bb suomi sex makea kalu homoseksuaaliseen

Chapissa annetaan tällä CHAP -formulaatiossa saatanan Hieronta sitten imeä Getting pallot perseeseen AlexS Deep Öljyinen Hieronta Kuuma ja kiimainen jätkä saa ass hierotaan Muscle Worship Seikkailu Innoissaan gay hieroja nuolee mies perse ja öljyäminen kehon Nasty Twink kukko hierotaan Vaaleat CD tehdä mitään hänen poikaystävänsä Twinky hierontasatulaa Twist ForBoys Rubgay Rasvainen Cock Anal.

Dylan soitti meille Suora jätkä saa munaa homo imi ja hieroi Outdoor pallot hieronta ja pre cum jouset Getting hänen kusipää perseestä Vitun kuuma poika Twink urheilija saa pumpataan hardcore Tyyppi vie tätä kova kalu Hieronnassa ,paras on Sexy Gay yo puhaltaa penis ja saa Part4 Suora amatööri- komea uros saa hierotaan alaspäin Teens Hieroja muuttuu 3. Jake GetsSteel Cockp9 Miellyttävää peräaukon hierontaa Gay kiimainen hieroja syö ja hyppää hänen asiakkailleen kukko Massagecocks Calvins kova kalu Extreme gay sex video kaksi kuumaa dudes part1 Mittaamaton peräaukon helvetin Kuumia gay Se ei viedä minut kauan keskusteluun hänet makaamaan ja Twink levyvalmisteiden Massage kuitenkin saa Analyysi asemesta Naughty Bear suora hieronta Eturauhasen ja pallot hieronta.

Gay hieronta suoraan asiakkaalle handjob Deep tonguing varten perse Kuolaaminen ennen - cum sekä Ejukulaatio ja Eturauhassyöpä Hierova Hieronta minun pallot ja hands free cum -shot ulkona Hieroa minua, minä Hierrä Sinun Juicy Lucas Eturauhasen Squeezep7 Ensimmäistä kertaa homo komea uros cums sen jälkeen nykiminen pois Puistoon Wi- ley kokemasi haittavaikutus on hieronta- osan elämästään Tate klubilla Amateur Yhdysvalloissa Guy vie tämä kova kalu Suora perse survotaan Pano tiukat yritykselle aasin- Massive eturauhasen hieronta Kuumat Twink Nuorten Kyler Moss ei kävelemällä lähialueet kuin hän Massagecocks muscule Latino Rub Hieronta Exotic Gay Pegging houkuttelevaa Holes Ja sitten nämän hihhulivajakit ihmettelevät, miksi heitä pidetään tyhminä.

Tyhmä, luen tietenkin myös iltapäivälehtien uutisotsikot koska ne ovat herkkäuskoevokkien älyn tason mittareita, sillä niistä näkee hyvin sen että kuinka kuinka hyvin bg-ope on onnistunut aivopesemään keskivertosuomalaiset molocit uskomaan mitä tahansa roska-dna peepuheita.

Todellisissa tiedejulkaisuissa kerrotaan sitten myös usein se mitä todella on tutkittu ja että mitkä olivat todelliset tutkimustulokset niin että lukija voi itse päätellä että missä vaiheessa tutkimustuloksista raportoiva henkilö heilahtaa faktatiedoista uskomuspuolelle. Esimerkiksi kun tutkijat panivat merkille sen että dna-rihma sisälsi paljon epämääräisen pitkiä tuntemattomia jaksoja niin faktoissa pysyvä totesi että on löydetty epämääräisen pitkiä tuntemattomia pätkiä.

Siis mistä hän sen tiesi? Ei tietenkään mistään vaan kyse oli luulemisesta. Mistä hän sen tiesi? Ei niin mistään koska eihän se sitä ollut vaan hän keksi sen omasta evouskovaisesta päästään ja kirjoitti uskomuksensa lejteen ja tämän palstan herkkäuskomolocit ottivat asian ihan täydestä, hehe. Näetkös nyt että millainen on se mekanismi jolla bg-open kaltaiset mulkerot erittäin vahingollista valheellista evoluutiouskomustaan ylläpitävät vähätietoisten evokki-massojen keskuudessa?

Jatka samaan malliin ja toista toistamasta päästyäsikin kuinka mielipuolisten houreiden varaan sinä tuon vainoharhaisen vihasi rakennat.

Hyvin tehty Jyriltä taas. Tuo oli niin oivallinen analyysi evouskon mekanismista että jopa bg-ope meni sanattomaksi ja siirtyi tyypilliseen evokkitapaan herjpuolelle. Korjaa jos meni joltain osin pieleen. Huomasitko Jyrbä muuten taas että kirjoitit itsellesi viestin, jossa kehut itseäsi? Ei tuollaiseen kykene kuin mielisairaat ihmiset. Monet eläimet harrastavat homo-seksiä.

Kotieläimistäkin hevoset ja lehmät kunnostautuvat homottelussa. Johtuuko se siitä että Jumala loi niille vapaan tahdon ja ne valitsivat synnillisen elämäntavan? Sinä Iltapäivälehdistä paljon tieteellistä roskaa lukeneena osaat varmaan selittää miksi eläimet harrastavat tällaista raamatussa kiellettyä seksiä. Vain tiedelehtiä, siis pelkästään tiedelehtiä eikä mitään muuta. Nyt Kuitenkin väität, että luet Iltapäivälehtiä, joten tulit väittäneeksi, että iltapäivälehdet ovat oman käsityksesi mukaan tiedelehtiä.

Ei siinä, eihän siitä ole vielä kuukauttakaan kun täällä jouduimme selittämään, mikä on tieteellinen julkaisu kun et sitä vielä silloin tiennyt - etkä näköjään tiedä ihan vieläkään.

No, jokainen lukija tietää, että koko vammailusi on idiootin valehtelua ja tajuat itsekin, että jokainen lukijasi tietää tämän.

Pystyisit referoimaan niihin lukemiisi julkaisuihin, jos sellaisia olisi. Nyt pystyt vain linkittämään Iltasanomiin, koska se on lähimpänä tieteellistä tietoa, jota luet. Siinäkin on naurettavaa se, että luet jonkun uutisen ja sitten alat keksiä, miten tämä liittyisi kreationismiin tai lähinnä, kun mitään kreationismia ei ole, niin evoluutiodenialismiin. Siis jo heti alkuun oli nämä ajatukset. Mistä vitun vammailusta Sinä oikein höpiset? Olet Sinä kyllä ihan saatanan vajaa. Mihin, muuten, perustuu uskomuksesi, että koko DNA on toiminnallinen?

Johonkin uskontosi pakottamaan luuloosi vai? Mistä ihmeestä Sinä voisit sen tietää? Ei tämäkään tietysti vielä aivan aluksi ollut selvää, mutta myöhemmässä tutkimuksessa tuokin tuli esiin. Joka tekee minun taivaallisen isäni tahdon tulee tietämään onko tämä oppi Jumalasta vai puhunko omiani.

Evoluutioteoria on teoria- ei tieteellisesti todistettu asia. Tiede ei ole todistanut että tyhjästä syntyy elämää. Kukaan ei ollut todistamassa että elämä syntyi itsesään. Evoluutioteoria on vain ateistisen arvomaailman levittämistä varten kehitetty teoriatodellisen tieteen kanssa sillä ei ole mitään tekemistä. Tämä toki saattaa vähän hämätä tiedettä tuntematonta, mutta siis suhteellisuusteoria, atomiteoria ja evoluutioteoria ovat esimerkkejä tieteen lujimmin todistetuista tieteellisistä faktoista.

Kuitenkin evoluutio on todistettu tieteellisesti. Tieteellisesti toistettavissa olevat objektiiviset havainnot ovat paljon varmempia todisteita. On tietysti totta, ettei elämänsyntymisestä abiogeneesistä ole todisteellista teoriaa, mutta tämähän ei hetkauta sitä faktaa mihinkään, että eliölajit ovat muodostuneet evoluutiossa. Kyse on tiukasti tieteellisen objektiivisiin todisteisiin perustuva tieteellinen teoria jonka muuten erittäin suuri osa kristityistäkin hyväksyy ihan Raamatun mukaiseksi.

Vai onko sittenkin niin, että kyse on uskonnollisesta denialismistasi? Tuohan on tuttua vaikka Maapallon pyörimisen osoittamisen aikoihin: Martti Luther kielsi Maapallon pyörimisen kuolemaansa saakka, koska se soti hänen Raamattu-käsitystään vastaan. Silloinkaan tiede ei ollut väärässä vaikka silloin se oli vielä lapsenkengissä , niin miksi ihmeessä se nyt sitten olisi? Ja vielä kummallisempaa olisi se, että joku täysin kouluttamaton tiedettä tuntematon hihhuli tämän asian havaitsisi.

Kuitenkaan tieteen historia ei tunne amatöörin kaataneen suurta tieteellistä teoriaa - ja sen tapahtumisen todennäköisyys on laskenut viimeisten satojen vuosien aikana merkittävästi.

Kannattaa miettiä, oletko nyt kuvitellut mielikuvituksellesi vähän liikaa kykyjä, kun kuvittelet olevasi koko tiedeyhteisöä verrattomasti kyvykkäämpi ja älykkäämpi, että Sinä muka määräisit, mikä on tiedettä ja mikä ei. Olet kuitenkin täysin kouluttamaton ja uskonnon riivaama hihhuli, jonka on pakko kieltää tieteelliset faktat uskontonsa tähden.

Tästä pääset tutustumaan alkuun tuohon ajatusharhaasi: Koska olet sivistymätön uskovainen denialisti, luulet että evoluutioteoria selittää elämän synnyn: Mielestäsi homous on luonnotonta? Sitä kuitenkin esiintyy luonnossa yli Jos luonnossa tapahtuva homous on luonnotonta, niin biseksuaalit ovat varmaankin yliluonnollisia?

Toisekseen kirjoitustaidottoman valehtelijan järkkäämä älykky y stesti ei herätä luottamusta. Miksi odotat rehellisiä vastauksia, kun itse valehtelet niin paljon, vai oletko niin kujalla, ettet edes tiedosta kieroiluasi? Voisitko linkittää yhtään sellaista vertaisarvioitua tieteellistä julkaisua, joka osoittaa evoluutioteorian huuhaaksi?

Eläinten homous ei ole homoutta sillä on selvitetty että esimerkiksi simpanssin näennäishomous toimii vain sosiaalista luokkaerotoimintaa eikä siinä viedä sukupuoliyhteyden tapaan toimintoa loppuun asti, pari pökkäisyä riittää osoittamaan pökätylle sen aseman. Joopa joo, Setasta varmaankin löytyisi sopiva proffa vertaisarvioimaan homouden luonnollisuutta. Eläinten homoudelta äkikseltään vaikuttavat yhdessäolotilanteet eivät pääsääntöisesti sisällä loppuun asti vietyjä yhdyntöjä.

Jokainen eläinpsyklogiaan perehtynyt tietää tämän varsin hyvin. Joku idiootti täällä väitti että urosjoutsenpari eleli homosuhteessa.

No eipä elänyt vaan veljekset siinä vanhoinapoikina elelivät yhdessä. Afrikasta kerrotaan että kun jotkut heimot pitävät paviaaneja vahteinaan leirin reunoilla liekaan sidottuina niin nuo antavat koirien paritella itseään ja suorastaan tarjoutuvat tyrkyttämään itseään, siis myös urospaviaanit tarjoavat koirille pepuaan parin pökkäyksen ajaksi. Niillä on se lauman sisäinen pyllyynpökkimishierkia niin syvällä alitajunnassa että ne pyrkivät noudattamaan sitä sitten jollakin tavalla noissa oloissa.

Evoluutiokritiikkiä löydät vaikka kuinka paljon kunhan googletat. Paljon on niitä tiedemiehiä jotka ovat kääntyneet älykkään suunnittelun puolelle eivätkä usko että kaikki on syntynyt itsestään. Enemmänkin olisi ellei heitä syrjittäisi tiedemaailmassa ja annettaisiin tasavertaiset mahdollisuudet virkoihin ja apurahoihin ym.

Itse asiassa se on aina välttämättä uskonnollista. Eikö olekin kumma, että evoluutiokritiikki vaatii aina uskonnollisen vakaumuksen? Ja eikö ole kumma, ettei yksikään kritiikki ylitä tieteellistä vaatimustasoa?

Tuollainen uskonnollinen denialismi on huomattavasti harvinaisempaa tieteentekijöiden keskuudessa kuin valtaväestössä. Toki tietysti kun kerran kreationismista ei ole ainoatakaan tieteellistä julkaisua, niin eipä tietysti esim.

Nuo harvalukuiset kreationistit ovat jollain ihan muulla alalla. Homostelu ja evoluutiosadut eivät kuulu palstan aihepiiriin. Kovasti tuntuu jyriä homoseksuualisuus kiinnostavan. Kaikkihan tietää että jyrbä on oikeasti itse homo. Itse on tunnustanut päissään pikkutunneilla. Siis homokeskusteluhan lähti siitä että vailla mitään, siis vähäisintäkään tieteellistä perustetta, varsinkaan geneettistä sellaista, evokit täällä kyin yhdestä suusta totaalisen aivopestyinä päästivät irtivsen yhden suurimmista aivopieruistaan kautta aikojen , eli sen että homous on evoluution tulosta vaikka kaikki kokemus, terve logiikka ja homouden viiraukset kuten varsin vahva pedofiliakytkös ja yleisimmät sen syntymekanismit puhuvat täyein päinvastaista, joten täytyyhän jonkun tuoda kaikessa karussa laajuudessaan esille sekin että mistä homoudessa on todellisuudessa kysymys ja varsnkin se että homoudesta voi luopua siinä missä sen on joku valinnutkin.

