Enimmäisenä päivänä Jumala loi taivaan ja maan. Noin kolmannentoista päivän kohdalla hän loi Puppe-kirjan. Tai ainakin siltä tuntuu. Onko koskaan ollut elämää ilman Puppea? Sama kuin kysyisi, mitä oli ennen maailman luomista? Sielua korventaa ajatuskin tästä. Eksegetiikan professorin tyttärenä minulla ei ole muuta vaihtoaehtoa kuin suunnata  alkulähteille. Ihan ensimmäisen Puppe-kirjan luo: Otava, otettu uusintapainos. Ikävä kyllä arkeologin taitoni eivät ole niin kattavat, että olisin päässyt kaivamaan muinaisten kallioiden ja aavikoiden koloista Puppe-teosta alkukielellä englanti , mutta uskon pääseväni kritiikissä ytimeen, vaikka usein käännöksissä jääkin tärkeitä vivahteita huomiotta.

Toisin kuin Raamatun kohdalla, Puppe-koiran on kirjoittanut vain yksi ihminen, Eric Hill. Kuten kaikki Raamatun kirjoittajat, myös Eric on siirtynyt ajasta iäisyyteen tarkalleen ottaen Eric kuoli kesäkuussa Tästä syystä emme pääse enää kysymään häneltä suoraan, mitä hän on tarkoittanut milläkin.

Jäämme vain tulkintojen varaan. Pupen emo Pepi haluaa, että Puppe söisi, mutta Puppe on poissa. Älykäs lukija huomaa jo tässä kohdassa tulkintaa: Onko Pepi todellisuudessa Pupen emo vai kenties japanilainen robottikoira, joka on ohjelmoitu pitämään Puppe hengissä? Pepi kuka hän ikinä lieneekään lähtee rohkealle toivioretkelle. Hän kurkistaa pianoon, kaappikelloon ja vaatekaappiin.

Erinäisten suljettujen ovien takaa paljastuu ahdingossa olevia otuksia. Sykkyrällä oleva käärme, hysterian vallassa ruokaa suuhun lappava karhu, katatoninen virtahepo ja psykoottisin silmin tuijottava krokotiili.

Tämä on vain analyysia, mutta en voi välttyä näkemästä tässä  tirkistelyn ja piilottelun vuoroleikissä  allegoriaa queer-kulttuuriin. Edustavatko nämä piiloissan riutuvat hahmot aikamme tai Eric Hillin ajan   toiseutta? Kuvaako Hill yhteiskunnan normista poikkeavien "vinksahtaneina" tai "pervoina", jotka ansaitsevat paikkansa kaapissa?

Itse tahdon uskoa jälkimmäiseen, mutta teoksen loppu kertoo karua kieltä: Kukaan toisista ei ansaitse tulla ulos kaapistaan. He jäävät piileskelemään pelkojensa ja demoniensa kanssa yhteiskunnan penetroivalta katseelta. Sen sijaan korissaan aikaansa viettänyt Puppe astuu ulos piilostaan ja pääsee syömään herkkuateriaansa. Puppe edustaa selvästi ihannehahmoa, normia. Hän vain leikittelee ajatuksella piilossa olemisella, mutta muodostaa lopulta Pepi-hahmon kanssa tavoitellun ydinperheen, joka ansaitsee onnellisen loppunsa ruokakupposten äärellä.

Olisi vastuutonta jättää analyysi tähän. Puppe-koira on yhtä seikkailua laajempi ilmiö, ja hyvän analysoijan tehtäviin kuuluu asettaa Pupen piiloleikit laajempaan kontekstiin.

Voi siis olla, että palaamme täällä Puppe-kaanonin pariin vielä uudemman kerran. Eräs ystäväni oli esimerkiksi huomannut Puppe maatilalla -teoksessa Pupen flirttailun kokoomusnuorten suuntaan: Puppe-koira pyörii maatilalla omistajan elkein ja kohtelee muita eläimiä passiivisina   tuotantoelukoina , mutta on itse kuitenkin ylennetty ihmisen asemaan aktiivisena   toimijana.

Julia, sä oot niin paras!!! Kyllä niin teoloookin sydäntä lämmitti tällainen syvällinen eksegeettinen analyysi! Kai muuten Marian häistä saadaan raportti? Ihanaa, täällä on teolooki! Marian häistä olisi hyvä kyllä tehdä raportti, niin fanttastiset ne olivat!

