Suurin osa ihmisistä "huoraa" ja "myy itseään" työssä, jota he eivät tekisi, jos parempia vaihtoehtoja olisi olemassa. Pitäisikö kaikki työt, joihin on jouduttu taloudellisten olosuhteiden pakosta, ja jotka eivät ole ensisijaisia valintoja kieltää sillä perusteella, että niihin on jouduttu taloudellisten olosuhteiden pakosta ja ne eivät ole ensisijaisia valintoja? Työelämässä pidetään yleensä riittävänä, että työntekijöillä on kohtuulliset mahdollisuudet vaikuttaa työskentelyolosuhteisiin ja että työantaja ei voi esittää mitä tahansa vaatimuksia.

Työ- ja talouselämän perusta on että kaikkea mitä saa tehdä, saa tehdä myös rahasta, jos haluaa. Ihminen on vapaa "esineellistämään" minkä tahansa osan itsestään ja käyttämään sitä kauppatavarana. Kolmas yleinen väittämä on, että seksin myyminen on "itsensä myymistä", "ruumiinsa myymistä" tai "nainen ei saa olla kauppatavaraa"? Eikö ihminen ylipäätään asetu kauppatavaraksi silloin kun hän asettuu mihin tahansa vaihtosuhteeseen?

Minkä takia rahan tai jonkun muun korvauksen ottaminen seksistä olisi oleellisesti enemmän itsensä kauppaamista kuin rahan tai muun korvauksen ottaminen vaikkapa jostain henkisestä tai hengellisestä työstä? Miten ihmisen "itseys" tai "itse" voi olla jalkojen välissä? Seksityöntekijä ei eroa oleellisesti lähtökohtaisesti itsessään naistutkimuksen professorista tai toimittajasta, jotka ottaa rahaa erittäin intiimin ruumiinoasansa, nimittäin mielensä käytöstä.

Suurin ero on että se on kustannustehokkaampaa. Tarkemmin tarkasteltuna nämä vakuuttavan kuuloiset iskulauseet eivät kestä loogista väittelyä ja osoittautuvat lähinnä hihasta vedetyiksi tempuiksi, joille on vain annettu objektiivisen totuuden ulkonäkö. Minä toivon etteivät jälkeläiseni ikinä sekaaannu julkishallinnon pakko-otetulla rahalla maksettaviin töihin. Ne ovat moraalittomuuden huippu verrattuna esim.

Riippuu tilanteesta ja realistisista vaihtoehdoista. Jos valittavana on prostituoitu tai esim. Jos lapsi haluaisi joko Afganistaniin sotimaan tai prostituoiduksi, suositus olisi ehdottomasti taas prostituoitu. Tärkeintä on, että ihmisellä on yhteiskunnan turvaverkko käytettävissään ammatista riippumatta.

Ei vapaaehtoiseen kaupankäyntiin perustuvassa työssä, jossa ei tehdä pahaa kenellekään vaan pelkkää hyvää toiselle ihmiselle, pidä joutua yhteiskunnan hylkiöksi. Tuli tästä mieleen, että miksi ette tässä asiassa hyväksy "kulttuurien rikastuttavaa vaikutusta? Eri kulttuureissa ihmisillä on eri arvot. Esimerkiksi Nigeriasta on Eurooppaan tullut paljon seksityöläisiä, ja aikansa työtä täällä tehtyään he ovat muuttaneet takaisin kotimaahansa rikastuneena.

Tästä on sitten syntynyt tilanne Nigeriaan, että rikastuneiden naisten esimerkin innoittamina lisää nuoria naisia on valmiina muuttamaan Eurooppaan seksityöhön, ja tähän heitä kannustavat tyttöjen vanhemmat. Kristilliset järjestöt ovatkin Nigeriassa aloittaneet kampanjoita, joissa nuoria tyttöjä opetetaan vastustamaan vanhempien painostusyrityksiä lähettää heitä Eurooppaan tienaamaan seksityöhön.

Koska eri kulttuureissa seksityöhön suhtaudutaan eri tavoin, ja se toisissa kulttuureissa on hyväksytty ammatti, niin voidaan päätellä, että Suomessakin voi tapahtua muutos, ja kielteiset asenteet naisten seksuaalisuutta kohtaan voivat hyvin muuttua. Ne voivat muuttua samalla tavoin, kuin asenteet homoseksuaalisuutta kohtaan ovat muuttuneet.

Homoseksuaalisuushan oli Suomessa laitonta vielä vuoteen asti, ja vielä eduskunnassa äänestettiin siitä, saako homoseksuaalisuuteen kehottaa, vai ei. Tälläkin hetkellä homoseksuaalisuus on kielletty noin 90 maassa lailla. Ruotsissa taas homojen ja lesbojen järjestöt ovat jo vaatineet, että Ruotsin pitää alkaa myöntää pakolaisstatus niistä maista tulleille homoseksuaaleille, joissa homous on määritelty rikokseksi ja joissa homoseksuaali voi joutua vankilaan tai vainotuksi.

Noihin aikuisten sopimuksiin on kolmannen tahon kovin hankala puuttua. Seksi on kaupankäyntiväline kaikkien ihmisten välillä, iän myötä, miten joku ulkopuolinen voisi määritellä osto- ja myyntikiellon? Mitä tarkoittaa, että seksi on kaupankäyntiväline kaikkien ihmisten välillä iän myötä? Olen toki vasta 30, että ehkä en sitten ole oppinut tämän kaupankäynnin taitoa. Jos olet nainen, sinun aikasi meni jo.

Jos olet mies, joka tienaa enemmän kuin kuluttaa, sinun aikasi on vasta tulossa. Kielloilla ei seksikauppaa lopeteta. Typerintä on silti kieltää pelkkä seksin ostaminen. Seksin myyntiin tai ostamiseen ei minusta tarvitse puuttua mitenkään, vaan ainoastaan ihmiskauppaan, paritukseen ja muuhun jo valmiiksi laittomaan touhuun. Yleiset järjestyssäännöt ja muut valmiit lakipykälät mahdollistavat jo nyt seksikauppaan liittyviin ongelmiin puuttumisen - jos sitä halutaan.

Tässä on tietenkin se ongelma, että tilapäisen seksin ostokieltoa ovat ajamassa ja vaatimassa ne ihmiset, jotka eivät itse koskaan osta seksipalveluita ja joilla itsellään ei ole mitään tarvetta ostaa seksipalveluita.

Seksin ostokieltoahan tutkimusten mukaan vaativat lähinnä naiset, ja toisaalta uskovaiset miehet. Jokainenhan meistä tietää, että naisten ei tarvitse koskaan ostaa seksiä, miehiä on tarjolla polvin pimein.

Myöskään avioliitossa elävät miehet eivät osta seksipalveluja, ainakaan, jos ovat uskovaisia. Tai ainakaan periaatteessa eivät osta. Tarvetta seksipalvelujen ostoon on lähinnä sinkuilla, ja tutkimukset seksin ostosta paljastavatkin, että eri-ikäiset sinkkumiehet seksiä nimenomaan ostavat. Seksiä ostetaan sen vuoksi, että siitä on puute. Sinkkumiehiä Suomessa on nykyisin noin puoli miljoonaa.

Puoli miljoonaa asiakasta, ja puoli miljoonaa äänestäjää, jotka hylkäävät persut, jos Mutta lakien säätämisen kannalta ongelmalliseksi tulee se, että kaikkihan me tiedämme miksi naiset todellisuudessa haluavat seksin oston kieltää: He pelkäävät että heidän ukkonsa menee ostamaan seksiä ja pettää heitä. Nämä kauhutarinat ihmiskaupan uhreista ovat vain tekosyy,jotta saataisiin Braxin ja lain voimalla poliisit vahtimaan, että oma ukko ei pääse pettämään.

Tämän tietävät hyvin kaikki sinkkumiehetkin, ja siksi onkin kysyttävä, että miksi ihmeessä kukaan sinkkumies olisi niin tyhmä, että vapaaehtoisesti kieltäytyisi seksistä, vain miellyttääkseen joitain ukkonsa pettämistä pelkääviä vaimoja.

Eihän kukaan sellaisia lakeja noudata, jotka ovat järjettömiä ja joiden tarkoitusperä on näin läpinäkyvä? Siksi sinkkumiehet tulevat mistään laeista huolimatta, ja laeille naureskellen jatkamaan seksin harrastamista, vaikka rouvat kuinka huutaisivat, että seksikauppa on väärin koska se mahdollistaa ukkomiesten pettävän vaimojaan. Suomessa ei ole seksiperusteista ihmiskauppaa. Paritusta on, koska suomen parituslaki on liian tiukka eikä salli vapaata seksikauppaa.

Luulisi, että kansanedustajaksi lakeja säätämään pyrkivä henkilö vaivautuisi edes vähän selvittämään oikeita faktoja aiheestaan, ennen kuin siitä ääneen typeryyksiä mölisee tai kirjoittaa siitä blogin.

Nyt Mika-mutulla mentiin blogissa kyllä niin kiville, että oikeiden ihmiskaupan uhrien puolesta pahaa tekee. Mahtaakohan ehdokkaan tietämys muista ajamistaan asioista olla samalla alla arvostelu asteikon olevalla tasolla?

Useimmat Mika Niikon virheelliset tiedot tulivatkin jo muissa kommenteissa kuitattua, saa nyt sitten nähdä, että osaako tyyppi myöntää virheensä ja ottaa opikseen. Toisaalta, vaikka kaveri osaisi faktansa päivittääkin, niin kyllähän se on pakko ääneen todeta, että moisella ihmisoikeuksia kunnioittamattomalla stalinistisella asenteella varustetun tyypin oikea paikka olisi persujen sijaan vaikkapa vihreissä. Vihreistä naisistakin tosin löytyy ehdokas jolla — tietojen lisäksi - oikeudenmukaisuudentunto ja ihmisoikeuksien kunnioitus on Mika Niikon ajatteluun verrattuna tähtitieteellisellä tasolla:.

Kirjoittaja, Hanna-Kaisa Lähde on myös Usarin blogaajia. Persuille tiedoksi myös tämä: Harmaan talouden torjunta kun tuntuu olevan yksi pääteemoistanne.

Itseäni myös ärsyttää kun ei tajuta, että tämä johtaisi katastrofiin kuten Ruotsissa on käynyt. Siellä ei feministit tajua edes hävetä, ei tässäkään maassa kovin moni sitä tajua. Ei vaikka faktat ja tosiasiat on suoraan isketty päin näköä. Onkos herralla todisteet sitten että naiset vapaaehtoisesti suorittavat tätä ammattiaan..

Paljon on tuskaa takana ja edessä jos joutuu työkseen myymään itseänsä. Siitä on leikki kaukana. Älkää miehet edes kuvitelko että sitä tehdään jos ei olisi pakko. Anna Kontula Punainen eksodus Tutkimus seksityöstä Suomessa. Tietyin varauksin voidaan sanoa, että prekaareista piirteistään huolimatta seksityöntekijät mieltävät oman toimintansa vasta­kohtana ja vaihtoehtona prekaareille töille.

Autonomia ei koske vain työaikoja ja työskentelyolosuhteita, vaan työn sisältöä. Palve­lualan tiukasti standardoitujen ja kontrolloitujen töiden rinnalla seksityön itseohjautuvuus nähdään houkuttelevana: Mielenkiintonen ja haastava työ. Voi itte päättää, et mitä tekee, mihin aikaan, millä hinnalla, ei oo ketään semmosta päällepäsmärimää­rääjää. Saat ite määritellä kaikki työpäivän sisällöt, oikees­taan luovuus ja omat rajat ja sitten tietysti yhteiskunnan asettamat rajat eli lainsäädäntö.

Ja sit se, ettei tarvinnu millään minimipalkalla lähtee muitten käskyläiseks tekeen sitä kaheksaa tuntia päivässä. Just se vapaus työskennellä sil­lon kun halusi tai jakso tai viitti.

Varmaan harvalla on töissään varaa valita sillä tavalla. Eli tehdään tuota kun vaihtoehtoiset työt olisi ikävämpiä kaupan kassa, siivooja? Se mitä pitää ikävänä riippuu tietysti henkilöstä.

On syytä kuitenkin muistaa, että seksityön vapaus, autono­mia ja kustannustehokkuus ovat kaikki suhteellisia. Stigman vuoksi ne näyttävät tarjoavan houkuttelevan vaihtoehdon vain suhteessa palkkatyömarkkinoiden vähiten arvostettuun segment­tiin. Lähes kaikki tapaamani seksityöntekijät, jotka ovat saaneet mahdollisuuden työllistyä valkokaulusportaaseen, ovat vähentä­neet seksin myymistä merkittävästi tai lopettaneet sen kokonaan.

Onneksi vain häviävän pieni osa sivistysmaiden prostituoiduista on ihmiskaupan uhreja. Ei seksin ostamisessa tai myymisessä ole mitään pahaa sinänsä. Paras ratkaisu olisi laillistaa prostituutio. Mallia voisi ottaa vaikka Saksan FKK-klubeista. Laillistettua prostituutiota on helppo valvoa ja rikollisuuden pesiytyminen siihen on vaikeampaa kuin nykyisessä järjestelmässämme. Lähtökohtana on tietenkin oltava se, että miehen on saatava silloin kun hän haluaa.