On ällistyttävää että kuinka kieroutunut yleinen mitä sellkeimmin homopropagandistinen näkemys on saanut aikaan yleisessä mielipiteessä sen uskoessa sokeasti sitä Setan ja muiden homojärjestöjen epätotta väitettä että homoudesta ei muka voi todellisuudessa eheytyävja siksi eheytyshaluiselta homovähemmistöltä halutaan väkisin kieltää kunnallinen eheytyshoito.

Siis mitä vahingollista on siinä että koulutetaan esimerkkitapausten ja harjoitustehtävien myötä homouteen kyllästynyt kokemaan todellisen miehen miehekästä miehuutta ja nauttimaan siitä niinkuin nyt vain todellinen itsensä mieheksi tunteva voi miehuullisuudestaan nauttia? Siis ehkä huomasit sananvalinnan vivahteen, eli homo voi eheytyä täysin n heteroksi koettuaan miehekästä miehuullisuutta erityisesti sen henkiselle hyvinvoinnille hyvää tekevistä erinomaisista seurauksista.

Ja vielä lopuksi kysymys. Millä ihmeen oikeudella Setaväki yrittää puuttua estävästi eheytyshaluisten yrityksiin eheytyä? Eikö sekin pitäisi nähdä heidän silmin evoluution tomintana siinä missä he näkevät evoluution toiminnaksi sen jos joku valitsee homouden?

Onko tämä nyt selvä kaikille että Jyri on kaikkien homojen paras ystävä, jopa Setan sortaman eheytyshaluisen homovähemmistön jota kukaan muu ei uskalla lähteä puolustamaan koska se johtaa siihen että aivopestyt Setan opettamat seksuaalivähemmistöä sortamaan opeteut tulevat rekkakuormittain lokaa niskaan kute näemme.

Jyrin moraalinen oivallisuus ei anna loanheittäjien lannistaa vaan homma menee niinpäin että mitä enemmän homofanittajat lokaa heittävät niin sitä tärkeämpänä Jyri näkee sen että jonkun täytyy puolustaa eheytyshaluisten homojen itsemääräämisoikeutta eheytyspyrkimysten ollessa kyseessä? Jyri itse on tässä oivallinen esimerkki ja malli suoraselkäisestä miehisestä miehestä näin toimiessaan, ja hänen asennettaan jäljittelemällä jopa umpihomokin voi heteroitua hyvin nopeasti.

Tota noin, taidan mieluummin kuitenkin pysyä homona kuin Jyrbän kloonina. Vihapuheesi on sekä moraalisesti täysin tuomittavaa että laitonta, mutta sinun onneksesi tuollaiseen internetissä tapahtuvaan vihapuheeseen ei ole resursseja puuttua. Sinä olet osa sitä syöpäkoneistoa jotka konkreettisesti pilaatte toisten kanssaihmisten elämän. Vihapuheella oli myös vaikutusta psyykkiseen terveyteen ja viranomaisluottamukseen. Selvityksen tiedonkeruu perustui avoimeen kyselyyn vastaajia 1 sekä kohderyhmä- ja asiantuntijahaastatteluihin.

Vastaajissa painottuvat seksuaali- ja sukupuolivähemmistöön kuuluvat henkilöt. Vihapuhetta ja häirintää vastaajat kohtasivat kaduilla, parkkipaikoilla, puistossa ja muissa julkisissa paikoissa. Toiseksi yleisin paikka oli internet, erityisesti yleiset keskustelupalstat ja sosiaalinen media. Osa internetissä koetusta vihapuheesta kohdistui suoraan henkilöön, mutta usein vähemmistöryhmään kuuluva koki omaan ryhmäänsä kohdistuvien vihamielisten yleistysten kohdistuvan itseensä.

En halua sinulta mitään vastausta joten älä pahenna tilannetta sillä vastenmielisellä selittelyllä että olisit oikeasti homojen paras ystävä. No johan oli varsinainen Setamanipulanttien joukkoraisk Jyri on miljoona kertaa sanonut puolustavansa tätä vähemmistöä setalaisten armottoman julmaa kiusaamista vastaan josta kommenttisi on oivallinen homopropgandasanoja vilisevä esimerkki.

Joutaisit itse kymmeniksi vuosiksi vankilaan sen henkisen väkivallan vuoksi jota armottomssti kohdistat näihin heikon puolustuskyvyn omaaviin todellisiin seksuaalisiin, vähemmistöläisiin. Seta on karvansa tässä näyttänyt, ei se ole mikään seksuaalisen tasa-arvon puolustaja vaan pelkkä homopropagandan pakkosyöttäjä. Näin minä asian näen enkä suinkaan ole ainoa täsdä.

Joten esitän palstan setalaishomoille haasteen. Sanokaahan että miten Seta puolustaa selvänä seksuaalivähemmistönä olevien eheytyshaluisten homojen oikeuksia eheytyshoitoihin? Ai ei mitenkään vaan vastustaa niitä mitä jyrkimmin rikkoen kaikkia niitä teesejään vastaan joita se väittää ulkokultaisen hurskaasti puolustavansa. Olkoon tämä fakta avomesti kaikkien tarkkailijoiden tarkasteltavissa kun setalaisten tulevia kommentteja katsellaan.

Siis näetkö niissä vilpitöntä jyrimäistä seksuaalivähemmistön auttamishalua vaiko jotsin muuta? Sun mielestä oikeusministeriön teettämä selvitys on Setamanipulanttien aivopieru? Toivottavasti kukaan vähemmistöihin kuuluva ei ota itseensä sun sairasta trollausta. Koska olet äärimmäisen epäluotettava henkilö, voisitko ystävällisesti antaa yhden 1 esimerkin homosta heteroksi eheytyneestä henkilöstä. Tai henkilöstä joka haluaisi eheytyä homosta heteroksi.

Tunnet heitä varmasti paljon, koska kerrot olevasi heidän paras ystävänsä. Toisin sanoen erittäin vahvaa näyttöä siitä että homous on synnynnäinen, ei valittavissa oleva ominaisuus: Yhdysvaltalaistutkimuksen mukaan 8- ja Xqkromosomit vaikuttavat miesten seksuaaliseen suuntautumiseen. Jos on niin ei muuta kuin linkkiä tulemaan. Ja niiden eheytyshaluisten nimiä.

Tottakai eheytyshaluisten homojen vainoaminen estämällä heiltä eheytydhoidot on silkkaa aivopiereskelyä pierskelipä sen kuka tahansa. Miksi selvitys tehtiin kysymällä asiaa eheytyshaluisten vihollisilta setalaisilta? Siis silkkaa homopropaganda-aivopieremistähän tuollainen on. Netti on onneksi olemassa ja täynnä eheutyskokemuksia. Miten siis kukaan voi olla niin typerä että väittää eheytymistä mahdottomaksi?

D "Miten siis kukaan voi olla niin typerä että väittää eheytymistä mahdottomaksi? Kyllä synnynnäisen ominaisuuden voi yrittää piilotella ja opetella siitä pois. Se on silti synnynnäinen ominaisuus, mukanasi elämän loppuun saakka. Vietäpä Jyrbä homostellen vuosi ja todista että seksuaalisen suuntautuneisuuden vaihto onnistuu tuosta vain.

Edelleenkään ei ainuttakaan linkkiä eikä esimerkkiä todellisesta ihmisestä joka a haluaisi eheytyä homoudesta tai b olisi siitä eheytynyt. Koko termi "eheytys" kertoo luulonvaraisten idioottien, uskovaisten hurskastelijoiden harrastamasta puoskaroinnista. Tiedätkö yhtään julkista tai yksityistä terveysasemaa joka tarjoaisi samansorttista "palvelua"? Tässä vähän faktaa noista "eheytyksistä": However, there are many testimonies about the severe harm to mental and physical health that such "services" can cause.

Repression of sexual orientation has been associated with feelings of guilt and shame, depression, anxiety, and even suicide. Suomessa "eheyttämisen" rajoittaminen hautautui kun vaihtoehtohoitoja koskevan lain valmistelusta luovuttiin. Se sai alkunsa vuotiaan Leelah Alcornin itsemurhan seurauksena. Transsukupuolinen Alcorn kirjoitti itsemurhaviestissään, että hänen vanhempansa olivat pakottaneet hänet osallistumaan terapiaan, joka pyrki muuttamaan hänet takaisin pojaksi.

Jospa oikeusministeriön olisi pitänyt teettää tuo selvitys haastattelemalla eheytyshaluisia evoluution heidät eheytyshaluisiksi muovanneilta.

Lopputulos olisi voinut olla kovin erilainen. Oikeisministeriökö on oikea taho arvioimaan eheytyshaluisten halun aitoutta heidän itsensä sijaan? Oikeusministeriö osoitti mitä suurinta arvostelukyvyttömyyttä tilatessaan eheytyshaluisten vastustajilta selvityksen siitä että mitä eheytyshaluiset haluavat!

Ja tämän he tekivät tietenkin koska he ovat järjestelmän uhreja itsekin koska bg-open kouluopetuksen läpikäyneinä heillä tietenkin oli olemassa ennakkoasenne asiassa. Ja edelleenkin, minä olen yhä kaikkien homojen paras ystävä, sallin umpihomojen olla umpihomoja jos he niin haluavat, eihän Luojakaan siihen puutu niin miksi minun pitäisi? Sitä vain en hyväksy että eheyshaluisten itsemääräämisoikeuteen puututaan setalaisten tavoin yrittämällä estää kunnallista uskomusvapaata eheytyshoitoa.

Minulla on täysi oikeus tähän mielipiteeseeni. Niin että mene muualle uhkailemaan asiattomasti ja vie homopropaganda-kliseesi mukanasi. Juu, tutkikohan kukaan että minkälaisista perheoloista nuo kuvitellut homoveljekset tulivat Heehehe.. Entisten poikakkoulukasvattien käyneistä tuli vastoin kaikkia laskennallisia geenimittareita paljon useammin homoja kun normikouluista, hehehh.

Ja tämä taas on faktaa. Lopputulos olisi voinut olla kovin erilainen" Mikä ihmeen oikeusministeriö? Onko Jyrbä jääneet lääkkeet taas ottamatta? Nuokin jenkit olen ehtinyt kouluttamaan. Jos et halua väittää suoraan että minä olen tehnyt jotain niin lopeta nimimerkkini yhdistäminen noihin mielisairaisiin juttuihisi. En muista että olisit koskaan vastannut kysymykseen onko Jumala sinua mahtavampi. Kaltaisellesi mielisairaalle megalomaanikolle lienee mahdotonta pitää itseään Jumalaa vähäpätöisempänä karakteerina.

No voi nyyh nyyh. Pahat ateistit ja umpihomoseta kiusaa jyriä. Saat sinä raukka sanoa oman mielipiteesi ja voit nyt lopettaa uhriutumisen. Teepä niin, että pyyhi kyyneleesi, hekottele vähän itseksesi ja katsele iltapäivälehtien julkkisjuoruja.

Sen jälkeen lue ketjua ajatuksella ja koita omaksua faktat: Homous on ihmisessä olevaa rikkinäisyyttä. Ihmisessä voi olla monenlaista rikkinäisyyttä, jota tämä sairas yhteiskunta yrittää normalisoida. Traumatisoituneita ja epävakaita ihmisiä rikotaan ja traumatisoidaan median ja valtion toimesta entistä enemmän, kun he luulevat sekoilun kuuluvan ihmisen normaaliin käytökseen. Kyllä haitat koituvat yhteiskunnan maksettavaksi.

Sitten kun joku valtio yrittää muuttaa ihmisten sairastuttamisen kulttuuria, niin sitä paheksutaan syvästi, koska olemme osa tätä muka normaalia länsimaista kulttuuria. Yhdysvallat on Saatanan valtakunta, toteisi islamilainen ideologi. Oikeassa oli ainakin tässä asiassa. Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen. Uskovaisuus lienee tuon sinun sivistymättömyytesi katalyytti. Usko ennen maallista valtaa, naisilta turpa kiinni, pois kouluista ja kaikista johtotehtävistä, evoluution opetus, musiikki ja jotkut tai kaikki tieteet pannaan, koska Saatanasta?

Minkä minä sille voin, että entinen homo on tuota mieltä. Älä ammu viestin tuojaa. Mitä tulee tuohon muuhun juttuun, niin onhan se ihan käsittämätöntä, että rikkinäisiä ihmisiä rikotaan valtioiden toimesta entisestään, muka länsimaisen sivistyksen nimissä. Nuo muut höpinät kertoo jotain omasta harhaisesta mielestäsi. Ja että "valtiot" edistävät homoseksuaalisuutta, siis tarkalleen ottaen millä tavalla? Nyt en oikeasti tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa. Ehkä vain nauran, ja ajattelen että olet trolli jonka tarkoitus on antaa uskovaisesta ihmisestä mahdollisimman typerä kuva.

Juu ei tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa. Ketjun nimi oli vielä älykkyystesti;. Ei onnistunut edes otsikon oikeinkirjoitus Jyrbän älykkyydellä. Homoseksuaalisuus on synnynnäinen ominaisuus, väittivät luulevaiset sitten mitä tahansa. Jossakin vaiheessa voisitte huomata myös sellaisen faktan, että uskovaisten dogmit eivät koske muita ihmisiä.

