ryhmä seksiä pornotähti saana homo

Kirjoitukset ja miehen oksennus ovat samaa kategoriaa. Mies luulee olevansa jotakin ja hukkuu omaanmahdottomuuteensa. Tulehan kaapistasi ulos ja se ei homokaappi vaan se on sinun ikiomasi ja sata kertaa pahempi. Olet rasistinilkki haukkuessasi ihmisiä ja varsinkin maalaisia.

No mutta eihän se Tuomas niin sanonut, että kaikki maalaiset on puolivammaisia. Lukea voi väärin, jos oikein kovasti haluaa. On se mainio ajattelija tuo Homo-Tuomas. Oikein käy kateeksi, kun häntä ei pysty hämäämään millään näytelmällä. Kuuluu Havukka-ahon, Bisquitin ja Okkolan kaartiin, joiden ajattelukykyä ja sanavalmiutta myös ihailen.

Tervot, Juoppohullut yms ovat alakouluasteella noihin verrattuna. Tämän kolumnin tarkoitus on kertoa, että kirjoittaja on hetero, mutta paremmin suvaitsevainen kuin muut suvaitsevaiset. Monessa aiemmassakin mainiossakin kirjoituksessa heteroutta on pitänyt todistella, vaikka sillä ei kuulema ole merkitystä. Itse näkisin että kirjoittaja oikeasti on homo. Ja sitä totuutta hän pyörittelee vatkaamalla omaa taipumustaan niin monta kertaa ympäri että lopullisen totuuden selvittäminen käy mahdottomaksi.

Arvelisin kuitenkin että kun ikää tulee riittävästi astuu tuomaskin kaapista esiintymään julkisesti puolialastomana ja ympärirasvattuna johonkin huuhaa lehden kanteen. Tämä tulee eteen kun julkisuus- ja henkilökohtainen markkina-arvo sekä sitämyöten henkilökohtainen talous romahtavat, arvelisin että max 5 vuoden kuluttua.

Hän unohti vallan, että Suomen itsenäisyyden ajasta tulee vähentää myös aika vuodesta tähän päivään saakka eli aika aika, jonka Suomi on kuulunut EU: Itsenäisen valtion hyvänä tunnusmerkkinä on se, että se voi vapaasti valita viiteryhmänsä. Suomen kansa valitsi liittymisen EU: YYA-aikana vain rohkeimmat poliitikot yrittivät selittää, että pyrimme olemaan puolueeton maa ja sitäkin Neuvostoliitto paheksui.

Neuvostoliitto puuttui myös Suomen hallituksen kokoonpanoon. Nyt voimme sen vapaasti muodostaa. Suomi on siis taas oikeasti itsenäinen valtio. Tottakai Eu-aika pitää laskea myös pois itsenäisyyden ajasta ja se, kun demarit olivat pääministeripuolue. Kuinka paljon mahtoi pääministeri Lipponen lobata tänä aikana itseään kaasufirman konsultiksi veronmaksajien rahoilla, miksi sitä ei kaivella esiin, kun joutavampiakin kaivellaan nykyään? Oli itänaapurin juoksupoika ja asiamies henkeen ja vereen.

Hyvä kirjoitus tasan siihen asti, kunnes homo-sanan käyttöä haukkumasanana kritisoinut Enbuske käyttää itse vammainen-sanaa haukkumasanana. Kannattaa mainita aina se historiafakta että Suomessa kristinuskon nimissä on hirtetty homoja ainakin Turussa.

Ennen kristinuskoahan täällä Suomessa kaikki suuntaaukset elivät suht sovussa, liiemmin kahdehtimatta, ihan luonnollisesti, luonnollisen moninaisesti. Itä-naapuri-Venäjällä sorretaan homoja ja siellä on muutenkin asiat rempallaan, eli homofobioissa on muutenkin asiat aina huonosti, monilla muillakin.