Prostituutio antaa siihen oivan mahdollisuuden. Maksullinen seksi on paljon parempi tapa kuin yömyöhään menevä kärttäminen tanssiravintolan lattialla. Ei tarvitse edes nauttia alkoholia, kuten tanssiravintolassa helposti käy. Voisitte miehet vähän ajatella muutakin kun omaa napaanne ja sitä alempaa.. Ei tarvi koko maan moraalin mennä noin alhaiseksi että aletaan oikein myymään tyttäriää ja siskojaan tai naapurimaan tyttäriä bordellissa.

Minusta tässä on asia niin että vahvemmat miehet haluavat saada silloin kun haluavat, itsekkäästi muista piittaamatta. Kuinka alas te miehet voitte oikein vajota?? Katsokaan peiliin ja kunnioittakaa naisia, äitejänne, tyttäriänne, kaikkia ja etsikää itsellenne hyvä puoliso joka pitää teitä hyvää huolta.

Ongelma on siinä, että mikäli vapaaehtoista prostituutiota ei vapauteta, minun seksuaalisuuteni toteuttamiseen ei oikein jää muuta vaihtoehtoa kuin saalistaa sinun siskojasi, tyttäriäsi ja noita muita valheelliseen hyväksikäyttöön.

Suomessa ja pohjoismaissahan alaikäiset ovat varsin hyvin löytäneet markkinarakoa nuorten miesten ja usein vanhojen äijien seksuaalisen palvelun saralla. Pillurallikulttuuri on itsessään syrjäytymässä melko rehellisellä prostituutiolla.

Lisäksi prostituution kieltävissä maissa kuten thaimaa, viro, venäjä ja ruotsi kaikki prostituutio on täten annettu rikollisten haltuun. Ihmisluontoa ei ole vielä onnistuttu missään muuttamaan. Prostituution kieltäminen vain korvaa laillisen toiminnan laittomalla. Missään kieltolait eivät ole osoittaneet luotettavasti laittomuuksien vähenemistä. Onko oikeasti niin, että että useimmat täällä eivät halua nähdä totuutta vaikka tuhansia ja tuhansia ihmistarinoita on siitä kuinka "seksityöläiset" eivät tee työtään vapaaehtoisesti.

Yksi esimerkki riittää, sillä yksikin hyväksikäytetty lapsi tai nainen on sama kuin raiskaus, eikä siitä pääse maksamalla moraalisesti vapaaksi:. Hän on haastatellut pari vuotta työstämäänsä kirjaa varten lukuisia poliiseja, rikollisia ja kaupan uhreja: Tarinat ovat surullisia, karmivia ja uskomattomia. Hyväuskoinen tyttö luulee lähtevänsä ulkomaille tarjoilijaksi, mutta päätyy keskieurooppalaiseen murtamiskeskukseen, jonne rikolliset tuovat naisia raiskattaviksi ja "koulutettaviksi", jotta nämä voidaan sitten myydä orjatorilla eteenpäin tuottamaan ostajilleen rahaa prostituoituina.

Aikuisten ihmisten välinen vapaaehtoinen seksi on yleisesti harrastettu, mukava ja täysin laillinen asia. Raha on yleisesti käytetty ja laajasti hyväkstytty laillinen vaihdon väline. Miten kahdesta erikseen täysin laillisesta ja yleisesti hyväksytystä asiasta saataisiin aikaan joku laiton tai paheksuttava kombinaatio?

Mikä tuossa kirjoituksessa oli hyvää? Sekö, että faktat oli fiktiota ja puurot ja vellit sekoitettiin oikein kunnolla? Maria Rajakari, käy nyt ihmeessä vastaavasti saman feministilogiikan mukaisesti roiskaisemassa kommentti vaikkapa Elias Määttäsen hyvin perustellun ja faktoihin perustuvan kommentin perään fiksulla hymiöllä varustettuna:. Voisitko ystävällisesti valaista minulle, että tämä liittyy keskusteltavaan aiheeseen?

Linkittämässäsi "uutisessa" vaikuttaa feministien propagandalta nuo raakuudet tapahtuvat kehitysmaissa, ja vieläpä useimmat nuista uskonnon varjolla. Juuri näin, samaa meinasin kysyä minäkin, mutta joku ehti ennen. Lainaan nyt sitten pätkän tuosta artikkelista:. Britannian laajimmassa naiskauppaan liittyvässä tutkimuksessa ei löydetty yhtään uhria, joka olisi pakotettu prostituutioon.

Tutkimuksessa tehtiin satoja iskuja seksityöntekijöihin puolen vuoden aikana ja operaatioon osallistui koko maan poliisikunta. Poliitikot ja media ovatkin liioitelleet rankasti naiskaupan laajuutta. Keskusrikospoliisi selvitti ihmiskaupan laajuutta prostituoitujen keskuudessa Suomessa. Tutkimuksen mukaan ulkomaalaiset prostituoidut ovat maassa vapaaehtoisesti.

Havaintoni Kotkassa oli, että kolmestasadasta naisista, oli alle kymmenen jollain tavalla pakotettu. Tosin pakko liittyy velanmaksuun, olisivat ne naiset voineet hankia rahat muullakin tavalla velanmaksuun, kukaan ei olisi estänyt.

Millälailla tämän havaintotutkimuksen teit? Kyllähän naiset niin mielellään myyvät itseään, sehän on oikein suosikkiammatti.. Kyllä siihen on joku pakko, tai ihminen on muuten hyväksikäytetty ettei arvosta omaa vartaloaan ja naiseuttaan vaan myy itseään miehille. Sellainen rikkoo ihmistä ja nainenhan on ihminen.

Jotkut ovat hukanneet pahasti itsensä, niin mihet kun naisetkin. Jos vaihtoehdot ovat markoissa mk kuukausiansio ja 12 tunnin työpäivät, tai kahden viikon keikka suomeen ja tienaa siinä ajassa kahden vuoden palkka.

En ole nainen mutta olettaisin, että suostuisin, vielä kun kotimaassani kukaan ei tietäisi asiasta mitään. Ihmettelen miksi naisilta ei tule prostituutioon liittyviä puolustavia kommentteja näihin keskusteluihin.

Miesten mielestä seksillä ansaitseminen on mukavaa, ja jotkut seksimyyjät jopa nauttivat tyostään. Oman kokemukseni perusteella nautin seksistä sellaisen henkilon kanssa, johon tunnen seksuaalista vetovoimaa. Onko tämä vain yksilokohtaista, nauttivatko muut seksistä ihan kaikkien kanssa? Jos näin on niin hyvä niin. En puuttusi kenenkään valintoihin. Itsestä vain tuntuu, että paikat alkaisivat puutumaan, ja omasta hygieniasta huolehtimaton kumppani jopa etomaan. Miehet tuntuvat puolustelevat prostituutiota sillä, että se antaisi monille miehille, jotka ovat syrjäytyneitä, parisuhdemarkkinoiden ulkopuolelle jääneitä, rumia, huonokuntoisia, ylipainoisia ja alkoholisoituneita, tilaisuuden seksuaaliseen kanssakäymiseen.

Varmasti loytyy paljon niitä naisia, jotka nauttivat seksistä niin paljon, että kaikki kelpaa. Varmasti on myoskin sellaisia miehiä, jotka valitsisivat juuri ylläkuvaamani, mutta naispuoliset, mielellään seksikumppaneikseen. Omituista kuitenkin on, että tälle helpon rahan nautintoammatille ei ole kovin suurta tunkua meillä naisilla länsimaissa. Voisi äkikseltään kuvitella, että naiset kävisivät kovaa kilpailua päästäkseen alalle, ja vaatisivat suureen ääneen prostituoinnin laillistamista ja esiinmarssia.

Käsittääkseni vain niissä maissa, joissa naisen asema ei ole häävi, naiset kilpailevat asiakkaista, kun monia vaihtoehtoja itsensä elatukseen ei ole. Ei kai vain ole kyse epätoivosta, ja halusta tehdä mitä hyvänsä selviytyäkseen? Voin tietysti olla väärässä. Prostituution lallistamisella on varmasti hyvätkin puolensa, miesten kannalta helposti saatavilla oleva seksi, ja omalta kannaltani naisena mahdollisten seksuaali väkivaltaisuuksien rikosten väheneminen.

Ei kuitenkaan kannata uskotella itselleen, että se olisi kenellekkään seksityolaiselle helppo tai ongelmaton ammatti, jonka varjopuolet pyyhkäistään pois vain laillistamisella sen. Ja nyt hei, ei kannata ottaa esimerkiksi tehdastyolaisten ja maanviljelijoiden raskasta tyotä vertauskohteeksi.

Tai no, tietenkin he, jotka vertaavat seksiä vessassakäyntiin voivat kuvitella myyvänsä itseään kenelle tahansa. Mitennniin kukaan ei kotimaassa saa tietää? Eiko kyseseessä olekaan se kunniallinen ja omiin haluihin ja tarpeisiin perustuva ammatti? Uskaltaisiko kotona kertoa jos kävisi Norjassa kalatehtaalla? Jossakin aikaisemmassa kommentissa mieshenkilo käytti ilmaisua " jos lapsesi jostainsyystä ajautuisi prostituutioksi Ottamatta kantaa prostituution laillistamiseen kuvastavatko ylläolevat sananvalinnat miesten yleistä asennetta seksityoläisiin??

Erittäin hyvä pointti ja aiheuttaa kieltämättä kummeksuntaa. Ainoat naiset joiden tiedän puolustavan prostituutiota ovat yllättäen ko. Edesmenneen Sallin kannanottoja voi lukea mm. Laillistaminen ja eritoten valvonta on todistetusti vähentänyt ongelmien esiintymistä radikaalisti. Lapsiseksille, harmaalle taloudelle ja salasuhteille on aina kysyntää. Laillistaminen ja kontrolli lähinnä heikentäisivät radikaalisti rikollisten toimintaedellytyksiä.

Eikä täysi vapauttaminen ole välttämättä ainoa tie jota kannattaisi kulkea. Osakuntabordellimalli tai Nevadan "paikoin ja hyvin säännösteltynä" voi olla realistisempi ratkaisu.

Nevadassa on ollut bordelleja luvulta asti ja työntekijöillä on ollut viikottaiset terveystarkistukset. Sukupuolitautitartuntoja on tiettävästi tapahtunut pyöreät nolla kappaletta. Prostituutio on tuossa mallissa turvallisempaa kuin nykyään "hyväksytty" satunnaisseksi. En olisi itse kyllä ensimmäisenä kieltämässä prostituution laillistamista, sillä uskon yksilon itsemääräämisoikeuteen omasta kehostaan.

Jos minulle on vastenmielistä tarjota seksipalveluja kenelle tahansa vastaantulijalle ei tarkoita sitä, että muut ajattelevat samoin. En ole koskaan henklokohtaisesti jutellut prostituoidun kanssa, joten yleisesti ottaen en osaa kertoa kenenkään motiiveista. Olen enemmälti huolestunut seksikauppaan liittyvästä rikollisuudesta tai ihmiskaupasta, mutta sen piiriin kuuluu myos muunkinlainen yksilonvapauden loukkaaminen.

Orjuuttahan on maailmassa vaikka minkälaista. Eli siis lyhyesti sanottuna jos päästäisiin siihen, että jokainen ryhtyy ammattiin vapaaehtoisesti ja ymmärtää ammattiin liityvät riskit niin mikä ettei.

Jokainen toimikoon itselleen parhaalla tavalla. En siis ole tuomitsemassa ketään vain sen takia, etten itse siihen alkaisi. Täydellisessä skenaariossa miehetkin kunnioittaisivat alan harjoittajia ihmisinä ja naisina, eikä kenenkään tarvitsisi hävetä ammattiaan tai salata sitä perheeltään.

Ilmaisuja ajautua prostitoiduksi, huoraaminen jne ei liitettäisi ammattiin, ja CV: Jos tähän tullaan niin miksi kukaan koskaan vastustaisi prostituution laillistamista?

Jotenkin vain kuulostaa suorastaan yokottävältä, että seksi rinnastetaan vessassakäyntiin, mutta mikä minä olen päättämään miten kukin asoista ajattelee. Nimimerkki Vieras nainen, sinulla on niin fiksuja mielipiteitä että mielikseni olen niitä lukenut. Ei yhtään haittaa että olet ominut nimimerkkini. Täten luovutankin sen kokonaan sinulle ja jatkan ihan jollain muulla nikillä. Parhainta jatkoa, ystävä hyvä. Et voi tosissasi uskoa, että luulet tietäväsi kuka on pakotettu tai ei prostituutioon?

Mikäli kuitenkin tiedät että nainen on pakotettu "ammattiinsa", niin onko sinun mielestäsi oikein, että häneltä saa ostaa seksiä?? Hän työskentelee belgialaisessa rasismia ja epätasa-arvoa vastaan taistelevassa järjestössä, joka arvioi, koordinoi ja toteuttaa hallituksen ja kansalaisjärjestöjen kesken sovittua politiikkaa.

Olet Ukrainassa ja haluat päästä Belgiaan. Maksat minulle ja salakuljetan sinut tänne. Hinta noin 20 dollaria. Se on suoraa liiketoimintaa, vaikkakin laitonta.

