mies homoseksuaaliseen sängyssä alaston suoni

Vaimoa pääsen naimaan noin kerran kuussa kun hän sille päälle sattuu, eli aivan liian harvoin Ollessaan sillä tuulella sitoo vaimoni minut kyynärpäistä selän taakse, vetää köyden niskan ja kainaloiden ali kiinni eteen rinnalle, sitoo nilkat yhteen ja kiristää ne ylös kiinni niskan köyteen.

Hän on sitonut siittimeni ja kivekseni sekä kiinnittänyt kaulaani suuren koiran taluttimen. Ikääntynyt nainen toteuttaa omia perversioitaan ja kiusoittelee minua kiveksistä. Ei suostu aina penetratioon vaan kääntää minut kyljelleni ja kiveksistä puristaen sekä joskus jalkapohjiani pieksäen pakottaa minut onanoimaan. Sidotuista kyynärvarsista huolimatta käteni ylettyvät siittimeen. Nautin tuosta niin paljon, etten vahingossakaan vastustele valmisteluja eli alkusidontaa liikaa. Viime jouluna sovin tapaamisen pakettiautoon kirjaston pihalle, kun lähestyin autoa sivuovi aukesi ja kävin polvilleni siellä istuvan miehen eteen.

Nuolin, imin ja runkkasin hänet laukeamaan suuhuni ja lähdin pois. Menin suoraan baariin tästä tilanteesta, olisin halunnut lisää. Voisitko sinä antaa minulle lisää, ole 38 v pitkähiuksinen normaalivartaloinen mies. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko.

Keskustelu24 Seksi Miesten itsetyydytys Tosi mies homostelee. Kyllä kunnon mies tavii väliin toista miestä, joko antaa vähän persettä tai ottaa väliin suihin toiselta.

Pysyy kyllä miehekkääpänä kun vähän homostelee, vaikka vaan imee toisen munaa kerran kuussa. Kyllä mies tarvii kans kyrpää. Pakotettu runkkaus Ollessaan sillä tuulella sitoo vaimoni minut kyynärpäistä selän taakse, vetää köyden niskan ja kainaloiden ali kiinni eteen rinnalle, sitoo nilkat yhteen ja kiristää ne ylös kiinni niskan köyteen.

Haluaisin oppia Viime jouluna sovin tapaamisen pakettiautoon kirjaston pihalle, kun lähestyin autoa sivuovi aukesi ja kävin polvilleni siellä istuvan miehen eteen. Kyä näin otta heterokin silloin tällöin kyrpää tarvitsee. Miltä maistuu ei oo kokemuksia. Elän etskusuhteessa, mutta käyn välillä imemässä kyrpää levarilla enkä pidä sitä homoiluna, kyllä kyrpä välillä hyvää tekee.

Olen aviossa, vaimo jo ohittanut menopaussin. Antaa toki naida silloin kun haluan, ei tee aloitetta koskaan. Ei ole koskaan osannut ottaa loppuun saakka suuhun. Tykkää kyllä kun nuolen pillun aina orgasmiin saakka, Muutama vuosi sitten olin kalassa hyvän perhetutun parin miehen kaa.

Juteltiin siitä mitä ilman jäämme. Päätimme hoitaa suihinoton keskenämme, aloitimme silloin heti. Tapaamme niissä merkeissä muutaman kerran kuussa! Vaimot ei tiedä asiasta mitään ja me nautimme taas sunnuntaina kun vaimoni on töissä yövuorossa. Homoja emme ole, koska naimme vain naista! Kokeilkaa, SE on nautintoa parhaimmillaan Mies tietää miten se hyvää tekee Mis asennos sä lutkutat patukkaa ja tuleeko pian ja teet sä munille kans liikettä.

Kyllä sitä polvilleen on mentävä ja aika nopeaa tulee, imettäjät on yleensä kovassa kiimassa jo valmiiksi. Runkkua annan ja nuolen ja imen palleja, siitähän miehet tykkäävät, ja palkathan on hyvät, ne nielen kyllä.

Itse en niin hanakka kullin perään ole, toki muutaman olen suihin ottanut, mutta parhaat imut olen saanut miehiltä, ja jatkan näillä, kyllä mies miestä tarvii. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Olen joitakin kertoja pannut miesten kanssa mutta en saa siitä tyydytystä niin kuin naisten kanssa mutta yksi kokemus jäi mieleen.