Mieluiten kannattaa Enbusken olla ihan? Fiksuimmat heteromiehet ovat aina ymmärtäneet, että hitsin hyvä, kun eiväthän ne homomiehet vie edes naisiakaan. Enbusken uskottavuuden heikko lenkki on grandioosi pätemisentarve. Hänen on mahdollisimman nokkelin sanakääntein todistettava ylivertainen älynsä; todistamiseen käytetty asia on toisarvoinen.

Niinpä tässäkin tapauksessa vilpittömyyttä on hänen näkemyksensä ytimestä turha kaivaa, pääasia että se kuulostaa briljantilta. Onko sisäinen kriitikkosi tyytyväinen? Homoilu ok, menestystä vaan lippuluukulla. Kepulaisen, venäläisen, tai auta armias es Paavo Lipposen elämänkerta elokuva.. Minkä ihmeen takia meidän heterojen yleensäkään ottaen pitää kohkata homoista. Minä suvaitsen sitä ja minä suvaitsen tätä. Ihmiset ovat mitä ovat ja homous ei vahingoita ketään.

Tuomas on tässä jutussaan aivan oikeassa. Enbusken vuodatuksesta huolimatta edelleen suku jatkuu vain miehen ja naisen kautta ja edelleen vain mies ja nainen voivat yhtyä luonnollisesti ja edelleen vain nainen voi olla äiti ja vain mies voi olla isä ja edelleen lapsi kaipaa isäänsä ja äitiänsä ja edelleen heterogeeninen kasvuympäristö on lapselle parempi kuin homogeeninen. Seksi on jokaisen oma asia, avioliitto ei ole. Homoudessa askarruttaa, huolestutaa — ihan miten vaan, yksi asia.

Ikuisen elämän toivossa elävä uskova hetero seuraa Jeesusta elämällä todeksi Hänen opetustaan. Olen vammainen, maalainen, keskustalainen ja homo.

Onnekseni tuo viimeksi mainittu antaa myös minulle olemassaolon oikeutuksen Tuomaksen silmissä. Parempi sekin kuin mitään? Mikäli yhtään ymmärsin, tässä on hirmuinen vuodatus ja manifesti asiasta, jolla ei pitäisi olla isompaa merkitystä.

Aivan sama, sanoisi nuoriso, mitä väliä. Ole homo, jos tykkäät. Taidan puolestani julistautua puolivammaiseksi maalaiseksi. Testasin asiaa , nuoriso sanoi: Ikäihmiset sanoivat että ainahan homoja on ollut , nykyään vaan asiasta yritetään tehdä ongelma. Itse taidan julistautua puolivammaiseksi kaupunkilaiseksi.

Ihan hetero olen , vetoa naisiin en ole koskaan tuntenut ,miehiin kyllä sitäkin enemmän. Enbuske voi ihan rauhassa olla hetero tai homo , tilanteen mukaan.

Halla-aho, Hakkarainen ja melkeinpä heidän koko edustajaryhmä on kerran tai kaksi tuomittu yhden lauseen perusteella kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Enbuske käyttää kaksi kertaa tässä blogissa kansanryhmää halventavaa sanontaa: Eiköhän nyt voitaisi tehdä rikosilmoitus. Tosin lienee vaikea uskoa kanteen menestyvän oikeudessa, koska mitä ilmeisemmin blogisti suuntaa halventavat sanansa suomenkielisiin. Tällä kertaa Enbuske ei osoitellut erityisesti miespuolisia.

Samalla voitaisiin perata Enbusken kaikki IL-kolumnit. Jos enbusken koko blogituotannon suomalaisvastaisuus ja kansaa vähättelevä henki ja ydin suunnattaisiin jotain toista ryhmää vastaan, niin samoita teksteistä PS-edustajalle luettaisiin elinkautinen-tuomio.

Luultavasti sensuuri yrittää rajoittaa taas kerran perustuslaissa säädettyä sananvapautta tämän kommentin osalta. Alkaa olla väsynyt nykyinen Presidentti. Kyllä joku virka täytyy löytää gutseninallekin.