Se ei vielä ole ihmiskauppaa", de Francesco sanoo. Tai maksa puolet ja joskus loput. Tai lainaan sinulle rahat. Siitä alkaa kaupankäynti ja riisto, toisen tilanteen hyväksikäyttö ja riippuvuussuhteen luominen. Belgiaan saavuttuamme otan sitten paperisi, ehkä hakkaan ja raiskaan sinut ja laitan sinut johonkin töihin maksamaan minulle takaisin.

Ihmissalakuljetuksen ja -kaupan välisenä erona pidetään yleensä sitä, että salakuljetuksessa uhrin ja hyväksikäyttäjän yhteys katkeaa rajanylityksen jälkeen. Ihmiskauppaan lasketaan myös toisen harhauttaminen, siis väärien odotusten luominen tulevasta työpaikasta. Alle vuotiaat ovat aina uhreja. Se on vain täytettävä oikeustapauksilla ja laintulkinnalla.

Sama tulkintavaikeus on rahanpesussa. Mutta sanoisin, että 80 prosenttia ihmiskauppatapauksista on selviä. Lue lisää esimerkkejä, netistä löytyy miljoonia, ja voit vaikka alkaa ymmärtää uhreja: Totta vitussa jokainen taho tuossa yrityksessä pyrkii kusettamaan virkamiehiä, myös työntekijät.

Heitä katsos pelottaa, toisin kuin sinua, joka olet pullamössöä massuttanut koko ikäsi jossain kivassa pikku lähiössä tai jossain jumalanseläntakana, olematta kosketuksissa oikeaan elämään koskaan virkavalta. Enemmän heitä pelottaa kuitenkin se, mitä heille kävisi, jos organisaation pyörittäjät hylkäisivät heidät. Totta peräpukamaisessakakkaisessaanuksessa Henry Laasanen on vain tyhmä tutkija joka ei tiedä yhtään mitään yhtään mistään toisin kuin Henri Kivistö, joka syö rautanauloja ja paskantaa kettinkiä.

Eero Iloniemi kirjoitti jokin vuosi sitten osuvasti Nykypäivässä että ihmiskauppaa liioitellaan poliittisista syistä. Kysymyksen poliittisuuden paljastaa mm. Loputtomien toistojen avulla numerot alkavat elää omaa elämäänsä". Kohutilastot ihmiskaupasta ovat tuulesta temmattuja ja ihmiskauppaongelman juuret löytyvät Yhdysvaltojen sisäpolitiikasta. Amerikkalaiset feministit ja perhearvoja korostavat konservatiivit yhdistivät voimansa kamppaillakseen prostituutiota ja erityisesti sen laillistamista vastaan.

Feministeihin vetosi prostituution rinnastaminen naisten orjuuteen. Yhteenliittymästä syntyi lobbarijärjestöjä, joilla oli vetoa niin feministejä kosiskelevassa Bill Clintonin hallinnossa kuin häntä seuranneessa konservatiiveista ja rajanvalvonnasta kiinnostuneessa George Bushin hallinnossa. Järjestöt täyttivät julkisen sanan äärimmäisen kyseenalaisilla, mielivaltaisilla, tuulesta temmatuilla liioitelluilla mu-tu tilastoilla. Se oli helppoa, koska laittomuuksien tilastointi on aina vaikeaa.

Niinpä Yhdysvalloissa väitettiin CIA: Myöhemmin paljastui, että luku oli tuulesta temmattu ja vuonna maan oikeusministeriö arvioi luvuksi noin 14 , joka sekin osoittautui liioitelluksi. Ihmiskauppatilastojen tarkentuminen koko ajan alaspäin muodostui ongelmaksi Bushin hallinnolle. Bush käytti tiukkaa asennettaan ihmiskauppaan osana vaalikampanjaansa, jolla hän yritti haalia niin konservatiivien kuin naisten ääniä.

Hallinto käytti yli miljoonaa dollaria etsiäkseen ja auttaakseen ihmiskaupan uhreja. Kun uhrit pysyivät yhä piilossa, hallitus teki historiallisen päätöksen ja palkkasi PR-firma Ketchumin houkuttelemaan uhreja julkisuuteen. Kaikista toimista huolimatta tulokset pysyivät laihoina. Washington Post -lehden selvityksen mukaan Yhdysvalloissa on koko luvulla havaittu vain noin 1 ihmiskauppatapausta eli noin vuodessa.

Ihmiskauppaa vastustavat etujärjestöt pitävät lukua naurettavan alhaisena, mutta väkilukuun suhteutettuna se on täysin linjassa myös Suomen kokemusten kanssa Saksalainen vihreiden europarlamentaarikko Hiltrud Beyer kysyi, mihin toimiin viranomaiset aikovat ryhtyä torjuakseen prostituution vuoden kisojen aikana. Kun slovakialainen konservatiivimeppi kysyi, miksei maailman jalkapalloliitto FIFA millään tavoin puutu kisapaikoille rakennettaviin jättibordelleihin, oli kansainvälinen kohu valmis.

Myös Suomen lehdistö raportoi asiaa laajalti. Pian yleisessä tietoisuudessa oli, että kisat tuovat paikalle noin 40 seksiorjaa turistien hyväksikäytettäviksi.

Miesvaltainen laji nähtiin prostituution ja ihmiskaupan mahdollistajana, joka silkkaa ahneuttaan ei välittänyt tuhansien seksiorjien kohtalosta. Kisojen jälkeen kohu haihtui. Puoli vuotta myöhemmin brittitoimittaja Bruno Waterfield vaati EU: Näin vaikka ilmiötä vastaan oli perustettu erillinen valtakunnallinen kriisipäivystys ja seurantaryhmä.

Ilmeisesti kyseinen tukiryhmä kerää yhteen ihmisiä, jotka perustavat väitteensä omaan muita korkeammaksi katsomaansa moraaliin. Tätä eivät horjuta minkäänlaiset vasta-argumentit tai edes se, että alkuperäisten väitteiden hauraat perustelut johtuvat väärästä faktatiedoista ja -väitteistä.

Poliisi ajattelee vain omaa toimintaansa. Kansalaiset ovat poliisille vain roistoja, jotka pitää saada kiinni. Johtopäätös on väärä silloin, kun se perustuu virheellisille premisseille. Ylivoimaisesti valtaosa prostituutiosta perustuu naisen vapaaehtoiseen palvelun myymiseen. Häviävän pieni osa siitä on ihmiskauppaan verrattavan toiminnan tulosta. Kuten joku kommentoija edellä totesi, jos tällä perusteella lähdetään kieltämään tällaista yhteiskunnassa tarvittavaa palvelua, niin sitten pitää kieltää myös tehtaat ja teollisten tuotteiden ostaminen koska joissain tehtaissa maailmassa on orjatyövoimaa.

Moinen orjuus on monta kertaa yleisempää kuin naisiin kohdistuva ihmiskauppa. Mihinkähän nämä paukapäät näine kirjoituksineen oikeastaan pyrkivät valheellisine ja kapeakatseisine argumentteineen? Mikseivät he keskity joihinkin todellisiin ongelmiin kuviteltujen sijasta? Ihmetyttää, miksi jotkut PerusSuomalaiset ovat niin kovasti erilaisia näkemyksiään täällä oman puoluetoverinsa sivulla puhumassa, siis jos tämä ei ole tärkeä kysymys heille ja "mikseivät he keskity joihinkin todellisiin ongelmiin kuviteltujen sijasta?

Gagarin sanoi, niin what´s the point? Täytyy sittenkin harkita sitä persujen äänestämistä. Samanlaisia poliisivaltion ystäviä näyttää sieltäkin löytyvän. Loputtomiin markkinoihin pitäisi siis soveltaa kieltolakia?

Rikolliset juhlisivat kun pimeä kauppa kukoistaisi ja asiakkaalla ja palvelun tarjoajalla olisi aina riski älyllisen valvonnan puutteessa ja rangaistus uhan alla.

Seksiin kieltäytyvästi ja ahdasmielisesti suhtautuvien ihmisten päämääränä on kieltoyhteiskunta. Sama pätee uskontoihin, ulkomaalaisiin ja kaikkeen mikä ei kuulu omaan pieneen piiriin. Alkoholi ja tupakka ovat yhteiskunnassamme todellisia ongelmia, joten ilmeisesti kieltolakia voisi sitten laajentaa tupakki ja viina kieltoihinkin. Yhteiskuntamme pitäisi olla turvallinen ja se edellyttää yksilön suojaa sekä läpinäkyvyyttä hallinnossa.

Tietysti koska pelkästään Manhattanilla on 5 miljoonaa ihmistä ja sinne ajautuvat kaikki häiriintyneet muualta maasta, tilannetta on joskus vaikea valvoa. Mutta sivistysvaltion periaate on selkeä. Oli laitonta tai ei, niin palvelun löytäminen on helpompaa kuin Helsingissä Sivistysvaltion pitää kiinni joistain moraalisista periaatteista, vaikka kaikkea sitten pimeänä liikkuisikin niin ei se tarkoita sitä että se pitäisi laillistaa.

Jos köyhät naiset joutuvat myymään itseään että saavat rahaa ruokaan eivät sen takia että niin rakastavat sitä seksiä.. Jatkuva harhaluulo on, että ainoastaan seksiä saamattomat käyttävät maksullista seksiä. Todellisudessahan maksullista seksiä tarjoavien naisten asiakkaista noin puolet on aviossa olevia miehiä. Miksi he käyvät maksullisissa naisissa? Vaikea sanoa mutta asia ei millekään politikoille kuulu pätkääkään. No ei todellakaan kuulu politiikoille, mutta valitettavasti moraalittomia miehiä on maailma pullollaan, mutta myös naisia, ja aviossa olevia..

Meitä varten ei tarvitse tuoda rajan takaa tai mistä lie köyhiä miehiä tekemään palveluksia.. On se kumma juttu vai mitä? Ehkä siksi että te saatte sitä ilmaiseksikin. Mutta jos tuo kiinnostaa niin varmasti tarjokkaita löytyy. Kyllä minä kovin ihmettelen tätä intoa kieltää seksin myyminen ja ostaminen. Mitä sillä oikein saadaan aikaan? Ei muuta kuin se että tavoite että rikollliset eivät pääse omistamaan näitä ihmisiä häipyy pois.

Kukaan ei voi sen jälkeen tarjota näitä palveluja avoimesti. Jokaisen prostituutiota harjoittavan on keksistävä keino peittää se. Mutta ei se sitä tarvetta poista myyjältä eikä ostajalta. Olette kaikki Feministit täysin seonneet ja taitaa minun sympatiat loppua näille feministeille ihan tähän paikkaan. Missään maailmassa ei ole onnistuttu kieltämään huumeita, prostituutiota sekä alkoholin käyttöä. Miten kävi viimeksi kun Suomessa oli kieltolaki? Minä kannatan sitä että prostituutiosta tehdään laillinen ja valvottu liiketoiminta.

Se lopettaa kertaheitolla rikolisten markkinat! Rakentamiseen liittyy usein harmaata taloutta, rikollisuutta, matalapalkkausta ja suoranaista orjuutta. Miksei kukaan ehdota, että kielletään rakentaminen, rakennuksien myynti,ostaminen ja vuokraaminen.

Vaikka ihmiskaupan uhrit mielletäänkin usein pelkästään seksialalla oleviksi nuoriksi naisiksi, on syytä pitää mielessä Ihmiskauppa ilmiön monitahoisuus: Samoin ilmiön syyt ja juuret ovat moninaiset, eikä perimmäinen syy ole seksipalvelujen kysyntä: Kohdealueilla ihmiskauppaa lisäävinä tekijöinä toimivat kysyntään vaikuttavat seikat, kuten harmaan talouden laajeneminen.

Ihmiskaupan uhriksi ajavia syitä ovat köyhyys, epätasa-arvo sekä koulutusmahdollisuuksien puute. Seksipalvelujen oston kriminalisointi vaikeuttaa ihmiskaupan torjuntaa erityisesti siksi koska silloin suljetaan seksipalvelujen ostajat ulos niistä verkostoista, joiden kautta todellisia ihmiskaupan uhreja on mahdollista tunnistaa.

Ja mitä enemmän maksullista seksiä kriminalisoidaan sitä enemmän seksiala menee maan alle ja sitä enemmän seksinmyyjien ja -ostajien asema huononee. Ihmiskauppiaita ja rikollisia tilanne vain hyödyttää ja luo heille paremmat toimintaolosuhteet. Pelkästään naisjärjestöjen ja antiporno- antiprostituutio feministien tarpeisiin räätälöity yleinen seksin oston kriminalisointi ja seksipalveluja ostavien miesten jahtaaminen ja uskonnolliset moraalikäsitykset, syrjivät asenteet seksityöntekijöitä ja seksityötä kohtaan, samoin kuin ei homoseksuaaleja kohtaan, eivät muutenkaan kuulu nykyaikaiseen länsimaiseen oikeusjärjestelmään ja yhteiskuntaan.