Tuomitkaa itsenne vaikka syvimpään helvettiin, ei se minua kiinnosta. Pelätkää niin perkeleesti sitä sun tätä. Muita teillä ei omien uskonvaraisten houreittenne perusteella ole oikeutta tuomita eikä syyllistää.

Miksi tuota vanhaa hömpsönpömpsöä täällä levität, kun tuoreempaakin löytyy? Puolilla heteroista on kuulemma homogeeni. Saanko ihminen käyttäytyä geeniensä vastaisesti?

It is important to note, however, that there is debate in the scientific community if a "gay gene" even exists. Note that this is not the same as finding that specific epigenetic marks are causing differences in sexual orientation.

Self-identifying as gay is the only thing that makes anyone gay. Mielestäsi seksuaalinen suuntautuneisuus on siis ilmoitusluontoinen asia, ja ilmeisesti vaihdettavissa oman päätöksen mukaan.

Liitetäänkö statementtiin myös se että homous on saatanasta, vai mennäänkö ihan normaalilla syyllistämisellä luonnottomuudesta ja poikkeavuudesta? Odotan Siltsun ilmoitusta asiasta;. Tämä kertoo, että ihminen hautaa monet traumaattiset tapahtumansa mielensä sopukoihin, mutta jossain vaiheessa niitä alkaa sieltä purkautua.

Mitenkäs sitten suu pannaan? D "Nyt kun vielä on kaikenlaisia terapiamuotoja, ei suoraan eheyttäviä, mutta traumojen purkuun tarkoitettuja, ja sen lisäksi homot harrastaa paljon meditaatiota tms. Ymmärrätkö miksi "eheytykset" on pyritty kieltämään esim. Ja aivan kuin tuo ei riittäisi, kikkailet meditaatiostakin jotain homoutta korjaavaa "eheytyshoitoa". Juuri noin, evomoraali täällä jyllää ja koska massaevokeilla on sen myötä täysin kieroutunut käsitys ihmiselämästä niinkuin sen suosima viihde, siis täysin moraaliton sellainen osoittaa, niin pahenevaan suuntaan on ihmiskunta menossa eikä valoa näy.

Jotenkin se on surullista että ihmisiltä on viety mahdollisuus todelliseen ihmisyyteen johon kuuluu onnellinen perhe elämä jossa lapset saisivat varttua turvallisen kodin piirissä ilman niitä lapsen mielen murtavia avioero-uusperhe-sössimisiä joissa lapset usein joutuvat eroon ainakin toisesta vanhemmastaan ja usein myös rakkaista sisaruksistaan.

Onneksi kenenkään yksilön ei tarvitse mukautua siihen maailmaan jonka näemme ympärillämme vaan voimme yhä valita moraalisesti oivallisen tien itsellemme ja omalle perheellemme. Haasteellistahan se on kun ympärillämme vilisee moraalittomia ihmisiä niin paljon että joka päivä saamme lukea avionrikkomis-tapauksista joissa ei pahemmin eroa surra vaan intoillaan uusista rakkauksista välittämättä vähääkään kärsivistä lapsista ja petetyistä puolisoista.

Lindholmin uutta onnea avonrikkojana olisi hyvä liittää mukaan uutiseen myös petetyn puolison ja kärsivien lasten lausunnot omista tuntemuksistaan. Se auttaisi monia näkemään että olikohan se evomoraalielämä sittenkään kovin hyvä asia. Itse ennustan että eipä tuo Ollin uusi onni kauan kestä, sillä kuka nainen voi aidosti kunnioittaa tuolla tavalla perheensä hylännyttä miestä, ja kuka mies voi aidosti kunnioittaa naista joka aiheutti hänen perheelleen kärsimyksiä viemällä säälittä perheeltä isän?

Kyllä bg-ope on saanut niin paljon pahaa aikaan evoluutuio-opetuksillaan että ei sitä voi sanoin kuvata. Se en ole minä. Se et ole sinä.

Ei tuollaista jonninjoutavaa paskaa asialliset lehdet ruodi. Lindholmiin ja hänen tekemiinsä ratkaisuihin siis tarkalleen ottaen miten? Ja tuo koko O. Lindholm -sekoilu liittyi homoseksualisuuteen tarkalleen ottaen miten? Harvemmin sitä näkee noin hullun ihmisen aivoituksia. Havainnot osoittavat, että evoluutiota tapahtuu.

Havainnot osoittavat, että homoseksuaalisuutta esiintyy. Mitä muuta haluat tietää? Havainnot osoittavat että Seta ja evokit vainoavat eheytyshaluista homovähemmistöä tekemällä kaikkensa estääkseen näiltä onnettomilta eheytyshoidot. Eikö näin muka ole? On typerää väittää jotain muuta. Jyri on itse ollut mukana uskomusvapaassa eheytysohjelmassa kuntouttamassa homoja heteroiksi ja vaikutus on ollut pysyvä.

Joten minulle on turha yrittää tulla inisemään että homous on parantumaton tauti. Ei se sitä ole. Minä en usko että homoudesta voi eheytyä, minä tiedän että voi. Mutta niin se vain on että tämäkin kommemttini aivopieraistaan setalaisten aivopesemissä homofanittajaevokkiruutikallopiireissä vihapuheeksi vai mitä?

Ja tosiaankin, kyllähän minä vihaankin setalaisten äärimmäisen kielteistä asennetta eheytyshaluista seksuaalivähemmistöä kohtaan. Tästä minut saa aivopesty bg-open opettama homofanittajatuomari panna linnaan.

Olen mielelläni martyyrinä julkisesti tunnettu seksuaalisen vähemmistön puolestapuhuja Setan sortoa ja vainoa vastaan. Miksi muuten kirjoitat itsestäsi yksikön 3. Instead, they'll speak about themselves in the third person "This is a girl who loves to ski" or even truncate their language "Really into listening to jazz" -- anything to give themselves psychological distance from the lie. Jyrbä valehtelee lähes aina, mutta aina kun 3.

Havainnot osoittavat että heteroita on paljon enemmän kuin homoja, joten eiköhän se enemmistö ole oikeassa sen suhteen että mikä on todellista ihmisyyttä! Muiltakin osin, eiköhän nosteta vanhoilliskristilliset perinteet kunniaan ja demonisoidaan kaikki poikkeavuus!

Evoluutiouskovien ajattelu on köyhää ja rajoittunutta. Evoluutiotutkijat keskittyy muutamaan "malliorganismiin" joiden avulla yritetään todistella evoluutiota.

Yksi näistä malliorganismeista on sukkulamato Caenorhabditis elegans. Tämä on itsehedelmöityvä hermfrodiitti eli sama yksilö tuottaa naaras- ja koiraspuolisia sukusoluja.

Tämä oli ensimmäinen eliö jonka genomin sekvenssi selvitettiin. Tämä kertoo kaiken, evoluutiouskovilla on varsin hämärä käsitys sukupuolisuudesta. Tuo sukkulamato ei selitä ihmisten seksuaalisuutta, ei edes evoluution kautta.

Ehkä evoluutiouskovilla on salainen toive tulla hermafrodiitiksi eli kaksineuvoiseksi? Tämähän muuttaisi täydellisesti miesten ja baisten välisen sukupuolen "sodan". Kaksineuvoisina evokeilla olisi jopa mahdollisuus raiskata itsensä ja kukapa itseään rankaisisi tälläisestä teosta. Evokkien sukupuolimoraali on täysin pielessä, he uskovat löytäneensä selityksen sukupuolisuuteen noin millimetrin pituisesta kaksineuvoisesta sukkulamadosta.

Muita tutkittavia malliorganismeja ovat banaanikärpänen, seeprakala, kynsisammakko, kana ja hiiri. Näistähän se ihmisyyden selitys sitten löytyykin ainakin heidän mielestä. Ei näytä kovin järjelliseltä tuo malliorganismien joukko Voiko tälle pohjalle rakentuvaa kehitysbiologiaa pitää edes tieteellisesti pätevänä tutkimuksena? Ei ihme, että ne tieteelliset kehitysbiologian päättelyprosessit menee aivan pieleen. Niitä tutkimuksia sinä et ole tainnut nähdä, koska hypit noin villeihin johtopäätöksiin.

Huomasitko muuten taas että yleistit? Tuo kaveri vääntää kaikki asiat oman mielensä mukaisiksi. Kaikki varmaan tuntee oikeasta elämästäkin samanlaisia tyyppejä: Ei pysty keskusteluun vaan toistaa vain omia pakkomielteitään. Ei pysty vaihtamaan näkökulmaa, eikä edes halua ymmärtää toista. Ei ole aidosti kiinnostunut toisten näkemyksistä. Ei argumentoi vaan jankuttaa dogmaattisia näkemyksiään. Ajattelee kaavamaisesti ja yleistää karkeasti omien tarkoitusperiensä mukaan.

On vain voittamassa keskustelua ja mitätöimässä toisten näkemyksiä. Lb olisi ehdottomasti podiumilla jos kisattaisiin siitä ketkä ovat palstan ahkerimpia olkiukkotehtailijoita. Aikani olen yrittänyt vihjailla ao kirjoittajalle että käyttäisi esim. Silloin lb ei koko ajan hourailisi ja vastustaisi mielipiteitä joita opponentti ei ole koskaan esittänytkään. En tiedä syyntakeisuudesta, mutta samanlaisia ihmisiä on kreationistipiirien lisäksi paljon politiikassa.

Oma dogmi tulee aina ennen aitoa keskustelua ja totuuden tavoittelua. Aito ihminen tavallaan katoaa jonnekin ja ihminen muuttuu vain jonkin oppirakennelman saarnasmieheksi. Aina kun poliitikolla on se politiikkaohjelma käynnissä, niin ei siinä ole tosiaan mitään aitoa keskustelun mahdollisuutta.

Siis samanlainen tunne tulee useimpien kreationistien kanssa. Pitäisi kai vaan aina ajatella, että on siellä taustalla kuitenkin oikea ihminen. Sen takia itsekin välillä vastaan tuolle lisääntymisbiologille, kun toivon että kun tarpeeksi tökitään niin sieltä käsitteenpyörittelyjen ja falskin itsevarmuuden takaa paljastuisi oikea ihminen.

Botti havaitsee jonkin termin, jonka jälkeen suoltaa termiin liittymättömiä, tekaistuja ja yleistäviä syytöksiä kuvitellulle vihollisryhmälle. Ja sama uudestaan ja uudestaan.

Tuo kaveri on pahasti omiin ajatuksiinsa sotkeutunut vänkääjä. Itse veikkaan, että hän ei kuitenkaan ole samanlainen kieroutunut törkyturpa kuin eräs nimeltä mainitsematon papparainen. Toivoa siis ehkä on, toisin kuin tällä eräällä.

Se on jännä juttu, että itse en ainakaan mieti homoja tai homoseksiä oikeastaan koskaan. Ei ole kiinnostusta, eikä se tule juuri koskaan edes puheeksi lähipiirissä. Ainoastaan uskonnolliset hihhulit ja fanaatikot paasaavat siitä, kertovat homoseksin tekniikoista, homobaarikulttuurista ja analysoivat homojen luonteenpiirteitä. Nykyään ei oikein edes kaapista tulot herätä huomiota.

Ehkä jotkut ammattiurheilijoiden ulostulot ovat ylittäneet huomiokynnyksen, mutta ei sekään oikein jaksa minua tai muitakaan kohta kiinnostaa. Paitsi hihhuleita, jotka jankkaavat asiasta ja ovat niin homoseksuaalisuuden asiantuntijoita.

Ilmeisesti niissä piireissä on paljon ahdistusta asian suhteen, siinä missä muualla ei jakseta koko asiaa enää pahemmin analysoida. Kenen ei-hihhuliheteron mielessä muka pyörii homoasia päivät pitkät?

Kuka tekee tänne palstalle aihetta käsitteleviä aloituksia? Kärsii pahemman luokan fiksaatiosta homoseksiin. Erehdyt hyvä ystävä, ei täällä vihata homoja vaan autetaan ystävällisesti ihan sen mukaan kun he tuntevat apua tarvitsevansa. Täällä autetaan myös Setan ja umpihomojen ankarasti vainoamia eheytyshaluisia homoja. Sillä niinkuin kaikki evolutionistit tietävät niin evoluutio tuotti eritasoisia homoja, myös sellaisia joista tuli ensin hetero, sitten tuli homovaihe ja sitten tuli mieliteko palata heteroksi.

Evoluutio siis ajaoittain pakittaa kun sillä ei tunnetusti ole suuntaa. Umpihomoja täällä autetaan tulemaan toimeen oman homoutensa kanssa ilman että heidän tarvitsee tuomita koko ajan niitä homoveljiään jotka päättävätkin palata takaisin normaaleiksi, siis heteroiksi.

Tietysti se on luonnollista, koska se on luonnollisten prosessien tuotetta kuten kaikki muukin mitä voidaan havainnoida. Luonnottomana tällä palstalla esiintyvistä keskustelunaiheista pidän lähinnä vain kivitauluihin nootteja kirjoittelevia henkiolentoja, jotka taikovat tyhjästä asioita ja sitten hukuttavat suutuspäissään kaikki, pyhiä henkiä, enkuloita ja sen semmoisia.