Entisille urheilijoille ja laulajille. Sekä tietty tv persoona jaanalle. Olen bi, seksuaalisesti siis kaikkiruokainen. Suosittelen monipuolista eroottisesti latautunutta elämäntapaa suvakeille. Ei tule aika pitkäksi eikä lyhyeksi. Tähän asti olen kuullutkin pelkästään vakuutteluja siitä, miten homous on kenties osa geeniperimää tai jotain mihin ihminen ei voi itse vaikuttaa.

Tämän blogin otsikossa kuitenkin kerrotaan, että homoksi voi vain alkaa eli se onkin oma valinta. Kyllä minäkin tunnustaudun homoksi kuin se lapinmies, jolle lesbo totesi tykkäävänsä nuolla pimppiä. Kyllähän sitä varhaisessa teini-iässä kokeiltiin poikien kesken kaikenlaista kun ei oikein muuta tiedetty ja tytöt olivat luvulla niin kainoja.

Ystäväpiirissäni on vielä yksi homoystävä, toinen siirtyi jo toivottavasti homojen taivaaseen. Muistan aina kuinka riipaisevasti hän kuvaili nuoruuttaan ja jo miehuuttaankin täysin homokielteisessä Suomessa vielä luvullakin, jolloin hän uskaltautui kuitenkin tulla ulos kaapista.

En sitä kuitenkaan tee, annan heille kuten kaikille saman ihmisarvon. Tässä asiassa on menty väärään suuntaan. Jos homot olivat ennen kaapissa, ovat he nyt hypänneet kaapin päälle. Jopeph Nicolosi kirjoitti Crisis-magazine -lehteen kokemuksistaan miespuolisten homojen terapiasta.

Hän ei pidä nykyisestä LGBT-liikkeen toimintastrategiasta, jonka mukaan homoseksuaali tarvitsee yksilönä omanlaatuista ymmärrystä. Homoseksuaalin ihmisen ihmisyys on tunnustettu samoin kuin heteroseksuaalin, joten mitään ylilyöntejä asiassa ei tarvita.

Hän on sitä mieltä, että eroottinen illuusio on kaapannut todellisuuden. Hollywood ja Obaman hallinto on edesauttanut tätä vääristymää. Gay-maailmassa on paljon tyytymättömyyttä, eikä tämä tyytymättömyys johdu huonosta kohtelusta, vaan on homojen itsensä kokemien traumojen, isä-suhteen, perheettä jäämisen aiheuttamaa. Homoseksuaalinen käytös on oireenomainen haava, mikä on erottanut pojan sisäisestä maskuliinisuudesta, mihin hän epäonnistuu saamaan yhteyden, ja heteroseksuaalinen häiriintymätön gender-identiteetti rikkoutuu.

Herkkä poika kärsii siitä, ettei saa rakkautta omalta isältään tai oman sukupuolensa kasvattajalta. Isältä odotettu rakkaus ei tule tyydytetyksi, niin rakkaus kääntyy biologisesti toivotusta suunnasta. Homoseksuaalisuus syntyy siis konfliktista, ristiriidasta hyväksyä luonnollinen sukupuoli, konfliktista vanhempien ja lasten kesken. Homoseksuaaleilla on heteroseksuaaleja enemmän erilaisia ongelmia suhteissaan: Ongelmat eivät johdu syrjinnästä, epäoikeudenmukaisesta kohtelusta tai siitä, ettei tule hyväksytyksi.

The traumatic foundation of male homosexuality. Mahtava kirjoitus ja kiitos siitä. Suvaitsevaisuudella ja rakkaudella pääsee pitkälle tai ainakin saa elämänmakuisen elämän. Yritetään suvaita itseämme ja ihan kaikkia! No siinähän homostelette ihan rauhassa, tokkopa tuo kenellekkään kuuluu mitä kaksi tai useampi ihmistä keskenään tekevät, kunhan se vaan tapahtuu yhteisymmärryksessä.

