paljaita kaluja tarinat homo seksi

.. GAY ILMAISET DEITTISIVUT AIKUISVIDEO

Mutta armeijan jälkeen, kun muutin toiseen kaupunkiin opiskelemaan, olin puolisalaa mennyt mallitoimiston järjestämille kursseille, ja sen jälkeen olin ollut esiintymässä muutamassa näytöksessä ja kuvattavana lehtimainoksiin.

Ja nyt, aivan tyhjästä, minulle tarjoutui tilaisuus lähteä yrittämään mallinuraa Barcelonassa. Minulla oli mahdollisuus ainakin yrittää toteuttaa unelmani. Mutta toisella puolella painoi uhraus, joka minun olisi tehtävä. Miguel, joka minua Barcelonaan houkutteli, oli kai jonkinmoinen mallitoimiston kykyjen etsijä. Ainakin mies oli homo, ja aivan avoimesti kiinnostunut minusta muutenkin kuin ammatillisesti. Minä taas olin puhtaasti hetero, enkä oikein osannut kuvitella, että olisin pystynyt täyttämään Miguelin toiveet.

Mies oli nelikymppinen, hyväkuntoinen, ja omalla tavallaan varmaan ihan komeakin, mutta ei herättänyt minussa pienintäkään seksuaalista vetovoimaa. Miguel vakuutti, että hänellä oli vaikutusvaltaa kaupungissa, ja että hän pystyisi järjestämään minut kaikille merkittäville catwalkeille. Sitten olisi vain minusta itsestäni kiinni, menestyisinkö ja Miguel ennusti, että minusta tulisi kauden sensaatio.

Mutta kuinka paljon Miguelin puheisiin saattoi luottaa, ja kuinka paljon oli vain yritystä saada minut sänkyyn? Minulla ei ollut tapana jäädä pohtimaan ja punnitsemaan eri vaakakuppeja, vaan tein yleensä päätökset hetken mielijohteesta. Niin tein tälläkin kertaa. Tajusin, että jos nyt en yrittäisi, minua jäisi koko loppuelämän kaivelemaan, mitä olisin ehkä saavuttanut, jos olisin ollut rohkeampi. Päätin lähteä Barcelonaan, vaikka se sitten tarkoittaisi, että minun täytyisi antaa persettä Miguelille menestyäkseni.

Kaikki pelkoni oli osoittautumassa todeksi. Miguel halusi majoittaa minut kotiinsa, eikä tarvinnut olla suuri selvännäkijä arvatakseen, mitä mies siellä yrittäisi. Ja jos kieltäytyisin kunniasta, saisin saman tien alkaa varata paluulippua kotisuomeen. Miguelin auttamishalu tuskin jatkuisi kauaa sen jälkeen, kun miehelle selviäisi, ettei pääsisi panemaan minua. Minä en kuitenkaan aikonut tulla maitojunalla Barcelonasta pois.

Kun Miguelin lähentelyt alkoivat käydä rohkeammiksi, totesin miehelle tyynesti, että en ollut homo, mutta olin valmis antamaan Miguelille, jos se oli ehtona hänen tuelleen. Miguel ei näyttänyt ilahtuvan sanoistani, ja hetken aikaa luulin, että olin menettänyt pelin. Sitten miehen silmiin syttyi kuitenkin entinen kiilto, ja hän sanoi murteellisella englannillaan, että asia sopi hänelle.

Sinä et ole koskaan kokeillut homoseksiä, mistä sinä tiedät, vaikka pitäisit siitä, Miguel selitti minulle toiveikkaana. En viitsinyt masentaa miestä, joten en alkanut tarkemmin selittämään asiaa. Sanoin vain jotakin sellaista, että eihän sitä koskaan tiedä. Jotenkin olin ajatellut, että Miguel saman tien ryntäisi kimppuuni ja seuraisi kiihkeää ja rietasta seksiä, jonka aikana minun pitäsi alistua asioihin joita en edes halunnut kuvitella. Ja että kaikki olisi melko nopeasti ohi, ja minä voisin vetäytyä nuolemaan henkisiä haavoja, joita olin touhussa saanut.