Miten moni kretiini on niin tyhmä, että vasenkätisyyttä luonnottomana? Miten moni kretiini luulee, että käärmeet syö tomua? Niin se vain on faktat tässäkin asiassa että koska eheytyneitä homoja on tuhansia, siis netti pullollaan, niin onhan se selvää että eheytyminen on mahdollista.

Joten bg-ope saa vaikka tuoda mappikaupalla homo-geenitutkimusaineitoa palstalle eikä se sitä mihinkään muuta että eheytsyshaluinen seksuaalivähemmistö on todellisuutta ja bg-ope on yksi pahimmista tämän vähemmistön vainoajista. Jaksan yhä uudelleen ja uudelleen ihmetellä sitä että mitä ihmettä se umpihomoille kuuluu jos joku kaveri siitä viereltä päättääkin ryhtyä heteroksi? Eikö se ole hänen oma asiansa?

Siis eikö hänelläkin saa olla itsemääräämisoikeus omaan ruumiiseensa? Jotain kyllä kertoo homouden luonteesta se että umpihomoille eheytyshaluiset ovat todellinen punainen vaate. Umoihomot eivät pysty hillitsemään vihaansa eheytyshaluisia kohtaan ja toki se syykin on selvä. Nimittäin se että eheytyminen ylipäätään on mahdollista ja että sitä tapahtuu koko ajan osoittaa että eheytyshaluisten vainoaja-homot ovat ärsyyntyneet siitä syystä että he kokevat että heidänkin kuuluisi pyrkiä eheytymään.

Ja se ottaakin koteloon ja lujaa, niin lujaa että he pyrkivät kaikin keinoin lakaisemaan olemattomiin koko eheytymismahdollisuuden.

Ei kovin uskottavaa läppää mytomaanilta. Toisin kuin sinä, minä annan homoille vapauden olla sitä mitä haluavat, heitä ja heidän tekojaan syyllistämättä. Kaivelet jakeita homeisesta paimentolaislegendasta ja hourit että sen pitäisi jotenkin koskettaa muitakin kuin kaltaisia kajahtaneita.

Hän on siis mielestäsi "umpihomo"? Myös minä haluan että eheytyshoidot ja vastaavat puoskaroinnit kielletään. En ole, vaan umpihetero joka tietää että homous on asia josta kenenkään ei ole tarvetta "eheytyä". Politiikkojenko pitäisi päättä että onko eheytyshaluinen homo todellinen vai satuolento? Siis näiden lurjusten, hehe.

Jos ei väittänyt, miksi hourit minulle moisia ja lähetät linkkejä roskalehden sivuille? Paljaastaaksesi millaisten "tietolähteiden" varassa elät? Että olet alentuneesti tai täysin syyntakeeton? No onhan se sivistyneessä yhteiskunnassa todella outo ja valitettava tilanne että tietyt piirit saavat olla ja todellakin ovat puuttuneet raskaalla kädellä pienen seksuaalivähemmistön itsemääräämisoikeuksiin Eihän tuo vähemmistö mitään pahaa tai sopimatonta ole tekemässä vaan päinvastoin. Miksi homojärjestöt eivät kiinnitä samanlsista huomiota joukossaan rehoittavaan pedofiliaan joka on tosi paha asia, vaan koittavat peitellä sitä ja hakevat tämän tästä sille hyväksyntää.

Jotku ovat julkisuudessa sanoneet että jos 12 v. On se vaan niin sairasta vai mitä! Evoluutio on parempi teoria kuin kreationismi. Homot ja mamut ovat perseestä molemmat. En ole suvakki enkä kreationisti.

Nyt tuli identiteetti kriisi. Mikä siinä on että täällä intetään jatkuvasti että eheytyneitä homoja ei ole? Tässä pari Juho P. Ylivieska" Voisitko laittaa linkkiä, missä kommentoivat eheytymisprosessistaan?

Mutta jos ihan oikeista ihmisistä puhutaan, tässä ihmisiä, joiden mielestä homous ei ole asia josta kenenkään on tarvetta "eheytyä": Lakimuutosta puolsi aika hiljattain nimikirjoituksellaan myös muuan Sauli Niinistö. Ja miksi heidän tulisi sitä kommentoida sinulle tai ylipäänsä netissä? Jatkuvasti vängätään oikeita tapauksia ja kun heitä nimeää niin ei uskota ilman selontekoa netissä.

Jos sinä saisit hermoromahduksen ja joutuisit parantolaan olisitko ensimmäisenä netissä kertomassa toipumisestasi tuntemattomille? Kas tässä pari homoa, jotka pysyivät homoina uskovaisten puoskarointiyrityksistä huolimatta: Ylivieska Onko minun väitteeni yhtään uskottavampi kuin sen mitä vaihtonikki teki? Päin vastoin, niiden on todettu lisäävän "eheytettävien" riskiä masentua ja päätyä jopa itsemurhaan. Aslanin teologia perustuu "Markon" mukaan fundamentalistiseen raamatuntulkintaan, ja yhdistyksen tapahtumat muistuttavat amerikkalaisperäistä, uuskarismaattista kristillisyyttä.

Niinpä Aslan onkin löytänyt yhteistyökumppaneita vapaiden suuntien seurakunnista, kun taas yhdistyksen suhde evankelis-luterilaiseen kirkkoon on ongelmallinen.

Ellei hän ajattele näin, hän on tietämätön tai syntinen. Spontaanisti syntynyttä, toimivaa ja valmiiksi olemassa olevaa homoseksuaalista identiteettiä pidetään epäterveenä ja valheellisena. Määrittelemättömässä tulevaisuudessa odottavaa, epäkiinnostavaa ja ehkä lopulta täysin tavoittamatonta heteroseksuaalista identiteettiä puolestaan pidetään terveenä ja aitona.

Mitäpä jos vaikka jonnenkin homofoorumille menisitte esittämään noita ajatuksianne rikkinäisyyksistä ja eheytymisistä? Onko kreationisteissa jotenkin erityisen paljon homoja? Bg-ope on niin tyhmä että ei osaa googlata ex-gay. Vai onko se niin että sinne googlaaminen on homoille henkisesti liian vaikea paikka? Halusit nimiä, annoin nimiä, ei kelpaa. Enhän minä nyt muiden ihmisten yksityisasioita voi kovin tarkkaan alkaa täällä netissä jakelemaan.

Oletko itse jokin mediahuora jonka elämä on tyhjää ja merkityksetöntä jos ei pääse nettiin vouhkaamaan kaikille? Ei löytynyt, joten nimien todistusarvo on 0, samoin kuin sinun oma uskottavuutesi. Minä olen motiivini kertonut: Mikä sinun motiivisi on puolustaa uskonvaraista puoskarointia? Vastustan uskonvaraista puoskarointia ja ihmisten sortamista, varsinkin silloin kun tuo sortaminen ja syyllistäminen tehdään uskonnollisiin dogmeihin vedoten.

Aloittaja ei osaa kirjoittaa edes "älykkyystestiä" oikein No kun nuo homot eivät osaa googlata niin autan vähän. Siis eheytyshaluisia on paaaalljoon enemmän kuin moni aivopesty homofanittaja uskookaan. Hiedät on vain vaiennettu henkisen väkivallan asein lukemattomin vihakirjoituksin joista bg-ope on vastuussa. In , Exodus International's co-founder Michael Bussee and his partner Gary Cooper quit the group and held a life commitment ceremony together.

Kysyn suoraan vastustatko terapiaa, jota tämä terapeutti antaa? Tämä mies kertoo, että hän voi auttaa niitä, jotka eivät ole identifioineet itseään homoiksi ja kärsivät taipumuksestaan. Vai pitäisikö tämän miehen terapioida heidät siihen suuntaan, että eivät kärsisi taipumuksestaan?

On se homoevoluutio erikoinen ilmiö. Lapsena ei ole homoudesta mitään tietoa mutta sitten ajaudutaan homoporukkaan ja homostellaan jonkin aikaa ja sitten taas kyllästytään siihen ja elellään heteroina ja sitten taas Voisiko joku sanoa tuolle homogeenille että yrittäisi nyt päättää.

Ja bg-opelle saisi sanoa että toki hänen täytyy olla umpihomo, sillä ei yksikään hetero viitsisi levittää tuollaista määrää homopropagandaa vaikka varsin hyvin tietää että homoprukoissa on valatavat määrät myös eheytyshaluisia. Voisiko bg-ope kertoa että miksi seksukupulisuus ei näy lainkaan fyysisellä sektorilla? Miksi emme erota paljain silmin homoa heterosta? Jaa no, kyllähän Janin sipsuttelu hänet paljastaa homoksi.

Siis miksi homogeeni ei tajunnut tehdä peräsuolta vähän paremmin kestämään? Yleensä tuohon käsitykseen on syynä uskomukset, jotka perustuvat esim. Nicolosia haastateltiin dokkarissa, jossa hän oli yrittänyt puoskaroida nuorta miestä heteroksi. Tässä Stephen Fryn haastattelussa puoskari paljastaa mitä jauhoja sieltä pussista löytyy. Nicolosi was named as a plaintiff in a lawsuit challenging the law on constitutional groups[4] but the law, effectively barring Nicolosi's clinic from taking on patients under the age of 18, was subsequently upheld.

Et taida oikein ymmärtää että se kärsimys aiheutetaan homoille niiden ihmisten toimesta jotka tuomitsevat homouden, pitävät sitä luonnottamana, vääränä tai syntisenä asiana. Sinä kuulut heihin, hourailemalla että homouden aiheuttaa mielen rikkoinaisuus.

Yhdysvaltalaistutkimuksen mukaan 8- ja Xqkromosomit vaikuttavat miesten seksuaaliseen suuntautumiseen. Jos on niin ei muuta kuin linkkiä tulemaan. Ja niiden eheytyshaluisten nimiä. Tottakai eheytyshaluisten homojen vainoaminen estämällä heiltä eheytydhoidot on silkkaa aivopiereskelyä pierskelipä sen kuka tahansa. Miksi selvitys tehtiin kysymällä asiaa eheytyshaluisten vihollisilta setalaisilta?

Siis silkkaa homopropaganda-aivopieremistähän tuollainen on. Netti on onneksi olemassa ja täynnä eheutyskokemuksia. Miten siis kukaan voi olla niin typerä että väittää eheytymistä mahdottomaksi?

D "Miten siis kukaan voi olla niin typerä että väittää eheytymistä mahdottomaksi? Kyllä synnynnäisen ominaisuuden voi yrittää piilotella ja opetella siitä pois. Se on silti synnynnäinen ominaisuus, mukanasi elämän loppuun saakka.

Vietäpä Jyrbä homostellen vuosi ja todista että seksuaalisen suuntautuneisuuden vaihto onnistuu tuosta vain. Edelleenkään ei ainuttakaan linkkiä eikä esimerkkiä todellisesta ihmisestä joka a haluaisi eheytyä homoudesta tai b olisi siitä eheytynyt. Koko termi "eheytys" kertoo luulonvaraisten idioottien, uskovaisten hurskastelijoiden harrastamasta puoskaroinnista. Tiedätkö yhtään julkista tai yksityistä terveysasemaa joka tarjoaisi samansorttista "palvelua"?

Tässä vähän faktaa noista "eheytyksistä": However, there are many testimonies about the severe harm to mental and physical health that such "services" can cause. Repression of sexual orientation has been associated with feelings of guilt and shame, depression, anxiety, and even suicide. Suomessa "eheyttämisen" rajoittaminen hautautui kun vaihtoehtohoitoja koskevan lain valmistelusta luovuttiin.

Se sai alkunsa vuotiaan Leelah Alcornin itsemurhan seurauksena. Transsukupuolinen Alcorn kirjoitti itsemurhaviestissään, että hänen vanhempansa olivat pakottaneet hänet osallistumaan terapiaan, joka pyrki muuttamaan hänet takaisin pojaksi.

Jospa oikeusministeriön olisi pitänyt teettää tuo selvitys haastattelemalla eheytyshaluisia evoluution heidät eheytyshaluisiksi muovanneilta. Lopputulos olisi voinut olla kovin erilainen. Oikeisministeriökö on oikea taho arvioimaan eheytyshaluisten halun aitoutta heidän itsensä sijaan? Oikeusministeriö osoitti mitä suurinta arvostelukyvyttömyyttä tilatessaan eheytyshaluisten vastustajilta selvityksen siitä että mitä eheytyshaluiset haluavat!

Ja tämän he tekivät tietenkin koska he ovat järjestelmän uhreja itsekin koska bg-open kouluopetuksen läpikäyneinä heillä tietenkin oli olemassa ennakkoasenne asiassa. Ja edelleenkin, minä olen yhä kaikkien homojen paras ystävä, sallin umpihomojen olla umpihomoja jos he niin haluavat, eihän Luojakaan siihen puutu niin miksi minun pitäisi? Sitä vain en hyväksy että eheyshaluisten itsemääräämisoikeuteen puututaan setalaisten tavoin yrittämällä estää kunnallista uskomusvapaata eheytyshoitoa.

Minulla on täysi oikeus tähän mielipiteeseeni. Niin että mene muualle uhkailemaan asiattomasti ja vie homopropaganda-kliseesi mukanasi. Juu, tutkikohan kukaan että minkälaisista perheoloista nuo kuvitellut homoveljekset tulivat Heehehe.. Entisten poikakkoulukasvattien käyneistä tuli vastoin kaikkia laskennallisia geenimittareita paljon useammin homoja kun normikouluista, hehehh.