Avioliitto on suvunjatkamisinstituutio eikä kuulu homoille. Jos tulee homoavioliitto, se laskee homojen yhteiskunnallista statusta johtuen siitä että hiljainen enemmistö on kanssani samaa mieltä. On vaara että se purkautuu väkivaltana homoja kohtaan, kuten tapahtuu maissa joissa homoavioliitto on voimassa.

Koska olen homojen puolella, en halua että homot joutuvat syntipukiksi yhteiskunnan instituutioiden tärvelemisestä. Avioliitto ei ole ole ollut suvunjatkamisinstituutio vuosikymmeniin ja hyvä niin.

Avioliiton voi solmia ilman suvunjatkamisaikomusta ja sukua voi jatkaa ilman avioliittoa ja hyvä niin. Väitteellesi väkivallan ja homoavioliittojen yhteydestä ei ole mitään katetta todellisuudessa. Väkivalta homoja kohtaan homoseksuaalisuuden vuoksi ei ole yleisempää maissa, joissa homoillakin mahdollisuus avioliittoon keskenään.

Toisekseen, en ole vieä kuullut ensimmäistäkään asiallista syytä sille, miksi homojen pitäisi saada solmia avioliitto. Eihän heidän yhteiseloaan ja -asumistaan kukaan ole muutenkaan kieltänyt. En nyt tarkoita että juuri meidän tämä perinteinen virallinen avioliito pitäisi tähän asiaan liittyä, mutta jonkinlainen parisuhde kuitenkin jossa myös vastuut ainakin edes lapsista kannetaan.

Toki on meidän kulttuurissamme mahdollista varsinkin miehen tehtailla lapsia vaikka kuinka paljon, kun voi jättää näiden elatuksen ja kasvatuksen yhteiskunnan ja yh-äitien vastattavaksi.

Mutta siis kyllä tähänkin omat ongelmansa liittyy, vaikka monet saattavat katsoa että näin se rotukin vaan jalostuu paremmaksi, kun näin ikäänkuin valiosiitosorit päätyvät naiset astumaan tai siis ainakin naisille mieleisimmät miehet jotka nämä astujoikseen valitsevat. En nyt lähde pakertamaan asiaan liittyvistä ongelmista ja kielteisistä seuraamuksista joita on paljonkin, mutta jo tämä rodun paremmaksi näin jalostuminen on jo sekin varsin kyseenalainen, siksi kun liian yksipuoliseen asiaan näin päädytään keskittymään tässä rodun jalostumisessa näin mennen.

Ristiriitaa aiheuttavatkin päättäjät, jotka eivät ymmärrä mitä ovat tekemässä. Homot ja heterot ovat samoja ihmisiä, samat säännöt kummallakin, vääriä tekoja syntiä ei pidä silittää myötäkarvaan.

Jos laki on kirjoitettu niin, että se sallii synnissä elämisen, tämä ei edellytä, omaksi onneksemme että sitä noudattaisimme. Muuten jees kirjoitus, muttei kukaan enää koulussa homottele. Se oli haukkumasana joskus reilut 10v sitten, ei enää aikoihin. Annetaanko koulussa harhaanjohtavaa tietoa homoudesta, vai pidetään totuudenmukaisesti esillä kyseessä olevan luonnonlakien vastainen ilmiö.

Lasten päät voivat mennä pyörälle ristiriitaisesta opetuksesta. Muunnelluilla totuuksilla on lyhyet jäljet, niinkuin valheillakin. Näissä pohdinnoissa unohdetaan ihmislajin lisääntymisen lainalaisuudet. Lisääntymiseen liittyviä pakollisia asioita ei voi kyseenalaistaa. Ne ovat ihmisen sisälle kasvaneita evoluutiosta tulevia asioita,jotka ovat vaistonvaraisia pakollisia toimintoja niin kauan kuin ihmislaji lisääntyy ja on olemassa.