Lisäksi laki, jonka mukaan seksin ostaja on rikollinen ja seksin myyminen on sallittua antaa omituisen kuvan lainsäädännön tarkoituksesta ja ihmisten yhdenvertaisuudesta lain edessä. In th is mostly Muslim African country, a sex worker may ply her trade as long as she is registered as a prostitute, has regular check-ups at a designated clinic and is discreet. Dakar, Senegal's capital, is one of the commercial sex capitals of Africa, with prostitutes coming from all over the sub-region as well as the Middle East.

Senegal's government has been registering sex workers since -- long before AIDS was ever heard of -- to combat sexually transmitted diseases STDs like Syphilis andGonorrhoea. Each day, women crowd the clinic in downtown Dakar. Otherwise you must buy them, or they will not stamp your card. Mutta valitettavasti en voi olla sinun tukiryhmässäsi. Kaksinaismorallisuutenne on niin räikeää että ihan isoa ja aikuista miestä ihan inhon väreet menee selkäpiitä pitkin. Samaiseseen kirjaan nojaten, josta tekin ammennatte homovihanne ja ajojahdin, Ugandassa tapettiin eilen yksi homo aktivisti perustellen samoja Raamatunkohtia joita tekin käytätte.

Joten mielestäni teidän kannattaisi pohtia vakavasti ihmisarvokysymyksiänne. En toki tarkoita että te olisitte syyllisiä näihin homojen hirttäjäisiin, mutta ihan samaan kirjaan ne perustuvat kuin teidänkin kannanottonne. Joten eiköhän siinäkin ole teille "arvopohjaa" mietittäväksäksi. Olen sanonut sinulle lukemattomia kertoja, että sinä olet täysin väärässä puolueessa. Mutta sekä homo asiassa että tässä prostituutio asiassa olemme eri linjoilla.

Muutoin meillä on paljon yhteisiä arvoja ja pidän sinusta ihmisenä. Mutta valitettavasti en voi ikipäivänä kuvittella että kannattaisin mitään Kristillisdemokraateihin liittyvää hanketta. Sehän olisi kuin liityisin natsipuolueeseen 30 luvulla ja olisin Juutalainen. Tästä keskustelusta näkee hyvin, että on vaikeaa perustella rationaalisesti prostituution kieltämistä. Ei koske kristillisiä, koska heillä on se etu että niitä järkeen perustuvia argumentteja ei yleensä tarvita.

Viitataan vain johonkin hämärään raamatun kohtaan eikä välitetä että se kumotaan muutamassa muussa kohdassa.

Kiellolla ajatetaan prostituutio alamaailmaan ja sen rikollisten käsiin. Eihän enää yleisesti paheksuta sitäkään, että pokaa jonkun baari-iltana ihan vain seksin harrastamisen takia. Jos prostituutiota ei piiloteltaisi pois silmistä ja mielestä, niin toimintaa voitaisiin valvoa: Tuohan nimenomaan on mainio esimerkki siitä, että kiellot eivät toimi. Seksin myyminen ja ostaminen on tälläkin hetkellä kiellettyä suurimmassa osassa maapallon maita mm.

Venäjällä, Yhdysvalloissa, lähes kaikissa Aasian ja Afrikan maissa jne. Silti laiton seksikauppa kukoistaa ja -- kuten Niikko aivan oikein toteaa -- on rikollisjärjestöjen tärkeä tulonlähde. En tiedä, mutta jos ne pitävät paikkansa, ne todistavat nykyisen politiikan seksin ostamisen ja myynnin kielto epäonnistumisesta. Jos ne eivät pidä paikkaansa, niin sitten niitä ei voi käyttää perusteena seksin oston tai myynnin kriminalisoinnin puolesta. Niin tai näin, Niikolla on yksi argumentti vähemmän seksinostokiellon ajamiseen.

En haluaisi myydä pimppiä vaan munuaiseni. Pärjään hyvin yhdellä, kuten useimmat. Miksei elimiä saa myydä? Voisin myös sen vuokrata tietyistä ehdoista. Ja hampaatkin voin myydä, tekareihin ei tule reikiä. Oikein käytännöllistä sille jonka henki riippuu juurin minun munuaisestani.

Ja munuaisen vastaanottaja voi lahjoittaa sinulle kirjekuoren täydeltä värillisiä paperilappusia, kunhan ette kerro kenellekään ulkopuoliselle! Entä jos joku haluaisi jalkansa tai kätensä? Pitäisikö siitäkin tehdä joku ammatti? Niinkuin vaikka nimikkeellä amputoitu? Perustettas tämmösiä kivoja saahamoita, joista asiakas vois sit hyvällä omalla tunnolla käydä valkkaamassa käsiä tai jalkoja tai mitä nyt keksii.

Asiahan olisi ok ja hyväksyttävää, koska se on kerta oikee ammatti. Amputaatio vaan kukoistas kuulkaa! Ajattelin opiskella ammatti hierojaksi. Hieron jo nyt ilman korvausta poikaystäväni ja muutaman muun ihmisten kipeitä niskoja Aina vain fiksummaksi menee eräiden järkeily - liity nyt äkkiä Maria Rajakarin FB-tukiryhmään jos et siihen jo kuulu En ole tätä vielä kuullutkaan, että joku myy pimppiään siten, että se leikataan hänestä irti kirurgin veitsellä kuten munuainen. Oletko ajatellut myydä tai vuokrata myös isot aivosi, olet niin fiksu, että varmasti pärjäisit pelkästään pikkuaivoillasi?

Maria Rajakarin "amputaatio kaupan uhrit" FB-tukiryhmässä ei kerrota puujalkavitsejä, mutta sitäkin enemmin puupimppi vitsejä Täällä hehkutetaan ihmis- ja naiskauppatilastoja, etenkin blogisti.

Nämä tilastot ovat kuitenkin feministien ja USA: Niiden mukaan Suomenkin läpi kulkee satoja seksiorjia joka vuosi ja satoja myös jää tänne orjiksi. Inhottavaa, kun demokraattinne yhteiskuntajärjestys on vain utopiaa, kun virkamiehet ovat vain valehtelevia fasisteja ja poliitikot eik heihin voi luottaa. Mitä sitten, että joku myy seksiä vapaaehtoisesti?

Ei se tee siitä ollenkaan oikeampaa tai hienompaa. Onko kyse siitä, että seksi on muka kaikkien oikeus? Jos jotakuta huolettaa jonkun sedän tai tädin seksin saanti, niin mikä jottei mene sille antamaan hyväntahdon eleenä? Suositteletteko lapsillenne tätä ihanaa, kunnioiotettavaa, miellyttävää, ja ah, niin vapaaehtoista ammattia? Seksin myynti ja osto pitää voida kieltää ihan jo siitä syystä, että se on väärin.

Tai selitäppä 12 vuotiaallesi, miksi se olisi oikein? FB-tukiryhmä amputaatio kaupan uhrien ystävät vinkkaa kohteliaasti, että kysymykseesi; "Suositteletteko lapsillenne tätä ihanaa, kunnioiotettavaa, miellyttävää, ja ah, niin vapaaehtoista ammattia?

Oli ihan hyvä, että kirjoitit asiasta. Nyt minäkin ymmärrän paremmin sen, miten monet syyt voivat vaikuttaa homouden syntymiseen. Oletko muuten ihan varma, että olet homo? Ehkä kaipaat vain isähahmoa ja rakkautta.

Tekstistäsi näkee, että olet herkkä ja pedantti ihminen, jaksat paneutua asioihin. Kehoittaisin sinua menemään asiantuntijan juttusille esim. Tämä suomipalsta saattaa antaa kaikennäköisiä asiattomia ja törkeän rivojakin vastauksia hyvin usein.

Se saattaa puolestaan masentaa sinua vain lisää. Toivon elämääsi kaikkea hyvää. Muista valita seurasi oikein, sillä seura tekee kaltaisekseen.

Erityisen tärkeää se on sinun kohdallasi, koska vaikutat herkältä ihmiseltä. Herkkyys on myös voimavara ja lahja, kun sitä osaa oikein käyttää. Hienoja sävellyksiä ja kirjoja ei syntyisi ilman herkkyyttä jne. Vaali herkkyyttäsi ja keksi uusia harrastuksia elämääsi, unohda hetkeksi homoutesi, jos vain suinkin voit ja tarkastele elämääsi vahvuuksistasi käsin herkkyyden tuomat mahdollisuudet. Biseksuaali tuntee vetoa myös naisiin ja minä en tunne heihin minkäänlaista vetoa, joten en todellakaan ole biseksuaali.

Ystävyys on se lähin kontakti mitä minulla ja naisella voi olla keskenämme. Ja tuota aivojen erilaisuutta ei ole pystytty kaikkien homojen kohdalla todistamaan. Tiedän kyllä ne tutkimukset, missä väitettiin homojen aivojen olevan samaa kokoa kuin naisilla, mutta se ei silti pätenyt kaikkiin.

Muutenhan se olisi jo julistettu syyksi homouteen, mutta kun sen synnynnäisyydelle ei yksinkertaisesti ole löydetty tarpeeksi vahvoja perusteita. Usko pois, seksuaalinen suuntautuneisuus ON synnynnäistä. Se on vain ominaisuus, kuten vasenkätisyys tai mikä tahansa ihmisessä valmiina oleva ominaisuus.

Soija lisää estrogeenituotantoa, se on totta, mutta ei se suuntautumiseen vaikuta. Moni feminiinen mies on hetero, käyttti sitten soijaa tai ei. Sinulla on selvästi tarve löytää "syyllistä" homouteesi, siitä huolimatta, ettet ketään varsinaisesti syytäkkään. Oma suhtautumisesi homouteesi on se varsinainen ongelma, ei itse homous. Ainoa tuomarisi olet sinä itse. Voit itse tehdä elämästäsi taivaan tai helvetin, ihan miten valitset.

Uskon, että kipuiltuasi aikasi asian kanssa hyväksyt vihdoin itsesi kaikkinesi ja elämä alkaa maistua. Tsemppiä ja iso halaus.

Elämän itsensä kannalta, en usko homoutesi olevan mitenkään oleellinen asia. Jokaisella ihmisellä on omat kasvukipunsa ja lapsuuden traumansa, joista voi päästä yli. Jotkut eivät pääse koskaan ja siten luovat analyysejä persoonansa muodostumiselleen, mutta itse en usko mihinkään ennaltamääräämiseen, että jonkun nyt vain piti tulla homoksi.. Nämä ovat karma asioita, en usko, että täysin täsmällinen luonto tekisi poikkeuksen kenenkään kohdalla. Monet sortuvat siihen ihmisenä ajatteluun ja siihen, että syy olisi vanhempien käyttäytymiessä tai puutteellisessa kasvatuksessa.

Kun sitä ennaltamääräämistä ei ole, ei voi vanhemmiltakaan olettaa mitään tiettyä kasvatusta, eikä luoda harhaluuloja miten asiat muka pitäisi olla vallitsevan kulttuurin mukaisesti, jos itse vähän poikkeaa massasta.

Ei pidä siis ottaa vaikutteita pelkästään ulkoisesti. Olet vain tullut ihmiseksi tähän maailmaan niinkuin kaikki muutkin ja olet löytöretkellä itsesi kanssa.

Löydät kyllä keinot itsesi löytämiseen, älä hätäile, olet vasta nuori. Voimia ja no worries! En kipuile tätä suuntautumisasiaa, koska olen sen suhteen jo selibaattipäätöksen tehnyt ja tyytyväinen siihen. Mutta kipuilen sitä isän kaipuuta, koska se nyt sattui isänpäivänä olemaan päälimmäisenä varsinkin kun näki ulkona isiä leikkimässä lastensa kanssa.

Sekin on asia jolle ei enää voi mitään, koska olen jo aikuinen ja lapsuus on ollut ohi jo ajat sitten. Kyllä se silti harmittaa ettei ollut ketään aikuista miestä koskaan tukena. Homouden synnynnäisyyteen en kuitenkaan tule uskomaan. Mikään tutkimus ei sitä totuudeksi ole pystynyt todistamaan ja mielestäni kuten joku jo sanoikin, moni homo helpottaa sillä omaa tuskaansa ajattelemalla sen olevan synnynnäistä.

Synnynnäisyys ei kuitenkaan ole mikään syy pakkohyväksynnälle. Jonkun mielestä ongelma voi olla oma suhtautuminen homouteen, mutta kun itse en edes halua suhtautua siihen millä muulla tavoin kuin miten suhtaudun siihen nyt eli en ota sitä näkyvänä osana elämääni.

Homous on este, jonka siirrän syrjään ja keskitän energiani muuhun elämään. Homoilu ei todellakaan johda ainekaan siihen taivaaseen omalla kohdallani. Mutta helppo teidän heteroiden on siitä paasata kun te olette osa valtavirtaa seksuaalisuutenne suhteen eikä teidän tarvitse kamppailla samojen asioiden kanssa ettekä ymmärrä täysin sitä mitä me koemme.

En kuitenkaan siis enää kamppaile siinä mittakaavassa mitä joskus. Yksin elämiseen on pakko tottua ja käytännössä siihen on jo totuttu silloin kun olen eksästäni eronnut ja siitä on kaksi vuotta.

Voin ottaa tässä asiassa roolimallikseni äidin, joka ei ole miestä ottanut isäni jälkeen. Jos hän on pärjännyt ilman parisuhdetta kaikki nämä vuodet, on se minulle yhtä lailla mahdollista. Se, että jollakulla toisella on ollut samat lähtötekijät, ei tarkoita, että lopputulos olisi samanlainen.