Joitakin vuosia sitten törmäsin hotellissa hyvin lihaksikkaaseen bodaajaan. En pidä peppuseksistä koska se sattuu mutta nautin ison äijän käsittelystä kun hän pani mua. Hän oli päinvastainen kuin sellaiset äijät ovat. Hänen eessä oli kiihottava polvistua ja antaa sperman valua pitkin kasvoja ja suuta.

Jotain miehisyyden nostetta mä siitä sain kun tuollainen mies tykkäs panna minua. Miestenvälistä miehisyyttä tai jotain. Toi on kyllä niin totta! Ja etenkin jos panija on lihaksikas tai muuten urheilullinen vartaloltaan ja samalla kun paneen tai tulee pannuksi niin pullistelee lihaksiaan käsivarsissa.

Todella miehisen näköistä toimintaa. Tällaiset Muscle flex, Muscle worship ja Flex and fuck videotkin ovat todella kiihottavia joissa jompi kumpi tai molemmat esittelevät lihaksiaan kesken panon ja hivelevät toistensa vartaloita samalla.

Samoin kuin päällä makaava ottaa selällään sängyssä olevan miehen jalat olkapäilleen ja alkaa panemaan, kun samalla selällään oleva koukistelee käsivarsiaan jolloin paneva mies voi panon aikana ihailla niitä. Jotain tämmöistä tulee mieleen. Tekee ihan hyvää olla välillä miehen kanssa intiimisti.

Muscle worship in hotel room https: Joskus tulee tehtyä juuri tuon videon tapaisesti kaverin kanssa kun olemme juuri käyneet salilla. Käydään suihkussa jomman kumman luona ja siitä siirrymme makuuhuoneeseen suihkunpuhtaina.

Ja aivan kuten videollakin, aloitamme lihasten vertailulla ja hivelyllä kokovartalopeilin edessä, josta siirrymme makaamaan alaasti toistemme päälle ja pienillä lantion liikkeillä hankaamme paljaita kulleja yhteen. Koskaan emme ole varsinainesti panneet toisiamme, vaan alaasti ollessamme ikään kuin simuloineet seksin harrastamista eri asennoissa ja leikkisästi painineet sängyssä. Yleensä käymme läpi normaaleja seksiasentoja kuten ratsastus, takaapäin pano ja normaali lähetyssaarnaaja asento jalat olkapäillä.

Useimmiten lopetamme session runkkaamalla itseämme tai toisiamme orgasmiin asti. Session jälkeen tuntuu koko lopun päivää olo todella hyvältä ja energiseltä.

Toisen ihmisen kosketuksella ja siitä saadulla tyydytyksellä on iso merkitys mielialaan. Tällaista tulee usein harrastettua kaverin kanssa salin jälkeen. Bodybuilder worshipped in shower https: Voi kun pääsisi kokeilemaan tällaista hyvien kavereiden kanssa.

Vaikkapa jonkun porukalla saunomisen yhteydessä. Sulla on hyvä kaveri kun pääsette tuolla tavalla toistenne vartaloja tutkimaan ja koskettelemaan.

Tällaisen porukan kun saisi kasattua ja säännöllisesti sitten tavattaisiin. MuscleMan - Basement Worship https: Todellakin lopun päivää on hyvä olo tuollaisen iho ihoa vasten kontaktin ja hivelyn ja hieronnan jälkeen.

Tulee juurikin tuolla tavalla kun kerroit tehtyä yhden tutun vähän päälle parikymppisen jannun kanssa usein tehtyä salillakäynnin jälkeen tai saunomisen yhteydessä. Tuli äskettäin katsottua televisiosta elokuva "Magic Mike" jonka pääosassa on Channing Tatum. Juuri tuollainen nuori karvaton, lihaksikas, pitkäjalkainen ja pitkä selkäinen nuori mies, jolla on lyhyet siistit tummat hiukset olisi kiva saada tuollaiseen Muscle worship sessioon.

Ensin saunomista ja sitten suihkunpuhtaina makuuhuoneessa kokovartalopeilin edessä alaasti lihasten pullistelua ja hivelyä. Jos vielä saisi sellaisen hengen porukan samanlaisia kundeja kasaan vikonloppua viettämään porukassa. Tuollaisen lihaksikkaan nuoren miehen porukan kanssa olisi kiva viikonloppuna kunnon saunomisen jälkeen sulkeutua makuuhuoneeseen perjantai iltana ja tulla sieltä ulos vasta sunnuntai iltana.

