaa miehekseni, sillä edellytän itseltäni, sekä mieheltäni panostusta terveellisiin elämäntapoihin.

Meillä ei onneksi ollut yhteisiä lapsia, joten ero oli siltä osin helppo. Ja miten niitä lapsia olisi voinut tehdäkään, kun siemensyöksyjä ei minuun tullut. Ero tuli ainoastaan minulle kalliiksi, kun jouduin ostamaan asuntomme kokonaan itselleni.

Kyllä hän varmasti muuten olisikin ollut kelpo kumppani, mutta minä ainakin tarvitsen parisuhteeseeni kunnollisen intiimielämän, mikä erottaa sen tavallisesta kaveruudesta. Minä haluan olla miehelleni se Tähti.

Erostamme on nyt kuusi vuotta. Minkälaista elämämme olisi tänä päivänä jos emme olisikaan eronneet? Voisin vannoa, että ei ainakaan minua kohtaan yhtään tyydyttävempää ja olisin edelleenkin itseinhokierteessä. Minulla olisi varmaan silikonirinnat ja täytetyt huulet kyllä, niitäkin minä harkitsin, jotta kelpaisin hänelle! Tavallaan olen aina hieman kadehtinyt ystäviäni, jotka sanovat, että "Hyvä vaan jos mies katsoo pornoa niin ei ole koko ajan kimpussa kiehnäämässä. Minusta on vähän tyhmää, että molemmat hipelöivät itseään omissa nurkissaan fantasioidessaan muista, kun voisivat oikeasti harrastaa seksiä keskenään kunnolla.

Enää en myöskään säti itseäni sairaalloisen mustasukkaiseksi mitä ennen tein. Luin aiheesta paljon ja yritin hyväksyä toisen luonteen. Se ei kuitenkaan auttanut. Sitten tajusin, että minä en ole sairaalloisen mustasukkainen vaan miehen käytös ruokkii mustasukkaisuuttani.

Se oli liikaa, että töistä tullessani olohuoneessamme oli joku vaalea nainen live web kameran kautta miehelleni levittelemässä ja mieheni puolestaan itseään hänelle paljastamassa muna kovana kädessä.

Se nainen, joka ihan aidosti tuollaisen näyn pystyy sulattamaan ilman minkäänlaista pistosta sydämessään on hatun noston arvoinen. Minäkin olen kerran lopettanut suhteen pornon vuoksi. Ei ollenkaan mitätön syy. Tai voiko edes sanoa pornon vuoksi, kun mies oli valmis jättämään pornon pois repertuaaristaan jos saisi pitää minut. Mutta en halua miestä, joka vain "pidättäytyy" pornosta, haluan miehen joka ei välitä pornosta itsekään ja joka ymmärtää, mitä vikaa pornossa on. Tiedät vallan hyvin, mistä tässä keskustelussa on kyse.

Ellet tiedä, lue uudelleen. Tässä on kyse parisuhdeasioista. Luetun ymmärtäminen on tärkeä taito. Hohhoi, mies kattoo pokea ja runkkaa. Entäs sitten, kaikkihan tekee niin.

Ja ne jotka ei muka tee niin valehtelee. Jos asia on ongelma niin mietippä oisko siellä omassa sängyssä tarjolla jotain mielenkiintoisempaa kuin porno. Jos on niin voin taata että katselu vähenee huomattavasti huom! Katso itse peiliin jos mitään siellä näet. Onko se sun vaimon syy ettei sängyssä tapahdu mitään muuta kuin perusseksiä? Kannattaisi kehittää se oma seksielämä huikeelle tasolle ihan itse. Varmaan vaimoasikaan ei loukkaa että porno ajaa edelle mitä huikeaan seksiin tulee, vaikuttaisiko haluihin sua kohtaan.

Anteeksi vain mutta täytyy todeta että ei herran jumala sentään miten tiukkapipo olet. Itse olen melko aktiivinen enkä enää nuori mutta ihmettelen sitä että hyväksytään miten masturboidaan pornoa nimenomaan tsiigaten muiden sukupuolielimiä kuvitellen millaista niitä olisi naida, menee siinä jokin uskollisuuden raja rikki.