Ja tämä taas on faktaa. Lopputulos olisi voinut olla kovin erilainen" Mikä ihmeen oikeusministeriö? Onko Jyrbä jääneet lääkkeet taas ottamatta? Nuokin jenkit olen ehtinyt kouluttamaan. Jos et halua väittää suoraan että minä olen tehnyt jotain niin lopeta nimimerkkini yhdistäminen noihin mielisairaisiin juttuihisi. En muista että olisit koskaan vastannut kysymykseen onko Jumala sinua mahtavampi.

Kaltaisellesi mielisairaalle megalomaanikolle lienee mahdotonta pitää itseään Jumalaa vähäpätöisempänä karakteerina. No voi nyyh nyyh. Pahat ateistit ja umpihomoseta kiusaa jyriä. Saat sinä raukka sanoa oman mielipiteesi ja voit nyt lopettaa uhriutumisen.

Teepä niin, että pyyhi kyyneleesi, hekottele vähän itseksesi ja katsele iltapäivälehtien julkkisjuoruja. Sen jälkeen lue ketjua ajatuksella ja koita omaksua faktat: Homous on ihmisessä olevaa rikkinäisyyttä.

Ihmisessä voi olla monenlaista rikkinäisyyttä, jota tämä sairas yhteiskunta yrittää normalisoida. Traumatisoituneita ja epävakaita ihmisiä rikotaan ja traumatisoidaan median ja valtion toimesta entistä enemmän, kun he luulevat sekoilun kuuluvan ihmisen normaaliin käytökseen.

Kyllä haitat koituvat yhteiskunnan maksettavaksi. Sitten kun joku valtio yrittää muuttaa ihmisten sairastuttamisen kulttuuria, niin sitä paheksutaan syvästi, koska olemme osa tätä muka normaalia länsimaista kulttuuria.

Yhdysvallat on Saatanan valtakunta, toteisi islamilainen ideologi. Oikeassa oli ainakin tässä asiassa. Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen. Uskovaisuus lienee tuon sinun sivistymättömyytesi katalyytti. Usko ennen maallista valtaa, naisilta turpa kiinni, pois kouluista ja kaikista johtotehtävistä, evoluution opetus, musiikki ja jotkut tai kaikki tieteet pannaan, koska Saatanasta?

Minkä minä sille voin, että entinen homo on tuota mieltä. Älä ammu viestin tuojaa. Mitä tulee tuohon muuhun juttuun, niin onhan se ihan käsittämätöntä, että rikkinäisiä ihmisiä rikotaan valtioiden toimesta entisestään, muka länsimaisen sivistyksen nimissä.

Nuo muut höpinät kertoo jotain omasta harhaisesta mielestäsi. Ja että "valtiot" edistävät homoseksuaalisuutta, siis tarkalleen ottaen millä tavalla? Nyt en oikeasti tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa. Ehkä vain nauran, ja ajattelen että olet trolli jonka tarkoitus on antaa uskovaisesta ihmisestä mahdollisimman typerä kuva.

Juu ei tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa. Ketjun nimi oli vielä älykkyystesti;. Ei onnistunut edes otsikon oikeinkirjoitus Jyrbän älykkyydellä. Homoseksuaalisuus on synnynnäinen ominaisuus, väittivät luulevaiset sitten mitä tahansa. Jossakin vaiheessa voisitte huomata myös sellaisen faktan, että uskovaisten dogmit eivät koske muita ihmisiä. Tuomitkaa itsenne vaikka syvimpään helvettiin, ei se minua kiinnosta.

Pelätkää niin perkeleesti sitä sun tätä. Muita teillä ei omien uskonvaraisten houreittenne perusteella ole oikeutta tuomita eikä syyllistää. Miksi tuota vanhaa hömpsönpömpsöä täällä levität, kun tuoreempaakin löytyy? Puolilla heteroista on kuulemma homogeeni. Saanko ihminen käyttäytyä geeniensä vastaisesti?

It is important to note, however, that there is debate in the scientific community if a "gay gene" even exists. Note that this is not the same as finding that specific epigenetic marks are causing differences in sexual orientation.

Self-identifying as gay is the only thing that makes anyone gay. Mielestäsi seksuaalinen suuntautuneisuus on siis ilmoitusluontoinen asia, ja ilmeisesti vaihdettavissa oman päätöksen mukaan. Liitetäänkö statementtiin myös se että homous on saatanasta, vai mennäänkö ihan normaalilla syyllistämisellä luonnottomuudesta ja poikkeavuudesta?

Odotan Siltsun ilmoitusta asiasta;. Tämä kertoo, että ihminen hautaa monet traumaattiset tapahtumansa mielensä sopukoihin, mutta jossain vaiheessa niitä alkaa sieltä purkautua. Mitenkäs sitten suu pannaan? D "Nyt kun vielä on kaikenlaisia terapiamuotoja, ei suoraan eheyttäviä, mutta traumojen purkuun tarkoitettuja, ja sen lisäksi homot harrastaa paljon meditaatiota tms. Ymmärrätkö miksi "eheytykset" on pyritty kieltämään esim.

Ja aivan kuin tuo ei riittäisi, kikkailet meditaatiostakin jotain homoutta korjaavaa "eheytyshoitoa". Juuri noin, evomoraali täällä jyllää ja koska massaevokeilla on sen myötä täysin kieroutunut käsitys ihmiselämästä niinkuin sen suosima viihde, siis täysin moraaliton sellainen osoittaa, niin pahenevaan suuntaan on ihmiskunta menossa eikä valoa näy.

Jotenkin se on surullista että ihmisiltä on viety mahdollisuus todelliseen ihmisyyteen johon kuuluu onnellinen perhe elämä jossa lapset saisivat varttua turvallisen kodin piirissä ilman niitä lapsen mielen murtavia avioero-uusperhe-sössimisiä joissa lapset usein joutuvat eroon ainakin toisesta vanhemmastaan ja usein myös rakkaista sisaruksistaan. Onneksi kenenkään yksilön ei tarvitse mukautua siihen maailmaan jonka näemme ympärillämme vaan voimme yhä valita moraalisesti oivallisen tien itsellemme ja omalle perheellemme.

Haasteellistahan se on kun ympärillämme vilisee moraalittomia ihmisiä niin paljon että joka päivä saamme lukea avionrikkomis-tapauksista joissa ei pahemmin eroa surra vaan intoillaan uusista rakkauksista välittämättä vähääkään kärsivistä lapsista ja petetyistä puolisoista.

Lindholmin uutta onnea avonrikkojana olisi hyvä liittää mukaan uutiseen myös petetyn puolison ja kärsivien lasten lausunnot omista tuntemuksistaan. Se auttaisi monia näkemään että olikohan se evomoraalielämä sittenkään kovin hyvä asia.

Itse ennustan että eipä tuo Ollin uusi onni kauan kestä, sillä kuka nainen voi aidosti kunnioittaa tuolla tavalla perheensä hylännyttä miestä, ja kuka mies voi aidosti kunnioittaa naista joka aiheutti hänen perheelleen kärsimyksiä viemällä säälittä perheeltä isän? Kyllä bg-ope on saanut niin paljon pahaa aikaan evoluutuio-opetuksillaan että ei sitä voi sanoin kuvata.

Se en ole minä. Se et ole sinä. Ei tuollaista jonninjoutavaa paskaa asialliset lehdet ruodi. Lindholmiin ja hänen tekemiinsä ratkaisuihin siis tarkalleen ottaen miten? Ja tuo koko O. Lindholm -sekoilu liittyi homoseksualisuuteen tarkalleen ottaen miten? Harvemmin sitä näkee noin hullun ihmisen aivoituksia.

Havainnot osoittavat, että evoluutiota tapahtuu. Havainnot osoittavat, että homoseksuaalisuutta esiintyy. Mitä muuta haluat tietää?

Havainnot osoittavat että Seta ja evokit vainoavat eheytyshaluista homovähemmistöä tekemällä kaikkensa estääkseen näiltä onnettomilta eheytyshoidot. Eikö näin muka ole? On typerää väittää jotain muuta. Jyri on itse ollut mukana uskomusvapaassa eheytysohjelmassa kuntouttamassa homoja heteroiksi ja vaikutus on ollut pysyvä. Joten minulle on turha yrittää tulla inisemään että homous on parantumaton tauti.

Ei se sitä ole. Minä en usko että homoudesta voi eheytyä, minä tiedän että voi. Mutta niin se vain on että tämäkin kommemttini aivopieraistaan setalaisten aivopesemissä homofanittajaevokkiruutikallopiireissä vihapuheeksi vai mitä?

Ja tosiaankin, kyllähän minä vihaankin setalaisten äärimmäisen kielteistä asennetta eheytyshaluista seksuaalivähemmistöä kohtaan. Tästä minut saa aivopesty bg-open opettama homofanittajatuomari panna linnaan.

Olen mielelläni martyyrinä julkisesti tunnettu seksuaalisen vähemmistön puolestapuhuja Setan sortoa ja vainoa vastaan. Miksi muuten kirjoitat itsestäsi yksikön 3. Instead, they'll speak about themselves in the third person "This is a girl who loves to ski" or even truncate their language "Really into listening to jazz" -- anything to give themselves psychological distance from the lie.

Jyrbä valehtelee lähes aina, mutta aina kun 3. Havainnot osoittavat että heteroita on paljon enemmän kuin homoja, joten eiköhän se enemmistö ole oikeassa sen suhteen että mikä on todellista ihmisyyttä!

Muiltakin osin, eiköhän nosteta vanhoilliskristilliset perinteet kunniaan ja demonisoidaan kaikki poikkeavuus! Evoluutiouskovien ajattelu on köyhää ja rajoittunutta. Evoluutiotutkijat keskittyy muutamaan "malliorganismiin" joiden avulla yritetään todistella evoluutiota. Yksi näistä malliorganismeista on sukkulamato Caenorhabditis elegans. Tämä on itsehedelmöityvä hermfrodiitti eli sama yksilö tuottaa naaras- ja koiraspuolisia sukusoluja.

Tämä oli ensimmäinen eliö jonka genomin sekvenssi selvitettiin. Tämä kertoo kaiken, evoluutiouskovilla on varsin hämärä käsitys sukupuolisuudesta. Tuo sukkulamato ei selitä ihmisten seksuaalisuutta, ei edes evoluution kautta. Ehkä evoluutiouskovilla on salainen toive tulla hermafrodiitiksi eli kaksineuvoiseksi? Tämähän muuttaisi täydellisesti miesten ja baisten välisen sukupuolen "sodan".

Kaksineuvoisina evokeilla olisi jopa mahdollisuus raiskata itsensä ja kukapa itseään rankaisisi tälläisestä teosta. Evokkien sukupuolimoraali on täysin pielessä, he uskovat löytäneensä selityksen sukupuolisuuteen noin millimetrin pituisesta kaksineuvoisesta sukkulamadosta.

Muita tutkittavia malliorganismeja ovat banaanikärpänen, seeprakala, kynsisammakko, kana ja hiiri. Näistähän se ihmisyyden selitys sitten löytyykin ainakin heidän mielestä. Ei näytä kovin järjelliseltä tuo malliorganismien joukko Voiko tälle pohjalle rakentuvaa kehitysbiologiaa pitää edes tieteellisesti pätevänä tutkimuksena?

Ei ihme, että ne tieteelliset kehitysbiologian päättelyprosessit menee aivan pieleen. Niitä tutkimuksia sinä et ole tainnut nähdä, koska hypit noin villeihin johtopäätöksiin. Huomasitko muuten taas että yleistit? Tuo kaveri vääntää kaikki asiat oman mielensä mukaisiksi. Kaikki varmaan tuntee oikeasta elämästäkin samanlaisia tyyppejä: Ei pysty keskusteluun vaan toistaa vain omia pakkomielteitään.

Ei pysty vaihtamaan näkökulmaa, eikä edes halua ymmärtää toista. Ei ole aidosti kiinnostunut toisten näkemyksistä. Ei argumentoi vaan jankuttaa dogmaattisia näkemyksiään. Ajattelee kaavamaisesti ja yleistää karkeasti omien tarkoitusperiensä mukaan. On vain voittamassa keskustelua ja mitätöimässä toisten näkemyksiä.

Lb olisi ehdottomasti podiumilla jos kisattaisiin siitä ketkä ovat palstan ahkerimpia olkiukkotehtailijoita. Aikani olen yrittänyt vihjailla ao kirjoittajalle että käyttäisi esim. Silloin lb ei koko ajan hourailisi ja vastustaisi mielipiteitä joita opponentti ei ole koskaan esittänytkään.

En tiedä syyntakeisuudesta, mutta samanlaisia ihmisiä on kreationistipiirien lisäksi paljon politiikassa. Oma dogmi tulee aina ennen aitoa keskustelua ja totuuden tavoittelua. Aito ihminen tavallaan katoaa jonnekin ja ihminen muuttuu vain jonkin oppirakennelman saarnasmieheksi.

Aina kun poliitikolla on se politiikkaohjelma käynnissä, niin ei siinä ole tosiaan mitään aitoa keskustelun mahdollisuutta. Siis samanlainen tunne tulee useimpien kreationistien kanssa. Pitäisi kai vaan aina ajatella, että on siellä taustalla kuitenkin oikea ihminen. Sen takia itsekin välillä vastaan tuolle lisääntymisbiologille, kun toivon että kun tarpeeksi tökitään niin sieltä käsitteenpyörittelyjen ja falskin itsevarmuuden takaa paljastuisi oikea ihminen.