Toisella miehen mallin puuttuminen voi vaikuttaa seksuaalisuuteen, toisen seksuaalisuuteen sillä ei ole vaikutusta. Jokainen on jo pohjimmiltaan yksilö ja kokee asiat eri lailla. Pelkästään ympäristö ei tee lopputulosta, ympäristön vaikutus on vain osa ihmistä. Tähän kirjoittajaan en luottais yhtään, hän ei osaa kirjoittaa edes erisnimiä isolla. Homona on mukavaa Kiitos tämän ketjun aloittajalle, oli erittäin mielenkiintoista luettavaa. Minusta olisi hyvä, jos olisi sellainen sivusto, jolle jokainen voisi tilittää omia havaintojaan homoksi tulemisestaan, ehkäpä niistä teksteistä löytyisi avain tähän ongelmaan.

Ainakin olisi tutkijoille asiaa anlysoitavaksi. Omasta historiastani sanoisin, että sude isääni oli huono, vanhempia miehiä oudoksuin, jopa pelkäsin.

Mutta meidän rusaslukuisesta veljessarjasta minä olen ainut homo. Muutta olettaisin, että meidän kaikkien poikien isäsuhde oli yhtä huono.

Voi olla, että minun varhaislapseedessani tapahtui jotakin sellaista, mitä veljeni eivät ole kokeneet. Jos homous olisi sairaus, niin kyllä se osattaisiin parantaa, itse en edes halua parantua.

Minä hyvin ymmärrän sinua koska itselläni oli sama ongelma ja isäkompleksi eli "alitajuinen isä". Haluaisin puhua kanssasi kahdestaan sillä täällä ei voi avoimesti puhua. Mutta toivoisin sinulle ulospääsyä. Hyvä että kirjoitit, on noita tuntemuksia varmaan raskasta itsekseen kantaa. Ymmärrän hyvin, vaikka olen nainen, sillä ei niin merkitystä. Suosittelen että menet jhnkin yhteisöön vaikka seurakuntaan ja keskustelet sielunhoitajan kanssa. Usein näistä löytyy ihan kelpo ihmisiä, myös kavereita ja ovat suhteellisen turvallisia paikkoja.

Tai jos ei ole luottamusta niin sitten vaikka psykologille. Pääasia että johonkin yhteisöön jossa koet olevasi turvallisesti oma itsesi. Ymmärrän että pieni poika sinussa kaipaa sitä isää jota ei ole koskaan ollut, mutta tiedä että koskaan ei ole myöhäistä saada takaisin ainakin osa sitä lapsuutta jonka olisit tarvinnut. Siunausta ja rukouksin muistan. Sä voit parantua työntämällä sen jeesuksen perseesees.. There are sympathetic and empathic people who may help you. I do agree though with those here who urge you not to dwell on the past to assign cause or responsibility for where you are now.

The "blame game" is destructive. Psychotherapy might help and it might not. One thing for sure, its an easy way to empty your pocket. Be aware also that if you had homo type feelings as a child that is NOT a sure sign that you are homo. In some cultures its even expected that boys will have arousal and affection for other boys and of course most of them will enjoy the experience but go on to have relationships with girls.

In our culture it's all too easy to get confused by perfectly natural feelings that have more to do with your environment, pubescent hormones and rebelliousness than it is to with the ultimate you. If your feelings towards boys confused you, this is not surprising. Eroticism during puberty is not necessarily aligned with ultimate sexual identity in all people.

I would say the human need for affection and support is ultimately much more important than the sex of your partner and your bedroom habits. No mikähän seppä sinäkin lienet, mutta kyllä lapsi molemmat vanhemmat tarvitsee, se on varma , ja ei sitä puuttuvaa vanhempaa voi aikuisena korvata.

Toki ilmankin voi tulla toimeen jos toinen vanhemmista on edes hyvä siis hoidon ja läheisyyden tarpeen takia. Mutta silti pojalta puuttuu se miehen malli, kuten ap totesikin,sitä en oikein usko, että se nyt homoutta aiheuttaisi.

Rakkautta ja huolenpitoa, kun ei koskaan saa liikaa. Minä taas kyllä uskon, että jos tietyssä vaiheessa jää vaille isän lämpöä ja sitä on ollut hiukan jossakin aiemmassa vaiheessa voi jäädä niin suuri ikävä, että se kääntyy näin. Aloittajalle toivon jotakin isänkorviketta näin aikuisena, että joku vanhempi hetero mies suostusi olemaan sinulle krovaava hahmo. Minusta tämä on aika tavallista Elikkä kiinnostus ei ole aikuisen naisen vaan lämpöä tarvitsevan tytön..

Miten tulee mieleen että tuo Aloittaja ei ole oikeasti homo, vaan joku eheytysporukan kätyri levittämässä propagandaansa Ole ystävä toiselle En ota kantaa seksuaalisuuteesi vaan yritän keskittyä pointtiisi, nimittäin isämallin puuttumiseen.

Ensinnäkin olen todella pahoillani menetyksestäsi. Olen kokenut lapsena hylkäämisen ja se kokemus on kyllä leimannut ja ohjannut valintojani melkoisesti. En aliarvioi millään lailla myöskään sinun suruasi isän puuttumisesta. Tänä päivänä surullista kyllä käsitys ydinperheestä on kärsinyt pahan inflaation! Tällä vain yritän sanoa että tuskin olet ainoa tilanteessasi. Minulla oli ystävä jonka vanhemmat erosivat ystäväni ollessa kaksi vuotias.

Tämä vaikutti todella paljon ystäväni elämään ja hänen valintoihinsa. Hän ei tiennyt miten suhtautua miehiin naisena eikä tiennyt miten lähelle miehiä saattoi päästää itseään. Häntä hyväksikäytettiin monella tavalla miehien taholta, eikä miessuhteet ota onnistuakseen: Taipumuksillemme harvoin voimme ilman apua mitään tehdä, yksinelämisen päätöksesi ei välttämättä ole huono asia.

Olen vahvasti sitä mieltä että lapsi tarvitsee isän että äidin. Vaikka homomyönteisyys on kasvussa, on mielestäni epäreilua, jos lapsella on kaksi isää tai kaksi äitiä. En tiedä mikä on tällä hetkellä samaa sukupuolta olevien pariskuntien mahdollisuus adoptoida lapsia, mutta nykyään jopa yksinhuoltajat ovat oikeutettuja kansainväliseen adoptioon!

Minusta tämä on vähintäänkin luonnonvastaista. Jokaisella meistä on oikeus rakastaviin ja huolehtivaisiin iseihin ja äiteihin, vaikkei se suoranaisesti lapsen taipumuksiin vaikuttaisikaan.

Satuin syntymään heteroksi, enkä voisi muuttua homoksi omasta tahdostani. Tuskin homotkaan voivat muuttua heteroksi. Älä itse syyllistä muita ihmisiä. Epäile rauhassa, minä en aikaani tuhlaisi sepitettyjen tarinoiden kirjoittamiseen. Kaikenlisäksi minä olen esittänyt täällä mielipiteitä eheytysterapiaa vastaan ja olen ilmaissut olevani ateisti useammassa viestissä.

Joten on aikaa kaukaa haettua, että olisin eheytysporukasta levittämässä eheytyksen vastaista "propagandaa". Mutta uskokoon ken mihin haluaan. Minun elämäni hankaluuksineen on kuitenkin täyttä totta. Kukaan ei "päätä" ryhtyä homoksi ja aivan hyvin ketjun aloittajalla noi syyt ovat voineet johtaa homouteen. Syyttelemään siitä ei ketään pidä alkaa, mutta valita homouttaan ei voi, ellei sitten ole biseksuaali tai joku vinksahtanut, joka mielummin haluaisi olla syrjittyyn seksuaalivähemmistöön kuuluva kuin ns.

Minä en ole homoudestani ketään lähtenyt syyttelemään, vaikka koenkin sen vuoksi suunnatonta häpeää ja koen elämäni todella vaikeaksi sen asian kanssa. Isä on ollut verbaalisesti todella ankara ja mitätöivä minua kohtaan ja hetkinä, jolloin toivoin pääseväni saavani läheisyyttä isältäni, jouduin torjutuksi.

En siis täysin sulkisi tuotakaan pois. Kumma kyllä, että soijamaitovalmisteiden mainoksissakin on vain naisia, sekä soijatuotteista on todettu saavan helpotusta naisten vaihdevuosivaivoihin Teksti Seinä Kuitenkin väitän että olet homo koska kaikki ikävä elämässäsi yhdistyy naisiin miesten puuttuessa ikävästä elämästäsi. Toki olisit voinut olla heijastamatta henkilöitä ja ryhmiä koko sukupuoleen mutta paskat vanhemmat niin melko monen mielikuvan purkamisen takana. Yksinhuoltajia taisi riittää myös antiikin Kreikassa ja Roomassakin.

Kristinuskon tullessa homous "katosi", koska rovio saattoi tuntua turhan lämpöiseltä ajatukselta niinä aikoina. Ei Mekkaankaan mennessä kannata heilutella Raamattua. Soijamaito laskee kyllä testosteronia, mutta niin vähän, ettei se juuri vaikuta.

Ja joillakin homoilla on hyvin korkea testosteroni taso. Tuuntuu kuin yrttäisit vann keksiä tekosyitä homoudellesi, koska jostain kumman syystä häpeät sitä. Luukatoa sairastavakin voi syyttää itseään jos ei ole tarpeeksi maitoa juonut, mutta usein pahaan luukatoon on syynä geneettiset tekijät ja siinä edes runsas maidon juonti ei sitä paranna.

Yritän siis sanoa, että olisit luutavasti homoseksuaali, vaikka sinulla olisi ollut normaali isäsuhde, mutta huono isäsuhde on saanut sinut tolalasi ja häpeämään jotain. Itsellä oli kanssa huono isäsuhde ja EHKÄ se on vaikuttanut siihen, että kiinnostun vain huomattavasti vanhemmista miehistä, mutta iso syy siihen on kyllä sekin, että oman ikäiset eivät tunnu haluavan vielä niitä asioita joita minä, kuten sitotumista VAKAVASTI.

En häpeä sitä enkä koe, että hakisin isän korviketta. Ennemminkin tuntuu, että haluan vain olla varma, ettei minulle käy niinkuin äidille ja omilla lapsilla olisi kunnon isä, joka rakastaa minua ja lapsiaan, eikä yritä hyötyä heistä tai päästää päiviltä.

Kuten olen jo monessa viestissä maininnut; on eri asia juoda soijamaitoa aikuisena täysin kehittyneenä kuin juottaa vastasyntyneelle sitä. Kaikenlisäksi vaikutukset voivat silti vaihdella yksilötasolla, koska on tapauksia joissa on todettu selvä yhteys soijatuotteiden käytön aloittamisella ja kehon muutoksilla. Minulle on käytännössä aivan sama mistä homouteni johtuu. Ihmiset vääristelevät täällä sanomisiani ja keksivät omiaan myös Suomi Saan minä silti pohtia erilaisia syitä koska en usko homouden synnynnäisyyteen.

Minun ei ole mikään pakko homoilla tai antaa itseäni miesten raiskattavaksi, vaikka olen homo. Jos valitsen elämäni ilman parisuhteita ja miehiä, niin se on todellakin oma valintani eikä vaikuta kenenkään muun elämään.

Välillä olen masentuneempi ja välillä iloisempi, mutta sellaista elämä on. Läheisiäni en kuitenkaan tällä asialla vaivaa enkä jaksa, kun en jaksa jatkuvasti vaivata itseänikään. Eikää minun tarvitse hävetä itseäni jos en käyttäydyn homoviettieni mukaan. Kaikenlisäksi enemmän häpeä stereotyyppistä homokuvaa mikä monille ihmisille tulee mieleen kuullessaan sanan homo.

Valitettavasti olen törmännyt näihin stereotypioiden määrittelemiin homotapauksiin ja kyllä tunnen suurta myötähäpeää heidän käytöksensä vuoksi ja joidenkin kohdalla myös hirveää androgyyniulkonäköä. Mutta makunsa kullakin eikä ole minun asiani todellakaan se, mitä muut ihmiset tekevät elämällään ja kuinka pukeutuvat yms. Mutta ei minunkaan homoudestani huolimatta tarvitse kaikkea homoihin liittyvää sietää. Luin tarkkaan kertomuksesi ja ymmärsin,että et varmaankaan ole sinut itsesi kanssa,olethan niin nuori vielä.

Sinulle voisi olla apua ammattiauttajasta. Osaat ilmaista tunteitasi hyvin ja olet fiksuntuntuinen. Luulenpa,että saat selvitettyä ongelmasi. Kreikassa ei ollut homoseksuaalisia avioliittoja kuten nyt ollaan ajamassa Suomeen. Lähinnä tuo homoseksuaalisuus muutenkin rajoittui vanhemman miehen ja nuoremman pojan väliseen "oppisuhteeseen".

Samankaltainen ilmiö näkyy heteroiden keskuudessa vankilassa, missä yksi mies saattaa ottaa toisen homoseksuaaliksi "suojatikseen". Usein nimenomaan taitaa olla vahvempi ja vanhempi, aivan kuten antiikin Kreikassakin.