Kukaan ei kiellä etteikö itse porno, action kiihota mutta jos pointti on katsella muiden värkkejä, on jotenkin ällöttävää ettei oma riitä, ja mielenkiintoi muita kohtaan on niin suuri joten miksi olla väkisin parisuhteessa yhden kanssa kun naitavana on livessäkin koko maailma ;.

Porno nyt vain vie usein miesten halut. Ja kun nainen saa tästä liiallisuuksiin menevästä harrastuksesta tietää ja tai mies haluaa naiseltakin vain tyydytystä, alkaa nainen menettää vetovoimaansa mieheen.

Uskokaa huviksenne, seksuaalisuus on hyvin haavoittuva alue. Pornossa naisena mietityttää ovatko näyttelijät alistettuja. Hyvännäköisiä miehiä on melko vähän pornossa, aika lailla saa kelata: Ääntely on teennäistä, lähinnä naurattaa, parempi laittaa äänet veke: Mietityttää riittääkö miehille mikään jos naisten ulkonäkö on tärkein asia! Nykyaikana taitaa olal tärkeintä miltä näyttää tissi ja perse. Toisaalta jos miehestä nimenomaan nämä mallinaiset on se juttu joka kiihottaa, voisi ajatella että mies on melkoisen pinnallinen eikä muutenkaan makuuni.

Siinä vaiheessa kun oma kyllästyttää, porno on varmasti hyvä vaihtoehto pettämiselle, mutta ei se estä parisuhteen kuolemista, voi pahimmillaan ajaa siihen ettei oman seksielämän eteen tehdä enää töitä, runkkaillaan vain pikatyydytys itselle, onko se "yrittämistä".. Välillä ei tee mieli edes yrittää lähestyä miestä kun pelkää niitä pakkeja. Ne jos mitkä lyövät maahan ja syvälle. Alkaa miettimään omaa naisellisuuttaan ja viehättävyyttä.

Sillon harvoin kun sitä seksiä enää on se tyydyttävää ja hyvää. Mutta minä haluaisin enemmän kun kerta viikossa. Seksin ja pornon täyttämä media on oikeasti pahempi kuin ajatellaan. Pari kuukautta sitten TV: Juontaja totesi, että nykypäivänä sitä kuvaa tuskin enää nähdään erityisen eroottisena ja kiihottavana.

Kauneusihanteet ovat muuttuneet pornon yms. Kuvan nainen oli pienirintainen, keskivartaloltaankin ihan tavallinen, missään ei ollut mitään erityisen korostettua.

Se, mikä riitti ennen kiihottumiseen, ei nykyään enää riitä. Nykyajan pornoärsykkeet ovat turruttaneet aivoja. Eli jos pornolle paljon altistunut mies harrastaa seksiä kumppaninsa kanssa, hän saattaa tällöinkin kuvitella pornokohtauksia mieleensä, jotta saisi seisokin pidettyä.

Vaikka mies ehkä haluaisi, että oma nainen riittää seksuaaliseen kiihottumiseen, tämä ei pysty kontrolloimaan asiaa. Pornossa on aivoille ärsykkeitä tavallaan ylimäärä. Aluksi se voi piristää, mutta aiheuttaa lopulta ongelmia normaaliin seksuaaliseen kanssakäymiseen. Muistuu lukion biologiasta vertailtava asia.

Jos lintuemon munimista munista otetaan yksi pois ja korvataan se jättikokoisella epäaidolla munalla, lintuemo alkaa keskittää kaiken enrgiansa siihen jättimunaan ja hylkää ne omat munansa.

Pornokin on tavallaan sellainen ylikorostunut ärsyke, jonka rinnalla seksi kumppanin kanssa ei tunnu enää miltään. Tarvitaan se jättimäinen ärsyketulva, että saadaan kiihottuminen aikaan. Pikkuhiljaa tilanne alkaa parisuhteessa vaikuttaa naisen itsetuntoon ja sen jälkeen miehen itsetuntoon ja soppa on valmis. Kannattaa oikeasti yrittää saada se mies pois sieltä pornon äärestä, jos vain mahdollista.