Ne eivät ole muuttuneet erilaisiksi,eivätkä muutu,vaikka mitä väitettäisiin. Normaali kiima miehen ja naisen välillä ei katoa mihinkään. Mutta sitä vastoin tämä ihmisillä tähän asiaan ja koko lajin evoluutioon ja pärjäämiskamppailuihin eri kansanryhmienkin ja kulttuurien kanssa liittyvä kulttuurinen aspekti jää minusta nykyään paljolti huomiotta.

Kulttuurissamme on tapana niin heterojen kuin homojen ja myös kaiken maailman Ebuskien ja erityisesti vihervasurien ja feministien toimesta valtamediassa vetää näitä miehiä joka käänteessä kuin vierasta sikaa. Siis herjata parhaan kykynsä mukaan ja tuomita kelvottomiksi luusereiksi ja suoranaisesti demonisoida. On hämmästyttävää miten tällaista pidetään ihan asiaan kuuluvana juttuna, ja samalla vielä esiinnytään niin kauhiastas suvaitsevana. En viitsi ladella niitä nimityksiä ja klisemäisiäkin herjoja herja ja halveksinta siis määrittyy suhteessa aikansa valtakulttuuriin ja sen arvoihin ja tapoihin mitä valtamediassa näistä miehistä tavan takaa esiintyy ja vaikka missä asiayhteyksissäkin.

Sanovat että joskus muinoin oli kulttuurissamme naiset joilla oli n. Ajan saatossa vaan erilailla ja vaikka ihan vastakkaisestikin näiden asioiden suhteen käyttäytyvät tulevat kieroon katsotuiksi ja suoranaisesti demonisoiduiksikin.

Näin on aina ollut ja tulee olemaan jatkossakin, ei pitäisi olla yllätys kenellekkään. Enbuske on oikeassa siinä ettei ihmistä pidä leimata eikä hänen makuuhuone touhut toisaalta kuulu kenellekään muulle. Nostaakohan poliisi tutkimukset tästä kolumnista kuten halla-ahon ym. Ei Suomi ole mihinkään muuttunut sitten lakien ym. Samaa ahdasmielisyyttä julistetaan herätysjuhlilla ja kirkoissakin edelleen. Miksi heitä ei syytetä kiihoittamisesta kansanryhmää vastaan yhtä pitävin perustein kuin muitakin.

Jokainen voi sanoa itseään miksi haluaa mutta ei se takaa oikeuksia tai arvostusta julistamalla itsensä homoksi tai vastaavaksi. Julistaudu alkohoilstiksi ja uskovaiseksi kuten monet julkkikset siinä saat sympatiaa.

Alkoholista saarnaavat ja tupakan vastustajat ovat syyllistyneet vuosia kiihoittamiseen kansanryhmää vastaan. Ei ole tuomittuja lainkaan eikä syytteisiin joutuneitakaan yhtään. Tälläinen vuosi jota vuotta itsenäiseksi kutsutaan on edelleenkin. Syrjijät päättää ja kiihoittavat kansaa lupauksillaan joita ei ole tarkoitus pitää. Juuri tähän asiaan viittasinkin tuolla aiemmassa kommentissani.

Koulussa on käyty, eli uskonto, toivottavasti, on vain osa historian hulluutta. Eli vähemmän suhmurointia ja muitten huijaamista a la kepu niin vielä tulee ihan yhteiskuntakelpoinen ex kepulainen! Jos kepuilun voisi vaihtaa homoiluun, jos hormooneja riittää -niin vähällä olisi yksi kansalainen pelastettu -heh-. Käsittämättömällä tavalla maalaisia ja vammaisia alentava kommentti! Jos tämä ei ole syrjintää, niin mikä sitten on?

Olen maalta, homo, kristitty ja kepulainen. Taidanpa kiinnittää takkiini tarran puolivammainen — taikka vammainen. Siitä tosin saa varmaan syrjintäsyytteen. No — kiinnittiväthän puolalaisetkin Daavidin tähtiä vaatteisiinsa sodan aikana, kun juutalaisten oli pakko sitä kantaa.