On sitäpaitsi tutkittu, että ihminen voi pitkään jatkuneen selibaatin tuloksena alkaa löytämään uudenlaisia kiinnostuksen kohteita seksuaalisuudellensa. On tärkeää, että tiedät, kuka olet ja mitä haluat. Vaikka olenkin ikäloppu homomies ja hylkiö, olisi hienoa, mikäli voisin auttaa Sinua. Tosin taitoni eivät riittäne, joten voin vain siunausta Sinulle, Hyvä Onneton. Minä olen taistellut homouteni takia jo vuosikymmeniä, joten tiedän kyllä, mitä itseinho tarkoittaa: Näin siksi, että tiedän luojani silmien edessä olevani vain hylkiö homouteni tähden.

Meitä ikäloppuja ja nuoria homomiehiä , varsinkin ujoja, on pilvin pimein. Muuta en osaa sanoa! Miksi hävetä sitä miksi on syntynyt? Siinä ei ole mitään hävettävää. Ole onnellinen ja uskalla antaa itsellesi mahdollisuus rakkauteen, vaikka sitten miehen kanssa. Teitä hävettää vain, koska joku väittää sen olevan väärin. Eihän se voi olla. Mikä kahden, täydessä ymmärryksessä olevan aikuisen välisessä rakkaudessa on väärin ja satuttaisi ketään? En halua harjoittaa homouttani missään muodossa ja siksi elän pidättäytyväistä elämää.

Kyse ei ole siitä mitä muut ajattelevat minusta vaan siitä, että homous on vastoin omaa moraaliani ja en yksinkertaisesti näe itseäni vakavassa parisuhteessa toisen miehen kanssa. Homo ja hetero Väittelivät keskenään,jossa kumpikin väitti olevansa toista parempi. Hetero kehui pystyvänsä sekä miesten-että naisten töihin. Kyllä, homous on vinoutuma, kehityshäiriö joka johtuu yleisimmin vahingollisista perhetaustoista, hyväksikäyttö, väkivalta ymv -- isäsuhde yksi merkittävä tekijä.

Isä syytön pojan Syyt ovat syvemmällä, ei lapsuudessa ja nuoruudessa. Syytät turhaan isääsi tässä asiassa. Toki isäsi on törkeällä tavalla laiminlyönnyt poikansa. Kyllä lapsen terve henkinen kehittyminen kehittyminen vaatii isän ja äidin, se on ihan fakta juttu. Aina huvittava tuo argumentti esimerkiksi homoparin adoptio-oikeutta vastaan, kun yh-äitejä ja isiäkin on maa täynnään.

Eikä niistä mitään kieroutuneita tule ellei ole tullakseen. Mun vanhemmat tekivät minun elämästäni täyttä helvettiä, ja kyseessä oli hetero-vanhemmat.

Oisin antanut kaikkeni, jos oisin voinut syntyä kahden tai edes yhden rakastavan vanhemman kotiin - oli nämä sitten homoja tai ei. Surkea lapsuus on sellainen piikki lihassa, ettei siitä koskaan pääse eroon. Voi vaan yrittää siirtyä eteenpäin. Saisivat monet orvot ei-kenenkään rakastamat lapset itselleen turvaa ja rakkautta.

On ihan tutkittu asia, että yhden 1 aikuisen kannustava läsnäolo riittää lapsen tasapainoiseen kasvuun. Sukupuolella ei ole väliä. Tämä maa olisi homoja täynnä jos tuo olisi 'fakta juttu'. Sopii muistaa kuinka tässä maassa on ikiajat lapset kasvatettu: Töitä, töitä ja töitä. Ei ollut aikaa lapsille. JOKAINEN Näkee selvästi, että et käsitä lasten sielunelämästä höykäsenpöläystä, etkä näe niitä heikkoja sanoiksi pukemattomia avunpyyntöjä, joita heidän sielussaan liikkuu!!!

Homoilla on ihan normaalit testosteroniarvot. Mutta elä selibaatissa tai heteroavioliitossa, älä sekoa sairaisiin kuvioihin. Apua voit löytää kristillisistä yhteisöistä, joissa eletään syntinsä tunnustaen ja parannusta tehden tai muuten puhtaasti. Jeesus ei ollut homo, mutta Hän Jumalan Poikana voi ja tahtoo auttaa sinua ja ottaa omakseen. Mutta tuosta homoudesta pitää päästä eroon ja pääset ja tulet kokonaiseksi ihmiseksi. Soija- ja isäväite saattaa pitää paikkansa, mutta taivaassa sinulla on Isä, joka tarjoaa sulle iänkaikkista elämää Pojassaan Jeesuksessa.

Voit käydä turvallisesti tälle tielle ja elää täyttä elämää - ilman homoutta. Heterojenkin pitää luopua synnistä, kuinka ei sitten homojen? On ihan ok olla sitä mitä on - jokaisella on oikeus olla mitä on, anna toisten suksia vain metsään!

Ole rohkeasti oma itsesi. Mun naapurissa joskus asunut homo, ja oli muuten kiva jätkä. Sit siihen muutti pari homoparia, ne kundit oli tosi kivoja, kohteliaita, tervehti ja muutenkin ok - ja mun kokemus homoista on vain positiivinen - ihmisiä nekin on.

Jokainen meistä on saman arvoinen, suvaitsevaisuus kunniaan, ja hyväksykää toisenne! Sukupuolinen syrjintä on sitä paitsi kielletty laissa. Ja kaikki lähtee sit siitä, et hyväksyy itsensä, eikä välitä muiden mielipiteistä, se vaatii rohkeutta, aina on niitä, jotka homottelee ym, hokevat sitä kuin jotain mantraa.

Mitä tuo nyt sitten on tarkoittavinaan? Tuo on kultuurimarxistista propagandaa Marxin "kriittisestä teoriasta" jossa pyritään kumoamaan ja kyseenalaistamaan kaikki vallitsevat arvot ja eettiset standardit. En voi valita homouttani, mutta voin valita silti miten elämäni elän.

Jos koen, että eläminen selibaatissa ja pidättäytyminen homoseksuaalisuudesta, on parempi vaihtoehto kuin homouden toteuttaminen, nin onko se keneltäkään muulta pois? Toki monet muut homoseksuaalit suuttuvat siitä kuten tässäkin keskustelussa voi huomata. Olitpa homo tai hetero, aina jos esität toisenlaisen näkemyksen asiasta, saat sontaa niskaan. En ymmärrä miksi kommenttini, jossa kerron pidättäytymisestäni, saa miinusta. Minun valintanihan se on, eikä kukaan toinen ihminen voi minulle tulla sanomaan että minun pitäisi kuksia toisten miesten kanssa tai olla parisuhteessa miehen kanssa, jos en sitä halua.

Joku on sanonut, että antaa kaikkien kukkien kukkia, kun on ollut homoudesta kyse. Tässäkin tapauksessa, jos joku ei halua toteuttaa homouttaan, tulee sitä päätöstä kunnioittaa.

Just noin klo Mitä ihmettä väki täällä tosi moni? Kyseessähän on Sinun asiasi. Viimeinen lauseesi 'tulee sitä päätöstä kunnioittaa' on just hyvin! Se on mahdollista oikeasti. Jälleen joku satuilu-aloitus - tai jonkun satu-kuvitelma. Jos homous aihetutuisi jostain tuollaisesta, niitä olisi maailma pullollaan. Järki käteen ja elämässä eteenpäin, mitä tuota kuvittelemaan ja jauhamaan. Kerro minulekkin mikä on satua. Sinua meidän tulee kaikkien kuunella, oi viisas mies! Kandee muistaa että ihmiset ovat myös perinnöllisesti eri lailla alttiita erilaisille vaikutteille Tukea on saanut todella moni: Katso antaumuksella ja viisastu!

APA, ilmoittaa että homoseksuaalisuus aiheutuu monimutkaisista yhteyksistä kognitiiviisten ja biologisisten tekijöiden ja ympäristötekijöiden välillä. Moberlyn mukaan homoseksuaalisuus johtuu samaistumisen puutteesta omaa sukupuolta olevaan vanhempaan. Läheinen suhde äitiin ei ole syy, vaan seuraus ongelmallisesta suhteesta isään. Nuori ei samaistu kaveri joukkoon, vaan koki "erilaisuutta". Tämän vuoksi murrosikäisen homoseksuaalin elämään liittyy myös narsismia ja sisäänpäin kääntynyttä itsesääliä.

Judd Marmorin mukaan homoseksuaalisuuden syntyyn vaikuttaa biologiset tekijät, perheen sisäinen ilmapiiri, suhteet vanhempiin, syrjintä kaveruussuhteissa, pettymys heteroseksuaalisiin suhteisiin ja kulttuurin antamat mallit.

Biologia, perhe- ja kulttuuriympäristö sekä psyykkeen sisäinen dynamiikka vaikuttaa seksuaaliseen suuntautumiseen. Usein ajatellaan, että yksilö on passiivinen ja seksuaalinen suuntautuminen ahdetaan häneen joko biologisten tekijöiden tai vanhempien antaman kasvatuksen kautta. Vaikka useimmat tutkijat ovat tiedostaneet, että biologiset ja ympäristöstä ssaadut kokemukset ovat tärkeitä, liian vähän huomiota on annettu sille, miten nämä ovat tekemisissä keskennään. Bynes ja Parsons ehdottavat yhdistelmää, jossa geenit tai hormoonit eivät sinänsä määrää seksuaalista suuntautumista vaan kallistuman tiettyihin persoonallisuuden piirteisiin.

Nämä piirteet vaikuttavat siihen, millä tavalla yksilö on yhteydessä ympäristöönsä aikana jolloin seksuaalisuus ja persoonallisuus kehittyvät. Tämä mekanismi sallisi monenlaisia kehityspolkuja, jotka johtaisivat homoseksuaalisuuteen. Se ottaisi huomioon myös sen, että yhdessä kasvaneissa identtisissä kaksosissa ilmenee paljon homoseksuaalisuutta.

LIsäksi se selittäisi miksi erilaiset psykososiaaliset teoriat ovat epäonnistuneet kun ne ovat keskittyneet joko persoonallisuuden piirteisiin tai tiettyihin ympäristötekijöihin eikä näiden kahden vuorovaikutukseen. Kahdella pojalla on poissa oleva isä ja ylisuojeleva äiti, joka ei rohkaise urheiluun.

Toinen pojista osallistuu innokkaasti baseballiin ja hänelle kehittyy heteroseksuaali orientaatio. Toinen taas jättäytyy pois baseballista ja hän kasvaa homoksi. Tämä ajatusrakennelma jolla ei ole tarkoitus tukea kultuurin stereotyyppejä kuvaa niiden yksinkertaisten selitysten epäonnistumista, jotka väittävät kasvatuksen määräävän seksuaalisen suuntautumisen. Voisiko selitys olla niin yksinkertainen, että homoksi kasvaneella pojalla oli feminiiniset aivot so. Persoonallisuuden eroja koskeva tutkimus vihjaa, että jotku persoonallisuuden piirteet voivat olla perittyjä.

Näitä ovat riippuvuus palkitsemisesta, uusien asioiden etsiminen ja vaikeuksien välttäminen. Kun näitä ulottuvuuksia sovelletaan edeltämainittuun skenaarioon voimme ennustaa, että vaikeuksista ja palkitsemisesta välittämätön poika ei huomioisi äitiä, joka yrittäisi lannistaa baseballin peluuta.

Sitävastoin uusia asioita ja vaikeksia välttelevä sekä riippuvainen poika tarvitsi todennäköisimmin äidin hyväksyntää. Siksi hän ei etsi eikä tapaa perheensä ulkopuolisia miehisiä roolimalleja vaan välttää baseballia ja pelkää loukkaantumista.

Koska poika ei saa hyväksyvän isän tai vaihtoehtoisen miehisen roolimallin antamaa rohkaisua hän kokee itsensä erilaisiksi muihiin poikiin verrattuna. Tämän seurauksena ei-eroottiset lapsuuden kokemukset voisivat vaikuttaa homoeroottisen suuntauksen syntyyn.

Näitä kokemuksia ovat, kuten Friedman kuvaa yleiseksi homoiksi kasvaneille pojille, matala maskuliininen itsearvostus, eristyminen, syrjittynä oleminen sekä poikakaverien että vanhempien miesten, erityisesti isän torjunta" 1 "Judd Marmor ja Richard Cohen toteavat, että poikien yliherkkyys, feminiinisyys ja taiteellisuus tai tyttöjen maskuliinisuus ja poikamaisuus saattavat altistaa heidät homoseksuaaliselle kehitykselle.

He analysoivat tutkimuksia, jotka olivat kyselleet hasstateltavien ihmisten muistoja ennen murrosikää. Tutkimuksia oli yhteensä 29 ja niihin oli osallistunut Tutkijat arvioivat maskuliinista ja feminiinistä käytöstä asteikolla, jossa otettiin huomioon painiminen kavereiden kanssa, kilpaurheilu, aggressiivisuus, leikkikalut, lapsen ihailema roolimalli, leikkikavereiden sukupuoli, pukeutuminen toisen sukupuolen vaatteisiin sekä maine "tyttömäisenä", "poikamaisena" tai "yksinäisenä".