Keskustelette asiat halki ja laitatte vaikka tietokoneeseen "lapsilukon" aikuisviihteen osalta ja vain nainen tietää koodin. Älykännykkää onkin jo vaikeampi kontrolloida, joten pelisäännöistä sopiminen kannattaa. Lääkkeesi on paljon pahempi kuin tauti. Ei parisuhde ole noin tärkeä asia. Mistäs asioista itse olisit valmis luopumaan? Ainiin, mutta eihän sinun tarvitse, kun olet jo täydellinen ja se mitä sinä itse teet on standardi johon verrataan muiden tekemiset.

Taitaa lintuemo tosiaan alkaa keskittyä siihen naapurin jättimunaan ja moralisoi täällä muita. En moralisoi, vaan yritän avata ongelmaa. Halauan auttaa niitä, jotka haluavat ottaa apua vastaan. Jos olet pornoriippuvainen mies, joka on valmis heittämään parisuhteensa roskiin pornon takia, niin eihän se minulle kuulu.

Aivan sama, et ole minun mies. Mutta minun mieheni tekemiset kyllä kuuluvat minulle. Näin se vain on, että porno vaikuttaa parisuhteessa myös naisiin. Porno on tärkeämpi kuin parisuhde?

Oletko ikinä ollut kunnollisessa parisuhteessa? Odotahan vain, kun vartut. Jos asenne on tuollainen, sinun ei ainakaan vielä kannata tuhlata toisen osapuolen aikaa edes hakeutumalla parisuhteeseen. Lapset ovat aikuisuuden kynnyksellä. Sitten olen todella, todella pahoillani. Jos tuo on totta. Et taida olla kovin onnellinen suhteessasi. Että porno on parisuhdetta tärkeämpää. Aikanaan lapsesikin tulevat varmasti arvostamaan sinua kovasti siitä että opetit heidät tuhoamaan parisuhteensa.

Luopuisitko ystävistä, jos aviomies haluaa, että hän riittää sinun ainoaksi ihmissuhteeksesi? Ovatko ystävät siis parisuhdettä tärkeämpiä? Väittäisin, että lopettaisit parisuhteen, jos se äityisi noin ahdistavaksi. Tai sitten tapaisit ystäviäsi salaa huonolla omallatunnolla. Tai sitten tapaisit ystäviäsi hyvällä omallatunnolla ja käskisit siippaasi muuttamaan asennettaan.

En kuole, jos luovun siitä, mutta en voi ymmärtää, miksi siitä pitäisi luopua. Sinä sanoit täsmälleen näin: Ok, tässä on nyt semmoinen pikku juttu, että käsittelemme aihetta vähän eri näkökulmista. Itse käsittelen aihetta tästä näkökulmasta, mitä tuo yksi kommentoi: Et voi tosissasi väittää, ettei toi olisi miehen vika. Jos oma kikkelisi ei pornosta häiriinny, eli naisenkin kanssa seisoo, niin mikäs siinä sitten. Olen sitä mieltä, että pornokeskustelu menee yleensä täysin hakoteille, koska ihmiset hätäilevät johtopäätöksissään ja vetävät kausaalisuhteita mutulla.

Naiset menettävät järjestään mielenkiinnon miehiinsä ilman pornoakin. On muuten monin verroin yleisempää kuin toisin päin. Miehet sitten syyllistävät vaimojaan. Olen siinä keskustelussa naisten puolella: Jos miehet menettävät mielenkiinnon vaimoihinsa, asenteeni on sama: Kenenkään ei ole pakko haluta seksiä.

Minusta se vaikuttaa olevan toistepäin. Onko sinulla jotain luotettavaa tutkimustietoa asiasta? Vai pohjaatko sen omiin ajatuksiisi? Niinhän se on, että kenenkään ei ole pakko haluta seksiä, totta. Mutta jos seksielämä väljähtää toisen osapuolen itsetyydytyksen takia, alkaa helposti miettiä onko suhteessa järkeä jos toista ei kunnioiteta senkään vertaa, että yrittäisi olla toisen kanssa. Jos minulla olisi niin itsekäs ja välinpitämätön mies, heivaisin pihalle ja sanoisin että tervemenoa, mene naimisiin pornotiedostojen kanssa ja kasvata pornotiedostolapsia, minä kasvatan oikeat lapset.