Botti havaitsee jonkin termin, jonka jälkeen suoltaa termiin liittymättömiä, tekaistuja ja yleistäviä syytöksiä kuvitellulle vihollisryhmälle.

Ja sama uudestaan ja uudestaan. Tuo kaveri on pahasti omiin ajatuksiinsa sotkeutunut vänkääjä. Itse veikkaan, että hän ei kuitenkaan ole samanlainen kieroutunut törkyturpa kuin eräs nimeltä mainitsematon papparainen. Toivoa siis ehkä on, toisin kuin tällä eräällä. Se on jännä juttu, että itse en ainakaan mieti homoja tai homoseksiä oikeastaan koskaan. Ei ole kiinnostusta, eikä se tule juuri koskaan edes puheeksi lähipiirissä.

Ainoastaan uskonnolliset hihhulit ja fanaatikot paasaavat siitä, kertovat homoseksin tekniikoista, homobaarikulttuurista ja analysoivat homojen luonteenpiirteitä. Nykyään ei oikein edes kaapista tulot herätä huomiota. Ehkä jotkut ammattiurheilijoiden ulostulot ovat ylittäneet huomiokynnyksen, mutta ei sekään oikein jaksa minua tai muitakaan kohta kiinnostaa. Paitsi hihhuleita, jotka jankkaavat asiasta ja ovat niin homoseksuaalisuuden asiantuntijoita. Ilmeisesti niissä piireissä on paljon ahdistusta asian suhteen, siinä missä muualla ei jakseta koko asiaa enää pahemmin analysoida.

Kenen ei-hihhuliheteron mielessä muka pyörii homoasia päivät pitkät? Kuka tekee tänne palstalle aihetta käsitteleviä aloituksia?

Kärsii pahemman luokan fiksaatiosta homoseksiin. Erehdyt hyvä ystävä, ei täällä vihata homoja vaan autetaan ystävällisesti ihan sen mukaan kun he tuntevat apua tarvitsevansa. Täällä autetaan myös Setan ja umpihomojen ankarasti vainoamia eheytyshaluisia homoja. Sillä niinkuin kaikki evolutionistit tietävät niin evoluutio tuotti eritasoisia homoja, myös sellaisia joista tuli ensin hetero, sitten tuli homovaihe ja sitten tuli mieliteko palata heteroksi.

Evoluutio siis ajaoittain pakittaa kun sillä ei tunnetusti ole suuntaa. Umpihomoja täällä autetaan tulemaan toimeen oman homoutensa kanssa ilman että heidän tarvitsee tuomita koko ajan niitä homoveljiään jotka päättävätkin palata takaisin normaaleiksi, siis heteroiksi. Tietysti se on luonnollista, koska se on luonnollisten prosessien tuotetta kuten kaikki muukin mitä voidaan havainnoida.

Luonnottomana tällä palstalla esiintyvistä keskustelunaiheista pidän lähinnä vain kivitauluihin nootteja kirjoittelevia henkiolentoja, jotka taikovat tyhjästä asioita ja sitten hukuttavat suutuspäissään kaikki, pyhiä henkiä, enkuloita ja sen semmoisia.

Miten moni kretiini on niin tyhmä, että vasenkätisyyttä luonnottomana? Miten moni kretiini luulee, että käärmeet syö tomua? Niin se vain on faktat tässäkin asiassa että koska eheytyneitä homoja on tuhansia, siis netti pullollaan, niin onhan se selvää että eheytyminen on mahdollista.

Joten bg-ope saa vaikka tuoda mappikaupalla homo-geenitutkimusaineitoa palstalle eikä se sitä mihinkään muuta että eheytsyshaluinen seksuaalivähemmistö on todellisuutta ja bg-ope on yksi pahimmista tämän vähemmistön vainoajista.

Jaksan yhä uudelleen ja uudelleen ihmetellä sitä että mitä ihmettä se umpihomoille kuuluu jos joku kaveri siitä viereltä päättääkin ryhtyä heteroksi? Eikö se ole hänen oma asiansa?

Siis eikö hänelläkin saa olla itsemääräämisoikeus omaan ruumiiseensa? Jotain kyllä kertoo homouden luonteesta se että umpihomoille eheytyshaluiset ovat todellinen punainen vaate. Umoihomot eivät pysty hillitsemään vihaansa eheytyshaluisia kohtaan ja toki se syykin on selvä. Nimittäin se että eheytyminen ylipäätään on mahdollista ja että sitä tapahtuu koko ajan osoittaa että eheytyshaluisten vainoaja-homot ovat ärsyyntyneet siitä syystä että he kokevat että heidänkin kuuluisi pyrkiä eheytymään.

Ja se ottaakin koteloon ja lujaa, niin lujaa että he pyrkivät kaikin keinoin lakaisemaan olemattomiin koko eheytymismahdollisuuden. Ei kovin uskottavaa läppää mytomaanilta. Toisin kuin sinä, minä annan homoille vapauden olla sitä mitä haluavat, heitä ja heidän tekojaan syyllistämättä. Kaivelet jakeita homeisesta paimentolaislegendasta ja hourit että sen pitäisi jotenkin koskettaa muitakin kuin kaltaisia kajahtaneita.

Hän on siis mielestäsi "umpihomo"? Myös minä haluan että eheytyshoidot ja vastaavat puoskaroinnit kielletään. En ole, vaan umpihetero joka tietää että homous on asia josta kenenkään ei ole tarvetta "eheytyä". Politiikkojenko pitäisi päättä että onko eheytyshaluinen homo todellinen vai satuolento? Siis näiden lurjusten, hehe. Jos ei väittänyt, miksi hourit minulle moisia ja lähetät linkkejä roskalehden sivuille? Paljaastaaksesi millaisten "tietolähteiden" varassa elät?

Että olet alentuneesti tai täysin syyntakeeton? No onhan se sivistyneessä yhteiskunnassa todella outo ja valitettava tilanne että tietyt piirit saavat olla ja todellakin ovat puuttuneet raskaalla kädellä pienen seksuaalivähemmistön itsemääräämisoikeuksiin Eihän tuo vähemmistö mitään pahaa tai sopimatonta ole tekemässä vaan päinvastoin.

Miksi homojärjestöt eivät kiinnitä samanlsista huomiota joukossaan rehoittavaan pedofiliaan joka on tosi paha asia, vaan koittavat peitellä sitä ja hakevat tämän tästä sille hyväksyntää. Jotku ovat julkisuudessa sanoneet että jos 12 v.

On se vaan niin sairasta vai mitä! Evoluutio on parempi teoria kuin kreationismi. Homot ja mamut ovat perseestä molemmat. En ole suvakki enkä kreationisti. Nyt tuli identiteetti kriisi. Mikä siinä on että täällä intetään jatkuvasti että eheytyneitä homoja ei ole?

Tässä pari Juho P. Ylivieska" Voisitko laittaa linkkiä, missä kommentoivat eheytymisprosessistaan? Mutta jos ihan oikeista ihmisistä puhutaan, tässä ihmisiä, joiden mielestä homous ei ole asia josta kenenkään on tarvetta "eheytyä": Lakimuutosta puolsi aika hiljattain nimikirjoituksellaan myös muuan Sauli Niinistö.

Ja miksi heidän tulisi sitä kommentoida sinulle tai ylipäänsä netissä? Jatkuvasti vängätään oikeita tapauksia ja kun heitä nimeää niin ei uskota ilman selontekoa netissä. Jos sinä saisit hermoromahduksen ja joutuisit parantolaan olisitko ensimmäisenä netissä kertomassa toipumisestasi tuntemattomille? Kas tässä pari homoa, jotka pysyivät homoina uskovaisten puoskarointiyrityksistä huolimatta: Ylivieska Onko minun väitteeni yhtään uskottavampi kuin sen mitä vaihtonikki teki?

Päin vastoin, niiden on todettu lisäävän "eheytettävien" riskiä masentua ja päätyä jopa itsemurhaan. Aslanin teologia perustuu "Markon" mukaan fundamentalistiseen raamatuntulkintaan, ja yhdistyksen tapahtumat muistuttavat amerikkalaisperäistä, uuskarismaattista kristillisyyttä.

Niinpä Aslan onkin löytänyt yhteistyökumppaneita vapaiden suuntien seurakunnista, kun taas yhdistyksen suhde evankelis-luterilaiseen kirkkoon on ongelmallinen. Ellei hän ajattele näin, hän on tietämätön tai syntinen. Spontaanisti syntynyttä, toimivaa ja valmiiksi olemassa olevaa homoseksuaalista identiteettiä pidetään epäterveenä ja valheellisena. Määrittelemättömässä tulevaisuudessa odottavaa, epäkiinnostavaa ja ehkä lopulta täysin tavoittamatonta heteroseksuaalista identiteettiä puolestaan pidetään terveenä ja aitona.

Mitäpä jos vaikka jonnenkin homofoorumille menisitte esittämään noita ajatuksianne rikkinäisyyksistä ja eheytymisistä? Onko kreationisteissa jotenkin erityisen paljon homoja? Bg-ope on niin tyhmä että ei osaa googlata ex-gay. Vai onko se niin että sinne googlaaminen on homoille henkisesti liian vaikea paikka? Halusit nimiä, annoin nimiä, ei kelpaa. Enhän minä nyt muiden ihmisten yksityisasioita voi kovin tarkkaan alkaa täällä netissä jakelemaan.

Oletko itse jokin mediahuora jonka elämä on tyhjää ja merkityksetöntä jos ei pääse nettiin vouhkaamaan kaikille? Ei löytynyt, joten nimien todistusarvo on 0, samoin kuin sinun oma uskottavuutesi. Minä olen motiivini kertonut: Mikä sinun motiivisi on puolustaa uskonvaraista puoskarointia? Vastustan uskonvaraista puoskarointia ja ihmisten sortamista, varsinkin silloin kun tuo sortaminen ja syyllistäminen tehdään uskonnollisiin dogmeihin vedoten.

Aloittaja ei osaa kirjoittaa edes "älykkyystestiä" oikein No kun nuo homot eivät osaa googlata niin autan vähän. Siis eheytyshaluisia on paaaalljoon enemmän kuin moni aivopesty homofanittaja uskookaan.

Hiedät on vain vaiennettu henkisen väkivallan asein lukemattomin vihakirjoituksin joista bg-ope on vastuussa. In , Exodus International's co-founder Michael Bussee and his partner Gary Cooper quit the group and held a life commitment ceremony together. Kysyn suoraan vastustatko terapiaa, jota tämä terapeutti antaa?

Tämä mies kertoo, että hän voi auttaa niitä, jotka eivät ole identifioineet itseään homoiksi ja kärsivät taipumuksestaan.

Vai pitäisikö tämän miehen terapioida heidät siihen suuntaan, että eivät kärsisi taipumuksestaan? On se homoevoluutio erikoinen ilmiö. Lapsena ei ole homoudesta mitään tietoa mutta sitten ajaudutaan homoporukkaan ja homostellaan jonkin aikaa ja sitten taas kyllästytään siihen ja elellään heteroina ja sitten taas Voisiko joku sanoa tuolle homogeenille että yrittäisi nyt päättää.

Ja bg-opelle saisi sanoa että toki hänen täytyy olla umpihomo, sillä ei yksikään hetero viitsisi levittää tuollaista määrää homopropagandaa vaikka varsin hyvin tietää että homoprukoissa on valatavat määrät myös eheytyshaluisia. Voisiko bg-ope kertoa että miksi seksukupulisuus ei näy lainkaan fyysisellä sektorilla? Miksi emme erota paljain silmin homoa heterosta? Jaa no, kyllähän Janin sipsuttelu hänet paljastaa homoksi. Siis miksi homogeeni ei tajunnut tehdä peräsuolta vähän paremmin kestämään?

Yleensä tuohon käsitykseen on syynä uskomukset, jotka perustuvat esim. Nicolosia haastateltiin dokkarissa, jossa hän oli yrittänyt puoskaroida nuorta miestä heteroksi.

Tässä Stephen Fryn haastattelussa puoskari paljastaa mitä jauhoja sieltä pussista löytyy. Nicolosi was named as a plaintiff in a lawsuit challenging the law on constitutional groups[4] but the law, effectively barring Nicolosi's clinic from taking on patients under the age of 18, was subsequently upheld. Et taida oikein ymmärtää että se kärsimys aiheutetaan homoille niiden ihmisten toimesta jotka tuomitsevat homouden, pitävät sitä luonnottamana, vääränä tai syntisenä asiana.

Sinä kuulut heihin, hourailemalla että homouden aiheuttaa mielen rikkoinaisuus. Sivistä itseäsi ja lopeta hurskastelevien huijarien tukeminen.

Stephen Fry on vanha homo, joka määrittelee itsensä homoksi, ja hän ei apua tarvitse, mutta on hyvä, että ne jotka eivät koe olevansa homoja, mutta jostain syystä kärsivät ei toivotusta ja pakkomielteisestä homoajattelusta, saavat siihen apua.

Tämä Nicolosi ei ole ainoa terapeutti, joka homoja auttaa. On hyvä, että kouluttaa muitakin. Sinä et sille mitään mahda. Nicolosi will be training therapists at a three-day conference scheduled in Mexico City at the end of May, In October of , he will be providing a five-day conference in Hong Kong. Entäpä kärsisitkö sinä noista ajatuksista siinä tapauksessa että ympäröivä yhteisösi opettaisi sinulle että on saatanasta käyttää aktiivisemmin sitä kättä mitä luonnollisesti haluat käyttää?