Sinä aikana antaisimme toisillemme loputtomasti orgasmeja ja nautintoa kaikissa mahdollisissa asennoissa. Ai, ai, kun pääsis muutaman tällaisen jannun kanssa saunan lauteille muutamaksi tunniksi ja sitten sulkeuduttaisiin makkariin koko viikonlopuksi!

Tänään olis saunailta sählyporukan kanssa. Ei nyt mitään tuollaista tehdä mutta ihan kiva katsella kerran viikossa nuoria urheilullisia alastomia vartaloita saunan lauteilla. Olis hiton hienoa saada sellainen kiva porukka kasaan jonka kanssa voisi harrastella kivoja juttuja säännöllisesti.

Mulla ja mun kaverilla v on ollut jo syksystä lähtien kaksi nuorta parhaillaan armeijaa käyvää 19v jannua "fuck buddy" kavereina. Tänäkin perjantaina tulivat maastopuvuissaan suoraan junalta meidän kanssa veittämään yötä.

Perjantain ja lauantain välinen yö menikin puuhastellessa nelistään. Sunnuntaina iltapäivällä ennen armeijaan paluuta kävivät vielä uudestaan pari tuntia puuhastelemassa. Eli inttipojat lähti sunnuntaina takaisin armeijaan siemenet sisällä ja posket panon jäljiltä punaisena.

Mahtava aloitus ja lopetus viikonlopulle! Voin kuvitella kuinka kiimaista on nähdä kaksi sellaista hoikkaa uheilullista inttipoikaa alaasti sängyllä vierekkäin, pää tyynyllä ja takapuoli pystyssä. Sängyn vieressä läjä maastopukuja, maihareita ja muita inttikamoja.

Eli jotenkin tällä tavalla. Kaksi nuorta kundia sängyllä polvillaan ja heidän takanaa kaksi vähän vanhempaa nuorta miestä. Tuleeko inttipojat taas viikonlopuksi siemennettäviksi? Vai ovatko jo tulleet ja porukka jo puuhissa? Kyllä olivat taas perjantaina ja tänään sunnuntaina siitettävänä ja vasta äsken lähtivät. Kokeiltiin vähän uusia juttuja poikien kanssa. Pääsisipä tekemään tuota parin inttikundin kanssa koko viikonlopun!

Opetettiin pojille sellaisia syväkurkku eli "Throat Fuck" asentoja tapoja. Siis sillai pää sängynlaidan yli ja toinen seisoo sängyn vieressä. Kaveri ja samat inttipojat tulossa kohta taas uuteen sessioon.

Tuleeko inttikundit taas siemennettäviksi? Vai joko on pojat koko yön kestävässä orgasminirvanassa. Tulee ihan mieleen tämä video noista suloisista, sileistä ja karvattomista inttipojista jotka käyvät säännöllisesti siemenettävänä.

Mulla on menossa jo neljäs vuosi kun olen kuulunut sellaiseen neljän nuoren melko urheilullisen uimari, 2-jääkiekkoilijaa, painonnostaja miehen kimppaan v joka kokoontuu viikonloppuisin saunomaan ja harrastamaan seksiä. Siinä on jotakin äärimmäisen läheistä ja miellyttävää kun voi viikon päätteeksi rentoutua luotettavassa porukassa hyvien kavereiden kanssa ja pääsee purkamaan paineitaan. Paljaan lämpimän ihon kosketus, hyväilyt ja lukuisat orgasmit rentouttavat ja lähentävät meitä porukkana.

Ajankulku ja paikka unohtuu täysin kun on alaasti hämärässä makuuhuoneessa kolmen kundin käsiteltävä ja välillä vaihdetaan vuoroa tai ollaan kimpassa jossakin asennossa jossa kaikkien ihokosketus on maksimaalista. Tämän jälkeen viikko alkaa taas virkeänä ja rentoutuneena ja energisenä. Täällä olisi viides pyörä tarjolla. Pääsispä joskus tuollaisen porukan jäseneksi jossa voisi naida ja nautiskella ilman rajoituksia kiimaisten kundien kanssa niin paljonkuin vain haluaa ja jaksaa. Ei mitään naisten päänsärkyjä ja rättiviikkoja.

Pelkkiä kiinteitä karvattomia nuorten kundien vartaloita, kovia kyrpiä, roikkuvia kasseja isoine palleineen ja pelkkiä nautinnon karjahduksia kun kaikki saavat uudelleen ja uudelleen nautinnollisia orgasmeja. Sitä miehistä sperman tuoksua makuuhuoneessa kun ollaan viikonloppu nautittu tauotta.