Yks on yhtä mieltä ja toinen toistamieltä. Ota noista sittten selvää. Tollasia jos liikaa lueskelee niin eihän sitä uskalla tehdä lapsia ollenkaan pelätesään että tekee siitä homon tavalla tai toisella: Miks suurin osa kommenteista vaikuttaa niin epäempaattisilta?

Etekö te hyvät ihmiset osaa suhtautua lämpimästi ja ymmärtävästi toisen kokemuksiin? Jokaisella on oma kokemus, ja paskaa puhuu se, joka ei kunnioita sitä. Ei kukaan synny homoksi. Kyllä siihen vaikuttaa lapsuuden ja nuoruuden ja jopa aikuisiän traumat. Kyllä sinusta tulee vielä hetero ja pääset naisen makunautintoihin. Onnea matkaan,olet hyvä mies ja sinusta tulee vielä onnellinen perheen isä. Jos seksuaalisuus on rikki, siitä voi eheytyä. Televisiosta tuli hyvä ohjelma vähän aikaa sitten.

Moni homoseksuaali on pystynyt alkamaan heteroksi, kun on käynyt eheytysterapeutille kertomassa ongelmistaan. Osa homoista katkeroituu vaikeasti iän myötä, loput heistä käyvät eheytysleireillä ja kursseilla, perustavat perheen ja alkavat elää onnellista elämää. Itse tunnen monta entistä homoa, he päättivät jättää homoelämän ja onnistuivat siinä.

Se on vähän sama kuin viinanjuonnin tai tupakoinnin lopettaminen. Nuo eheytysjutut, jotka toimii ihmeellisen jumalan yliluonnollisella parantavalla voimalla ei oikein toimi. Näin ateistina en jaksaisi kuunnella hetkeäkään jumalasta ja jeesuksesta yhtään mitään. Yritin katsoa sitä ohjelmaa siitä eheytysterapiasta ja se pianoa pimputtava nainen vaikutti enemmänkin aivopestyltä kuin parantuneelta. Ihan sama miten se toimii, pääasia että toimii ja auttaa. Pidä sinä sitä humpuukina, mutta älä morkkaa niitä, jotka saavat eheytyksestä avun.

Avun teidän hihhuleiden keksimään ongelmaan, joka ei oikeasti ole mikään ongelma. Ainut ongelma on teidän päänne sisällä. Näyttää se olevan ongelma. Eihän tätäkään ketjua aloittanut kukaan hihhuli. Löytyykö uskovia homouden puolustajia, tai ateisteja eheytymisen puolustajia?

Ei löydy ateisteja, jotka puoltavat eheytymistä, jonka perustana on kristinusko, koska ateistit eivät siis todista jumalan olemassaoloa.

En ole tosin edes löytänyt sellaisia eheytysterapiamuotoja, joiden pohjana olisi joku muu kuin uskonnollinen vakaumus, eli jo pelkästään se riittää todistamaan, että ne terapiat ei toimi.

Voi olla että eheytettävä henkilö on helpompi aivopestä, jos hän on uskossa. Ateistia voi olla hyvinkin turha käännyttää. Sen sijaan löytyy uskovia homouden puolustajia, kuten näimme viime vuotisessa ohjelmassa Homoilta.

Se on ihan vitun sama syötkö sä aasin paskaa tai mitä. Koitas olla nyt se homouden kanssas. Eikä kaikki homot todellakaan ole femiinejä. Tunnen paljon homoja jotka ovat mm. Niitä on todella vaikea erottaa heteroista, ellei mennä jo yli-maskuliiniseksi.

Isän pitää viedä poika metsästämään, autonkorjauspajalle, tekemään klapeja, kokemaan verkkoja , kamppailulajisalille ymym. Isi ja heteropojatx4 Homot eivät tee klapeja saati lähde kokemaan verkkoja. Ne on enemmän tanssihenkisiä. Jostain syystä homot itse eivät tykkää siitä, että eheytysterapiasta kerrotaan. Homoseksuaalisuuden suosio alkaisi laskea, kun ihmiset kykenevät pääsemään siitä eroon. Ihan samalla tavoin 'eheytettiin' vasenkätisiä vielä pari vuosikymmentä sitten.

Oppi oikeaa kättään käyttämään, joskin huonosti - ja aikuisena vaihtoi vasempaan takaisin kun ei ollut enää kukaan karttakepillä löymässä. Yhtä hyvin toimii homojen 'eheytys'. Toivottavasti löytäisit hyvän terapeutin, jonka kanssa voisit käsitellä lapsuutesi asioita, isäsuhdetta ja äitisi huolehtimista liikaa vastuuta. Jospa sen jälkeen ymmärrät, että aikuisten käytökset eivät ole sinun vikasi etkä voi asiaa enää miksikään muuttaa.

Toivottavasti terapia kohottaa itsetuntoasi, joka on ehkä hieman musertunut kokemuksistasi. Vasta tämän jälkeen voit oikeasti pohtia kummista pidät enemmän miehistä vai naisista ja opetella hyväksymään asia.

Koska en voi pitää yhteyttä poikiini. Ikävöin heitä, mutta en osaa kertoa eron tuskastani heille. Samaa tuskaa koin jo lapsena, kun omat vanhempani erosivat, enkä saanut tavata isääni kovin usein.

Kumpi olisi parempi, olla tapaamatta heitä ollenkaan, jotta välttyisi tuskalta, vai repiä haavat auki joka kerran kun näen heidät? Entä jos vaan ei pysty elämään tuon surun kanssa? Nyt lapseni kärsivät hiljaa samaa tuskaa, mutta en pysty heitä auttamaan. Käykö lasteni samoin kuin sinun? Tai oireilevatko he jotenkin muuten? Oma pokani kun erosi ja lapset jäi exälle niin alkuun pojallani oli myös tuo tunne että ei pysty tapaamaan lapsiaan koska se kipu on käytävä läpi joka kerta kun lapset lähtee taas.

Kehotin kuitenkin häntä tapaamaan lapsiaan säännöllisesti. Lopulta tuo kipu hellitti ja hän oppi nauttimaan elämästään etä vanhemmuudesta huolimatta. Hänellä on hyvä ja lämmin suhde lapsiinsa ja heillä on hauskaa aina kun tapaavat, vaikka on aina kurjaa erota mutta he kaikki tietää että pian taas tavataan: Erot on aina kurjia ja on kamalaa varmasti kun joutuu "luopumaan" lapsistaan Mutta ei sen eron tarvii olla kaiken loppu.

Ajankanssa niistä yhteisistä viikonlopuista tai lomistakin oppii nauttimaan eikä ne erotkaan lapsista sitten jonkun ajan päästä enään tunnu niin kipeiltä kun tietää että kohta taas tapaa uudestaan: Tsemppiä arkeen ja koita nauttia lapsistasi niin paljon kuin vaan ikinä pystyt. Siten sulla pysyy lämpimät välit lapsiin lasten kasvaessakin.

On kamalaa lapsille jos ne luulee ettei isä halua tavata heitä, että isä ei rakasta heitä. Lapsen on vaikeampi selvitä niiden tunteiden kanssa kuin aikuisen siitä ikävästään On itsekästä mielestäni se jos isä ei tapaa lapsiaan sen takia että sattuu, kun lapset taas lähtee, enemmän pitää aikuisen osata ajatella lasten tunteita, että lapset joutuisivat kärsimään mahdollisimman vähän.

Lapsi kuitenkin kärsii isän puutteesta koko loppu elämän ja se vaikuttaa hänen elämässään niin moneen asiaan. Ja kun lapset on sen ikäisiä että ymmärtää niin heile voi myös kertoa omasta ikävästään.

Hänen äitinsä on onnistunut tehtävässään kostaa ja pitää meidät erossa toisistamme. Tapaamisten jälkeinen aika oli raskasta, mutta parin sadan kilometrin paluumatka pojan kotiinviennin jälkeen oli vielä rankempaa. Kyyneleitä oli vaikea pidätellä ajaessa. Tapaamiset harvenivat, en jaksanut taistella, väsyin. Nyt kun lopulta poika voisi tavata minua, ilman että hänen äitinsä voisi sitä estää, poika ei halua pitää enää minuun yhteyttä.

Helpompaa lapselle olisi hyväksyä isän kuolemakin, kuin että tämä "hylkää" lapsensa. Hylkäämistä on vaikea antaa anteeksi ilman katkeroitumista. Olen epäonnistunut isänä ja siksi isänpäivä on minulle helvettiä. Tsemppiä teille jotka ette ole eronneet ja tsemppiä niille jotka vielä jaksavat taistella lastensa takia. Rakas ystävä homoksi synnytään, ei kuulu siihen onko ns. Tässä jutussa märää kromosomit, jotka olet saanut jo syntyessäsi. Tunnen monta iäkästäkin miestä, jotka menivät avioliittoon ja tekivät lapsia, koska laki esti heitä toteuttamasta sitä mitä he oikeasti olivat ja tunsivat.

Jos olet homo se ei ole kun luojan luomaa. Olet kuitenkin Ihminen isolla iillä. Ensin täytyy hyväksyä itsensä sellasena kun on tänne maailmaan tullut, eikä mitään muuta, sisua kyllä tarvitset, mutta sinusta varttuu upea ihminen. Kulje tietäsi pää pystyssä,. Kaitpa ne muutkin seksimuodot on sitten ihan vaan geeneistä kiinni.

Saati sitte jos sun pikkusiskoos joku jätkä panee kuin eläin vaikka onki alaikänen. Eihä sitte pedofiilitkään maha asialle mitään. Ajattele nyt hyvä ihminen nenääs pitemmälle. Kuka puhuu niistä kielteisesti? Jokainen saa makuuhuoneessaan tehdä mitä tahtoo, kunhan siitä ei aiheudu haittaa muille. Kaksi aikuista ihmistä saa tehdä mitä haluaa, se ei oo multa pois.

Mistä johtuu että naisilta tulee nää typerimmät kommentit näiden asioiden suhteen? Siinä tapauksessa jos homoksi synnytään, niin kouluampujaksi, pedofiiliksi, sarjamurhaajaksi, masokistiksi, sosiopaatiksi, pyromaaniksi, Ja niin on jokanen muuki, joka muuta käy tästä väittämään, stna.

Valitettavaa että elämässäsi on ollut vastoinkäymisiä: Siitä voi tulla enemmän haittaa kuin hyötyä. Mutta aikuinen olet, jos tunnet selibaatin oikeaksi eikä se haittaa - niin ei siinä mitään. Mutta tekstisi oli silti lievästi loukkaava, en tunne itseäni niinkään sairaaksi tai luonnonoikuksi kuten mainitsit itsestäsi. Mutta ei siinä mitään, toit mielipiteesi esille ja vielä asiallisestikin. Kun kuka tahansa seksuaalisesti kehittymätön nuori tapaa alaikäistä metsästävän homon, joutuu nuori helposti hyväksikäytetyksi.

Silloin hänen "suuntautumisensa" väkisin muuttuu. Kansainvälinen rikollinen ihmiskauppa käyttää samaa menetelmää. EX- homo et sitten olekaan koskaan ollut homo vaan seksuaalinen nautiskelia,pidä mölyt mahassas kun et mitään tiedä vai oletko ken ties joku lahkolainen joka haluaa vetää kaikkia amerikkalaisia tyhjänpäiväisyys tutkimuksia esiin. Häpeä äläkä leiki ihmisillä. Kas kun ei kiinalaisissa ole enemmän homoja, vaikka käyttävät soijaa eniten keittiössään.

Näyttää olevan päinvastainen vaikutus, jos väkilukua katsoo. Vaikka isää kaipaisi, et sentään seksiä harrastaisi isäsi kanssa, vai kuinka? Uskon että homous johtuu puhtaasti aivojen rakenteesta. Toisilla miehillä on feminiinisemmät aivot ja toisilla naisilla maskuliinisemmat. Toisilla on siis enemmän persulaiset, toisilla enemmän kokkarimaisemmat aivorakenteet.

Venskeill sitten kommarismiaivot kasakkahatun alla. Voikoha aivoleikkauksella muutta aatettaan: Kiinassa yhteiskunnan painostus heteroseksuaalisuuteen on niin voimakasta, että monet homotkin valitsevat mielummin kulissiliiton naisen kanssa kuin, että pääsevät hengestään.

Ymmärrä hyvin Isän ikävän mutta en sitä että siitä voisi tulla homoksi. Kaipasin kovasti perhettä mutten suostunut yrityksistä huolimatta kenenkään lapseksi.

Harmillista koska tarjolla oli joku hyväkin huonojen seassa jotka olisivat halunneet omakseen pienen sievän herkän tyttölapsen. Olin vain omalle äidilleni uskollinen enkä suostunut kenenkään muun tyttäreksi- Isäni tuomittiin pedofiliasta vankilaan jonne hän kuolikin.

Siihen aikaan ei paljon lasten kanssa juteltu vakavia kun itse olin lapsi siksipä asiat jäivät hämärän peittoon. Hieman kyllä huvittaa, vaikka toki uskon että ahdistuksissaan sitä yrittää etsiä syitä asioille vaikka mistä. Minä olen nainen, äitini kuoli kun olin alle kouluikäinen, eikä minulla ollut ketään läheistä naista, johon samaistua tai tukeutua tms.