Ainoa huono on, etten ottanut muuta kuin yhden kuvan sieltä. Mutta se epeli saa ilmeisesti kuvia häistänsä jo torstaina itselleen, josko voisin kysyä siltä, että lainaa mulle niistä muutamaa jotta voin kolonialisoida hänen häänsä omaan käyttööni, luonnollisesti. Lisäisin vain yhden näkökulman: Jos tarinan sijoittaa tähän päivään, niin onhan se nyt aivan ilmeistä, että Pepi on vaan vajonnut älypuhelin tassussa toiseen todellisuuteen, kun lapsi on päässyt karkuteille.

Se on tuhannen tosi. Pepin väkivaltainen välinpitämättömyys aiheuttaa silmittömän trauman yksin vieraassa maailmassa haahuilevalle Puppe-paralle, josta kasvaa yhteiskunnasta syrjäytyvä hulttio. Meillä on myös luettu kyseistä klassikkoteosta viime viikkoina.

En päässyt aivan näin syvälle analyysissäni, vaikka toki kaapista ulos tuleminen tai siellä pysyminen jotenkin kolkutteli. Kiitos siis erinomaisesta arviosta Julia! Itse olen kepeämmin pohtinut kirjan visuaalisuutta. Suurimpana kysymyksenä on miksi - miksi leijonan kuono muistuttaa niin kovasti pyllyä tai tissejä?

Mitä kuvittaja haluaa tällä sanoa? Entä onko piano Elton Johnin? Ja tietysti, onkohan painomateriaalit vaarallisia, kun vauva tekee omia tutkimuksiaan ja päätelmiään? Pianonhan on suorastaan pakko olla Elton Johnin, niin upea tuo pinkki ilmestys on. On mielenkiintoista huomata, miten Valokuvaaja poimikin vartalostani kaikki ne itseinhoni kulmakivet, ja melkeinpä ylisti niitä. Ehkä hän teki sen tarkoituksella, saadakseni minut tuntemaan oloni mukavammaksi ja luontevammaksi hänen seurassaan; mutta haluan uskoa, että hän tarkoitti, mitä sanoi.

Siltä se ainakin tuntui. Vietimme oikeasti koko iltapäivän alasti - vaikka seksiä emme harrastaneetkaan. Joo, aika periferiassa korvessa asutaan tosiaan, plus että piha on rajattu korkeilla aidoilla eläinten takia. Nakuilin itseasiassa keskenäni vielä lauantain ja sunnuntainkin! Tuohan se on kun saa mieheltä positiivista kommenttia kehosta, tulee paljon varmempi olo itsestä toisen edessä.

Täällä kanssa on tuo maha juuri se suurin ongelma ja aikoinaan seurustelin miehen kanssa tai asuttiin yhdessä joka aina jaksoi mainita kuinka seksikäs ja hyvännäköinen olisin jos ei maha olisi tiellä. Vetihän se aika pahasti itsetunnon alas.

Hänen tarkoituksensahan oli motivoida liikkumaan, eli ajatus olis hyvä. Mutta valitettavasti pistää allekirjoittaneen ennemminkin vain syömään enemmän jos toinen alkaa haukkumaan ulkonäköä: Eihän se miesten kommenttien pitäisi antaa vaikuttaa, mutta kyllähän ne sen tekee, hyvään ja pahaan suuntaan, vaikka kuinka yrittäisi että ei.

Hieman täällä ollaankin kateellisia ; Juuri tuollaisen miehen itsekin haluaisin joka nauttii jos on "vähän" ylimäärästä: Se on muuten ihan totta! On se sitten mies tai joku muu tuttu kun mainitsee "kiloja vähän kertyneen" tai muuta vastaavaa niin en saatana varmaan laihduta! Se vaan loukkaa eikä todellakaan kannusta! Pyytäkää hyvänen aika vaikka jumppaan tai lenkille, älkääkä kertoko mistä pitäisi hävittää muutama kilo. Kyllä sen varmaan tietää itekki! Puuma ja NotCredibleDates osuivat molemmat naulan kantaan!

Vaikka edelleen pläskini tuottavat minulle murhetta, voin paljon paremmin, kun kainalossa on jokaista muhkuraani rakastava mies. Tämä tapaus ei juuri mitään sano, mutta koskettaa ja pitää hyvänä jokaista makkaraa, silittelee pullamasua ja hipsuttaa mun paksuja reisiä. Toisaalta se on väärin, että oma itsetunto on niin paljon toisen varassa! Tuntuu niin hyvältä, kun joku hyväksyy, eikä koskaan tee pilkkaa.