Voin vain kuvitella mitenkä kiihkeää olisi viettää tuossa porukassa koko viikonloppu neljän kundin kanssa. Saunanpuhtaat nuorten miesten alastomat vartalot sängyssä toisiinsa kietoutuneena kaikissa asennoissa koko pitkän viikonlopun.

Tänään taas kaveriporukalla kahdeksan maissa saunotaan ja istutaan lämmitettävässä ulkoporealtaassa pari tuntia, jonka jälkeen sitten yön yli pelkkää nautintoa. Äsken tulin juuri videon tapaisesta muscle worship sessiosta kaverin luonta. Pääsin töistä viiden aikaan ja kaveri oli päässyt jo neljältä ja laittanut saunan lämpiämään. Sitten vain saunan jälkeen makuuhuoneeseen lihaksia hivelemään ja lopulta sänkyyn painimaan ja eri seksiasentoja matkimaan.

Lopuksi kiva kimpparunkku ja paineiden päästö ja nyt on taas hyvä ja virkeä olo. Saunominen mukaanlukien tuli sellainen pari tuntia vietettyä aikaa kaverin kanssa alaasti.

Tänään alkaa taas viikonlopun mittainen kokoontuminen saman porukan kanssa. Kuten lähes joka viikonloppu jo yli neljän vuoden ajan. Juuri palasin mökkiviikonlopusta kaveriporukan kanssa ja hauskaa oli. Nyt on kiva aloittaa uusi viikko kun on päässyt tyydyttämään tarpeensa hyvässä porukassa ja paljas ihokosketus- ja läheisyystarve taas tyydytetty. Kyllä kaikkien miesten täytyisi edes kerran kokeilla miltä tuntuu suuseksi tai runkkailu toisen miehen kanssa!

Silloin kun aletaan oikein naimahan niin naiset on vaan tiellä. Kyllä on hyvän tuntuista,kun toinen mies imee kyrpää, mukava ohjata kullia toiselle suihin joka haluaa tosissaan imeä kullia.. Tyypillisesti naiset näissä kuvissa esitetään erotisoiden ja niin, että kuvattavan naisen oma suhtautuminen tilanteeseen on vähintään kaksijakoinen.

Naismarttyyrejä kuvaavat maalaukset ovat hyviä esimerkkejä taiteesta, jossa seksuaalisuus ja väkivalta yhtyvät uskonnon pyhittäminä. Sebastiano del Piombo n maalaus marttyyri Agathan kärsimyksistä on paljon puhuva. Kuvassa on nainen rinnat paljaana. Osa naista ympäröivistä miehistä on pukeutunut univormuihin.

Lähimpänä olevat kaksi miestä pitelevät käsissään suuria pihtejä, jotka puristuvat pyhän Agathan nänneihin. Naisen ilmeeseen sekoittuu tuska, mutta myös jonkinlainen nautinto. Kristinuskon vaikutusta naisen seksuaalisuuden kuvaamiseen ilmentävät myös neito ja Kuolema -teeman maalaukset.

Niissä luurankohahmoinen Kuolema saapuu noutamaan syntiin langenneita nuoria naisia. Edellä mainitussa Niklaus Manuelin kaiverrustyössä kuolema antaa syntiselle neidolle sormea. Sebald Behamin piirroksessa Kolme alastonta naista ja kuolema luurankohahmo väijyy reheviä naisia, jotka hyväilevät toisiaan. Aina ei naisten seksuaalisuuden tarvinnut olla näinkään julkeaa, että synnin palkkana oli kuolema.

Monissa neito ja Kuolema -aiheen teoksissa synniksi riittää ihan vaan peiliin katsominen. Häpeän, kivun ja seksuaalisuuden sekoittaminen on hämmentävää. Pitäisikö länsimainen taidehistoria tulkita pitkänä sadomasokististen fantasioiden ketjuna? Näin ajateltuna mistä tahansa vanhan taiteen museosta tulee jännittävä vierailukohde. Taidehistorioitsija Edward Lucie-Smith toteaa, että esimerkiksi naismarttyyrejä esittävissä kuvissa on hyvin paljon samaa kuin tämän päivän sadomasokistisessa pornossa.