Mutta ei, en ole lesbo, en edes bi. Ehken ole kovin naisellinen, koska vanhanaikainen maalaismies on minut kasvattanut, mutta en vain tunne vetoa naisiin, en sitten ollenkaan. Uskoisin että enemmän tällaisiin käyttäytymisiin ja ulkoasuun vaikuttaa oman sukupuolen esikuvan puute kuin seksuaalisuuteen. Seksuaalisuus on niin synnynnäistäja geneettistäkin joissain tapauksissa, ei sitä opita. Kun vanhempi kuolee, siinä ei lapsi jää samalla tavalla kärvistelemään ikävässään kuin jos vanhempi ei välitä nähdä lastaan.

On suuri ero näiden välillä. Siinä ei lapsi koe että ei ole tarpeksi hyvä lapsi vanhemmalleen, kuten saattaa käydä erolapselle. Vaikka olenkin nainen, koin silti tarvetta vastata tähän. Olen nimittäin kanssasi osittain samaa mieltä. No tuosta soijamaidosta en osaa sanoa, mutta isättömyyden vaikutuksesta seksuaalisuuteen.

Mieltäisin itseni enemmän naisiin päin olevaksi bi-seksuaaliksi. Minun isäni lähti ollessani 2-vuotias ja siitä seurasi aikalailla samanlainen vyyhti kuin sinullakin. Koko lapsuuteni aikana äitini oli yksin eikä minulla ikinä ollut vakituista tai luotettavaa isäpuolta tai muuta isähahmoa. Hyvin varhaisessa teini-iässä tulin useita kertoja vanhojen miesten hyväksikäyttämäksi, kun kerjäsin heiltä isällistä lämpöä.

Edelleen sorrun samaan jos miesten kanssa olen. Kaikki suhteeni miesten kanssa ovat olleet aikuisellakin iällä todella häiriintyneitä, koska he eivät ikinä voisi olla minulle tasapuolisia kumppaneita vaan meillä olisi aina ainakin minun päässäni isä-tytär-suhde. Suhteeni naisten kanssa ovat muistuttaneet eniten kunnollisia parisuhteita vaikka varmasti olen niissäkin ollut paljon epätasapainoisempi kuin normaalit bi: Avainasia tässä on mielestäni se tunne-elämän kehittymisen tietynlainen häiriintyminen jo lapsena, kun ei ole ollut äidin ja isän mallia.

En todellakaan syytä kaikesta lapsuuttani ja tiedostan hyvin, että voisin olla bi: Siitä vain olen aivan varma, että tuolloin suhtautumiseni rakkauteen ja parisuhteeseen yleisellä tasolla olisi paljon terveempi.

Huom, pidän homoseksuaalisuuttakin terveenä jos henkilö itse osaa suhtautua siihen luonnollisella tavalla eikä näin vastakkaisen sukupuolen välttelynä, koska heiltä etsii aina sitä puuttunutta vanhemman rakkautta ja siten on oman sukupuolensa kanssa, sillä heihin on samaistunut aina parhaiten. Hei, olet oikeassa, luin kirja Särkynyt minäkuva Leanne Payne ja siinä oli samanlaisia tarinoita kuin sinullakin.

Tässä kirjassa kerrottiin vahvoista rakastumisen tunteista omansukupuolen edustajiin ja juuret löytyivät lapsuuden kipeistä kokemuksista. Monet täällä väittävät, että höpöhöpöä Nyt vielä suututan homot sillä, että kirjan henkilöt eheytyivät! Mielenkiinoista luettavaa kerrassaan kaikille. Tässäkin nyt näette, miten tärkeää ja luonnollista on lapsella olla aina molemmat vanhemmat, isä mies sekä äiti nainen Vain yksi kumpaakin.

Isoäiti ja isoisä on myös tärkeä tuki lapselle. Homo ja lesbo ja yh. Harvoja ehjiä poikkeuksia on. Turhaa sanoa, että myös ehjissä perusperheissä on omat helvettinsä. Tietysti on, mutta silti monet on sanoneet. Minulla ei ollut hyvä isä tai äiti. Lue nyt vähän Suomen historiaa ja harrasta sukututkimusta.

Ei tuollaisia 'ehjiä' perheitä montaa löydy kenenkään suvusta. On leskiä ja orpoja, lapset ajautuu talosta taloon, harvassa perheessä kumpikin vanhemmista eli yli nelikymppiseksi. Isät viettää vuosikymmeniä Amerikassa tai käy vain kerran vuodessa kotona ja on loput ajat ruukilla. Väitätkö tosissasi että kaikista kasvoi 'rikkinäisiä aikuisia'? Syvyyden Kuilusta Invalidithän nimen omaan tarviaa apua. Nääs teen työkseni avustajan pestiä. Jotkut ei vaan halua tajuta tarvettaan.

Aloittajalle onko sinulla mahdollista käydä kirjastossa ja lainata kirja, Seppo Jokinen Isän ikävä Seppo Jokinen on terapeutti Muut Seppo Jokiselta ilmestyneet kirjat. Kivun kasvot Isän ikävä Äiti päästä irti Kantavatko siivet Arvottomuus ahdistaa Muukalaisena matkalla kotiin Vhvista tahtoni.

Vastaus löytyy sinusta itsestäsi. Etsi ammattiauttaja joka auttaa sinua selvittämään omat tunteesi ja kasvamaan ne keskeneräiset asiat kypsiksi. Sieltä löydät rauhan ja oman vahvuuden. Toivottavasti ihmissuhdekaipuusi selkenee siinä samalla. Olen 40 ja sain vanhemmistani aiheutuviin traumoihin apua vasta pari vuotta sitten ja sanoisin, että kannattaa aloittaa selvittäminen itsensä kanssa vähän aiemmin.

Olet nuori ja fiksu ihminen. Olen jo pähkäillyt syitä ja seurauksia. Se on hyvä alku. Nyt haet jonkun ulkopuolisen joka auttaa sinua eteenpäin. Harvoin saa nauraa niin rutosti kuin sinun tekstis luettuani.. Oli niin hauskat sanat. Sinut homouden kanss Joo syytä sinä vaan isää homoudestasi Säälin sua koska et hyväksy itseäsi muiden mielipiteiden takia, oot heikko ihminen. Minä en itse sitä hyväksy, koska en halua kuulua tähän vähemmistöön enkä halua elää homon elämää.

Aika kummallista, että homot suuttuu aina kun löytyy homo joka ei halua olla homo. Niin onhan se teiltä pois kun on yksi reikä vähemmän nussittavana ja saa homouden epäsuotuisaan valoon, kun homojen joukosta homoutta vastaan olevia. Turhaa, aivan turhaa Jos tuo ei ole ollut sitä heteromiehen mallia näyttämässä niin ei hän ole sinusta suklaan sankariakaan koulinut? Ja soijaa,,,,vähemmästäkin tulee peppu pipiksi. Pikkusen taitaa saitin ylläpitäjän tasossa olla petraamisen varaa kun kaikki mikä provoillen kirjoitetaan kelpaa aiheeksi.

Näin aluksi voisin valottaa taustaani sen verran, että olen perheestä, joka hajosi ollessani päiväkoti-ikäinen vanhempieni eroon. Ero johtui isäni alkoholisoitumisesta ja uhkaavasta elämänsuunnasta.

Äitini pelkäsi perheen puolesta ja päätyi sen vuoksi eroon. Kasvoin melko feminiinisessä ympäristössä, muut perheenjäsenet olivat naisia. Pienenä en aina ymmärtänyt, että joku olisi vialla.

Muistan kuitenkin kuinka olin surullinen, kun minulla ei ollut isää sillä lailla kuin muilla lapsilla. Yritin parhaani mukaan olla normaali ja unohtaa ikävät isään liittyvät asiat.

Esimurrosikäisenä ollessani isäni kuoli ja yritin peitellä häneen liittyviä asioita. Koin eroottisia tunteita vanhempi miehiä kohtaan jo 5-vuotiaasta lähtien. Olen ollut enemmän tai vähemmän uskossa noin seitsemänvuotiaasta lähtien. Rukoilin aika pienestä pitäen Jumalaa, että en tulisi homoksi. Pienenä olin huono joukkuepeleissä ja minua välillä kiusattiin. Kuitenkin jo ala-asteelta lähtien minulla oli paljon kavereita toisin kuin päiväkodissa.

Kaverit olivat minulle suuri tuki ja rikkaus näin jälkeenpäin ajatellen. Tullessani murrosikään ja kasvaessani tulin tietoiseksi miehisyydestäni ja sen puutteista. Koin itseni naiselliseksi ja epämiehekkääksi. Sen lisäksi minulla oli aika paljon kiinnostusta miehen sukupuolielimiin ja koin toisia miehiä kohtaan eroottista vetoa. Yritin murrosikäisenä jäljitellä muita ikäisiäni poikia.

Tutustuin tyttöihin ja kokeilin seurustelua. En noin varsinaisesti rakastunut kehenkään, mutta pieniä ihastuksen tunteita minulla oli vähitellen. Tulin entistä tietoisemmaksi omasta tilanteestani ja opin ymmärtämään itseäni ja niitä tarpeita, joita saattoi olla homoseksuaalisiksi pelkäämieni tunteiden takana. Rupesin käymään terapiassa vuotiaasta lähtien. Terapeutti oli vakaumukseltaan kristitty ja hänen kanssaan oli helppo puhua siten omaan elämänkatsomukseeni liittyvistä asioista.

Terapeutin kanssa kävimme paljon asioita läpi, ja kävi ilmi, että minulla oli paljon tunteita, joita ei välttämättä olisi tarvinnut leimata homoseksuaalisiksi, vaikka itse tai muut ihmiset niin tekisivätkin. Vaikka koinkin kiintymystä ja seksuaalista kiintymystä muihin miehiin, en kuitenkaan koskaan kokenut seurustelusuhdetta toisen miehen kanssa mielekkäänä.

Opin terapiajakson aikana, että ei tarvitse olla huolissaan, jos saa erektion toisen miehen alastomuudesta tai miehisistä piirteistä.

Asiaan voi suhtautua asiallisen rauhallisesta tuomitsematta itseään välittömästi homoksi. Homoeroottisen kaltaisiin tuntemuksiin ei myöskään tarvitse reagoida himonomaisin reaktioin, vaan voi jättää eroottisen tilan omaan arvoonsa. Opin, että tilanteita ja asioita, joista saa homoeroottisia tuntemuksia, ei kannata ruveta välttelemään tai pelkäämään. Kannattaa vain suhtautua rauhallisesti ja ottaa oma seksuaalinen reaktio erektio mielenkiinnon kannalla. Tällaisissa tilanteissa kannattaa aina miettiä, että mikä tunteen taustalla on.

Kannattaa pohtia, mikä siinä tilanteessa oikein kiihottaa ja mitä oikeasti haluaa. Joskus saattaa päästä omissa mietinnöissään tulokseen, että eihän siinä nyt sitten mitään niin erikoista taustalla ollutkaan. Itselläni suurin asia, mitä kaipaan, on pelkkä toisen miehen läheisyys ja hellyys. Toivoisin, että minulla olisi joku isän kaltainen hahmo, joka osoittaisi minulla tällaisia eleitä.

Olen ymmärtänyt, että elämällä suhteessa toisen miehen kanssa tai harrastamalla homoseksiä en saisi näitä tunteita tyydytetyksi. Vaikka olenkin jo reippaasti yli vuotias, en ole antanut periksi toivolle, että tämä maskuliinisuuden läheisyyden ja hellyyden tyhjiö tulisi joskus täytettyä.

Saan olla tiettyjen tunteideni kanssa pienen lapsen tasolla. Olen puolitietoisesti ruvennut hankkimaan miessuhteita, joissa voin turvallisesti näyttää tunteitani ja kaipauksia ja ottaa myös hellyyttä vastaan. Tavallaan tämä tuntuu todella nololta, mutta mitä minulla on hävittävää?

...

: Hot sex pojat homoseksuaaliseen seksi ilmoitus

Hot sex pojat homoseksuaaliseen seksi ilmoitus 426
NETTIDIGIBOKSI QUNTELE HOMOSEKSUAALISEEN TARINAT Treffit pori pissa gay seksi
SIWA HOMO HÄMEENTIE 42 SEXY JAPANESE POJAT 597
Homo seksiä tampereella parasta puhelinseksiä Aseksuaalia ei ällötä seksi. Pikemminkin uskon, että erilaiset hormoonipäästöt juomavedessä, joita kuulemani mukaan ei pystytä eliminoimaan pois, vaikuttavat jonkin verran asiaan. Ilkka Luoma Sähköjohtojen maakaapelointi on huippu juttu? Myykö urheilija, kampaaja tai hieroja ruumistaan? Hieron jo nyt ilman korvausta poikaystäväni ja muutaman muun ihmisten kipeitä niskoja Moniko voisi suositella sitä alaa omalle lapselleen? Indexing process is completely automated.

TISSI KALU HOMOSEKSUAALISEEN HOT BLONDE PORN

SIWA AUKIOLOAJAT HELSINKI SEKSIKÄS MIES HOMOSEKSUAALISEEN ALASTI