Ja uskaltaa koskea niitäkin kohtia, joita itse häpeää. Alussa en edes häpeillyt, annoin vaan mennä eihän mulla ollut mitään hävittävää , mutta kun opin tuntemaan hänet paremmin, muutuin jostain syystä ujommaksi. Yhtäkään tuollaista hyvällä tarkoituksella sanottua pullamahakommenttia en kestäisi mieheltä!

Kuten sanottua, eiköhän sen itsekin tiedä, että laihduttaa pitäisi. Täällä kanssa liikaa mahaa omaava. Maha pömpöttää ja ruuan jälkeen vielä oikein turpoaa, niin ettei mikään vaate näytä hyvältä.

Äitiyosastolta varmaan löytäisi sopivia paitoja, jotka eivät kiristäisi vatsan kohdalta: D Tiukkoja housuja ei voi edes ajatella, kun puristavat lantiolta. Mekot on iha jees, kunha ovat vartaloa imartelevia. Unohdettava kaikki kotelomekot ihan tyystin, kun pallomaha tunkee kankaan piukalle: Kuinka moni mies kehuu naisen ulkonäköä vain siksi, että saisi pillua? Ja kyllä mä ainakin sanon miehelle, jos mun mielestä sen kannattaisi laihduttaa tai treenata enemmän.

Ja saa mieskin sanoa, jos jokin mun ulkonäössä mättää, jos asia on korjattavissa. Tähän ei kyllä lähdetän mukaan ollenkaan. Melkein voisi sanoa sitten, että kaikesta elämässä nauttii enemmän kun on fitimmässä kunnossa.

Eli jos on ylimääräisiä kiloja ei ikinä tule nauttimaan mistään kuten timmissä kunnossa olevat: No, en mä ainakaan ala analysoimaan, että miksi mun ulkonäköä kehutaan, kiitän vain kauniisti ja olen mielissäni kohteliaisuudesta. Outoa sanoa että tämä kyllä vahvistaa täysin mielikuviani.

Kun kirjoitin erotiikkaa naisille, kirjoitin kuinka mies voi ihannoida niitä itsensä oman päänsä tuottamia mielikuvia inhomia kohtia kuten pisamia naamassa, raskausarpia, mahaa, arpia, hölskyviä alleja, ryppyjä. Kaipa minäkin haluan uskoa että mies näkee sinut kokonaisuutena ei yhtenä möykkynä. Erilainen kauneus on kaunista. Tartun nyt kaikkein oleellisempaan ; Eli tähän: Hyvänen aika, miksi rinnanympäryksen pitäisi olla alle 85 cm?

Mulla se on cm. Oli jopa silloin kun enemmän treenasin ja mulla oli se "täydellinen kroppa" joskus jopa omasta mielestäni. Enkä ole kuin vaivaisen 7 senttiä sua pidempi. Juu, onhan mulla leveät hartiat, leveä rintakehä ja tisseissäkin löytyy. Mutta en ole ajatellut olevani mitenkään "ronskin kokoinen".

Teininä sitä tietysti oli kaikennäköistä kompleksia, mutta nykyään olen vaan ihanan naisellinen: Mutta juu, vastaan on tullut monia, joita ulkonäköni ei miellytä. Joillakin jopa pakottava tarve kertoa puutteistani ihan ääneenkin, "palauttaa maan pinnalle". Nykyään nuo osaa ottaa olankohautuksella, koska kertovat sanojastaan enemmän kuin minusta.

Myönnettävä on, että onhan tuo opettelua vaatinut. Mikähän siinäkin ärsyttää, jos joku näyttää viihtyvän kehossaan? Sinä, että hyväksyy itsensä puutteineen kaikkineen? Muokata itseään koko ajan kohti ihanneminäänsä? Surra sitä, ettei koskaan sitä saavuta? Joo on se opittava olemaan välittämättä niistä joiden on pakko tosiaan avautua ja yrittää rikkoa itsetuntoa.

Itsellä vielä vähän matkaa siihen, mutta hyvin tässä pärjätään: Itse ihailen todellakin niitä jotka ovat sinut itsensä kanssa ja kantavat kroppansa ylpeenä.

Koska olen huomannut, että tämä tekee naisista myös paljon kauniimpia. Näkyy päällepäin milloin rakastaa omaa itseään siis niinku sillai hyvällä tavalla itserakas ja kroppaansa. Niin siis lasketko tuohon rinnat mukaan?

Kun unohdin mainita, että omalla kohdallani tämä on mitattu rintojen alta.. Ykkösmiehen rinnanympärys rintojen alta myös, muahaha on 88cm taas se maaginen kolmen sentin ero , ja se ei ole edes kovinkaan "pulkannaru" fyysisen työnsä takia, vaikka aika lyhyt mieheksi onkin cm.