Toisaalta Lucie-Smith pohtii onko ilmiössä kyse sittenkin puhtaasti naisvihasta ja sadismista. Kristinuskoa voi syyttää siitä, että se teki himosta rangaistavaa ja korosti erityisesti naisen roolia rangaistuksen ansaitsevana syntiin houkuttelijana. Seksuaalisen hurmion, kivun ja uskonnon kietoutuminen toisiinsa on kuitenkin kristinuskoa vanhempi ja globaalimpi ilmiö. Orgastiseen hurmioon johtava rituaaliruoskinta tunnetaan monista uskonnoista.

Sitä harrastivat esimerkiksi spartalaiset. Hedelmällisyyden palvonta on yhteinen nimittäjä lähes kaikille varhaisille uskonnoille. Ei siis ole mikään ihme, että seksillä ja uskonnolla on niin tiivis yhteys myös taiteissa. Paleoliittiselta kaudelta on löydetty pulleita Venus-patsaita , joilla on liioitellut sukuelimet. Muinaisessa Intiassa temppelien seinät koristeltiin rakasteluasentoja kuvaavilla kohokuvilla.

Antiikin Kreikasta tunnetaan temppeliprostituoidut ja kuvat Priapus-jumalasta valtavan kokoisine peniksineen. Nämä kaikki kertovat siitä, että toive suvun jatkamisesta on ollut suurimpia syitä esi-isien ja äitien uskonnonharjoittamiselle ja taiteen tekemiselle. Joskus arkeologien ja antropologien tapa tulkita kaikki muinaiset kuvat uskonnolliseksi hedelmällisyyden palvonnaksi tuntuu liikuttavan viattomalta. Antiikin Kreikan ja Rooman aikaisista raunioista on löytynyt paljon eroottisia kuvia.

Yhdessä kaksi miestä ruoskii välissään kontillaan olevaa naista, joka näyttää ottavan toiselta mieheltä suihin. Tutkijat kertovat kirkkain silmin, että kyse on hedelmällisyysriitistä tai pahojen henkien pelottelusta. Välillä käy mielessä, että ehkä ihmiset jo parituhatta vuotta sitten tykkäsivät katsella pornoa.

Mutta mistäs sen tietää. Keskiaikaan tultaessa seksi oli saanut Euroopassa ylleen vahvan syntikuorrutuksen.

Menneiden aikojen riemukas hedelmällisyyden palvonta jäi taakse, kun valtaan nousi neitseellistä syntymää korostava uskonto. Keskiajalla kirkko määritteli koska seksiä saa harrastaa, kenen kanssa sitä saa harrastaa ja millaisissa asennoissa sitä saa harrastaa. Tiivistettynä vastaus näihin kysymyksiin oli: Seksiä ei enää kuvattu antiikin tapaan seinämaalauksissa tai ruukkujen koristeena , eikä se enää kuulunut uskonnonharjoittamiseen.

Tästä huolimatta juuri uskonnolliset aiheet tarjosivat parhaan väylän seksin esittämiseen taiteessa. Aikana jolloin seksistä nauttiminenkin oli syntiä, täytyi sen kuvaaminen verhota uskonnollisiin aiheisiin. Raamattu on täynnä hyviä seksitarinoita, niin kuin useimmat mytologiset kertomukset tuppaavat olemaan. Batseban viettelys, syntinen Maria Magdalena, Joosefin viettelevä Potifarin vaimo ja muut kertomukset mahdollistivat eroottisten aiheiden käsittelyn taiteessa. Gian Lorenzo Berninin veistos Pyhän Teresan hurmio näyttää pyhimyksen vaipuneena uskonnolliseen ekstaasiin.

Naisen kasvot voisivat yhtä hyvin kuvata orgasmin huipulla voihkivaa naista. Teos näyttää ylösnousseen Kristuksen stigmat käsissään ja hillitön seisokki lannevaatteen alla. Jeesuksen erektio ei ole viittaus lihallisuuden syntiin, vaan viriiliin ylösnousemukseen. Kuolinvaatteen iso kumpu vertautuu Jeesuksen takana näkyviin cumulus-pilviin ja erektio näyttää johdattavan jumalkuningasta taivaan valtakuntaan.