Sen sijaan Miguel halusi jutella ja jutella ja jutella kanssani. Pitää minua kädestä kiinni, katsella minua silmiin - ja jutella. Ja sitten, vihdoin viimein, edettiin jopa niin pitkälle, että Miguel halusi suudella minua. Jotenkaan en ollut ottanut edes huomioon sellaista mahdollisuutta, ja se tuntui minusta melkein vaikeammalta kuin antaa miehelle seksiä. Mutta Miguel ei tuntunut huomaavan vastenmielisyyttäni, vaan painoi kevyitä pusuja huulilleni, kunnes alkoi hieman enemmän innostua, ja suudelmat muuttuivat kiihkeämmiksi.

Miguel alkoi riisua paitaani ja suukotella paljasta ihoa. Sitten hän painoi minut alleen, hyvili rintaani ja vatsaani ja nousi päälleni suutelemaan minua.

Tunsin, että hänellä seisoi, kun hän hieroi lanteitaan lanteitani vastaan. Sinä olet komea, Miguel huohotti korvaani ja kehui erityisesti vaaleita hiuksiani. Sitten hän meni alemmas ja alkoi riisua farkkujani. Mies tuntui olevan kovin innoissaan ja puristelin reisiäni ja haarojanikin, vaikka siellä ei todellakaan seisonut.

Päinvastoin, taisi pikkuveitikka olla pelosta kutistunut. Kohta olimme molemmat alasti, ja Miguel oli kimpussani käsineen ja suineen. Olin etukäteen arvuutellut itseltäni, kumpi kauhuista minua odottaisi.

Haluaisiko mies minun imevän kaluaan, vai haluaisiko hän panna minua perseeseen. Sain vastauksen, kun hän käänsi minut vatsalleen, ja alkoi puristella pakaroitani. Sain kuulla kehuja herkkuperseestäni. Sitten tunsin, miten hän alkoi työntää sormia sisälleni.

En ollut huomannut, kuinka luokseni saapui kaksi minun ikäistä miestä hieman hymyillen ja naureskellen. Nauru havahdutti minut ja säikähdin täydellisesti.

Toinen miehistä, vaaleahiuksinen tuli luokseni ja sanoi että ei se mitään ja runkkaa itsekin, mutta olisi mieluummin mennyt runkkaamaan lähellä olevan kallion taakse. Samassa luokseni tuli toinen miehistä, tumma hiuksinen. Molemmat ilman paitaa ja pyyhkeet lanteiden ympärillä. Vaaleahiuksinen tarttui mua kullista ja hieroi ja runkkasi sitä. Tumma hiuksinen taas tarttui mua perseestä ja alkoi hieroa sitä.

Katselin samalla heidän upeita kroppiansa ja heidän komeita kasvojaan ja uppouduin heidän kauniisiin silmiin. Aloimme suudella, välillä suutelin tummatukkaa, välillä vaaleaa. Heidän pehmeät huulet tuntuivat ihanilta huuliani vasten ja näin että meillä kaikilla seisoa kovaa. Tummatukkainen huomasi saman ja ehdotti että siirrymme kallion taakse jossa meitä kolmea ei nähtäisi. Lähdimme sinne ja tempaisin mukaani omat kamat. Saavuimme kiven taakse ja jatkoimme suutelua ja kalujen hinkkaamista.

Kaverit oli pudottanut pyyhkeet ja alta paljastui speedot, joiden alla oli kova pullotus, kuten mullakin. Vaalea kundi esittäytyi Janneksi ja Tummatukkainen Anssiksi. Itse kerroin nimeksi Jussi. Esittäytymisen jälkeen Anssi pyysi minua polvilleen. Ja minä todellakin tottelen tällaisia komeita miehiä.

Menin metsämaahan polvilleni ja pääni oli näiden komeiden kundien kullien korkeudella. Anssi ja Janne pitivät jaloissaan vihreitä ja sinisiä speedoja joiden kohdalla oli edelleen kova pullotus. Pullotus näytti niin kovalta, että näytti siltä, kuin se stondis olisi voinut repiä speedot hajalle ja mietin että saako niitä pois jaloista ollenkaan seisomisen vuoksi.

Lopulta jätkät alkoivat riisua speedojaan pois jaloista. Alta paljastui valtavat kyrvät. Ne olivat ainakin 20cm pitkiä ja suonikkaita. Esinahka hieman vetäytynyt taakse ja vaaleanpunaiset terskat tulivat esiin. Suuret kivekset ja tummat munakarvat. Janne komensi imemään hänen suurta moloansa ja välillä imemään myös Anssia.