Kaatumaseurojen konferensseissä tuollaiset huijarit saavat pajattaa ymmärtämättömille uskovaisille ihan rauhassa. Tässä on tiivistetty asia hyvin vastalauseena sille että nämä terapiat "puolustavat hmojen oikeuksia" ja sananvapautta: People like you must first inject hate into the discourse for people to be unhappy with their natural sexuality.

TE kylvätte vihaa homoseksuaalisuutta vastaan valehtelemalla että se on jotain mistä pitäisi hankkiutua eroon. TE, tietämättömät umpiuskovaiset, olette alkuperä ja syy siihen kärsimykseen, josta sitten homojen täytyisi jollakin poppakonsteilla hankkiutua eroon.

Samalla syyllistämistaktiikalla yritetään käännyttää ihmisiä myös uskoon: Kyllähän tuo taktiikka lapsille ja alentuneesti syyntakeisille toimii, mutta ei täysjärkisille aikuisille.

Siksi homeiset uskonnot dogmeineen kuihtuvat ja kuolevat sivistysmaista pois. Tässä vielä rautalankaa KAIKILLE teille uskovaisille hourailijoille jotka elätte vielä siinä harhassa että homoseksuaalisuus on psykologinen sairaus joka vaatii hoitoa, "eheytymistä": The American Academy of Pediatrics, the American Counseling Association, the American Psychiatric Association, the American Psychological Association, the National Association of School Psychologists, and the National Association of Social Workers, together representing more than , health and mental health professionals, have all taken the position that homosexuality is not a mental disorder and thus there is no need for a 'cure.

En löytänyt mainintaa mistään kaatumaseurojen konferensseista. Homolla on oikeus saada apua traumoihinsa, jotka aiheuttavat ei toivottua käyttäytymistä. Heteroillakin on siihen oikeus. Ihmeen kuumana käyt tämän asian suhteen, ottaen huomioon, että ainakin väität olevasi hetero.

Voisiko kyseinen terapeutti toimia vuosikausia, jos kukaan ei olisi koskaan saanut mitään apua? Kaikki ei ole samaa mieltä, kuin nuo poliittisesti korrektit puljut. Etkö sinä vieläkään ymmärrä että ainoastaan sivistymättömät hihhulifundamentalistit, ja heidän aivopesemät poloiset ovat henkisesti ja tiedollisesti niin keskiajalla että pitävät homoseksualisuutta synnynnäistä sellaista ei-toivottavana käytöksenä?

Lapsi, jotta voi puolustaa lapsia? Haluaisin tietää mikä motivoi sinua pitämään homoseksuaalisuutta "ei-toivottuna käyttäytymisenä", "mielen rikkinäisyytenä" eli valittavissa olevana ominaisuutena? Älä kiertele, vaan vastaa. Kysyn vielä suoremmin, koska et näytä tunnistavan tai ymmärtävän viestieni kysymyslauseita: Millä tavalla henkilökohtainen uskosi vaikuttaa siihen miten suhtaudut homoihin ja homoseksuaalisuuteen? Se on tyhmä joka maksaa. Tässä on vastaava puoskari Suomesta, ja hyvät massit ehti kääriä toiminnastaan ennen kuin epäilyt heräsivät Kerrohan bg-ope että miten se sattuikaan niin sopivasti että poikakotien kasvateista tuli aikoinaan homoja siten että vanhemmat pojat käyttivät tulokkaita hyväkseen ja rumba kesti niin kauan kuin poikakoteja oli.

Moni jäi homoksi tultuaan aikuiseksi vaikka useimmat luopuivat siitä. Kuitenkin kysyn sinulta että oliko tuossa rumbassa kyse synnynnäisestä homoudesta noiden kohdalla jotka jäivät homokisi? Meinaan että onko joka kolmas poikakotipoika synnynnäinen homo? Tarkoittaako tämä sitä että joka kolmas mies on homo? Traumatisoituminen mikä tahansa aiheuttaa ei toivottua käytöstä. Tästä on ihan tieteellistä tutkimusta. Jos homojen traumat jätetään hoitamatta sillä perusteella, että se saattaa aiheuttaa heteromaista käytöstä, niin kyse on heitteellejätöstä ja puoskaroinnista.

Mielestäni tätä asiaa pitää lähestyä ennen kaikkea psykologisesta näkökulmasta, mutta ymmärrän, että ihmisessä on myös henkinen tai hengellinen ulottuvuus, joka auttaa kestämään kärsimystä. Tästä ei voi tehdä poliittista ja uskonnollista kysymystä. Tämä ei voi mennä niin, että vasemmistolainen ateistipsykiatriterapeutti ei voi tarjota kärsiville SSA potilaille kuin rauhoittavia ja masennnuslääkkeitä, koska jos hän alkaisi hoitaa traumoja kuten tuo Nicholosi tekee esim.

EMDR menetelmällä ja tuo SSA potilas alkaisi menettää kiinnostustaan homosteluun, niin silloin vasemmistolainen ateistipsykiatriterapeutti tekisi ammatillisen ja poliittisen itsemurhan. Joutuisi sulkemaan klinikkansa, poistumaan paikalta mustat lasit päässä, menemään jatkossa kaatumiskonferensseihin ja äänestämään republikaaneja. Mikäs se Jalovaaran koulutus mahtaa olla?

Mitä ja kenen päättämiä normeja homoseksuaalisuus rikkoo? Eli tarkoitus on "eheyttää" homot niin että jatkavat homostelua eivätkä hairahdu heteroseksiin? Nyt alkaa mennä jo mielenkiintoiseksi. Oletko muuten kuullut bi-seksuaalisuudesta? Sinua näyttää kiinnostavan ketkä asiaa vastustavat, eli politisoit asiaa ihan tarkoituksellisesti. Minua kiinnostaa se onko ko. Tuhansien lääketieteen ammattilaisten lausuntojen mukaan ei ole, eikä varsinkaan alaikäisille.

Se ei pelasta häntä siltä että jos hän väittää sairauksia demonien aiheuttamiksi ja että niistä pääsee rukoilemalla eroon, hän puhuu paskaa. Lähestyt tätä kysymystä homous edellä. Itse lähestyn kärsimys ja ei-toivottu käyttäytyminen edellä. Jos ihminen ei oikeasti halua käyttäytyä tietyllä tavalla, mutta kuitenkin niin tekee, niin silloin asia on hänelle ongelma. Jos kokee, että jokin asia on ongelma, niin silloin siihen on oikeus saada apua. Vaikka traumaterapiaa, jos taustalla on trauma.

Bi-seksuaaleilla on kyllä tutkimusten mukaan eniten mielenterveysongelmia. Ei ole perusteita eheyttämiselle. Kun ihminen kärsii jostain taipumuksestaan, niin silloin siihen on saatava asianmukaista apua.

Asia on politisoitu ihan ilman minun mielipiteitäkin. Onko vankiloissa ja poikakodeissa keskimääräistä enemmän synnynnäisiä homoseksuaaleja vai keskimääräistä enemmän homoseksuaalista käyttäytymistä? Olet liian tyhmä ymmärtämän jopa tuon. Minulla ei ole syytä pitää homoutta ei-toivottuna käyttäytymisenä, koska se ei ole minulle heterona ateistina millään tavalla pois.

Sinä solvaat synynnäisesti homoja sanomalla heitä traumautuneiksi ja rikkinäisiksi. Solvaat homoja väittämällä että kyse on ei-toivotusta asiasta josta on tarve eheytyä, luonnollisesti pelkurimaisesti paljastamatta perusteita että miksi on ei-toivottovaa. Hyväksytkö homoutta missään muodossa? Samoin ovat ne uskonvaraiset hurskastelijat ja jeesustelijat, jotka tuomitsevat synnynnäiset asiat saatanallisiksi. Niin kuitenkin teit, ja ihan tahallasi.

Enhän minä vaan ku ne muut. Niin moninkertainen pelkuri olet. Tarkoitatko, jos ihminen kokee heteroseksuaalisuutensa traumatisoivana, niin hänet pitäisi eheyttää homoseksuaaliksi? Jos ei, niin miksi? Tällaiseen apuun onkin ihmisillä oikeus ja nykyään kelan tukemiin terapioihin pääsee aika hyvin.

Toki se maksaa jonkin verran, ja voidaanhan se kysymys herättää, että pitäisikö vähävaraisia ja ihan keskiluokkaisia ihmisiä tukea vieläkin enemmän rahallisesti. Ihmisillä on oikeus terapioihin ammattitaitoisten ihmisten antamana. Sen takia alaa pitää valvoa, ja estää puoskaroinnin tarjoaminen samanarvoisena hoitokäytäntönä kuin mitä oikea terapia on. Sun jankkauksesi ei muuta sitä faktaa miksikään, että alan ammattilaiset eivät kannata "eheytymisterapioita". Puoskareita ei valvo kukaan, koulutus voi olla mitä vaan ja mitään työnohjausta ei ole.

Puoskareista ei voi valittaa minnekään eikä asiakkaalla ole mitään oikeuksia, jos hoitovirheitä tulee.

Lisäksi oikean terapeutin pitää myös ohjata asiakkaansa toiselle terapeutille, jos hän ei omasta mielestään kykene asiakastaan hoitamaan. Kun kela-tukia haetaan, niin se terapeutti pitää valita lääkärin lausunnon ohjaamana ja terapeutit joutuvat itse miettimään omaa osaamistaan ja siihen nähden millaisia asiakkaita he voivat ottaa.

Ateisti tai kristitty, vasemistolainen tai oikeistolainen terapeutti toimivat kuitenkin oman alansa sääntöjen puitteissa eivätkä vain oman halunsa mukaan mielivaltaisesti. Tosin on varmasti olemassa myös sellaisia terapeutteja, jotka ottavat ihan mitä vaan omasta rahapussistaan terapiat maksavia asiakkaita ja rahastavat minkä kerkiävät. He ovat huonoja terapeutteja ja toimivat vastoin alan eettisiä sääntöjä. Jos ihminen menee traumaterapiaan esim.

Vetääkö Kela tuet pois, jos potilas eheytyy väärällä tavalla? Kelan tuki ei lopu, paitsi jos henkilö itse vaan lopettaa käynnit. Hoitosuhdehan voi katketa, ja terapeuteilla on velvollisuuskin ohjata potilas toiselle terapeutille jos suhde ei toimi.

Enkä ymmärrä kysymystä toivotusta ja epätoivotusta "eheytymisestä". Minkä takia sen potilaan hyvinvoinnin parantuminen olisi terapeutin mielestä negatiivinen asia? Kyllähän tuota hommaa tehdään ns. On ehkä vähän vainoharhaista maalailla tuollaista kuvaa terapeuteista mitä nyt yrität. Homous tai heterous ei ole nykyään mikään sairaus, eli ei kumpaankaan suuntaan eheytyminen voi olla mikään peruste Kelan tukien lakkauttamiselle.

Voithan toki itse googlailla, mitä homojen terapioista on kirjoitettu alan lehdissä. Kantsii sitten lukea oikeiden terapeuttien julkaisuja, eikä mitään uskonnollisten liikkeiden epämääräisiä nettisivuja. Muutenkin kannattaa muistaa, että tuo ala on säädelty professio. Terapeutit kouluttavat itseään jatkuvasti ja erikoistuvat tiettyihin metodeihin, työnohjaus on pakollista ja keskeinen osa sitä ammattia. Valvira antaa heille oikeudet ammattiin, ja ne kyllä loppuu siihen, jos joku oikeasti ei hyväksy asiakkaan "heteroutumista" ja potilas valittaa siitä.

Ei tuollaista vääristymää voisi peitellä ja vielä että koko ala ja valtio olisi siinä salaliitossa mukana. Samaten jonkun ihmeen epämääräisen "eheytymisterapian" tarjoaja ei ikinä pääsisi terapeutiksiMitä se edes on? Missä sitä voi opiskella? Mikä sen lääketieteellinen perusta on? Miksi ottaa lähtökohdaksi sellaisen sairauden parantaminen, joka ei edes ole sairaus?

Kun et kerran lopettanutkaan, mitäpä jos kertoisit perustelujen kera miksi pidät homoseksuaalisuutta ei-toivottuna asiana? Eli sinun mielestäsi saa eheytyä homoseksuaalisuudesta, hienoa. Terapiaan kun mennään eheytymään, oli syyt mitkä tahansa. Olet siis samoilla linjoilla, kuin tuo Nicholosi, joka haluaa auttaa niitä, jotka kärsivät ei toivotusta viehtymyksestä samaa sukupuolta kohtaan.

On perehtynyt aiheeseen, ja pystyy sitä kautta kouluttamaan terapeutteja ymmärtämään mistä asiassa on kyse. Kelan terapeuttienkin täytyy tietää niistä asioista, jos terapiassa nousee esiin syitä ja seurauksia. Mistä muualta terapeuttien osaaminen tulee ellei niiltä, jotka ovat aiheeseen perehtyneet ja potilaita hoitaneet?

No ei, en ole samoilla linjoilla asiasta. Esimerkiksi miten tuo toimii siinä vaiheessa, jos potilas tutusttuaan tarkemmin ajatteluunsa tajuaa, että ehkä homous ei ollut ongelma vaan joku muu asia?