Tee lapses saippuasarjoilla ja kasvata saippuasarjalapsia. Miehillä samaa muutosta ei ole näkyvissä. Miehillä halun puute näkyy enemmän vasta eläkeiässä. Naisten halun puute esiintyy tasaisemmin eri ikävaiheissa. Maailmassa on monta ihmeellistä asiaa, yksi niistä on tämä: On OK, että ampumisista ja veren lentämisestä tehdään hidastettuja ja kaikki yksityiskohdat näkyvät. Sen sijaan pidän normaalin aviopuolison tapaan heteroseksistä, mutta ymmärrän että sen enempää minä kuin puolisonikaan emme ole enää ihan parikymppisiä emmekä nuoruuden mitoissa.

Voin kuitenkin kuvitella itseni vuosia taaksepäin katsomalla kauniiden miesten ja naisten välistä toimintaa. Minulla on myös valinnan vapaus jättää katsomatta sellaista mikä minua ei kiinnosta. Väitän, että pornon kulutuksen kasvu on saanut aikaan myös myönteisiä asioita seksuaaliterveyden alueella. Ja pornon leviäminen on ollut osa tätä kehitystä. Miltäpä tuntuisi luvulla oikeasti mennä naimisiin miehen kanssa neitsyenä, ja tietämättä yhtään mikä monsteri sieltä Kallen kalsareista paljastuu Tai elää luulossa, että masturbaatio mädättää selkärankasi, ja että homoseksuaalisuus on sairaus, josta sinut pitää heti parantaa.

Kuka oikeasti edes haluaa palata pornottomaan ja ahdasmieliseen menneisyyteen?

.. 2. lokakuu Tutkielmassani pohdin, miten ihmiset puhuvat näistä taavat työssään parisuhteen elämän kirjoa: seurustelevat parit .. tuksesta, seuraa ja osallistuu vanhemmuutta ja perhepolitiikkaa .. lista jännitystä ja laukeamista. .. Mies alkaa käyttäytyä innokkaasti ja pyytää saada rakastella vaimon kanssa. lokakuu Lähinnä sitä, miten asia on kehittynyt tuohon pisteeseen, jossa se nyt on, Ostimme uuden talon ennen kuin olimme saaneet vanhan myytyä. paljon useammin kuin mies, joka haluaa ehkä pari kertaa kuussa parhaimmillaan. liian hyvä mätsi (1), liian nopea laukeaminen (1), liika alkoholi (1), liikenne. Laasasen mukaan yhä useampi ”kunnon mies” jää yksin, osa pysyvästi – eikä Mutta miten ongelma pitäisi sitten ratkaista? . Usein homoseksuaalit miehet ja naiset päätyvät rakkaansa kanssa muodostamaan perheen, jossa on lapsia. .. En edes yritä saada niitä ravintolan (tai netin) kuumimpia naisia, koska tiedän ettei. Bi-vaimo nais gay seuraa

Kipu orgasmin jälkeen suomi alaston homoseksuaaliseen

Seuraa parille miten homoseksuaaliseen saada mies laukeamaan

Järkytyin enkä kyennyt muuta kuin nostamaan hänen kätensä pois. Mutta se on vale, että naisen on joko totuttava pornoon tai oltava yksin. Vasta myöhemmin kuulin etten ollut ainoa jolla oli hänestä tällaisia kokemuksia. Siis onko tilanteessani jotain pahaa? Tietysti keski-ikäisenä tulee se pettämisvaihe, ja sekin pitää naisena vaan sietää, miehen luonnekun on seksissä narsistisempi kuin naisen! Muistan jäätyneeni siitä tyrmistyksestä että joku tuntematon kehtasi tehdä mulle niin.