Vastasin kysymykseen kyllä nyökkäämällä samalla kun Anssin iso samettinen ja suonikas kyrpä paisuu suussani. Anssi välillä työnsi kyrvän suoraan kurkkuuni niin että aloin kakoa. Nenäni upposi keskellä Anssin tuuheita tummia munakarvoja, jotka tuoksuivat miehekkäille. Sitten Janne alkoi imetään vuorostaan vielä hieman suurempaa kyrpää ja tekee minulle saman kuin Anssi.

Kyrpä työnnetään syvälle kurkkuuni ja nenäni päätyy taas keskellä munakarvoja, tällä kertaa Jannen karvoja. Karvat tuoksuivat miehekkäälle, hikiset ja hieman kusiset, samalla hänen paksu terskansa täyttää kurkkuni. Olin uskomattoman kiimaisella päälle, vaikka Jannen ja Anssin terskat saivat minut välillä kakomaan ja yökkäämään.

Menetin lähes ajantajuni hommaillessani heidän kullien kanssa. Hetken päästä Janne kysyi. Vastasin suorastaan innoissani että kyllä. Menin siis kontalleni maahan ja Anssi jatkoi imettämistä. Janne hetken aikaa etsi liukkaria ja sen löydettyään alkoi liukastaa minun kiimaista peppua. Kun sain ison kullin sisään, mielessäni ei pyörinyt mitään, paitsi ajatus siitä, että saan spermaa sisääni, ehkä molempiin aukkoihin. Jannen iso kyrpä upposi vähitellen kokeneeseen ja sopivan tiukkaan reikääni.

Se sattui aluksi hiukan, mutta kokeneena tiedän, ettei se kestä kauan. Janne alkoi työnnellä ihanaa kaluaan rytmikkäästi sisääni, tunsin olevani täynnä, miehen isoa ja kiimaista kalua himokkaassa perseessäni.

Anssi alkoi nussia minua rajummin ja tarttui minua takaraivosta vahvistaakseen voimaansa minun suutani kohtaan. Yleensä huudan nautinnosta ja kiimasta tässä vaiheessa, mutta iso kyrpä suussani vaimentaa minut. Vain kiimainen yninä tukahdutetusta suustani kertoo kuinka nautin kahden miehen elimistä. Litinä vain kuuluu, kun jätkä pyllistää ja ottaa kyrpää sisäänsä. Oikein näkee kilometrien päähän, että himoaa miehen nesteitä. Miehinen kiimapuhe sai minutkin aika kiimaan. Etenkin kun ajatus siitä, että minua naidaan paljaalla suoleen on aivan upea, mutta kun saa oikeasti isoa paljasta suoleen on parasta mitä voi olla.

Seksitreffit gay etsi seuraa jyväskylä

Ja että kaikki olisi melko nopeasti ohi, ja minä voisin vetäytyä nuolemaan henkisiä haavoja, joita olin touhussa saanut. Sen sijaan Miguel halusi jutella ja jutella ja jutella kanssani.

Pitää minua kädestä kiinni, katsella minua silmiin - ja jutella. Ja sitten, vihdoin viimein, edettiin jopa niin pitkälle, että Miguel halusi suudella minua. Jotenkaan en ollut ottanut edes huomioon sellaista mahdollisuutta, ja se tuntui minusta melkein vaikeammalta kuin antaa miehelle seksiä.

Mutta Miguel ei tuntunut huomaavan vastenmielisyyttäni, vaan painoi kevyitä pusuja huulilleni, kunnes alkoi hieman enemmän innostua, ja suudelmat muuttuivat kiihkeämmiksi. Miguel alkoi riisua paitaani ja suukotella paljasta ihoa.

Sitten hän painoi minut alleen, hyvili rintaani ja vatsaani ja nousi päälleni suutelemaan minua. Tunsin, että hänellä seisoi, kun hän hieroi lanteitaan lanteitani vastaan.

Sinä olet komea, Miguel huohotti korvaani ja kehui erityisesti vaaleita hiuksiani. Sitten hän meni alemmas ja alkoi riisua farkkujani. Mies tuntui olevan kovin innoissaan ja puristelin reisiäni ja haarojanikin, vaikka siellä ei todellakaan seisonut. Päinvastoin, taisi pikkuveitikka olla pelosta kutistunut. Kohta olimme molemmat alasti, ja Miguel oli kimpussani käsineen ja suineen. Olin etukäteen arvuutellut itseltäni, kumpi kauhuista minua odottaisi.