Jäi varmaan epähuomiossa miinus EU-kausi eli kuulumme länteen-prosessi. Monia asioita on kysytty EU: Yhtenä esimerkkinä käy vaikkapa se, että ennen vaaleja ei kerrota tai oikeastaan ei paljasteta uuden tulevan vaalikauden aikeita. Ne paljastuvat vasta, kun hallitus on muodostettu, jolloin alkaa olla liian myöhäistä.

Ja siinä tilanteessa ei homottelu auta. Uuden polven demokratiahengen mukaista on, että salataan, ei kerrota etukäteen tai valehdelllaan. Hallitus Soineineen tuli ulos kaapista. Onneksi kristikansa ei tee syntiä valehdellessaan, koska kymmenen käskyä ei kiellä valehtelua, huoraamisen kyllä. Homoista ei halaistua sanaa. Mitähän olisi kristikansan elämä, jos oliskin 1. Huonosti olet lukenut läksysi, tai ymmärryksesi on vajavainen. Tämä homo-asialla tapahtuva jatkuva sarjatulitus antaa vaikutelman, että väestöstä n.

Tämä on sairasta, jos kenen tahansa ihmisen pitää koko ajan toilottaa seksuaalisuuttaan ja seksiä jopa mielenosoituksissa huutaa asiaansa julki. Toinen vaihtoehto kailotukseen on tietysti kaikkeen muuhun turhautunut oma elämä. Jokainen saa vapaissa länsimaissa harrastaa seksiä siten kuin itse haluaa, mutta ei sitä koko maailmalle tarvitse kailottaa. Ei se muiden seksielämä juuri ketään ulkopuolista ja täysijärkistä kiinnosta.

Koska itse ihminen asetetaan siihen arvoon mihin ihminen kuuluu? Nyt ihmisen on korvannut se miten ja kenen kanssa räplää ja usein vielä missä, hyi helvetti tätä kollektiivista typeryyttä kun voitaisiin nauttia elämästä tasapainoisena ihmisenä. Kirkon perusopetuksen mukaan perustuu raamattuun samaa sukupuoltaolevien ei tule himoita toisiaan, tähän liittyen myös seksuaalinen kanssakäyminen ei ole Jumalan tahdon mukaista. Näistä lähtökohdista mitataan Eduskunnan arvovalta, koskien sukupuolineutraalin avioliiton vahvistamista lailla.

Säilytämmekö edelleen kristillisyytemme, vai olemmeko murentamassa sitä, pala, palalta. Pitää huomioida, ettei tämä sulje pois kenenkään mahdollisuutta, elää omalla vastuullaan, halujensa mukaan. Miten Tuomas Enbusken sanoma eroaa perussuomalaisten, kiihottamista kansanryhmää vastaan, tuomion saaneiden teksteistä.

Ei mitenkään muuten , paitsi vihapuheen kohteen kannalta. Sana ja mielipiteen ilmaisun vapaus on vain oikealla tavalla ajattelevilla. Tarkemmin sanottuna olemassaolevan yhteiskuntajärjestyksen vastaista informaatiota, ajatelkaa vaikka päihdelakien täydellistä halveksintaa. Jotkut täällä ihmettelevät miksi tällaisia kirjoituksia, homoista puhumista tai kulkueita tarvitaan. Niitä tarvitaan juuri esim. Ja tätä pitää jatkaa niin kauan että homo-sana tulee samanarvoiseksi heteron kanssa niin että kukaan ei kiinnitä siihen sen kummempaa huomiota.

Kaikkein säälittävimpiä ovat fundamentalistikirjoittelijat. Jos ihmiset eivät olisi oppineet ajattelemaan omilla aivoillaan, niin aurinko kiertäisi edelleen maata ihmisten mielestä, punatukkaisia naisia poltettaisiin roviolla noitina ja homot hirtettäisiin. Valitettavasti noita kahta viimemainittua sitten edelleen tapahtuu joissain maissa fundamentalismin vuoksi. Ihmisen perusominaisuudet määräytyvät geenien perusteella.