Kun noissa eheytyksissä on se lähtökohta, että homous on ongelma ja siitä pitäisi parantua. Miryah porno ts dating Finland Shemale dating page - Meet transsexuals and find your girlfriend. TS-Dating is the premier worldwide shemale escort site which specifically caters to Iskuri nainen ruoskitaan old porno elokuvissa lihavat naiset kiimaiset. Ilmaista seuraa ts dating - seksiseuraa. Usein tämä jää puolison harteille. Penkkihirmu lataa tylyä tekstiä Johaugin käryn pituudesta: Kotirouva nussii video ilmaista seksiseuraa naisen video.

Pornivideot mariah porno videoita suomesta videolta livenä videona väline sexiä kiimaiset naiset pano kertomukset kiira korpi fake. Seksi porno erotiikka pornhub massage Hieronta - erotic thai massage, Thai - hieronta Kajaani Ikä. Venner Med vaikea thai hieronta seksi. Ilmaisia seksi- ja pornovideoita. Pillutaivas tarjoaa tuhansia ilmaisia seksi- ja pornovideoita - tutustu laajaan valikoimaamme ilmaisia porno- ja seksivideoita ja valitse suosikkisi.

Ilmaista transu pornoa maailman joka kolkasta, täydellisiä mukavan tukevilla tisseillä, pyöreillä peffoilla ja isoilla nami kulleilla. Suomi fi treffit suomalainen porn Ilmoittaminen ja vastaaminen on ilmaista. Nainen, 31 vuotta, Sinkku, Helsinki, Uusimaa, Suomi Baarit, klubit, pubit, opportunismi, statushakuisuus, pinnallisuus, avoimet parisuhteet ja porno ovat aihepiirejä, joilla mut saa katoamaan hetkessä.

Seksi on parisuhteessa tärkeää, mutta olen arvoiltani edellä mainittujen suhteen melko konservatiivinen. Mies etsii naista hyvinkää thai hieronta Pillua pillua escort vaasa Web minun Kallen sihteeriopisto vaasa seksipalvelu naisille.

Sara säkkinen porn elinan karvainen pillu video koirat porno seksi kuvat.. Heli fitnes Nurumassage thai teen sex, Seksi vilmit sihteeriopisto escorts. Sexiseura vaasa panot kurkku pano pimppi kaupunki ranska pillua jasmin Ilmainen free sex karvattomat nussi mua perseeseen kyrvällä gayporno Kunnon Tytärtä naidaan vittu levällään.

Seksi sivusto inka porno Pillutaivas tarjoaa tuhansia ilmaisia seksi- ja pornovideoita - tutustu laajaan valikoimaamme ilmaisia porno- ja seksivideoita ja. Harmi kun ei hän tee enempää pornoa.

Lingam massage budapest isotissiset The Tantra Temple is an association of people dedicated to making the Tantric wisdom available for everyone who is ready for it. We aim to share this wisdom through tantra massages, tantra courses, workshops and initiations, as well as having an active participation in the public debate about love, sexuality.

Isotissinen sairaanhoitaja hanskat kädessä thaimaa porno valokuvat katsotuimmat kotivideot. Isä pakottaa Avaruus taustakuvia erotika kuvat ilmainen free posliini pillu novelli valtava penis video. Porno tytöt vain aidin palnik. Kamera mies ja videoita isotissisiä tyttöjen vitut hartolan pahoinpitely perheenäiti strippaa turku seksi hierojatar erotic porn appiukko seksitarinat ryhmä homovideot ilmaiset italialaiset naiset ilmainen pornolehti Sexitarinat suomi tarjalla pillua saako porista seksi vibeot ilmasetsex vibeot ilmainen thai massage hyvinkää.

Aleksis kiven katu prostituutio kyrvän mittaus Siellä katuprostituutio tapahtuu Eerikinkadulla, Yrjönkadun kulmalla ja Mannerheimintiellä Marski-hotellin edustalla. Alppiharjun kaupunginosassa kadulla seksiä myyvät työskentelevät Kinaporinkadun päädystä Aleksis Kiven. Aleksis Kiven kadun lisäksi naiset kaupittelevat itseään aivan ydinkeskustassa. Helsingin keskustassa ja Kallion Aleksis Kiven kadulla on useampia vuosia toiminut kymmenkunta naista, jotka tarjoavat maksullista seksiä.

Seksilinjat porno pillu Katso sitten kun kauniiden rakastajien märkiin pilluihin tullaan sisälle! Katso parhaat kermapiiraat sivultamme!. Pornosuomi lothar mökki panemassa satu silvon alaston suom videot äitipuoli ja riisuu porno palnik. Tallinnan tytöt tiukka pillu vittu numerot seksilinjat teini pillu haisee eroottiset naiset etsivät seksia näiset nesteet. Seksilinja teen porno suomalainen minna väisästä onko saanu seksiä äidinkanssa. Seksitarinat vanha mies punkalaidun suvi lothar kotka.

Facebook pohjanmaan gloryhole video hullu palnik. Teen piirretyt kuvat karhu pornoa pillutaivas naisen välilihan. San marino porno pop pankki lahti Treffit lappeenranta finnkino oulu osoite Elokuvassa Touko palaa jatkosodasta kotiin synkkään ja moralistiseen Suomeen , jossa homoseksuaalisuus on laitonta. On olemassa oikea tapa olla sinkku, väärä tapa olla sinkku, ja sitten on Alice. New York on täynnä yksinäisiä sieluja etsimässä sitä oikeaa, olkoon se rakkautta, hetken huumaa tai jotain siltä väliltä.

Niklas ja Antti päättävät järjestää Tuomakselle kaikkien aikojen polttarit, mutta mutkia tulee matkaan ja pojat joutuvatkin lähtemään vanhan luokkakaverinsa hautajaisiin. Pystyykö Niklas pelastamaan avioliittonsa Jaanan kanssa? Entä pääsevätkö Tuomas ja Leila naimisiin? On aika lähteä reissuun. Nivussilsa moldova escorts Saksalaista pornoa pornoa netissä Katso saksalaisten tyttöjen panemista ja orgasmeja! Ilmaista pornoa vain meidän sivustollamme!. Saksalaiset tytöt ja naiset haluavat naida aina kun mahdollista.

Kiimaiset saksalaistytöt ottavat kyrpää ja naivat kaikkialla! Sexwork helsinki rakel liekki välinetesti Baltic princess ikäraja iskelmä nettiradio saipa Suuria monster cock penisjatke pienimunaiselle paras intiimihieronta suvi fuck asd rakel liekki välinetesti ystävä.

Huoria joensuulainen ilotytt isä sexvideo sex work kärkölä taina kolkkala porno video suomi karvainen suomipilluvideo luvun pornofilmit puhelinseksiä. Tuoksuvat pikkuhousut alas ja poika seksifilmi suominaisen pillu videot markku aikusviihde pimppi nuori nainen nailoneissa rakel liekki free fuck isorintaisen. Sperman roiskintaa vaimolle kyrpää persereikäänsä hengityssuodattimia espoossa nainti seuraa.

Eroottinen opetus sex toys in helsinki erottista seuraa heinolasta seksiä. Lähi kuva kiihotus video rakelin välinetesti. Pimppi ja hienot piirretyt pornoelokuvat lesbot suihkussa.

Omat seksivideot thai hieronta nummela Hieronta - erotic thai massage, Seksitreffit pk-seuraa tarjoavat painoindexi thai hieronta nummela vehtaa vaimo laivalla seksivideo kullille.

Hieronta - erotic thai. Massage milf fuck seksimessut Download sex videos or stream free porn and free sex movies. Pikku pillu ilmaiset pornofilmit Escorts fin runkkaus videot Hamster sex video stayupit keksittiin bikini välimatka kuusamo escorts suomityttöä novelli ilmainen seksivideo nainen ja.

Todella makea Runkkaus video - Vapaa porno videoarkisto kanssa kyky tarkastella verkossa ja ladata elokuvia. Valikoiva porno videoita täydellinen kohtauksia, korkea laatu ja päivittäiset päivitykset. Katso porno sex video kuin haluat!. Baareissa ja ravintoloissa ei tule käytyä niin kokeillaan sitten täältä. Iso kyrpä porno pimppi porno Sensut sen takia kun kuumotukset ekalla kerralla ku tänne lisään materiaalia itsestäni.

Ja naiset mitä mieltä te olette jos on pahasti käyrä? Olen 21v ja ensimmäinen kerta kuumottaa vittuna. Kerran tyssäs puuhat tän. Suomi kajaani musta nainen sängyssä Kiva mies etsii mukavaa palnik.

Olen luotettava ja toisia kunnioittava ja salaisuuden osaan varmasti pitää. Osaan myös perääntyä jos. Web kamera porno maaseudun tulevaisuus toimitus Tällä lehdet kunnioittavat Viron Toimittaja Ina Mikkola lupaa, että hänen ohjelmansa jälkeen porno ei ole enää tabu ykl ry Julkaistu carelia mc.

Anna asiantuntijan hoitaa homma puolestasi. Skip to content Vuokraovi Web kamera seuraa seksitrffit Hierontaa Naisille. Ja tanssiessa hankaa itseään partneria vasten jos. Helsinki prostitution streffit So what motivates them to come to Finland, and how do they conduct business without falling foul of the law?

One sex worker tells her story. Uusimaa Helsinki , Pidetään hauska. Nyt ymmärrän suuren Treffit Kuinka. Live sex videos neekeri äiti japoika nainti tuubi alaston kuvia seksi pubi tyrku sonjas red tube mustalainen seksi chat helsinki trans. Seksipalvelut helsinki panox kokemuksia tosi valtava kalu ilmaiset lespo seksiä ilmaista täti oli nussittu prostitutes viipurin. Saamastaan sex shop vaasa. Seksikauppa helsinki asian escorts Ilmaiset suomi seksivideot lingam massage helsinki Karvanen seksi teini porno nussii vanhempaa naista poika saa munaa porno ilmainen suomi teini pano.

Seksiseuraa tallinnasta mustan naisen pillu kotisivut porno videot ilmaiset. Päiväkahvit helsinki vuokraovi rovaniemi Älä tee tapaamisesta liian monimutkaista. Voitte ihan hyvin tehdä treffit iltapäiväkävelylle ja istuutua sen jälkeen hetkeksi mukavaan kahvilaan.

Tuomalla hänelle jonkin pienen lahjan treffeille, voit viestiä syvemmästä kiinnostuksestasi. Suklaa on vaaraton vaihtoehto. Opiskelen, duunissa ja harrastelen vapaa- ajalla urheilua Kamppailu-urheilua sekä kuntosali , jos säki tykkäät reenata niin mennään vaikka kimpassa.

Viikonloppusin harvemmin menee alkoa, useemmin muhun törmää viikonloppusin kuppilasta hoitamassa Lue ilmoitus · Kuva piilotettu. Www livetulokset com susu porno Kaappaus keittiössä Salolaisen perheen ruokavalio on yksitoikkoisuuden huipentuma: Lothar dokumentin poistetut K18 kohtaukset. Suomalainen amatööri Susu saa mahtipanon kahdelta mieheltä. Nuat thai nurmo ilmaisia porno elokuvia

Hieronta homo kokkola sexi videot Sinulla Jyrbä ei ole minkään sortin mahkuja periä yhtään mitään noilla asetuksilla. Pitäisi kai vaan aina ajatella, että on siellä taustalla kuitenkin oikea ihminen. Kerrohan bg-ope että miten se sattuikaan niin sopivasti että poikakotien kasvateista tuli aikoinaan homoja siten että vanhemmat pojat käyttivät tulokkaita hyväkseen ja rumba kesti niin kauan kuin poikakoteja oli. Jos luonnossa tapahtuva homous on luonnotonta, niin biseksuaalit ovat varmaankin yliluonnollisia? Mitä tulee tuohon muuhun juttuun, niin onhan se ihan käsittämätöntä, että rikkinäisiä ihmisiä rikotaan valtioiden toimesta entisestään, muka länsimaisen sivistyksen nimissä.

: Bb suomi sex makea kalu homoseksuaaliseen

Bb suomi sex makea kalu homoseksuaaliseen Porno homoseksuaaliseen tarina kauris sängyssä
Homo seksiseuraa lahdesta hieronta seksitreffit Koska olet sivistymätön uskovainen denialisti, luulet että evoluutioteoria selittää elämän synnyn: Miksi ottaa lähtökohdaksi sellaisen sairauden parantaminen, joka ei edes ole sairaus? No joo, en ollut tainnut lukea kaikkia viestejä. Vetääkö Kela tuet pois, jos potilas eheytyy väärällä tavalla? Oikeassa oli ainakin tässä asiassa. Tampere Sex Guide advises where to find sex, prostitution, hookers, brothels, erotic Local Finnish working girls are often more difficult to find but there are.
Bb suomi sex makea kalu homoseksuaaliseen Twinky hierontasatulaa Twist ForBoys Minä kun luulin rikkomielen viestittelyn perusteella että kyse oli ei-uskonnollisesta, ammattimaisesta toiminnasta. Näistähän se ihmisyyden selitys sitten löytyykin ainakin heidän mielestä. Traumatisoituneita ja epävakaita ihmisiä rikotaan ja traumatisoidaan median ja valtion toimesta entistä enemmän, kun he luulevat sekoilun kuuluvan ihmisen normaaliin käytökseen. Jos haussa on vakituinen panokaveri tai haet vain pelkkää panoseuraa, kokeile Panotreffit seksitreffi sivustoa. Sexy Aasian nartut nuolee kusipää. I was trying to destroy myself because I had internalized all the homophobia from therapy.

Seksiseuraa homo live koti seksiä

Bb suomi sex makea kalu homoseksuaaliseen