Haluaisiko mies minun imevän kaluaan, vai haluaisiko hän panna minua perseeseen. Sain vastauksen, kun hän käänsi minut vatsalleen, ja alkoi puristella pakaroitani. Sain kuulla kehuja herkkuperseestäni. Sitten tunsin, miten hän alkoi työntää sormia sisälleni.

Minä en todellakaan nauttinut tilanteesta, touhuaminen Miguelin kanssa ei kiihottanut minua tipan tippaa, mutta kun Miguelin sormet löysivät peräaukkoni sisältä tietyn kohdan, aloin tuntea, että kaluni alkoi paisua ja jäykistyä. Järkytyin havainnosta enemmän kuin mistään muusta siihen astisesta. En tuntenut mitään himoa, pääkopassa liikkui lähinnä rukouksia siitä, että kaikki olisi pian ohi – ja siitä huolimatta kullini sojotti kohta täydessä latingissa. Miten helvetissä mies sen teki?

Tunsin hänen kopeloivan toisella kädellä seisovaa kaluani, toisen käden kiihottaessa erektiotani peräsuolen sisällä. Yhtäkkiä tunsin itseni kuin joksikin räsynukeksi, joka ei voinut mitään omistajansa riepotellessa sitä. Miguel oli aivan ihastuksissaan.

Sinä nautit siitä sittenkin, mies huohotti. En ollut samaa mieltä, mutta en alkanut väittää vastaakaan. Tunsin, miten hänen huulensa näykkivät seisovaa kaluani ja sitten hän otti sen kokonaan suuhunsa. Ja niin taitava mies oli, että hetken kuluttua laukesin, ja päästin lastini Miguelin kasvoille. Mies tuntui villiintyvän siitä täysin. Miguel veti minut kontalleen ja kävi taakseni. Arvasin mitä oli tulossa ja kiristin hampaitani yhteen.

Mies laittoi kädet lanteilleni, ja alkoi työntää kivikovaa kaluaan perseeseeni. Se sattui eikä tuntunut silti onnistuvan. Pitkän yrityksen jälkeen tunsin, kuin jokin olisi antanut sisälläni periksi, ja Miguel huudahti tyytyväisenä. Tunsin hänen kullinsa liukuvan syvemmälle sisälleni. Ja sitten mies alkoi rynkytyksen. Huohottaen ja nautinnosta voihkien Miguel nytkytti kaluaan sisälläni.

Minä en voinut muuta kuin ottaa vastaan mitä tuli ja myötäillä miehen liikkeitä. Toivoin, että mies tulisi mahdollisimman pian, ja räsynukke vertaus tuli taas mieleeni. Minua pantiin kuin halpaa huoraa, eikä toimitukselle tuntunut tulevan loppua.

Viimein Miguelin tahti muuttui entistä kovemmaksi, työnnöt entistä rajummaksi. Viimein hän alkoi ulista mielihyvästä, ja loputon rynkytys sisälläni loppui.

Vimein mies veti kalunsa ulos perseestäni. Mutta pääsinkö minä rauhaan, niin kuin oli naivisti etukäteen kuvitellut. Lähdimme sinne ja tempaisin mukaani omat kamat. Saavuimme kiven taakse ja jatkoimme suutelua ja kalujen hinkkaamista. Kaverit oli pudottanut pyyhkeet ja alta paljastui speedot, joiden alla oli kova pullotus, kuten mullakin. Vaalea kundi esittäytyi Janneksi ja Tummatukkainen Anssiksi.

Itse kerroin nimeksi Jussi. Esittäytymisen jälkeen Anssi pyysi minua polvilleen. Ja minä todellakin tottelen tällaisia komeita miehiä. Menin metsämaahan polvilleni ja pääni oli näiden komeiden kundien kullien korkeudella. Anssi ja Janne pitivät jaloissaan vihreitä ja sinisiä speedoja joiden kohdalla oli edelleen kova pullotus.

Pullotus näytti niin kovalta, että näytti siltä, kuin se stondis olisi voinut repiä speedot hajalle ja mietin että saako niitä pois jaloista ollenkaan seisomisen vuoksi.