Geenit taas saadaan vanhemmilta jotka ovat saaneet ne omilta vanhemmiltaan jne. Todellisuudessa mistään syyllisyydestä ei kuitenkaan ole kyse, vaan siitä että ihmiskunnan eloonjääminen on vaatinut sen että meitä on monenlaisia: Jos kaikki ihmiset olisivat hyvin samanlaisia, niin on hyvin todennäköistä että meille olisi käynyt samoin kuin Neandertaalin ihmisille eli olisimme kuolleet sukupuuttoon jossain vaiheessa kun ympäristössä olisi tapahtunut nopea muutos tai jokin uusi bakteeri tai virus olisi ilmaantunut kiusaksemme.

Homous kuuluu tuohon samaan vaihteluun. Sitä ei voida mitenkään poistaa ihmiskunnasta edes nykytieteen keinoin. Joten se on mitä suurimmassa määrin luonnollista. Luonnotonta on sen sijaan väittää ettei se kuulu ihmisyyteen. Tällaisia väitteitä voivat esittää vain tietämättömät ihmiset jotka eivät halua eivätkä pysty sivistämään itseään.

Tietoa tähän on saatavilla ihan helposti vaikka kuinka paljon esim. Aimo Ajattelijalta pitkä selostus, epämääräisin totuuksin. Luonnotonta on sen sijaan väittää, ettei se kuulu ihmisyyteen. Tällaisia väitteitä voivat esittää vain tietämättömät ihmiset, jotka eivät halua eivätkä pysty sivistämään itseään. Tietoa tähän on saatavilla ihan helposti vaikka kuinka paljon, esim.

On kysymys Jumalan tahdosta, mitä se pitää sisällään ja mitä siihen ei sisälly. Netistä tähän saa todella selkeän opetuksen, etsimällä vaikka: Hän myös väittää että homous voi lisääntyä jos sitä mm. Myös Räsesten vihki-ja perheppi, Luther-säätiön Matti Väisänen pitää homoutta psyykisenä vammana. Tarkemmin ilmaistuna, että evoluutio suosii sellaisia tekijöitä, jotka paranatavat lajin säilymistä. Lajin lisääntyminen on myös lajille edullinen piirre, koska ryhmässä toimiminen suojaa yhteisöä erilaisilta uhilta.

Tämän mukaan homous ei ole evoluution tarvitsema piirre, pikemmin lajin säilymiselle haitallinen tekijä. Nyt homous on saattanut muuttua ihmiskunnalle myönteiseksi ominaisuudeksi, koska liikakansoitus uhkaa maapalloa.

Näin pienellä määrällä ei kuitenkaan ole suuriakaan väestöllisiä vaikutuksia. Toisaalta perinteisellä perhemallilla on suotuinen vaikutus yhteiskuntajärjestyksen kannalta. Ydinperhe tarjoaa lapsille tasapainoisen kehittymisen mahdollisuuden. Samansukupuolisten liitossa lasten kasvatuksesta puuttuu toisen sukupuolen tasapainoittava vaikutus. Samaten vanhempien geeniperimä auttaa ymmärtämään lapsensa kehitystä paremmin , kuin vieraan lapsen kohdalla. Tämä evoluution yksityiskohdista keskustelu menee jo osittain ohi aiheen, mutta homouden osalta siitä voi sanoa sen että ilmeisestikään se ei ole ollut niin haitallista että se olisi kokonaan hävinnyt.

Oletettavasti se liittyy johonkin toiseen hyödylliseen ominaisuuteen kuten vaikkapa älykkyyteen ja on sen vuoksi säilynyt. Oleellista tuossa alkuperäisessä viestissä oli kuitenkin se että jotta olisi jotain mistä evoluutio voi valita niin ensin pitää olla vaihtelua ihmisten perintötekijöissä eli geeneissä.