Seksuaalisten tabujen murtumisen aika alkoi luvun puolivälin tienoilla. Seksin ja uskonnon yhdistämisellä ei voi nykytaiteessa juurikaan hätkähdyttää. Populaarikulttuurin ja mainoskuvien pornoistuminen on riisunut seksin ympäriltä mystisyyden verhoa. Onko seksi tänä päivänä jo liiankin maallistunutta? Näin väittää yhdysvaltalainen kirjailija ja psykoanalyytikko Thomas Moore. Kirjassaan Seksin sielu Moore toteaa, että seksuaalisten sisältöjen määrä ja suorituskeskeisyys saavat meidät unohtamaan, kuinka sielukasta toimintaa seksi on.

Nykytaiteen kuvauksissa seksi näyttäytyykin usein arkisena puuhana — perusjyystönä, jolla ei ole mitään tekemistä hengellisten kokemusten kanssa. Hyvä esimerkki tästä on Kaisu Joupin valokuvat sarjassa Beds after sex. Niissä on kuvattu sänkyjä seksin harrastamisen jälkeen. Kuvat ovat hyvin pelkistettyjä, sängyt eivät todellakaan näyttäydy rakkauden mystisinä alttareina tai saastaisina synnin pesinä. Niissä on vain nuhruisia ja ryppyisiä lakanoita, myllättyjä peittoja, yöpöydällä lojuvia kirjoja.

Taiteessa on päästy kauas siitä kuvastosta, jossa seksistä rangaistaan kuolemalla tai jossa himoa ja hurmiota voi osoittaa vain suhteessa vapahtajaan. En ole Thomas Mooren kanssa samaa mieltä seksin sieluttomuudesta. Mielestäni seksi säilyttää sielukkuutensa, vaikka sen ilmentämiselle kulttuurissa ei asettaisi tiukkoja rajoituksia. Venuksen koulu on kahdeksanosainen radiosarja, joka perehtyy kulttuurin seksihistoriaan.

Venuksen koulu Yle Areenassa, ja Yle Radio 1: Sexuality — an illustrated history. Sexuality in Western Art. Pidemmät keikat sekä Sideways-ohjelma tulevat myöhemmin Ylen kanavilta.

Rap-artisti Silvana Imam hurmasi Sideways-kävijät. Silvana Imamin Sideways-keikka oli täynnä energiaa. Katso keikan messevimpiä hetkiä. Katso legendaarisen ruotsalaisen skate punk -yhtyeen Sideways-keikan parhaita paloja. Yksi väsymyksemme aiheuttaja on krooninen varovaisuus. Bändin videoita on nähty Ylellä vuodesta lähtien. Leevi and the Leavings tunnettiin musiikkinsa ohella myös siitä, ettei yhtye tehnyt livekeikkoja.

Yhtyettä on kuitenkin päästy tiirailemaan musiikkivideoilla jo luvulta lähtien. Gösta Sundqvistin johtaman orkesterin videoita on esitetty Ylellä eri musiikkiohjelmissa ja artikkeliin on koottu kuusi sellaista. Kiihkouskovainen yhteisö tuomitsi sarjakuvataiteilijan. Tuoreessa dokumentissa Boiled Angels: The Trial of Mike Diana kuvataan harvinainen sensuuritapaus.

...

Mies homoseksuaaliseen sängyssä alaston suoni

: Mies homoseksuaaliseen sängyssä alaston suoni

40 OSOITETIEDOT HOMO ILMAISEKSI ENIRO 446
Puhelinseksi domina homoseksuaaliseen ilmainen virustarkistus 189
HOMOSEKSUAALISEEN VLC DIEETTI NAISET ETSIVÄT MIEHIÄ Finnish escort homo biljardimailat
EROOTTISIA TARINOITA SEX GAY NOVELLI Eurooppalainen taide raiskaa, alistaa ja sitoo naisia ja tietysti myös pelastaa naisia näistä tukalista tilanteista. Mies oli kertonut pitävänsä suihinotosta ja ennemmin esileikeistä kuin aktista, ja osasyy selvisi kun oli itse aktin aika, miestä jännitti eikä seissyt. Ne voi jättää omaan arvoonsa, jos puhutaan kunnon miehistä. Olen joitakin kertoja pannut miesten kanssa mutta en saa siitä tyydytystä niin kuin naisten kanssa mutta yksi kokemus jäi mieleen. Sarjasta Beds After Sex. Se vaan uuden ihmisen kanssa on aina erilaista ja eri jännitys joka kerta. Riippuvat rinnat soutavat, loiske kuuluu ja emännät nauttivat.
Mies homoseksuaaliseen sängyssä alaston suoni

Mies homoseksuaaliseen sängyssä alaston suoni