Lopulta jätkät alkoivat riisua speedojaan pois jaloista. Alta paljastui valtavat kyrvät. Ne olivat ainakin 20cm pitkiä ja suonikkaita.

Esinahka hieman vetäytynyt taakse ja vaaleanpunaiset terskat tulivat esiin. Suuret kivekset ja tummat munakarvat. Janne komensi imemään hänen suurta moloansa ja välillä imemään myös Anssia. Vastasin kysymykseen kyllä nyökkäämällä samalla kun Anssin iso samettinen ja suonikas kyrpä paisuu suussani. Anssi välillä työnsi kyrvän suoraan kurkkuuni niin että aloin kakoa. Nenäni upposi keskellä Anssin tuuheita tummia munakarvoja, jotka tuoksuivat miehekkäille.

Sitten Janne alkoi imetään vuorostaan vielä hieman suurempaa kyrpää ja tekee minulle saman kuin Anssi. Kyrpä työnnetään syvälle kurkkuuni ja nenäni päätyy taas keskellä munakarvoja, tällä kertaa Jannen karvoja. Karvat tuoksuivat miehekkäälle, hikiset ja hieman kusiset, samalla hänen paksu terskansa täyttää kurkkuni.

Olin uskomattoman kiimaisella päälle, vaikka Jannen ja Anssin terskat saivat minut välillä kakomaan ja yökkäämään. Menetin lähes ajantajuni hommaillessani heidän kullien kanssa. Hetken päästä Janne kysyi. Vastasin suorastaan innoissani että kyllä. Menin siis kontalleni maahan ja Anssi jatkoi imettämistä. Janne hetken aikaa etsi liukkaria ja sen löydettyään alkoi liukastaa minun kiimaista peppua. Kun sain ison kullin sisään, mielessäni ei pyörinyt mitään, paitsi ajatus siitä, että saan spermaa sisääni, ehkä molempiin aukkoihin.

Jannen iso kyrpä upposi vähitellen kokeneeseen ja sopivan tiukkaan reikääni. Se sattui aluksi hiukan, mutta kokeneena tiedän, ettei se kestä kauan. Janne alkoi työnnellä ihanaa kaluaan rytmikkäästi sisääni, tunsin olevani täynnä, miehen isoa ja kiimaista kalua himokkaassa perseessäni.

Anssi alkoi nussia minua rajummin ja tarttui minua takaraivosta vahvistaakseen voimaansa minun suutani kohtaan. Yleensä huudan nautinnosta ja kiimasta tässä vaiheessa, mutta iso kyrpä suussani vaimentaa minut. Vain kiimainen yninä tukahdutetusta suustani kertoo kuinka nautin kahden miehen elimistä. Litinä vain kuuluu, kun jätkä pyllistää ja ottaa kyrpää sisäänsä. Oikein näkee kilometrien päähän, että himoaa miehen nesteitä. Miehinen kiimapuhe sai minutkin aika kiimaan.

Etenkin kun ajatus siitä, että minua naidaan paljaalla suoleen on aivan upea, mutta kun saa oikeasti isoa paljasta suoleen on parasta mitä voi olla. Janne alkoi painaa entistä rankemmin ja Anssi kertoi, että laukeaminen ei ole enää kaukana.

Anssi alkoi ähisemään kovemmin, lopulta hän karjaisee ja kyrpä alkaa sykkiä suussani. Suuni alkaa täyttyä spermalla. Useiden sykäyksien voimalla kurkkuuni lensi valtava spermalasti. Melkein tukehduin mutta suuni oli tarpeeksi ottamaan koko lastin vastaan. Mälli oli paksua, hieman suolaista ja makeaa samalla. Se että nielaisin sen lastin kokonaan ilman vastustusta sai molemmat kehumaan minua. Sain vielä nuolla kullin puhtaaksi viimeisistä spermatipoista.

Samaan aikaan Janne alkoi tärisemään ja ja karjaisi. Kyrpä alkoi sykkiä reiässäni ja tajusin heti mitä tapahtuu. Jannen kulli alkaa singota suuren lastin sisääni samalla kun hän alkoi kiihdyttää ja hänen kiveksensä alkoi hakata entistä kovemmin persettäni vasten.

THAI HOMO MASSAGE HELSINKI ANAALI SEX