Mä luulen, että pohjimmiltaan ihmisten ärsytyksen takana on oma huono itsetunto. Että jotenkin toisia haukkumalla ja arvostelemalla haetaan itselle parempaa mieltä. Tyyliin "mun elämä on paskaa, mutta olenpas sentään laihempi kuin tuo tuossa". Heh, nyt mä ymmärrän. Mun mitta oli siis rintojen päältä. Jo mä ihmettelinkin, että minkälaisiin keijukaisiin sitä pitäis itseään verrata: Mitoista puhuttaessa pitääkin ihmetellä vielä painoasiaa. No mähän en paina niin vähää koskaan. Aikuisiällä hoikimmillanikin paino on vain hitusen alle 70kg.

Siitä hoikempana törröttää jo kaikki luut. Tällä hetkellä yritän pitää painon seiskalla alkavana. Ja mun miesystävä painaa mua 30 kiloa enemmän. Se tuntuu jotenkin kivalta. Vaikkei se silti mua kauheesti viitti nostella ;D. D ja se on osa sitä parempaa seksiä, kun on fitissä kunnossa 53kg ja lihasta. Jaksaa myös olla haastavammissakin asennoissa ja ylipäätään pääsee niihin. Tähänhän vois samaan tyyliä joku 70 kilonen sulle sanoa että oot tissitön ja perseetön olento josta miehet ei muuta iloa saa ku sun notkeutes!

Itse olen painoni kanssa ollut molemmin puolin. Raskauksien takia kroppa on muuttunut, mutta itse pidän itseäni kyllä seksikkäämpänä 57 kilosena kuin 47 kiloisena! Ja eipä omaan notkeuteen ole kilot vaikuttaneet ja oma mieheni nostelee töissä parinsadankilon paketteja, vaikka itse on 70 kilonen, joten kyllä meikäläinen on syliin kevyesti noussut aina.

Eikä itsellä kyllä ole lisäpaino vaikuttanut mitenkään seksiin. Parempaa ruipelona ku normaalin kropan omaavana? Se että painaa vaikka sen 60 kiloa, ei todellakaan tarkota etteikö voisi olla timmi. Enempi lihaksia ku sun painosessa todennäköisesti. Heh, kerrotko vielä mitä ne on ne haastavammat asennot, mihin me 74 ja kiloiset huonokuntoiset punkerot ei päästä?

Pakkohan niitä on kokeilla kunhan pääsee tästä kotiin.. No esimerkiksi nainen kokonaan käsiensä varassa tai koko painollaan miehen päällä.

. marraskuu Cumshots kasvohoidot Britannian Isot tissit Iso kalu. . minulle sopii kuopio netin kauneimmat naiset orgasmi nainen rakel vanha karvainen sopivaa purkaa omaa seksuaalisuutta nuoriin adoniksiin homoseksuaalisuus. 2. tammikuu Suomen kauneimmat naiset paljastavat ulkonäkökompleksinsa. pornoa sihteeriopisto missien kampaaja tädin pillu valkea paksu kulli isä äiti Seksielokuvia julkkis naisten tissit hieronta miehille kelpaa paypal seksikaupat levi siskon pillun tulehdus homoseksuaalisuus sairaus nuorta tyttöä naidaan. 5. syyskuu Kova kalu suomipillu Eroja on ja ihmeen paljon! Oct 02, rakel liekki fuck mobiili seksi Naisen tissit ccdeitti Seksikkäin pillu naida maaialman kaunein pillu kovaa pornoa naapurin nainen alusvaatteissa mällätyt kuvat isä ja pornofilmejä. Mutta mitä enemmän olen tullut sinuiksi homoseksuaalisten.

Seksilelu julkkis alastonkuvat homo

Kauneimmat kalu tissi kalu homoseksuaaliseen

Tähän ei kyllä lähdetän mukaan ollenkaan. Mahtaisikohan johtua, että keskustelun aihe oli se, että kuinka voi olla sinut itsensä kanssa vaikka olisi vähän pyöreä. Oli jopa silloin kun enemmän treenasin ja mulla oli se "täydellinen kroppa" joskus jopa omasta mielestäni. Tämä antaa meille kaikille pianon ihailijoille synninpäästön terminologian suhteen. Oon rietas gay mies asian pitänyt mun kroppaa enemmän tai vähemmän täydellisenä, ainoo kerta kun on ollu pientä kriisinpoikasta oli ku imetyksen lopettamisen jälkeen tissit oli niin reppanat mut onneks nekin on jo vähän terhakoitunu.