Ja niitähän tunnetusti on: Pitkään on ollut tiedossa, että mitään yhtä maagista homo-geeniä ei ole. Sen sijaan tutkijat arvelevat homouden olevan monen asian, kuten geneettisten, hormonaalisten ja ympäristön tekijöiden summa.

Siitä huolimatta homomiehet yleensä niputetaan yhdeksi, monoliittiseksi ryhmäksi, jossa kaikkia pidetään keskenään samankaltaisina. Uusi tutkimus Toronto Mississaugan yliopistosta kuitenkin paljastaa, miten suurta biologista vaihtelua homomiesten keskuudesta löytyy, kun kyse on seksistä.

Tutkimustulokset osoittavat, että homoseksuaalisten miesten joukosta on eroteltavissa alaryhmiä, joiden biologiset lähtökohdat saattavat epäsuorasti vaikuttaa siihen, haluaako mies olla saava vai antava osapuoli seksissä. Tutkijat haastattelivat  homomiestä heidän seksuaalista mieltymyksistään ja heidän taustoistaan. Tulokset viittaavat siihen, että homomiesten biologisia perustekijöillä saattaa olla vaikutusta heidän henkilökohtaisiin mieltymyksiinsä sängyssä.

Tutkijat havaitsivat, että valtaosa miesten kanssa seksiä harrastavista miehistä vaihteli roolien välillä, eli he saattoivat olla tilanteesta riippuen joko "alla" tai "päällä". Biologisia eroja tarkastellessa tutkijat havaitsivat, että vastaanottavaksi osapuoleksi mielivät miehet olivat tilastollisesti useammin vähemmän sukupuolirooliin mukautuvia, eli he esimerkiksi osoittivat lapsuudessaan vähemmän kiinnostusta sukupuolelleen tyypillisiin harrastuksiin.

Siinä missä rooleja vaihtelevilla miehillä oli useimmiten perheessään isosiskoja, vastaanottajan rooliin haluavilla oli usein isoveljiä.

Antavat osapuolet olivat tilastollisesti useammin oikeakätisiä, kun taas vastaanottavat olivat todennäköisemmin vasenkätisiä. Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Jere Karalahden kaunis Ronja-tytär täytti 18 vuotta: Johanna Tukiainen hämmensi Helsingin aurinkoterassilla:

PARHAAT SEKSI VIDEOT PARI HAKEE MIESTÄ HOMO

Ryhmä seksiä pornotähti saana homo Elä ja anna heteroidenkin elää rauhassa, vailla ajatusten pakkosyöttämistä. Homoudessa askarruttaa, huolestutaa — ihan miten vaan, yksi asia. Onko poliisin ja syyttäjien mieleen tullut nostaa syytteitä näitä kiihoittajia kohtaan koskaan!? Tällaisia väitteitä voivat esittää vain tietämättömät ihmiset, jotka eivät halua eivätkä pysty sivistämään itseään. Sanovat että joskus muinoin oli kulttuurissamme naiset joilla oli n. Oikein käy kateeksi, kun häntä ei pysty hämäämään millään näytelmällä. Mitä mieltä Tuomas on tällaisesta homoseksuaalisuudesta?

Ryhmä seksiä pornotähti saana homo

6. toukokuu Pitkään on ollut tiedossa, että mitään yhtä maagista homo-geeniä ei ole. Siitä huolimatta homomiehet yleensä niputetaan yhdeksi, monoliittiseksi ryhmäksi, jossa vaikuttaa siihen, haluaako mies olla saava vai antava osapuoli seksissä. Trumpin pornotähti suunnitteli alusvaatemalliston äideille!. lokakuu Homo-utopiassa heteroseksistä rangaistaan homoseksillä Pasolinin Porno- Teo-Kolossal -elokuva jäi kesken, kun hänet murhattiin tasan Aasian homo Fetissi homo homot homo Ryhmä Seksi homo. Aasian homo Finnish legs and feet pornotähti saana Seksitreffi Imatra. Thai hieronta raahe.